Billeje i Firenze, Toscana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Firenze, Toscana

Firenze, Toscana, Italien
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Firenze, Toscana, Italien
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Firenze, Toscana

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Firenze, Toscana
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

80 kr./dag

31 okt. - 6 nov.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

62 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

85 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

77 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

76 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

90 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Hyundai i40
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

63 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Mazda CX-3

Vigtige oplysninger om billeje i Firenze

Italien er blandt andet kendt for sine biler med vilde hestekræfter, hvad enten det er Ferrari eller Maserati. Du kan også leje store luksusbiler med saft og kraft i, eller mindre modeller, hvis du er mere komfortabel med det. Først skal du dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, inden du begynder at søge på billeje i Firenze. Hvad enten det er store selskaber som Hertz, Sixt, Europcar eller Avis, eller nogle af de mindre udbydere, så er der altid en minimumsalder forbundet med at booke en lejebil. Hos Budget skal du eksempelvis være minimum 21 år samt have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at leje en af de store biler er mindstealderen 25 år. Derudover skal der betales et ekstra gebyr for chauffører under 25 år, som pt. ligger på mellem ca. 20.17 EUR (ca. 150 DKK) og ca. 23.60 EUR (ca. 176 DKK) pr. dag. Hos en udbyder som Win Rent skal du også være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år.

Selvom trafik- og færdselsreglerne i Italien på flere punkter har ligheder med de danske, så er der flere ting at være opmærksom på, når du foretager billeje i Firenze. Når du kører i din udlejningsbil i centrum, er maks. hastigheden på 50 km/t. Maks. hastigheden på landeveje er 110 km/t og 130 km/t på motorveje – medmindre du har haft kørekort i mindre end tre år, da maks. grænserne dermed er henholdsvis 90 km/t og 100 km/t. Som udgangspunkt er der højrevigepligt i Italien, og derudover er det forbudt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Biludlejning i Firenze er også lig med søgen efter ledige parkeringspladser. I dag findes der masser af apps, som giver dig det fulde overblik. Når du lejer en bil i Firenze, er det ikke muligt at køre ind i den gamle bydel, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du vil nemlig blive mødt af skilte med teksten zona a traffico limitato samt en rød cirkel. Til gengæld kan du blot parkere bilen uden for den gamle bydel, hvor du skal benytte båsene markeret med blå, da de hvide markeringer er forbeholdt lokale beboere. Du kan også vælge et af byens p-huse, hvor der er videoovervågning og vagter.

Billeje i Firenze giver dig muligheden for at køre rundt og se, hvad du har lyst til i regionen. En køretur til Det Skæve Tårn i Pisa tager ikke lang tid og bør ikke misses på ferien. Det er også værd at bruge tid og benzin på en tur syd for Firenze til vinregionen Chianti, hvor du kan smage nogle af de bedste vine i Toscana.

Folk med masser af køreerfaring tænker måske, at de sagtens kan gebærde sig rundt i Firenze efter at have booket billig billeje. Det er naturligvis også muligt, men risikoen for uheldige episoder eller uforudsete ting med bilen kan man aldrig helt undsige sig. Derfor bør du forsikre dig med en lav eller ingen selvrisiko, hvis du vil slippe billigt i sådanne situationer. Det er også klogt at udvide dækningen på din udlejningsbil, så du ikke skal betale for eventuelle problemer med hjul, dæk, tag, glas og andre ting, som du måske troede var med i basisforsikringen.

Du slipper for at medbringe et internationalt kørekort, da den danske version kan bruges i Firenze. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Firenze Lufthavn er hovedlokationen for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes også en lang række udlejningssteder omkring byens hovedbanegård.


Find billig billeje i Firenze, Toscana

Find den lejebil i Firenze, der passer til dine behov

Biler i Lille

54 kr. - 860 kr.

Alle biltyper

54 kr. - 1.504 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Firenze, Italien er 474 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Firenze, Italien er i januar. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 54 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Firenze.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Firenze, Italien er 654 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Firenze, Italien er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Firenze.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Firenze, Italien er 921 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Firenze, Italien er i marts. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 836 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Firenze, Italien er 540 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Firenze, Italien er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Firenze.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Firenze, Italien er 849 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Firenze, Italien er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 976 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Firenze, Italien er 674 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Firenze, Italien er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 547 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Firenze

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Firenze, Toscana
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

6,8

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,1
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,2

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,2
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

5,9

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,2
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

10,0

Value

3,9
12 kontorer
4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Firenze

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Firenze

Det mest populære bureau

NOLEGGIARE

Populære biltyper

Economy, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

385 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Firenze, der er fundet på momondo i denne måned, er NOLEGGIARE . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er SICILY BY CAR og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Firenze i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Firenze er 385 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 630 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Firenze i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Firenze

Nærliggende attraktioner:

Cattedrale di Santa Maria del Fiore84,7 km

Nærliggende attraktioner:

Cattedrale di Santa Maria del Fiore5,8 km

Nærliggende attraktioner:

Cattedrale di Santa Maria del Fiore70,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Firenze

Herunder vises de mest populære hoteller i Firenze

Kørsel i lejebil i Firenze – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Firenze, så du er klar til næste rejse.

711 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Firenze i september. Tilbud fås helt ned til 488 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 216 kr. og har en gennemsnitspris på 718 kr..

Biludlejning i Firenze er billigst gennem Goldcar Rental SP på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 62 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 160 kr./dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Firenze opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Firenze så som Hertz, Firefly og JoyRent der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

På rejser til Firenze i september måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Firenze i september måned, når temperaturer er på omkring 15 °C og der er 100 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Firenze koster 696 kr./dag i gennemsnit.

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Firenze, Italien. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 777 kr. i Firenze, Italien.

Hastighedsbegrænsningen i Firenze er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Firenze har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Firenze, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Firenze i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Toscana i august er normalt 22 °C med en forventet nedbør på 49,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Firenze til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Firenze

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Firenze

Populære udlejningsbiler i Firenze

Lej en af disse populære biltyper i Firenze

Kom i gang med at planlægge din rejse til Firenze


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Firenze, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Firenze på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Firenze, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Firenze på momondo.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Firenze på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Firenze med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.