Billeje i Pisa, Toscana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pisa, Toscana

Pisa, Toscana, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Pisa, Toscana, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Pisa, Toscana

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Pisa, Toscana
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

38 kr./dag

25 aug. - 31 aug.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

76 kr./dag

16 aug. - 3 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

69 kr./dag

15 sep. - 15 okt.
Hyundai i40
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Mazda CX-3

Vigtige oplysninger om billeje i Pisa

Italienere elsker at køre bil, og du kan følge trop ved at foretage billeje i Pisa. Inden du når så vidt, skal du lige kaste et ekstra blik på de ord, der står med småt. Noget af det er nemlig regler omkring aldersgrænser, og de kan variere afhængig af udlejningsfirma. Joyrent er eksempelvis en mulighed, hvor du skal være mindst 19 år, for at kunne booke en lejebil – dog kun en af de små modeller, hvilket er nok for de fleste unge mennesker. Til gengæld skal du være 21 år for at leje mellemklassebilerne samt 25 år for at leje de store modeller. Du kan desuden maks. være 79 år for at leje hos dette firma. Er du 19 eller 20 år skal der desuden betales et ung-fører-gebyr. Til sammenligning kan du leje en bil hos eksempelvis Noleggiare, hvis du er mellem 19 og 75 år gammel og hvis du har haft kørekort i mindst et år. Er du under 25 år vil der desuden skulle betales et gebyr, der varierer, afhængig af den valgte bilmodel. Lignende regler, med forskellige variationer, finder du hos selskaber som Firefly, Avis, Dollar, Budget og mange andre udlejningsfirmaer.

På nogle punkter er trafik- og færdselsreglerne i Italien sammenlignelige med de danske. Når du tøffer afsted i din udlejningsbil, er der som udgangspunkt højrevigepligt – medmindre der står noget andet på skiltene. Vær opmærksom på, at du ikke må anvende din mobiltelefon under kørsel, men det er naturligvis lovligt at starte en GPS inden afgang. Promillegrænsen er ligesom i Danmark også på maks. 0,5. Har du mindre end tre års køreerfaring, er maks. promillen dog på 0,0.

Ingen billeje i Pisa uden parkering. Selve Pisa bymidte er omgivet af bymure fra Middelalderen, som er fri for biler. Der findes dog flere gratis parkeringsarealer uden for murene, som eksempelvis området ved Via Pietrasantina eller ved Via Paparelli. Der findes også arealer med betalingsparkering, hvad enten det er ved Via Cammeo, bag Det Skæve Tårn, eller ved Via Vecchia Barbaricina, til en pris på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Når du gør brug af biludlejning, kan du også benytte dig af parkering langs gaderne, hvor du skal holde øje med de blå, stiplede linjer.

Billig billeje kan bringe dig derhen, hvor du har lyst. Når du har set den gamle middelalderby samt været forbi til de klassiske feriebilleder ved Det Skæve Tårn i Pisa, så kan du opleve nogle af regionerne. En køretur til Firenze er oplagt, så du kan opleve den tidligere konge-by med imponerende arkitektur. Montecatini er også attraktiv, da det er en af Toscanas kendte spa-byer, hvor du kan nyde afslapning og sjove ture i svævebane.

Det kan være bøvlet og nervepirrende at opleve bilskader eller lignende i Danmark, men i udlandet kan det værre endnu mere stressende grundet andre forsikringsregler. Billeje i Pisa bør derfor inkludere fuld dækning med lav selvrisiko samt tillægsvalg, da en basisforsikring i Italien ikke dækker skader på eksempelvis glas, hjul og dæk.

Danske kørekort kan bruges i alle EU-lande, så du behøver ikke at købe et internationalt kørekort, for at være chauffør i en udlejningsbil.

Pisa Galileo Galilei Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Dér kan du både hente og aflevere din lejebil, hvilket er ideelt i forbindelse med flyrejser.


Find billig billeje i Pisa, Toscana

Find den lejebil i Pisa, der passer til dine behov

Biler i Lille

54 kr. - 855 kr.

Alle biltyper

54 kr. - 1.594 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Pisa, Italien er 363 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Pisa, Italien er i november. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 54 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Pisa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Pisa, Italien er 495 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Pisa, Italien er i oktober. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 454 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Pisa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Pisa, Italien er 912 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Pisa, Italien er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 915 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Pisa, Italien er 407 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Pisa, Italien er i september. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 353 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Pisa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Pisa, Italien er 1.018 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Pisa, Italien er i oktober. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 967 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Pisa, Italien er 704 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Pisa, Italien er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 1.023 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Pisa, Italien er 341 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Pisa, Italien er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Pisa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pisa, Toscana
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

3,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,9

Comfort

3,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9
6 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Pisa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Pisa

Det mest populære bureau

Ok Mobility

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

319 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Pisa, der er fundet på momondo i denne måned, er Ok Mobility. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Italy Car Rent og SICILY BY CAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Pisa i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Pisa er 319 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 592 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Pisa i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Pisa

Nærliggende attraktioner:

Det skæve tårn i Pisa114,9 km

Nærliggende attraktioner:

Det skæve tårn i Pisa65,6 km

Nærliggende attraktioner:

Det skæve tårn i Pisa4,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Pisa

Herunder vises de mest populære hoteller i Pisa

Kørsel i lejebil i Pisa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Pisa, så du er klar til næste rejse.

I september i Pisa var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 395 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 322 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Pisa i september, kan du forvente en pris på cirka 545 kr.. De bedste priser fås fra 175 kr..

Den billigste udbyder i Pisa er Rhodium med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 70 kr. fra dens beliggenhed i Pisa. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Rhodium i Pisa er 50 kr..

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Pisa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Pisa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Leje af en standardbil i Pisa i september måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 16 °C og nedbør omkring 120 mm i september, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Pisa koster 823 kr./dag i gennemsnit.

Goldcar Rental SP har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Pisa, Italien med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 500 kr./dag, når de lejer en bil fra Goldcar Rental SP i Pisa, Italien.

50 km/t. er fartgrænsen i Pisa, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Pisa er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Pisa så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Pisa i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 57 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Pisa til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Toscana normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 49,3 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Pisa

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Pisa

Populære udlejningsbiler i Pisa

Lej en af disse populære biltyper i Pisa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Pisa, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Pisa på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Pisa og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Pisa.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Pisa.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Pisa.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.