Billeje i Firenze

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Firenze

Firenze, Toscana, Italien
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Firenze, Toscana, Italien
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Firenze

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Firenze
Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 131 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 76 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.2

Vurdering baseret på 31 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 22 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.1

Vurdering baseret på 20 anmeldelser


Hvornår er det billigst at leje en bil i Firenze?

Alle

52 kr. - 258 kr.

Economy

52 kr. - 182 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Firenze er i januar. Med en lejepris på kun 52 kr. pr. dag er prisen 56% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Firenze kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Information om din rejse til Firenze

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Firenze?

Italien er blandt andet kendt for sine biler med vilde hestekræfter, hvad enten det er Ferrari eller Maserati. Du kan også leje store luksusbiler med saft og kraft i, eller mindre modeller, hvis du er mere komfortabel med det. Først skal du dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, inden du begynder at søge på billeje i Firenze. Hvad enten det er store selskaber som Hertz, Sixt, Europcar eller Avis, eller nogle af de mindre udbydere, så er der altid en minimumsalder forbundet med at booke en lejebil. Hos Budget skal du eksempelvis være minimum 21 år samt have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at leje en af de store biler er mindstealderen 25 år. Derudover skal der betales et ekstra gebyr for chauffører under 25 år, som pt. ligger på mellem ca. 20.17 EUR (ca. 150 DKK) og ca. 23.60 EUR (ca. 176 DKK) pr. dag. Hos en udbyder som Win Rent skal du også være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Selvom trafik- og færdselsreglerne i Italien på flere punkter har ligheder med de danske, så er der flere ting at være opmærksom på, når du foretager billeje i Firenze. Når du kører i din udlejningsbil i centrum, er maks. hastigheden på 50 km/t. Maks. hastigheden på landeveje er 110 km/t og 130 km/t på motorveje – medmindre du har haft kørekort i mindre end tre år, da maks. grænserne dermed er henholdsvis 90 km/t og 100 km/t. Som udgangspunkt er der højrevigepligt i Italien, og derudover er det forbudt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Parkering

Biludlejning i Firenze er også lig med søgen efter ledige parkeringspladser. I dag findes der masser af apps, som giver dig det fulde overblik. Når du lejer en bil i Firenze, er det ikke muligt at køre ind i den gamle bydel, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du vil nemlig blive mødt af skilte med teksten zona a traffico limitato samt en rød cirkel. Til gengæld kan du blot parkere bilen uden for den gamle bydel, hvor du skal benytte båsene markeret med blå, da de hvide markeringer er forbeholdt lokale beboere. Du kan også vælge et af byens p-huse, hvor der er videoovervågning og vagter.

Udflugtsmål i og omkring Firenze

Billeje i Firenze giver dig muligheden for at køre rundt og se, hvad du har lyst til i regionen. En køretur til Det Skæve Tårn i Pisa tager ikke lang tid og bør ikke misses på ferien. Det er også værd at bruge tid og benzin på en tur syd for Firenze til vinregionen Chianti, hvor du kan smage nogle af de bedste vine i Toscana.

Hvilke forsikringer skal man have?

Folk med masser af køreerfaring tænker måske, at de sagtens kan gebærde sig rundt i Firenze efter at have booket billig billeje. Det er naturligvis også muligt, men risikoen for uheldige episoder eller uforudsete ting med bilen kan man aldrig helt undsige sig. Derfor bør du forsikre dig med en lav eller ingen selvrisiko, hvis du vil slippe billigt i sådanne situationer. Det er også klogt at udvide dækningen på din udlejningsbil, så du ikke skal betale for eventuelle problemer med hjul, dæk, tag, glas og andre ting, som du måske troede var med i basisforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Firenze, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for at medbringe et internationalt kørekort, da den danske version kan bruges i Firenze. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Firenze kan man hente og aflevere sin lejebil?

Firenze Lufthavn er hovedlokationen for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes også en lang række udlejningssteder omkring byens hovedbanegård. (Priser tjekket 24/09/2018).


Afstanden fra Firenze til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Firenze Peretolas biludlejningsdisk

Biludlejning i Firenze

Vi har foretaget 327 søgninger på biludlejning i Firenze denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Firenze for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Firenze har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og National. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Firenze. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Firenze i februar?

100 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Firenze i februar. Tilbud fås helt ned til 100 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 120 kr. og har en gennemsnitspris på 270 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Firenze har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Firenze er billigst gennem Goldcar Rental SP på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 52 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 134 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Firenze biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Firenze opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Firenze så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Firenze i februar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 9 °C og nedbør på 60 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Firenze. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt Firenze rejsende. Leje af en Standard i Firenze koster 285 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Firenze har flest biludlejningssteder?

MAGGIORE er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Firenze. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 211 kr. i Firenze.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Firenze?

Hastighedsbegrænsningen i Firenze er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Firenze har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Firenze, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Firenze, Italien i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Firenze i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Firenze i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Firenze. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Firenze plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Fiat 500 og Fiat Panda.

Minder vejret i Firenze om vejret i resten af Toscana?

Klimaet i Toscana i januar er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 59,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Firenze til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i Toscana

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arezzo, Chiusi og Livorno i Toscana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Firenze

 • Få den seneste informatiom om fly til Firenze

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Firenze
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Firenzes mest populære områder

  Find hoteller in Firenze
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Firenze