Billeje i Firenze, Toscana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Firenze, Toscana

Firenze, Toscana, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Firenze, Toscana, Italien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Firenze

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Firenze

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Firenze?

De billigste udlejningsbiler i Firenze kan normalt findes gennem Skrytá autopůjčovna. Når du booker hos Skrytá autopůjčovna, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 35 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Firenze er 35 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Firenze har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Firenze, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Firenze?

En Fiat 500 er den mest populære bil at leje in Firenze ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500 på helt ned til 69 kr./dag in Firenze, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 395 kr./dag. En anden populær bil at leje in Firenze er en Fiat Panda, der i gennemsnit koster 388 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 131 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Firenze, Toscana

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Firenze, Toscana
Economy68 kr./dag
Lille mellemklasse82 kr./dag
Stor mellemklasse265 kr./dag
SUV184 kr./dag
Mini62 kr./dag
Leverandørvalg78 kr./dag
Kompakt SUV81 kr./dag
Mellemstor SUV119 kr./dag
Kompakt stationcar200 kr./dag
Fuld størrelse stationcar423 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Firenze

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Firenze?

Italien er blandt andet kendt for sine biler med vilde hestekræfter, hvad enten det er Ferrari eller Maserati. Du kan også leje store luksusbiler med saft og kraft i, eller mindre modeller, hvis du er mere komfortabel med det. Først skal du dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, inden du begynder at søge på billeje i Firenze. Hvad enten det er store selskaber som Hertz, Sixt, Europcar eller Avis, eller nogle af de mindre udbydere, så er der altid en minimumsalder forbundet med at booke en lejebil. Hos Budget skal du eksempelvis være minimum 21 år samt have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at leje en af de store biler er mindstealderen 25 år. Derudover skal der betales et ekstra gebyr for chauffører under 25 år, som pt. ligger på mellem ca. 20.17 EUR (ca. 150 DKK) og ca. 23.60 EUR (ca. 176 DKK) pr. dag. Hos en udbyder som Win Rent skal du også være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Selvom trafik- og færdselsreglerne i Italien på flere punkter har ligheder med de danske, så er der flere ting at være opmærksom på, når du foretager billeje i Firenze. Når du kører i din udlejningsbil i centrum, er maks. hastigheden på 50 km/t. Maks. hastigheden på landeveje er 110 km/t og 130 km/t på motorveje – medmindre du har haft kørekort i mindre end tre år, da maks. grænserne dermed er henholdsvis 90 km/t og 100 km/t. Som udgangspunkt er der højrevigepligt i Italien, og derudover er det forbudt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Parkering

Biludlejning i Firenze er også lig med søgen efter ledige parkeringspladser. I dag findes der masser af apps, som giver dig det fulde overblik. Når du lejer en bil i Firenze, er det ikke muligt at køre ind i den gamle bydel, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du vil nemlig blive mødt af skilte med teksten zona a traffico limitato samt en rød cirkel. Til gengæld kan du blot parkere bilen uden for den gamle bydel, hvor du skal benytte båsene markeret med blå, da de hvide markeringer er forbeholdt lokale beboere. Du kan også vælge et af byens p-huse, hvor der er videoovervågning og vagter.

Udflugtsmål i og omkring Firenze

Billeje i Firenze giver dig muligheden for at køre rundt og se, hvad du har lyst til i regionen. En køretur til Det Skæve Tårn i Pisa tager ikke lang tid og bør ikke misses på ferien. Det er også værd at bruge tid og benzin på en tur syd for Firenze til vinregionen Chianti, hvor du kan smage nogle af de bedste vine i Toscana.

Hvilke forsikringer skal man have?

Folk med masser af køreerfaring tænker måske, at de sagtens kan gebærde sig rundt i Firenze efter at have booket billig billeje. Det er naturligvis også muligt, men risikoen for uheldige episoder eller uforudsete ting med bilen kan man aldrig helt undsige sig. Derfor bør du forsikre dig med en lav eller ingen selvrisiko, hvis du vil slippe billigt i sådanne situationer. Det er også klogt at udvide dækningen på din udlejningsbil, så du ikke skal betale for eventuelle problemer med hjul, dæk, tag, glas og andre ting, som du måske troede var med i basisforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Firenze, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for at medbringe et internationalt kørekort, da den danske version kan bruges i Firenze. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Firenze kan man hente og aflevere sin lejebil?

Firenze Lufthavn er hovedlokationen for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes også en lang række udlejningssteder omkring byens hovedbanegård.


Find billig billeje i Firenze, Toscana

Find den lejebil i Firenze, der passer til dine behov

Lille

54 kr. - 581 kr.

Alle biltyper

54 kr. - 1.288 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Firenze, Italien er 324 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Firenze, Italien er i januar. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 54 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Firenze.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Firenze, Italien er 633 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Firenze, Italien er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Firenze.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Firenze, Italien er 1.133 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Firenze, Italien er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 462 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Firenze, Italien er 505 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Firenze, Italien er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 331 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Firenze.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Firenze, Italien er 1.118 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Firenze, Italien er i oktober. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 1.245 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Firenze, Italien er 864 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Firenze, Italien er i juni. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 882 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Firenze, Italien er 627 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Firenze, Italien er i februar. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Firenze. I Firenze kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

62 kr./dag

4 nov. - 11 nov.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

68 kr./dag

4 nov. - 11 nov.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Firenze

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Firenze, Toscana

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,9

SICILY BY CAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,4

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,7

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

5,9

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,4

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

4,6

Sunnycars

11 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Firenze

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Firenze

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

128 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Firenze, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Firenze i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Firenze er 128 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 238 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Firenze i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Firenze

Nærliggende attraktioner:

Cattedrale di Santa Maria del Fiore84,7 km

Nærliggende attraktioner:

Cattedrale di Santa Maria del Fiore5,8 km

Nærliggende attraktioner:

Cattedrale di Santa Maria del Fiore70,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Firenze

Herunder vises de mest populære hoteller i Firenze

Kørsel i lejebil i Firenze – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Firenze, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Firenze, Italien i oktober?

520 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Firenze i oktober. Tilbud fås helt ned til 520 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 83 kr. og har en gennemsnitspris på 271 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Firenze, Italien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Firenze opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Firenze så som Dollar, Hertz og LOCAUTO der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Firenze i oktober måned?

På rejser til Firenze i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Firenze i oktober måned, når temperaturer er på omkring 9 °C og der er 90 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Firenze koster 195 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Firenze, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Firenze er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Firenze har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Firenze, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Renegade in Firenze?

Hvordan er vejret i Firenze, Italien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Firenze i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 80 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Firenze om vejret i resten af Toscana?

Klimaet i Toscana i september er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 76,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Firenze til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Firenze?

Priser for biler i Firenze opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Firenze?

Antallet af udbydere for biler i Firenze er 112 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Firenze?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Firenze. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Firenze?

For at leje en bil i Firenze, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Firenze

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Firenze

Lejebiler der er populære i Firenze

Lej en af disse populære biltyper i Firenze

Udlejningsbiler i populære bydele i Firenze

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Firenze? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Firenze


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Firenze?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Firenze, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Firenze?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Firenze på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Firenze med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Firenze, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Firenze på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Firenze på momondo.

Kan jeg finde billeje i Firenze, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Firenze på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Firenze med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Firenze med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Firenze på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.