Udlejningsbiler fra Sixt i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
ons. 14.12
Middag
ons. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

335 kr. - 1.011 kr.

Alle biltyper

422 kr. - 1.813 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i januar når priserne er 335 kr. per dag i gennemsnit. 335 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 571 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Berlin. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i maj når priserne er 387 kr. per dag i gennemsnit. 387 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.050 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 489 kr. per dag i gennemsnit. 489 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 786 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Berlin, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i marts når priserne er 335 kr. per dag i gennemsnit. 335 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 852 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Berlin. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i november når priserne er 208 kr. per dag i gennemsnit. 208 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 594 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Berlin, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i november når priserne er 423 kr. per dag i gennemsnit. 423 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 866 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Berlin, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i december når priserne er 411 kr. per dag i gennemsnit. 411 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 830 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Berlin. Mens december nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,1

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,4

Information om Sixt udlejningsbiler i Berlin

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Berlin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Berlin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Berlin fra Sixt i januar vil i gennemsnit koste 359 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 257 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Berlin i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.513 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg:
Melli-Beese-Ring 1.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Berlin, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 379 kr./dag i gennemsnit og 257 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Berlin er Lille mellemklasse til 379 kr. i gennemsnit per dag. 379 kr. per dag er 62% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 29% af momondo-brugere som har lejet en bil i Berlin fra Sixt valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

I Berlin har Sixt 25 lokationer. Budapester Str. 45 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 60% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Berlin fra Sixt, Budapester Str. 45 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt