Lej en bil i Firenze, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Firenze, Italien

Firenze, TO, Italien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Firenze, TO, Italien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Firenze, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

47 kr. - 220 kr.

Alle biltyper

47 kr. - 498 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Firenze, Italien, er 143 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Firenze, Italien, er i januar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 47 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Firenze.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Firenze, Italien, er 213 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Firenze, Italien, er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Firenze.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SICILY BY CAR

286 kr./dag

2 sep – 16 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Ecovia

286 kr./dag

11 sep – 19 sep
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Ecovia

286 kr./dag

2 sep – 16 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Firenze

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Firenze, Italien
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

6,9

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

7,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

9,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

8,4
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

6,9

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,6
11 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Information om din rejse til Firenze

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Firenze?

Italien er blandt andet kendt for sine biler med vilde hestekræfter, hvad enten det er Ferrari eller Maserati. Du kan også leje store luksusbiler med saft og kraft i, eller mindre modeller, hvis du er mere komfortabel med det. Først skal du dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, inden du begynder at søge på billeje i Firenze. Hvad enten det er store selskaber som Hertz, Sixt, Europcar eller Avis, eller nogle af de mindre udbydere, så er der altid en minimumsalder forbundet med at booke en lejebil. Hos Budget skal du eksempelvis være minimum 21 år samt have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at leje en af de store biler er mindstealderen 25 år. Derudover skal der betales et ekstra gebyr for chauffører under 25 år, som pt. ligger på mellem ca. 20.17 EUR (ca. 150 DKK) og ca. 23.60 EUR (ca. 176 DKK) pr. dag. Hos en udbyder som Win Rent skal du også være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Selvom trafik- og færdselsreglerne i Italien på flere punkter har ligheder med de danske, så er der flere ting at være opmærksom på, når du foretager billeje i Firenze. Når du kører i din udlejningsbil i centrum, er maks. hastigheden på 50 km/t. Maks. hastigheden på landeveje er 110 km/t og 130 km/t på motorveje – medmindre du har haft kørekort i mindre end tre år, da maks. grænserne dermed er henholdsvis 90 km/t og 100 km/t. Som udgangspunkt er der højrevigepligt i Italien, og derudover er det forbudt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Parkering

Biludlejning i Firenze er også lig med søgen efter ledige parkeringspladser. I dag findes der masser af apps, som giver dig det fulde overblik. Når du lejer en bil i Firenze, er det ikke muligt at køre ind i den gamle bydel, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du vil nemlig blive mødt af skilte med teksten zona a traffico limitato samt en rød cirkel. Til gengæld kan du blot parkere bilen uden for den gamle bydel, hvor du skal benytte båsene markeret med blå, da de hvide markeringer er forbeholdt lokale beboere. Du kan også vælge et af byens p-huse, hvor der er videoovervågning og vagter.

Udflugtsmål i og omkring Firenze

Billeje i Firenze giver dig muligheden for at køre rundt og se, hvad du har lyst til i regionen. En køretur til Det Skæve Tårn i Pisa tager ikke lang tid og bør ikke misses på ferien. Det er også værd at bruge tid og benzin på en tur syd for Firenze til vinregionen Chianti, hvor du kan smage nogle af de bedste vine i Toscana.

Hvilke forsikringer skal man have?

Folk med masser af køreerfaring tænker måske, at de sagtens kan gebærde sig rundt i Firenze efter at have booket billig billeje. Det er naturligvis også muligt, men risikoen for uheldige episoder eller uforudsete ting med bilen kan man aldrig helt undsige sig. Derfor bør du forsikre dig med en lav eller ingen selvrisiko, hvis du vil slippe billigt i sådanne situationer. Det er også klogt at udvide dækningen på din udlejningsbil, så du ikke skal betale for eventuelle problemer med hjul, dæk, tag, glas og andre ting, som du måske troede var med i basisforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Firenze, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for at medbringe et internationalt kørekort, da den danske version kan bruges i Firenze. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Firenze kan man hente og aflevere sin lejebil?

Firenze Lufthavn er hovedlokationen for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes også en lang række udlejningssteder omkring byens hovedbanegård. (Priser tjekket 24/09/2018).


Afstanden fra Firenze, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconis biludlejningsdisk

Biludlejning i Firenze

Vi har foretaget 327 søgninger på biludlejning i Firenze denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Firenze for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Firenze har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Alamo, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Firenze. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Firenze, Italien i august?

137 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Firenze i august. Tilbud fås helt ned til 137 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 64 kr. og har en gennemsnitspris på 245 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Firenze har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Firenze er billigst gennem Goldcar Rental SP på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 53 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 138 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Firenze, Italien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Firenze opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Firenze så som Hertz, Firefly og JoyRent der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Firenze i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 20 °C og nedbør på 80 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Firenze. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Firenze rejsende. Leje af en Standard i Firenze koster 293 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Firenze har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Firenze, Italien. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 235 kr. i Firenze, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Firenze, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Firenze er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Firenze har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Firenze, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Firenze, Italien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Firenze i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Firenze er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Firenze om vejret i resten af Toscana?

Klimaet i Toscana i juli er normalt 22 °C med en forventet nedbør på 34,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Firenze til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Firenze

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Firenze

Se flere lejebiler i Toscana

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arezzo, Chiusi og Livorno i Toscana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Firenze