Lej en bil i Venedig, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Venedig, Italien

Venedig, VE, Italien
19. maj — 26. maj
Samme aflevering
Venedig, VE, Italien
ons 19.5
Middag
ons 26.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Venedig

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Venedig, Italien
7,9
God
7 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,7
6,6
God
3 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

7,3
6,1
God
23 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,9

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

5,9
4,5
Okay
6 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

4,3

Samlet

3,6

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,6
0,0
Forfærdelig
9 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer

Information om din rejse til Venedig

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Venedig?

Normalt forbindes Venedig med gondoler og vandveje, men det er også muligt at køre til denne verdenskendte by ved lagunen – og ikke mindst i de smukke områder omkring byen. Når du ønsker at foretage billeje i Venedig, skal du være opmærksom på minimumsalderen hos de forskellige udlejningsfirmaer. Hos OptimoRent eksempelvis kræves der en minimumsalder på 20 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Firmaet har også en maks. alder, hvilket betyder, at du kan booke en lejebil indtil du er maks. 75 år. Til sammenligning er minimumsalderen for biludlejning hos Locauto Rent 19 år, hvor der ydermere kræves minimum et års besiddelse af et kørekort. Ønsker du at leje en af firmaets store bilmodeller, er minimumsalderen 27 år kombineret med, at du skal have haft kørekort i mindst fem år. Du kan naturligvis vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Sixt, Firefly, Europcar eller Dollar, der alle har fastsat en minimumsalder i deres lejevilkår.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler i Italien kan du ikke undgå at få kendskab til. Det er nemlig vigtigt at kende reglerne, inden du kaster dig ud i billeje i Venedig. De fleste biler tænder automatisk lyset ved start, men du skal huske at tjekke, om nærlyset er tændt i dagtimerne, når du kører uden for bebyggede områder. Promillegrænsen i Italien er ligesom i Danmark på maks. 0,5, og samtidig har man fastsat en promillegrænse på nul, hvis chaufføren har haft kørekort i mindre end tre år. Det er desuden ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel i din udlejningsbil.

Parkering

Når du lejer en bil i Venedig, bør du begynde at orientere dig om parkeringsmuligheder. Selve Venedig by er bilfri, grundet sin bevaringsstatus samt de mange smalle gader og kanaler. Du kan dog stadig tage turen over Via della Liberta, som er broen, der forbinder lagunen med fastlandet. Lige ved ankomst i det nordvestlige hjørne på øen Tronchetto findes der er et stort parkeringshus. Der findes yderligere et p-hus bag Piazzale Roma, så du skal nok finde en plads til din lejebil. Det er naturligvis også muligt at parkere på fastlandet og så tage bussen over.

Udflugtsmål i og omkring Venedig

Billig billeje kan tage dig andre steder hen end blot til smukke Venedig. Det er med at udnytte, at du har lejet en firehjulet, så du kan opleve mere af Italien. En køretur til enten Milano, Firenze eller Pisa er værd at overveje – eller endda til dem alle tre. Du kan også opleve smukke Slovenien, men husk i så fald at tjekke lejebetingelserne for kørsel over den italienske landegrænse.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Venedig er ikke blot parkering og udflugter, for inden tændingsnøglen drejes første gang, skal du sørge for at være godt forsikret. Som udgangspunkt er der inkluderet en grundforsikring i lejeprisen, men den dækker sjældent nok – medmindre du er villig til at løbe en større risiko. Derfor bør du overveje at betale for at sænke selvrisikoen, så den enten er lav og overkommelig for dit budget, eller helt i nul. Derudover bør du tegne dækning på genstande som ruder, dæk og hjul samt investere i vejhjælp, så der er assistance ved en eventuel punktering eller andre uheldige episoder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Venedig, eller skal man have et internationalt?

Da Italien er et EU-land, kan du uden problemer bruge dit danske kørekort i forbindelse med biludlejning i landet.

Hvor i Venedig kan man hente og aflevere sin lejebil?

Venedig Marco Polo Lufthavn er lokationen med flest lejemuligheder, og samtidig stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes også flere kontorer på fastlandet i området Mestre.


Afstanden fra Venedig, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Venedig

602 personer har søgt efter billeje i Venedig in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Venedig for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Venedig udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, National og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Venedig, Italien i juni?

For en weekend i juni er de bedste biludlejningstilbud i Venedig fra omkring 81 kr.-89 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Venedig i juni, kan du forvente en pris på cirka 97 kr.. De bedste priser fås fra 51 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Venedig, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Venedig tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Venedig i juni måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Venedig på i juni måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Venedig har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 63 mm i juni måned. Leje af en Cabriolet i Venedig koster 371 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Venedig har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Venedig, Italien med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 265 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Venedig, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Venedig er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Venedig har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Venedig, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Venedig, Italien i maj?

Normalt er vejret i Venedig i maj måned 17 °C og den forventede nedbør er 69 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Venedig typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Venedig om vejret i resten af Veneto?

Dem, der gerne vil leje bil i Venedig til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Veneto i maj måned normalt er ca. 17 °C med 79,7 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Venedig