Lej en bil i Pisa, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pisa, Italien

Pisa, TO, Italien
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Pisa, TO, Italien
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Pisa, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

18 kr. - 178 kr.

Alle biltyper

18 kr. - 675 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Pisa, Italien, er 72 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Pisa, Italien, er i december. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 18 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 71% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Pisa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Pisa, Italien, er 210 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Pisa, Italien, er i maj. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Pisa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Pisa, Italien, er 379 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Pisa, Italien, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 555 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Pisa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Pisa, Italien, er 108 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Pisa, Italien, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Pisa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Pisa, Italien, er 411 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Pisa, Italien, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 610 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pisa. I Pisa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Pisa.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
OptimoRent

206 kr./dag

11 sep – 18 sep
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Ecovia

206 kr./dag

11 sep – 18 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ecovia

235 kr./dag

11 sep – 18 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Pisa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pisa, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

6,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

4,9

Samlet

3,4

Afhentning/aflevering

1,9

Valuta for pengerne

4,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,9

Comfort

3,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Valuta for pengerne

1,9
6 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Information om din rejse til Pisa

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Pisa?

Italienere elsker at køre bil, og du kan følge trop ved at foretage billeje i Pisa. Inden du når så vidt, skal du lige kaste et ekstra blik på de ord, der står med småt. Noget af det er nemlig regler omkring aldersgrænser, og de kan variere afhængig af udlejningsfirma. Joyrent er eksempelvis en mulighed, hvor du skal være mindst 19 år, for at kunne booke en lejebil – dog kun en af de små modeller, hvilket er nok for de fleste unge mennesker. Til gengæld skal du være 21 år for at leje mellemklassebilerne samt 25 år for at leje de store modeller. Du kan desuden maks. være 79 år for at leje hos dette firma. Er du 19 eller 20 år skal der desuden betales et ung-fører-gebyr. Til sammenligning kan du leje en bil hos eksempelvis Noleggiare, hvis du er mellem 19 og 75 år gammel og hvis du har haft kørekort i mindst et år. Er du under 25 år vil der desuden skulle betales et gebyr, der varierer, afhængig af den valgte bilmodel. Lignende regler, med forskellige variationer, finder du hos selskaber som Firefly, Avis, Dollar, Budget og mange andre udlejningsfirmaer.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

På nogle punkter er trafik- og færdselsreglerne i Italien sammenlignelige med de danske. Når du tøffer afsted i din udlejningsbil, er der som udgangspunkt højrevigepligt – medmindre der står noget andet på skiltene. Vær opmærksom på, at du ikke må anvende din mobiltelefon under kørsel, men det er naturligvis lovligt at starte en GPS inden afgang. Promillegrænsen er ligesom i Danmark også på maks. 0,5. Har du mindre end tre års køreerfaring, er maks. promillen dog på 0,0.

Parkering

Ingen billeje i Pisa uden parkering. Selve Pisa bymidte er omgivet af bymure fra Middelalderen, som er fri for biler. Der findes dog flere gratis parkeringsarealer uden for murene, som eksempelvis området ved Via Pietrasantina eller ved Via Paparelli. Der findes også arealer med betalingsparkering, hvad enten det er ved Via Cammeo, bag Det Skæve Tårn, eller ved Via Vecchia Barbaricina, til en pris på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Når du gør brug af biludlejning, kan du også benytte dig af parkering langs gaderne, hvor du skal holde øje med de blå, stiplede linjer.

Udflugtsmål i og omkring Pisa

Billig billeje kan bringe dig derhen, hvor du har lyst. Når du har set den gamle middelalderby samt været forbi til de klassiske feriebilleder ved Det Skæve Tårn i Pisa, så kan du opleve nogle af regionerne. En køretur til Firenze er oplagt, så du kan opleve den tidligere konge-by med imponerende arkitektur. Montecatini er også attraktiv, da det er en af Toscanas kendte spa-byer, hvor du kan nyde afslapning og sjove ture i svævebane.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det kan være bøvlet og nervepirrende at opleve bilskader eller lignende i Danmark, men i udlandet kan det værre endnu mere stressende grundet andre forsikringsregler. Billeje i Pisa bør derfor inkludere fuld dækning med lav selvrisiko samt tillægsvalg, da en basisforsikring i Italien ikke dækker skader på eksempelvis glas, hjul og dæk.

Kan man bruge sit danske kørekort i Pisa, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i alle EU-lande, så du behøver ikke at købe et internationalt kørekort, for at være chauffør i en udlejningsbil.

Hvor i Pisa kan man hente og aflevere sin lejebil?

Pisa Galileo Galilei Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Dér kan du både hente og aflevere din lejebil, hvilket er ideelt i forbindelse med flyrejser. (Priser tjekket 23/09/2018).


Afstanden fra Pisa, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconis biludlejningsdisk

Biludlejning i Pisa

399 brugere har søgt efter billeje i Pisa med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Pisa for at reducere spredningen af COVID-19?

Dollar, Europcar, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Pisa som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Pisa. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Pisa, Italien i august?

I august i Pisa var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 92 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 89 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Pisa i august, kan du forvente en pris på cirka 82 kr.. De bedste priser fås fra 9 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Pisa har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Pisa er INTERRENT med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 94 kr. fra dens beliggenhed i Pisa. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos INTERRENT i Pisa er 15 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Pisa, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Pisa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Pisa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Pisa i august måned?

Leje af en standardbil i Pisa i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 20 °C og nedbør omkring 88 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Pisa koster 489 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Pisa har flest biludlejningssteder?

Budget har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Pisa, Italien med 2 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 194 kr./dag, når de lejer en bil fra Budget i Pisa, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pisa, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Pisa, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Pisa er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Pisa så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Pisa, Italien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Pisa i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 24 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Pisa er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Pisa om vejret i resten af Toscana?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Pisa til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Toscana normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 34,3 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Pisa

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Pisa

Se flere lejebiler i Toscana

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arezzo, Chiusi og Firenze i Toscana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa