Udlejningsbiler fra Sixt i München

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i München

München, Tyskland
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
München, Tyskland
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

301 kr. - 2.013 kr.

Alle biltyper

442 kr. - 973 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i München, Bayern er i februar når priserne er 301 kr. per dag i gennemsnit. 301 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 652 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i München, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i München, Bayern er i oktober når priserne er 253 kr. per dag i gennemsnit. 253 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 506 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i München. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i München, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i München, Bayern er i november når priserne er 473 kr. per dag i gennemsnit. 473 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 700 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i München, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i München, Bayern er i januar når priserne er 324 kr. per dag i gennemsnit. 324 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 658 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i München. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i München, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i München, Bayern er i februar når priserne er 620 kr. per dag i gennemsnit. 620 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 946 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i München, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i München, Bayern er i april når priserne er 413 kr. per dag i gennemsnit. 413 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 669 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i München. Mens april nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i München, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i München, Bayern er i oktober når priserne er 253 kr. per dag i gennemsnit. 253 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 584 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i München. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i München, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

309 kr./dag

2 sep. – 13 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

371 kr./dag

1 sep. – 12 sep.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

396 kr./dag

1 sep. – 12 sep.
Toyota Corolla

München Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
25 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,5

Information om Sixt udlejningsbiler i München

Sixt ønsker at deres kunder og personale i München skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i München. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i München fra Sixt i september vil i gennemsnit koste 666 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste september helt ned til 389 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i München i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.662 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Nej, Sixt har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i München i september. Når du lejer Economy biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 525 kr. per dag og helt ned til 389 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

For 525 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i München (50% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 24% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i München lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Sixt har 25 biludlejningslokationer i München. Deres Terminalstr. Mitte/MWZ lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 64% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i München, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Terminalstr. Mitte/MWZ.


Sixt udlejningsbiler i Bayern

Lej en bil fra Sixt i en anden by i Bayern

Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som Hamborg, Berlin, og Frankfurt