Billeje i Venedig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Venedig

Venedig, Veneto, Italien
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Venedig, Veneto, Italien
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Venedig?

Alle

44 kr. - 322 kr.

Economy

44 kr. - 190 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Venedig er i januar. Med en lejepris på kun 44 kr. pr. dag er prisen 65% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Venedig kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Venedig

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Venedig
Vurdering af udbyder: God 6.3

Vurdering baseret på 74 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 21 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.8

Vurdering baseret på 27 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 11 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Venedig

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Venedig?

Normalt forbindes Venedig med gondoler og vandveje, men det er også muligt at køre til denne verdenskendte by ved lagunen – og ikke mindst i de smukke områder omkring byen. Når du ønsker at foretage billeje i Venedig, skal du være opmærksom på minimumsalderen hos de forskellige udlejningsfirmaer. Hos OptimoRent eksempelvis kræves der en minimumsalder på 20 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Firmaet har også en maks. alder, hvilket betyder, at du kan booke en lejebil indtil du er maks. 75 år. Til sammenligning er minimumsalderen for biludlejning hos Locauto Rent 19 år, hvor der ydermere kræves minimum et års besiddelse af et kørekort. Ønsker du at leje en af firmaets store bilmodeller, er minimumsalderen 27 år kombineret med, at du skal have haft kørekort i mindst fem år. Du kan naturligvis vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Sixt, Firefly, Europcar eller Dollar, der alle har fastsat en minimumsalder i deres lejevilkår.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler i Italien kan du ikke undgå at få kendskab til. Det er nemlig vigtigt at kende reglerne, inden du kaster dig ud i billeje i Venedig. De fleste biler tænder automatisk lyset ved start, men du skal huske at tjekke, om nærlyset er tændt i dagtimerne, når du kører uden for bebyggede områder. Promillegrænsen i Italien er ligesom i Danmark på maks. 0,5, og samtidig har man fastsat en promillegrænse på nul, hvis chaufføren har haft kørekort i mindre end tre år. Det er desuden ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel i din udlejningsbil.

Parkering

Når du lejer en bil i Venedig, bør du begynde at orientere dig om parkeringsmuligheder. Selve Venedig by er bilfri, grundet sin bevaringsstatus samt de mange smalle gader og kanaler. Du kan dog stadig tage turen over Via della Liberta, som er broen, der forbinder lagunen med fastlandet. Lige ved ankomst i det nordvestlige hjørne på øen Tronchetto findes der er et stort parkeringshus. Der findes yderligere et p-hus bag Piazzale Roma, så du skal nok finde en plads til din lejebil. Det er naturligvis også muligt at parkere på fastlandet og så tage bussen over.

Udflugtsmål i og omkring Venedig

Billig billeje kan tage dig andre steder hen end blot til smukke Venedig. Det er med at udnytte, at du har lejet en firehjulet, så du kan opleve mere af Italien. En køretur til enten Milano, Firenze eller Pisa er værd at overveje – eller endda til dem alle tre. Du kan også opleve smukke Slovenien, men husk i så fald at tjekke lejebetingelserne for kørsel over den italienske landegrænse.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Venedig er ikke blot parkering og udflugter, for inden tændingsnøglen drejes første gang, skal du sørge for at være godt forsikret. Som udgangspunkt er der inkluderet en grundforsikring i lejeprisen, men den dækker sjældent nok – medmindre du er villig til at løbe en større risiko. Derfor bør du overveje at betale for at sænke selvrisikoen, så den enten er lav og overkommelig for dit budget, eller helt i nul. Derudover bør du tegne dækning på genstande som ruder, dæk og hjul samt investere i vejhjælp, så der er assistance ved en eventuel punktering eller andre uheldige episoder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Venedig, eller skal man have et internationalt?

Da Italien er et EU-land, kan du uden problemer bruge dit danske kørekort i forbindelse med biludlejning i landet.

Hvor i Venedig kan man hente og aflevere sin lejebil?

Venedig Marco Polo Lufthavn er lokationen med flest lejemuligheder, og samtidig stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes også flere kontorer på fastlandet i området Mestre.


Afstanden fra Venedig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Venedig

602 personer har søgt efter billeje i Venedig in november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Venedig for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Venedig udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, National og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Venedig i december?

For en weekend i december er de bedste biludlejningstilbud i Venedig fra omkring 60 kr.-120 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Venedig i december, kan du forvente en pris på cirka 218 kr.. De bedste priser fås fra 48 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Venedig biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Venedig tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Venedig har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Venedig med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 272 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Venedig?

Hastighedsbegrænsningen i Venedig er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Venedig har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Venedig, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Venedig

 • Få den seneste informatiom om fly til Venedig

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Venedig
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Venedigs mest populære områder

  Find hoteller in Venedig
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Venedig