Billeje i Venedig, Veneto

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Venedig, Veneto

Venedig, Veneto, Italien
1. juni — 8. juni
Samme aflevering
Venedig, Veneto, Italien
tor. 1.6
Middag
tor. 8.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Venedig

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Venedig

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Venedig?

De billigste udlejningsbiler i Venedig kan normalt findes gennem Goldcar Rental SP. Når du booker hos Goldcar Rental SP, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 50 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Venedig er 173 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Venedig har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Venedig, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Venedig?

Når vores brugere lejer bil in Venedig, vælger de fleste en Fiat 500X til 402 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat Panda til i gennemsnit 299 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat 500X in Venedig for helt ned til 39 kr./dag og udlejning af Fiat Panda for helt ned til 32 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Venedig, Veneto

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Venedig, Veneto
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

207 kr./dag

21 juni - 26 juni
Ford Ka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

234 kr./dag

9 juni - 13 juni
Ford Fiesta
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

290 kr./dag

3 juni - 10 juni
Ford Focus
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

290 kr./dag

3 juli - 13 juli
Mazda CX-3
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

306 kr./dag

21 juni - 26 juni
Ford Focus Wagon
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

313 kr./dag

9 juni - 13 juni
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

394 kr./dag

10 juli - 18 juli
Nissan Qashqai
Jeep Renegade
eller lignende SUV
Op til 2 passagerer

428 kr./dag

9 juni - 13 juni
Jeep Renegade
Volkswagen Passat
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

450 kr./dag

9 juni - 13 juni
Volkswagen Passat

Vigtige oplysninger om billeje i Venedig

Normalt forbindes Venedig med gondoler og vandveje, men det er også muligt at køre til denne verdenskendte by ved lagunen – og ikke mindst i de smukke områder omkring byen. Når du ønsker at foretage billeje i Venedig, skal du være opmærksom på minimumsalderen hos de forskellige udlejningsfirmaer. Hos OptimoRent eksempelvis kræves der en minimumsalder på 20 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Firmaet har også en maks. alder, hvilket betyder, at du kan booke en lejebil indtil du er maks. 75 år. Til sammenligning er minimumsalderen for biludlejning hos Locauto Rent 19 år, hvor der ydermere kræves minimum et års besiddelse af et kørekort. Ønsker du at leje en af firmaets store bilmodeller, er minimumsalderen 27 år kombineret med, at du skal have haft kørekort i mindst fem år. Du kan naturligvis vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Sixt, Firefly, Europcar eller Dollar, der alle har fastsat en minimumsalder i deres lejevilkår.

Trafik- og færdselsregler i Italien kan du ikke undgå at få kendskab til. Det er nemlig vigtigt at kende reglerne, inden du kaster dig ud i billeje i Venedig. De fleste biler tænder automatisk lyset ved start, men du skal huske at tjekke, om nærlyset er tændt i dagtimerne, når du kører uden for bebyggede områder. Promillegrænsen i Italien er ligesom i Danmark på maks. 0,5, og samtidig har man fastsat en promillegrænse på nul, hvis chaufføren har haft kørekort i mindre end tre år. Det er desuden ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel i din udlejningsbil.

Når du lejer en bil i Venedig, bør du begynde at orientere dig om parkeringsmuligheder. Selve Venedig by er bilfri, grundet sin bevaringsstatus samt de mange smalle gader og kanaler. Du kan dog stadig tage turen over Via della Liberta, som er broen, der forbinder lagunen med fastlandet. Lige ved ankomst i det nordvestlige hjørne på øen Tronchetto findes der er et stort parkeringshus. Der findes yderligere et p-hus bag Piazzale Roma, så du skal nok finde en plads til din lejebil. Det er naturligvis også muligt at parkere på fastlandet og så tage bussen over.


Find billig billeje i Venedig, Veneto

Find den lejebil i Venedig, der passer til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 659 kr.

Alle biltyper

183 kr. - 1.444 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Venedig, Italien er 272 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Venedig, Italien er i november. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Venedig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Venedig, Italien er 555 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Venedig, Italien er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 256 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Venedig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Venedig, Italien er 782 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Venedig, Italien er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Venedig, Italien er 704 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Venedig, Italien er i december. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 182 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Venedig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Venedig, Italien er 817 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Venedig, Italien er i august. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 416 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Venedig, Italien er 403 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Venedig, Italien er i december. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

207 kr./dag

21 juni - 26 juni
Ford Ka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

234 kr./dag

9 juni - 13 juni
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Venedig

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Venedig, Veneto

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,1

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,5

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

8,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,5

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,6

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,2

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

6,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,2

Samlet

3,2

Afhentning/aflevering

3,7

Value

4,2

Sunnycars

9 kontorer

Autovia

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Venedig

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Venedig

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

127 kr.

Den mest populære model

Fiat 500X
Det mest populære biludlejningsbureau i Venedig, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Venedig i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Venedig er 127 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 254 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Venedig i de seneste 7 dage er Fiat 500X. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Venedig

Nærliggende attraktioner:

Santa Lucia Station6,9 km
Markuspladsen7,6 km
Lido Beach13,2 km

Nærliggende attraktioner:

Lido Beach125,9 km
Santa Lucia Station129,2 km
Markuspladsen129,5 km

Nærliggende attraktioner:

Santa Lucia Station111,8 km
Markuspladsen113,2 km
Lido Beach114,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Venedig

Herunder vises de mest populære hoteller i Venedig

Kørsel i lejebil i Venedig – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Venedig, så du er klar til næste rejse.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Venedig tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som SURPRICE CAR RENTAL , Dollar og Thrifty, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Venedig på i juni måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Venedig har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 63 mm i juni måned. Leje af en Cabriolet i Venedig koster 428 kr./dag i gennemsnit.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Venedig

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Venedig

Lejebiler der er populære i Venedig

Lej en af disse populære biltyper i Venedig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Venedig


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Venedig, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Venedig. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.