Billeje i Venedig, Veneto

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Venedig, Veneto

Venedig, Veneto, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Venedig, Veneto, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Venedig, Veneto

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Venedig, Veneto
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

38 kr./dag

21 aug. - 27 aug.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

17 aug. - 24 aug.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

73 kr./dag

21 aug. - 27 aug.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

71 kr./dag

24 sep. - 8 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

82 kr./dag

17 aug. - 24 aug.
Hyundai i40
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

42 kr./dag

17 aug. - 24 aug.
BMW 1 Series
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

115 kr./dag

21 aug. - 29 aug.
Skoda Octavia Combi
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

52 kr./dag

24 sep. - 8 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

21 aug. - 27 aug.
Volkswagen Polo

Vigtige oplysninger om billeje i Venedig

Normalt forbindes Venedig med gondoler og vandveje, men det er også muligt at køre til denne verdenskendte by ved lagunen – og ikke mindst i de smukke områder omkring byen. Når du ønsker at foretage billeje i Venedig, skal du være opmærksom på minimumsalderen hos de forskellige udlejningsfirmaer. Hos OptimoRent eksempelvis kræves der en minimumsalder på 20 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Firmaet har også en maks. alder, hvilket betyder, at du kan booke en lejebil indtil du er maks. 75 år. Til sammenligning er minimumsalderen for biludlejning hos Locauto Rent 19 år, hvor der ydermere kræves minimum et års besiddelse af et kørekort. Ønsker du at leje en af firmaets store bilmodeller, er minimumsalderen 27 år kombineret med, at du skal have haft kørekort i mindst fem år. Du kan naturligvis vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Sixt, Firefly, Europcar eller Dollar, der alle har fastsat en minimumsalder i deres lejevilkår.

Trafik- og færdselsregler i Italien kan du ikke undgå at få kendskab til. Det er nemlig vigtigt at kende reglerne, inden du kaster dig ud i billeje i Venedig. De fleste biler tænder automatisk lyset ved start, men du skal huske at tjekke, om nærlyset er tændt i dagtimerne, når du kører uden for bebyggede områder. Promillegrænsen i Italien er ligesom i Danmark på maks. 0,5, og samtidig har man fastsat en promillegrænse på nul, hvis chaufføren har haft kørekort i mindre end tre år. Det er desuden ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel i din udlejningsbil.

Når du lejer en bil i Venedig, bør du begynde at orientere dig om parkeringsmuligheder. Selve Venedig by er bilfri, grundet sin bevaringsstatus samt de mange smalle gader og kanaler. Du kan dog stadig tage turen over Via della Liberta, som er broen, der forbinder lagunen med fastlandet. Lige ved ankomst i det nordvestlige hjørne på øen Tronchetto findes der er et stort parkeringshus. Der findes yderligere et p-hus bag Piazzale Roma, så du skal nok finde en plads til din lejebil. Det er naturligvis også muligt at parkere på fastlandet og så tage bussen over.

Billig billeje kan tage dig andre steder hen end blot til smukke Venedig. Det er med at udnytte, at du har lejet en firehjulet, så du kan opleve mere af Italien. En køretur til enten Milano, Firenze eller Pisa er værd at overveje – eller endda til dem alle tre. Du kan også opleve smukke Slovenien, men husk i så fald at tjekke lejebetingelserne for kørsel over den italienske landegrænse.

Billeje i Venedig er ikke blot parkering og udflugter, for inden tændingsnøglen drejes første gang, skal du sørge for at være godt forsikret. Som udgangspunkt er der inkluderet en grundforsikring i lejeprisen, men den dækker sjældent nok – medmindre du er villig til at løbe en større risiko. Derfor bør du overveje at betale for at sænke selvrisikoen, så den enten er lav og overkommelig for dit budget, eller helt i nul. Derudover bør du tegne dækning på genstande som ruder, dæk og hjul samt investere i vejhjælp, så der er assistance ved en eventuel punktering eller andre uheldige episoder.

Da Italien er et EU-land, kan du uden problemer bruge dit danske kørekort i forbindelse med biludlejning i landet.

Venedig Marco Polo Lufthavn er lokationen med flest lejemuligheder, og samtidig stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes også flere kontorer på fastlandet i området Mestre.


Find billig billeje i Venedig, Veneto

Find den lejebil i Venedig, der passer til dine behov

Biler i Lille

67 kr. - 533 kr.

Alle biltyper

107 kr. - 1.142 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Venedig, Italien er 299 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Venedig, Italien er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 67 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Venedig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Venedig, Italien er 532 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Venedig, Italien er i februar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 171 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Venedig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Venedig, Italien er 758 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Venedig, Italien er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 421 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Venedig, Italien er 415 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Venedig, Italien er i november. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Venedig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Venedig, Italien er 641 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Venedig, Italien er i august. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 436 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Venedig. I Venedig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

17 aug. - 24 aug.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

21 aug. - 29 aug.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Venedig

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Venedig, Veneto
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

3,9
9 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Venedig

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Venedig

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

169 kr.

Den mest populære model

Smart Fortwo
Det mest populære biludlejningsbureau i Venedig, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Venedig i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Venedig er 169 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 369 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Venedig i de seneste 7 dage er Smart Fortwo. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Venedig

Nærliggende attraktioner:

Santa Lucia Station6,9 km
Markuspladsen7,6 km
Lido Beach13,2 km

Nærliggende attraktioner:

Lido Beach125,9 km
Santa Lucia Station129,2 km
Markuspladsen129,5 km

Nærliggende attraktioner:

Santa Lucia Station111,8 km
Markuspladsen113,2 km
Lido Beach114,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Venedig

Herunder vises de mest populære hoteller i Venedig

Kørsel i lejebil i Venedig – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Venedig, så du er klar til næste rejse.

For en weekend i september er de bedste biludlejningstilbud i Venedig fra omkring 325 kr.-421 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Venedig i september, kan du forvente en pris på cirka 542 kr.. De bedste priser fås fra 309 kr..

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Venedig tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, GREEN MOTION og MAGGIORE , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Leje af en standardbil i Venedig i september måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 14 °C og nedbør omkring 69 mm i september, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Venedig koster 310 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest udlejningssteder i Venedig, Italien med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 1.101 kr./dag.

Hastighedsbegrænsningen i Venedig er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Venedig har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Venedig, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Normalt er vejret i Venedig i august måned 22 °C og den forventede nedbør er 83 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Dem, der gerne vil leje bil i Venedig til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Veneto i august måned normalt er ca. 22 °C med 86,3 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Venedig

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Venedig

Populære udlejningsbiler i Venedig

Lej en af disse populære biltyper i Venedig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Venedig


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Venedig, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Venedig. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Venedig, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Venedig.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Venedig.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Venedig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.