Udlejningsbiler fra Sixt i München

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i München

München, Tyskland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
München, Tyskland
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

357 kr. - 1.431 kr.

Alle biltyper

496 kr. - 1.398 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i München, Bayern er i januar når priserne er 357 kr. per dag i gennemsnit. 357 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 590 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i München. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i München, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i München, Bayern er i november når priserne er 430 kr. per dag i gennemsnit. 430 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 978 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i München, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i München, Bayern er i juni når priserne er 541 kr. per dag i gennemsnit. 541 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 876 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i München. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i München, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i München, Bayern er i november når priserne er 323 kr. per dag i gennemsnit. 323 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 788 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i München, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i München, Bayern er i april når priserne er 619 kr. per dag i gennemsnit. 619 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.143 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i München. Mens april nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i München, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i München, Bayern er i november når priserne er 464 kr. per dag i gennemsnit. 464 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 743 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i München, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i München, Bayern er i februar når priserne er 326 kr. per dag i gennemsnit. 326 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 514 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i München, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

332 kr./dag

16 okt. – 27 okt.
Toyota Corolla

München Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,1

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,0

Information om Sixt udlejningsbiler i München

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i München koste i oktober?

Billeje i München fra Sixt i oktober vil i gennemsnit koste 528 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 309 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i München i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.698 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Har Sixt en lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn?

Der er 1 lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Claude-Dornier-Str. 1.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i München i oktober?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i München i oktober. Når du lejer Stor mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 548 kr. per dag og helt ned til 361 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i München?

For 348 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i München (10% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 4% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i München lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i München?

Sixt har 25 biludlejningslokationer i München. Deres Terminalstr. Mitte/MWZ lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i München, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Terminalstr. Mitte/MWZ.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i München?

Priser for biler i München opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i München?

Antallet af udbydere for biler i München er 242 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i München?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder München. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i München?

For at leje en bil i München, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Sixt udlejningsbiler i Bayern

Lej en bil fra Sixt i en anden by i Bayern

Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som SIXT I, SIXT I, og SIXT I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til München på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.