Udlejningsbiler fra Sixt i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

177 kr. - 752 kr.

Alle biltyper

328 kr. - 692 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i september når priserne er 177 kr. per dag i gennemsnit. 177 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 436 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Berlin. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i oktober når priserne er 363 kr. per dag i gennemsnit. 363 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 513 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Berlin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Berlin, Berlin er i oktober når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 532 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Berlin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
21 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,6

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Berlin

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Berlin under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Berlin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Berlin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Berlin koste i november?

  Billeje i Berlin fra Sixt i november vil i gennemsnit koste 423 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 146 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Berlin i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.964 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg?

  I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg:
  Terminal 1, Ankunft 2.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Berlin i november?

  I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Berlin, Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 486 kr./dag i gennemsnit og 229 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Berlin?

  I Berlin har Sixt 21 lokationer. Terminal 1, Ankunft 2 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 46% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Berlin fra Sixt, Terminal 1, Ankunft 2 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt