Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Palermo, Sicilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Palermo, Sicilien

Palermo, Sicilien, Italien
26. mar. — 2. apr.
Palermo, Sicilien, Italien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Palermo

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Palermo

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Palermo?

De billigste udlejningsbiler i Palermo kan normalt findes gennem Target Italy. Når du booker hos Target Italy, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 17 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Palermo er 222 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Palermo har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Palermo, med 10 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Palermo?

En Fiat Panda er den mest populære bil at leje in Palermo ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat Panda på helt ned til 23 kr./dag in Palermo, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 231 kr./dag. En anden populær bil at leje in Palermo er en Fiat 500, der i gennemsnit koster 222 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 37 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Palermo, Sicilien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Palermo, Sicilien
Economy49 kr./dag
Lille mellemklasse71 kr./dag
Stor mellemklasse245 kr./dag
SUV83 kr./dag
Mini70 kr./dag
Kompakt SUV71 kr./dag
Leverandørvalg114 kr./dag
Kompakt stationcar119 kr./dag
Mellemstor SUV132 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Palermo

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Palermo?

Du må gerne krydse landegrænser i din lejebil fra Palermo. Det gælder for hele EU, Norge, Schweiz og Storbritannien, så der er mange muligheder for at komme rundt, hvis du kaster dig ud i køreturen fra Sicilien til en landegrænse. Husk, at det også tæller som en krydset landegrænse, hvis du for eksempel kører fra Italien til Frankrig og tilbage igen og så kører din lejede bil til Palermo og afleverer den dér. Det er ikke kun, når du laver envejsaftaler, at det tæller som en krydset grænse. Det er altid dit eget ansvar at sørge for, du har de nødvendige dokumenter til at krydse en landegrænse i en lejebil, men du kan altid regne med, at du som minimum skal have de samme dokumenter, som du viste, da du lejede bilen. Disse vil blive beskrevet her i sidste afsnit.

Kan du leje en udlejningsbil i Palermo uden et kreditkort?

Du skal bruge et internationalt kreditkort for at leje en bil i Palermo. De fleste af de anerkendte kreditkort accepteres, men du kan til gengæld ikke bruge hverken forudbetalte kort, Dankort eller virtuelle kort. Nogle kategorier af køretøjer kan du betale med et debetkort, men det gælder ikke alle udlejningsfirmaerne, så hvis du kun har sådan et, gør du klogt i at spørge på forhånd. Dit kreditkort skal være gyldigt i mindst seks måneder fra lejens udløb. Chaufføren skal vise et gyldigt kreditkort i eget navn ved afhentning af bilen, og hvis der ikke er dækning på kortet, eller navnet på kortet ikke er det samme som chaufførens, risikerer du, at firmaet nægter at udlevere bilen, og eventuelt forudbetalt depositum vil være tabt. Som udgangspunkt kan du ikke betale med kontanter, og hvis det er din eneste mulighed, må det anbefales, at du sørger for at lave aftalen i forvejen, så du ikke løber ind i en skuffelse.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Palermo?

Biludlejning i Palermo kræver, at du er opmærksom på færdselsreglerne i Italien. Der er for eksempel afgift på en stribe motorveje, tunneller og enkelte bjergpas. Du betaler som regel på stedet. Politiet kan udstede bøder på stedet, og hvis du kører i en udenlandsk indregistreret bil, må de opkræve 25 procent på stedet. Du skal have kørelyset tændt uden for bebyggede områder, hvis du kører om dagen, og det er ikke tilladt at ryge i bilen, hvis du har gravide eller børn i bilen. Når det kommer til mobiltelefon, er reglerne de samme som i Danmark: Dem må du ikke bruge, når du kører. Hvis du nyder en stille øl eller et glas vin, før du kører, så husk, at den italienske promillegrænse er 0,05% – med mindre du har haft dit kørekort i mindre end tre år, for så er grænsen 0,0.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Palermo?

Billeje i Palermo kræver en række dokumenter i form af et kreditkort i chaufførens fulde navn. Chaufføren skal også have et gyldigt kørekort og have haft kortet i mindst et år uden alt for voldsomme forseelser. Du skal desuden have et ID-kort med foto af dig selv, og det vil typisk være dit pas eller en anden form for nationalt identifikationskort. Bestiller du bilen i forvejen, skal du også have en kopi af reservationen med, og hvis andre former for dokumentation fremgår af reservationen, skal du også vise dem, når du lejer bilen. De samme krav gælder, hvis der skal tilføjes en ekstra chauffør til lejen. Er dit kørekort ikke skrevet med latinske bogstaver, skal du have et internationalt kørekort med, og det samme gælder for eventuelle ekstra chauffører.


Find billig billeje i Palermo, Sicilien

Find den lejebil i Palermo, der passer til dine behov

Lille biler

92 kr. - 387 kr.

Alle biltyper

116 kr. - 851 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Palermo, Italien er 209 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Palermo, Italien er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palermo. I Palermo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Palermo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Palermo, Italien er 513 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Palermo, Italien er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 208 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palermo. I Palermo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Palermo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Palermo, Italien er 650 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Palermo, Italien er i marts. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 48% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palermo. I Palermo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Palermo, Italien er 406 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Palermo, Italien er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palermo. I Palermo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Palermo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Palermo, Italien er 338 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Palermo, Italien er i marts. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 74 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palermo. I Palermo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

71 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Palermo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Palermo, Sicilien

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,6

Value

9,3

SICILY BY CAR

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,6

Value

9,3

GREEN MOTION

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Value

5,1

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,3

Sunnycars

10 kontorer

Free2Move

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Palermo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Palermo

Det mest populære bureau

Easy Car Hire

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

101 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Palermo, der er fundet på momondo i denne måned, er Easy Car Hire. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Record Go og WowRent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Palermo i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Palermo er 101 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 222 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Palermo i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Palermo

Herunder vises de mest populære hoteller i Palermo
Grand Hotel Et Des Palmes

Grand Hotel Et Des Palmes

Via Roma 398, Palermo, Sicily, Italy

0,9 km fra centrum

Astoria Palace Hotel

Astoria Palace Hotel

Via Montepellegrino 62, Palermo, Sicily, Italy

2,6 km fra centrum

Grand Hotel Wagner

Grand Hotel Wagner

Via R. Wagner, 2, Palermo, Sicily, Italy

0,8 km fra centrum

Mercure Palermo Centro

Mercure Palermo Centro

Via Stabile Mariano 112, Palermo, Sicily, Italy

0,9 km fra centrum

Eurostars Centrale Palace

Eurostars Centrale Palace

Via Vittorio Emanuele, 327, Palermo, Sicily, Italy

0,1 km fra centrum

Grand Hotel Piazza Borsa

Grand Hotel Piazza Borsa

Via dei Cartari 18, Palermo, Sicily, Italy

0,4 km fra centrum

Hotel Politeama

Hotel Politeama

Piazza Ruggiero Settimo,15, Palermo, Sicily, Italy

1,1 km fra centrum

Rocco Forte Villa Igiea

Rocco Forte Villa Igiea

Salita Belmonte 43, Palermo, Sicily, Italy

3,3 km fra centrum

NH Palermo

NH Palermo

Foro Italico, 22/B, Palermo, Sicily, Italy

1,3 km fra centrum

Hotel Villa D'Amato

Hotel Villa D'Amato

Via Messina Marine 178 180, Palermo, Sicily, Italy

3,7 km fra centrum

B&B Hotel Palermo Quattro Canti

B&B Hotel Palermo Quattro Canti

Via Vittorio Emanuele 291, Palermo, Sicily, Italy

0,1 km fra centrum

Hotel Bel 3

Hotel Bel 3

Via Ruffo Di Calabria 20, Palermo, Sicily, Italy

5,7 km fra centrum

Palazzo Natoli Boutique Hotel

Palazzo Natoli Boutique Hotel

Via Santissimo Salvatore 6, Palermo, Sicily, Italy

0,2 km fra centrum

Ibis Styles Palermo

Ibis Styles Palermo

Via Francesco Crispi, 230, Palermo, Sicily, Italy

1,4 km fra centrum

San Paolo Palace Hotel

San Paolo Palace Hotel

Via Messina Marine, 91, Palermo, Sicily, Italy

2,1 km fra centrum

Artemisia Palace Hotel

Artemisia Palace Hotel

Via Roma 499, Palermo, Sicily, Italy

1,0 km fra centrum

Best Western Ai Cavalieri Hotel

Best Western Ai Cavalieri Hotel

Via Sant'Oliva 8, Palermo, Sicily, Italy

0,9 km fra centrum

Hotel Garibaldi

Hotel Garibaldi

via Emerico Amari, 146, Palermo, Sicily, Italy

1,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Palermo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Palermo, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Palermo, Italien biludlejning?

Udlejningsbiler i Palermo fra populære udlejningssteder så som SICILY BY CAR , Enterprise Rent-A-Car og Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Palermo, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Palermo i april måned?

I april måned i Palermo ligger temperaturerne omkring 19 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 26 mm i gennemsnit i april måned i Palermo gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Palermo koster 481 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Palermo, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Palermo er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Palermo har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Palermo, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Fiat 500C in Palermo?

Hvordan er vejret i Palermo, Italien i marts?

Normalt er vejret i Palermo i marts måned 14 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Palermo om vejret i resten af Sicilien?

Dem, der gerne vil leje bil i Palermo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Sicilien i marts måned normalt er ca. 12 °C med 57,3 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Palermo?

Priser for biler i Palermo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Palermo?

Antallet af udbydere for biler i Palermo er 111 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Palermo?

Blandt forskellige lande, herunder Palermo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Palermo?

For at leje en bil i Palermo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Palermo?

Du bør booke billeje i Palermo ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Palermo?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Palermo ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Palermo med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Palermo og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Palermo på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Palermo.

Kan jeg finde billeje i Palermo, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Palermo med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Palermo med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Palermo på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palermo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Palermo

Populære typer af udlejningsbiler i Palermo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo