Billeje i Pisa, Toscana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pisa, Toscana

Pisa, Toscana, Italien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Pisa, Toscana, Italien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Pisa

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Pisa

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Pisa?

De billigste udlejningsbiler i Pisa kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 48 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Pisa er 105 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Pisa?

Når vores brugere lejer bil in Pisa, vælger de fleste en Jeep Renegade til 437 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat Panda til i gennemsnit 274 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Jeep Renegade in Pisa for helt ned til 177 kr./dag og udlejning af Fiat Panda for helt ned til 69 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Pisa, Toscana

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Pisa, Toscana
Economy46 kr./dag
Lille mellemklasse56 kr./dag
Stor mellemklasse131 kr./dag
SUV134 kr./dag
Mini40 kr./dag
Kompakt SUV95 kr./dag
Leverandørvalg103 kr./dag
Mellemstor SUV127 kr./dag
Kompakt stationcar165 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Pisa

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Pisa?

Italienere elsker at køre bil, og du kan følge trop ved at foretage billeje i Pisa. Inden du når så vidt, skal du lige kaste et ekstra blik på de ord, der står med småt. Noget af det er nemlig regler omkring aldersgrænser, og de kan variere afhængig af udlejningsfirma. Joyrent er eksempelvis en mulighed, hvor du skal være mindst 19 år, for at kunne booke en lejebil – dog kun en af de små modeller, hvilket er nok for de fleste unge mennesker. Til gengæld skal du være 21 år for at leje mellemklassebilerne samt 25 år for at leje de store modeller. Du kan desuden maks. være 79 år for at leje hos dette firma. Er du 19 eller 20 år skal der desuden betales et ung-fører-gebyr. Til sammenligning kan du leje en bil hos eksempelvis Noleggiare, hvis du er mellem 19 og 75 år gammel og hvis du har haft kørekort i mindst et år. Er du under 25 år vil der desuden skulle betales et gebyr, der varierer, afhængig af den valgte bilmodel. Lignende regler, med forskellige variationer, finder du hos selskaber som Firefly, Avis, Dollar, Budget og mange andre udlejningsfirmaer.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

På nogle punkter er trafik- og færdselsreglerne i Italien sammenlignelige med de danske. Når du tøffer afsted i din udlejningsbil, er der som udgangspunkt højrevigepligt – medmindre der står noget andet på skiltene. Vær opmærksom på, at du ikke må anvende din mobiltelefon under kørsel, men det er naturligvis lovligt at starte en GPS inden afgang. Promillegrænsen er ligesom i Danmark også på maks. 0,5. Har du mindre end tre års køreerfaring, er maks. promillen dog på 0,0.

Parkering

Ingen billeje i Pisa uden parkering. Selve Pisa bymidte er omgivet af bymure fra Middelalderen, som er fri for biler. Der findes dog flere gratis parkeringsarealer uden for murene, som eksempelvis området ved Via Pietrasantina eller ved Via Paparelli. Der findes også arealer med betalingsparkering, hvad enten det er ved Via Cammeo, bag Det Skæve Tårn, eller ved Via Vecchia Barbaricina, til en pris på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Når du gør brug af biludlejning, kan du også benytte dig af parkering langs gaderne, hvor du skal holde øje med de blå, stiplede linjer.

Udflugtsmål i og omkring Pisa

Billig billeje kan bringe dig derhen, hvor du har lyst. Når du har set den gamle middelalderby samt været forbi til de klassiske feriebilleder ved Det Skæve Tårn i Pisa, så kan du opleve nogle af regionerne. En køretur til Firenze er oplagt, så du kan opleve den tidligere konge-by med imponerende arkitektur. Montecatini er også attraktiv, da det er en af Toscanas kendte spa-byer, hvor du kan nyde afslapning og sjove ture i svævebane.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det kan være bøvlet og nervepirrende at opleve bilskader eller lignende i Danmark, men i udlandet kan det værre endnu mere stressende grundet andre forsikringsregler. Billeje i Pisa bør derfor inkludere fuld dækning med lav selvrisiko samt tillægsvalg, da en basisforsikring i Italien ikke dækker skader på eksempelvis glas, hjul og dæk.

Kan man bruge sit danske kørekort i Pisa, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i alle EU-lande, så du behøver ikke at købe et internationalt kørekort, for at være chauffør i en udlejningsbil.

Hvor i Pisa kan man hente og aflevere sin lejebil?

Pisa Galileo Galilei Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Dér kan du både hente og aflevere din lejebil, hvilket er ideelt i forbindelse med flyrejser.


Find billig billeje i Pisa, Toscana

Find den lejebil i Pisa, der passer til dine behov

Biler i Lille

100 kr. - 562 kr.

Alle biltyper

171 kr. - 1.353 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Pisa, Italien er 269 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Pisa, Italien er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Pisa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Pisa, Italien er 562 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Pisa, Italien er i november. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 121 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Pisa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Pisa, Italien er 842 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Pisa, Italien er i januar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Pisa, Italien er 422 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Pisa, Italien er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 141 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Pisa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Pisa, Italien er 989 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Pisa, Italien er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 493 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Pisa, Italien er 829 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Pisa, Italien er i oktober. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 984 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Pisa, Italien er 425 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Pisa, Italien er i januar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

11 nov. - 15 nov.
Ford Fiesta
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

52 kr./dag

11 nov. - 15 nov.
Fiat Panda

Biludlejningsfirmaer i Pisa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pisa, Toscana

Alamo

1 kontor

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

9,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

Europcar

2 kontorer

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

3,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,9

Comfort

3,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Sunnycars

6 kontorer

Ecovia

3 kontorer

Centauro

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Pisa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Pisa

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

137 kr.

Den mest populære model

Jeep Renegade
Det mest populære biludlejningsbureau i Pisa, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Rent Smart 24 og Rental Plus
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Pisa i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Pisa er 137 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 227 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Pisa i de seneste 7 dage er Jeep Renegade. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Pisa

Nærliggende attraktioner:

Det skæve tårn i Pisa114,9 km

Nærliggende attraktioner:

Det skæve tårn i Pisa65,6 km

Nærliggende attraktioner:

Det skæve tårn i Pisa4,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Pisa

Herunder vises de mest populære hoteller i Pisa

Kørsel i lejebil i Pisa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Pisa, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Pisa, Italien i oktober?

I oktober i Pisa var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 400 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 400 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Pisa i oktober, kan du forvente en pris på cirka 404 kr.. De bedste priser fås fra 92 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Pisa, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Pisa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Pisa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Pisa i oktober måned?

På rejser til Pisa i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Pisa i oktober måned, når temperaturer er på omkring 11 °C og der er 122 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Pisa koster 106 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pisa, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Pisa, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Pisa er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Pisa så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Renault Kadjar in Pisa?

Hvordan er vejret i Pisa, Italien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Pisa i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 88 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Pisa om vejret i resten af Toscana?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Pisa til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Toscana normalt har en temperatur på 19 °C, og at du kan forvente 76,7 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Pisa?

Priser for biler i Pisa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Pisa?

Der er 76 udbydere for biler i Pisa fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Pisa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Pisa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Pisa?

For at leje en bil i Pisa, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Pisa

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Pisa

Lejebiler der er populære i Pisa

Lej en af disse populære biltyper i Pisa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Pisa?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Pisa, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Pisa?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Pisa på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Pisa med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Pisa og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Pisa på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Pisa.

Kan jeg finde billeje i Pisa, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Pisa.

Kan jeg søge efter billeje i Pisa med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Pisa.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pisa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.