Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
29. apr. — 6. maj
Berlin, Tyskland
man. 29.4
Middag
man. 6.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

294 kr. - 2.574 kr.

Alle biltyper

446 kr. - 1.347 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i november når priserne er 294 kr. per dag i gennemsnit. 294 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 739 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Berlin, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i oktober når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 811 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Berlin, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i august når priserne er 479 kr. per dag i gennemsnit. 479 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 979 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Berlin. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Berlin, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i oktober når priserne er 360 kr. per dag i gennemsnit. 360 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 744 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Berlin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Berlin, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i april når priserne er 542 kr. per dag i gennemsnit. 542 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.145 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Berlin. Mens april nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Berlin, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i juni når priserne er 488 kr. per dag i gennemsnit. 488 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 971 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Berlin. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Berlin, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i april når priserne er 354 kr. per dag i gennemsnit. 354 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 809 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Berlin. Mens april nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Berlin, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Sixt

242 kr./dag

27 apr. – 4 maj
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

270 kr./dag

27 apr. – 4 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

314 kr./dag

27 apr. – 4 maj
Toyota Corolla

Information om Sixt udlejningsbiler i Berlin

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Berlin koste i maj?

Billeje i Berlin fra Sixt i maj vil i gennemsnit koste 411 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste maj helt ned til 213 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Berlin i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.879 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Har Sixt en lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn?

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn:
Melli-Beese-Ring 1.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Berlin i maj?

I maj, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Berlin, Cabriolet udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Cabriolet udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 295 kr./dag i gennemsnit og 213 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Berlin?

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Berlin er Lille mellemklasse til 286 kr. i gennemsnit per dag. 286 kr. per dag er 33% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 23% af momondo-brugere som har lejet en bil i Berlin fra Sixt valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Berlin?

I Berlin har Sixt 27 lokationer. Budapester Str. 45 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 30% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Berlin fra Sixt, Budapester Str. 45 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Berlin?

Priser for biler i Berlin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Berlin?

Antallet af udbydere for biler i Berlin er 285 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Berlin?

Blandt forskellige lande, herunder Berlin, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Berlin?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Berlin. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Berlin Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

26 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,1

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Berlin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
man. 29.4
Middag
man. 6.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Berlin

Populære typer af udlejningsbiler i Berlin