Billeje i Pisa

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pisa

Pisa, Toscana, Italien5. okt — 8. okt
Pisa, Toscana, Italien
man 10/5
Middag
tor 10/8
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Pisa?

Alle

13 kr. - 283 kr.

Economy

13 kr. - 151 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Pisa er i januar. Med en lejepris på kun 13 kr. pr. dag er prisen 85% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Pisa kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Pisa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pisa
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.4

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.2

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.8

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 4.0

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Information om din rejse til Pisa

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Pisa?

Italienere elsker at køre bil, og du kan følge trop ved at foretage billeje i Pisa. Inden du når så vidt, skal du lige kaste et ekstra blik på de ord, der står med småt. Noget af det er nemlig regler omkring aldersgrænser, og de kan variere afhængig af udlejningsfirma. Joyrent er eksempelvis en mulighed, hvor du skal være mindst 19 år, for at kunne booke en lejebil – dog kun en af de små modeller, hvilket er nok for de fleste unge mennesker. Til gengæld skal du være 21 år for at leje mellemklassebilerne samt 25 år for at leje de store modeller. Du kan desuden maks. være 79 år for at leje hos dette firma. Er du 19 eller 20 år skal der desuden betales et ung-fører-gebyr. Til sammenligning kan du leje en bil hos eksempelvis Noleggiare, hvis du er mellem 19 og 75 år gammel og hvis du har haft kørekort i mindst et år. Er du under 25 år vil der desuden skulle betales et gebyr, der varierer, afhængig af den valgte bilmodel. Lignende regler, med forskellige variationer, finder du hos selskaber som Firefly, Avis, Dollar, Budget og mange andre udlejningsfirmaer.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

På nogle punkter er trafik- og færdselsreglerne i Italien sammenlignelige med de danske. Når du tøffer afsted i din udlejningsbil, er der som udgangspunkt højrevigepligt – medmindre der står noget andet på skiltene. Vær opmærksom på, at du ikke må anvende din mobiltelefon under kørsel, men det er naturligvis lovligt at starte en GPS inden afgang. Promillegrænsen er ligesom i Danmark også på maks. 0,5. Har du mindre end tre års køreerfaring, er maks. promillen dog på 0,0.

Parkering

Ingen billeje i Pisa uden parkering. Selve Pisa bymidte er omgivet af bymure fra Middelalderen, som er fri for biler. Der findes dog flere gratis parkeringsarealer uden for murene, som eksempelvis området ved Via Pietrasantina eller ved Via Paparelli. Der findes også arealer med betalingsparkering, hvad enten det er ved Via Cammeo, bag Det Skæve Tårn, eller ved Via Vecchia Barbaricina, til en pris på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Når du gør brug af biludlejning, kan du også benytte dig af parkering langs gaderne, hvor du skal holde øje med de blå, stiplede linjer.

Udflugtsmål i og omkring Pisa

Billig billeje kan bringe dig derhen, hvor du har lyst. Når du har set den gamle middelalderby samt været forbi til de klassiske feriebilleder ved Det Skæve Tårn i Pisa, så kan du opleve nogle af regionerne. En køretur til Firenze er oplagt, så du kan opleve den tidligere konge-by med imponerende arkitektur. Montecatini er også attraktiv, da det er en af Toscanas kendte spa-byer, hvor du kan nyde afslapning og sjove ture i svævebane.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det kan være bøvlet og nervepirrende at opleve bilskader eller lignende i Danmark, men i udlandet kan det værre endnu mere stressende grundet andre forsikringsregler. Billeje i Pisa bør derfor inkludere fuld dækning med lav selvrisiko samt tillægsvalg, da en basisforsikring i Italien ikke dækker skader på eksempelvis glas, hjul og dæk.

Kan man bruge sit danske kørekort i Pisa, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i alle EU-lande, så du behøver ikke at købe et internationalt kørekort, for at være chauffør i en udlejningsbil.

Hvor i Pisa kan man hente og aflevere sin lejebil?

Pisa Galileo Galilei Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Dér kan du både hente og aflevere din lejebil, hvilket er ideelt i forbindelse med flyrejser. (Priser tjekket 23/09/2018).


Afstanden fra Pisa til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconis biludlejningsdisk

Hotel La Pace

Viale Gramsci 14 - Galleria B

116 km fra lufthavnen

Grand Hotel Bonanno

Via Carlo Francesco Gabba, 17

116 km fra lufthavnen

NH Pisa

Piazza della Stazione, 2

116 km fra lufthavnen

Hotel La Pace

Viale Gramsci 14 - Galleria B

116 km fra lufthavnen

Grand Hotel Bonanno

Via Carlo Francesco Gabba, 17

116 km fra lufthavnen

NH Pisa

Piazza della Stazione, 2

116 km fra lufthavnen

Hotel Bologna

Via Mazzini 57

116 km fra lufthavnen

Hotel Repubblica Marinara

Via Matteucci 81

115 km fra lufthavnen

B&B Hotel Pisa

Via Scornigiana 1

116 km fra lufthavnen

Grand Hotel Duomo

Via Santa Maria 94

115 km fra lufthavnen

Park Hotel California

Via Aurelia Km 338

114 km fra lufthavnen

Safestay Pisa

Via Filippo Corridoni 29

116 km fra lufthavnen

AC Hotel by Marriott Pisa

Via Delle Torri, 20

115 km fra lufthavnen

Holiday House Ospedale B&B

via di Padule 17

114 km fra lufthavnen

Hotel San Ranieri

Via Filippo Mazzei, 2

114 km fra lufthavnen

Hotel Moderno

Via Filippo Corridoni 103

116 km fra lufthavnen

Hotel Galilei

Via Darsena 1

117 km fra lufthavnen

Hotel La Torre

Via Cesare Battisti 17

116 km fra lufthavnen

Allegroitalia Pisa Tower Plaza

via Caduti del Lavoro, 46

116 km fra lufthavnen

Casa Betania

Via Pungilupo 25/a

114 km fra lufthavnen

You & Me

Lungarno Mediceo 40

115 km fra lufthavnen


Biludlejning i Pisa

399 brugere har søgt efter billeje i Pisa med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Pisa for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Pisa som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Pisa. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Pisa i oktober?

I oktober i Pisa var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 430 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 430 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Pisa i oktober, kan du forvente en pris på cirka 222 kr.. De bedste priser fås fra 51 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Pisa har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Pisa er INTERRENT med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 94 kr. fra dens beliggenhed i Pisa. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos INTERRENT i Pisa er 15 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Pisa biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Pisa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Pisa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Pisa i oktober måned?

På rejser til Pisa i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Pisa i oktober måned, når temperaturer er på omkring 11 °C og der er 122 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Pisa koster 125 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Pisa har flest biludlejningssteder?

Ecovia har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Pisa med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 97 kr./dag, når de lejer en bil fra Ecovia i Pisa.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pisa?

50 km/t. er fartgrænsen i Pisa, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Pisa er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Pisa så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.


Leje af bil i andre byer i Italien


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa

Pisa

Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

Få overblik over de bedste hoteller i Pisas mest populære områder

Find hoteller in Pisa
Pisa

Få den seneste informatiom om fly til Pisa

Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

Find fly til Pisa