Lej en bil i Civitavecchia, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Civitavecchia, Italien

Civitavecchia, Roma, Italien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Civitavecchia, Roma, Italien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Civitavecchia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Civitavecchia, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

7,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Civitavecchia, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Civitavecchia

I september til og med i dag 66 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Civitavecchia.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Civitavecchia for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Civitavecchia. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Civitavecchia, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Civitavecchia ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Civitavecchia. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Civitavecchia i oktober måned?

På rejser til Civitavecchia i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Civitavecchia i oktober måned, når temperaturer er på omkring 14 °C og der er 89 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Civitavecchia koster 70 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Civitavecchia, Italien?

Civitavecchias hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Civitavecchia er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Civitavecchia?

Den mest populære bil at leje in Civitavecchia blandt momondo-brugere er Audi A3, efterfulgt af Hyundai Accent. Vores brugere har set tilbud på Audi A3 in Civitavecchia for 324 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 101 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 343 kr. om dagen for at leje en Hyundai Accent in Civitavecchia, selvom du kan finde priser på helt ned til 71 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Civitavecchia, Italien i september?

Normalt er vejret i Civitavecchia i september måned 22 °C og den forventede nedbør er 56 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Civitavecchia typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Civitavecchia om vejret i resten af Lazio?

Dem, der gerne vil leje bil i Civitavecchia til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Lazio i september måned normalt er ca. 21 °C med 62 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Civitavecchia