Lej en bil i Pisa, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pisa, Italien

Pisa, TO, Italien
19. maj — 26. maj
Samme aflevering
Pisa, TO, Italien
ons 19.5
Middag
ons 26.5
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Pisa, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 150 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Pisa. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
129 kr./dag
Pisa
Aeropuerto de Pisa, Oficina en terminal de llegadas
Kia Rio Hatchback
129 kr./dag
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
137 kr./dag
Pisa
Pisa airport
Citroen C2
137 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
138 kr./dag
Pisa
Aeropuerto de Pisa, Oficina en terminal de llegadas
Chevrolet Sonic Sedan
138 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
143 kr./dag
Pisa
Pisa airport
Chevrolet Sonic Sedan
143 kr./dag
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
145 kr./dag
Pisa
Galileo Galilei Airport P4 Car Park
Kia Rio Hatchback
145 kr./dag
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
150 kr./dag
Pisa
c/o Aeroporto Galileo Galilei - Via Cariola snc
Kia Rio Hatchback
150 kr./dag
Se tilbud

Biludlejningsfirmaer i Pisa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pisa, Italien
8,8
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
4,6
Okay
3 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

5,3

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

5,3
2,8
Middel
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

4,0
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Information om din rejse til Pisa

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Pisa?

Italienere elsker at køre bil, og du kan følge trop ved at foretage billeje i Pisa. Inden du når så vidt, skal du lige kaste et ekstra blik på de ord, der står med småt. Noget af det er nemlig regler omkring aldersgrænser, og de kan variere afhængig af udlejningsfirma. Joyrent er eksempelvis en mulighed, hvor du skal være mindst 19 år, for at kunne booke en lejebil – dog kun en af de små modeller, hvilket er nok for de fleste unge mennesker. Til gengæld skal du være 21 år for at leje mellemklassebilerne samt 25 år for at leje de store modeller. Du kan desuden maks. være 79 år for at leje hos dette firma. Er du 19 eller 20 år skal der desuden betales et ung-fører-gebyr. Til sammenligning kan du leje en bil hos eksempelvis Noleggiare, hvis du er mellem 19 og 75 år gammel og hvis du har haft kørekort i mindst et år. Er du under 25 år vil der desuden skulle betales et gebyr, der varierer, afhængig af den valgte bilmodel. Lignende regler, med forskellige variationer, finder du hos selskaber som Firefly, Avis, Dollar, Budget og mange andre udlejningsfirmaer.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

På nogle punkter er trafik- og færdselsreglerne i Italien sammenlignelige med de danske. Når du tøffer afsted i din udlejningsbil, er der som udgangspunkt højrevigepligt – medmindre der står noget andet på skiltene. Vær opmærksom på, at du ikke må anvende din mobiltelefon under kørsel, men det er naturligvis lovligt at starte en GPS inden afgang. Promillegrænsen er ligesom i Danmark også på maks. 0,5. Har du mindre end tre års køreerfaring, er maks. promillen dog på 0,0.

Parkering

Ingen billeje i Pisa uden parkering. Selve Pisa bymidte er omgivet af bymure fra Middelalderen, som er fri for biler. Der findes dog flere gratis parkeringsarealer uden for murene, som eksempelvis området ved Via Pietrasantina eller ved Via Paparelli. Der findes også arealer med betalingsparkering, hvad enten det er ved Via Cammeo, bag Det Skæve Tårn, eller ved Via Vecchia Barbaricina, til en pris på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. time. Når du gør brug af biludlejning, kan du også benytte dig af parkering langs gaderne, hvor du skal holde øje med de blå, stiplede linjer.

Udflugtsmål i og omkring Pisa

Billig billeje kan bringe dig derhen, hvor du har lyst. Når du har set den gamle middelalderby samt været forbi til de klassiske feriebilleder ved Det Skæve Tårn i Pisa, så kan du opleve nogle af regionerne. En køretur til Firenze er oplagt, så du kan opleve den tidligere konge-by med imponerende arkitektur. Montecatini er også attraktiv, da det er en af Toscanas kendte spa-byer, hvor du kan nyde afslapning og sjove ture i svævebane.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det kan være bøvlet og nervepirrende at opleve bilskader eller lignende i Danmark, men i udlandet kan det værre endnu mere stressende grundet andre forsikringsregler. Billeje i Pisa bør derfor inkludere fuld dækning med lav selvrisiko samt tillægsvalg, da en basisforsikring i Italien ikke dækker skader på eksempelvis glas, hjul og dæk.

Kan man bruge sit danske kørekort i Pisa, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i alle EU-lande, så du behøver ikke at købe et internationalt kørekort, for at være chauffør i en udlejningsbil.

Hvor i Pisa kan man hente og aflevere sin lejebil?

Pisa Galileo Galilei Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Dér kan du både hente og aflevere din lejebil, hvilket er ideelt i forbindelse med flyrejser. (Priser tjekket 23/09/2018).


Afstanden fra Pisa, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconis biludlejningsdisk

Biludlejning i Pisa

399 brugere har søgt efter billeje i Pisa med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Pisa for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Pisa som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Pisa. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Pisa, Italien i juni?

I juni i Pisa var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 89 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 86 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Pisa i juni, kan du forvente en pris på cirka 80 kr.. De bedste priser fås fra 9 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Pisa har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Pisa er INTERRENT med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 91 kr. fra dens beliggenhed i Pisa. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos INTERRENT i Pisa er 15 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Pisa, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Pisa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Pisa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Pisa i juni måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 23 °C og nedbør på 24 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juni måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Pisa er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Pisa koster 321 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Pisa har flest biludlejningssteder?

Ecovia har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Pisa, Italien med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 94 kr./dag, når de lejer en bil fra Ecovia i Pisa, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pisa, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Pisa, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Pisa er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Pisa så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Pisa, Italien i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Pisa i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 61 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Pisa i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Pisa. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Pisa plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Opel Corsa og Fiat 500.

Minder vejret i Pisa om vejret i resten af Toscana?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Pisa til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Toscana normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 64,5 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Pisa

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Pisa

Se flere lejebiler i Toscana

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arezzo, Chiusi og Firenze i Toscana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa