Lej en bil i Krabi, Thailand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Krabi, Thailand

Krabi, Thailand
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Krabi, Thailand
søn. 5.12
Middag
søn. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Krabi, Thailand

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

102 kr. - 236 kr.

Alle biltyper

102 kr. - 422 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Krabi, Thailand, er 91 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Krabi, Thailand, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 102 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Krabi. I Krabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Krabi.


Biludlejningsfirmaer i Krabi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Krabi, Thailand
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach59,5 km

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach19,0 km

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach129,1 km

Information om din rejse til Krabi

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Krabi?

Aldersgrænsen for at leje en bil i Krabi (og i hele Thailand) er 21 år. Chauffører mellem 21-25 år, skal dog sandsynligvis betale et gebyr, og hvis du er ældre end 65 år, kan der muligvis komme et “seniorgebyr”. Disse aldersrestriktioner kan dog variere i forhold til biludlejningsfirmaer og bilkategorier.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Krabi kan hurtigt vise sig at være en god idé. Offentlig transport er meget begrænset og taxier, hvis man da finder én, kan være dyre og afvise at køre korte afstande (under 15 km). At cykle længere distancer anbefales ikke i sommerens hede, medmindre du er i god form. Har du prøvet at køre i hektiske Phuket eller Bangkok, vil du nyde billeje i Krabi, da det synes langt mere afslappet at køre rundt her end de andre byer. Vejene er stille, og ingen synes at have nævneværdigt travlt. Det er også nogenlunde smertefrit at komme omkring, da Krabi har et fint udviklet vejnet, især omkring nationalparker og lokale attraktioner. De større veje er velholdte og asfalterede, men på de mindre veje kan du dog sagtens komme ud for store huller og andre forhindringer. Skiltning er tydelig og er på både thailandsk og engelsk på de større veje, men det er en god idé at købe et kort samt leje en GPS, hvis du har planer om at udforske områder, der ligger væk fra hovedvejene. Hastighedsgrænsen i Krabi er 60 km/t, mens du kan køre 90-100 km/t på de større veje og motorveje til Krabi Lufthavn og Klong Muang. Før du lejer bil i Krabi skal du huske, at man her kører i venstre side af vejen. Mindre veje kan være dårligt oplyste, især ude på landet, så hvis du kører på disse veje for første gang, bør du undgå at køre om natten for at reducere risikoen for ulykker. Der er desuden en maksimumgrænse på 0,5 promille.

Parkering

På hovedvejen i Ao Nang og langs havfronten mod Nopparathara kan det være svært at finde en ledig parkeringsplads. Det kan også være udfordrende at finde et sted at parkere i centrum af Krabi. Det er en god idé at se på parkeringspladserne under Vogue Shopping Centre. Vær opmærksom på ikke at parkere lige foran en butiksindgang eller et hotel, og at du heller ikke blokerer en privat indkørsel.

Udflugtsmål i og omkring Krabi

Billeje i Krabi giver en chance for at se og opleve alle de muligheder, som denne smukke, thailandske provins har at byde på. Krabi er et idyllisk sted med betagende natur og med over 150 øer ud for sin 150 km lange kystlinje. Her finder du hvide sandstrande og turkisblåt vand, junglebevoksning, tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald og eksotisk dyreliv. Der er også rig mulighed for at strække benene for den aktive familie. Prøv for eksempel “øhopning”, snorkling, klatring, havkajak, jungle-trek eller dykning! Der findes to bilfærger, der forbinder fastlandet med Lanta Noi og Lanta Yai. De opererer fra kl. 7:00-19:00. Monsunsæsonen løber fra maj til oktober, hvilket begrænser trafikken til øerne.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Krabi kræver, at du er opmærksom på, hvor godt du er forsikret. Trafiklovene “sidder lidt løsere” i Thailand og håndhæves til tider ikke så strengt som i Europa. Dette kan ofte resultere i hensynsløs kørsel på vejene. Det anbefales derfor, at du tager en udvidet kollisionsskadeforsikring, så du er godt sikret. Du er altid dækket af en særlig forsikring, kendt som Por Ror Bor i Thai, når du ser på billeje i Krabi. Den er inkluderet i biludlejningskontrakter og er gratis. Den giver begrænset dækning, hvis nogen bliver skadet eller dræbt i en ulykke. Por Ror Bor dækker med 80.000 THB (omkr. 16.820 DKK) for lægeudgifter og 300.000 THB (omkr. 63.000 DKK) for tab af liv.

Kan man bruge sit danske kørekort i Krabi, eller skal man have et internationalt?

Du skal have et internationaltk kørekort på dig, når det kommer til biludlejning i Krabi. Hvis du har planlagt at blive i Thailand i mere end tre måneder, skal du derimod have et thailandsk kørekort. Licenser, alle kørekort samt et gyldigt pas skal du altid have på dig under kørsel.

Hvor i Krabi kan man hente og aflevere sin lejebil?

Prisen for billeje i Krabi varierer en smule i forhold til, om du vælger at leje bil ved Krabi lufthavn eller inde i byen. Det koster fra omkring 666 THB (140 DKK) at leje bil i Krabi, hvis du ser på biludlejning i Krabi lufthavn. Dette er ofte en lidt billigere løsning.


Afstanden fra Krabi, Thailand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Phuket Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Krabi

Vi har foretaget 28 søgninger på biludlejning i Krabi denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Krabi for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, National, og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Krabi som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Krabi. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Krabi, Thailand biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Krabi har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Budget, National og Hertz er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Krabi, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Krabi, Thailand?

Hastighedsbegrænsningen i Krabi er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Krabi har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Krabi, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Krabi?

Når vores brugere lejer bil in Krabi, vælger de fleste en Hyundai Accent til 190 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Focus til i gennemsnit 173 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Krabi for helt ned til 27 kr./dag og udlejning af Ford Focus for helt ned til 29 kr./dag.

Hvordan er vejret i Krabi, Thailand i november?

Normalt er vejret i Krabi i november måned 27 °C og den forventede nedbør er 252 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Temperaturerne i Krabi i løbet af november er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Krabi om vejret i resten af Krabi?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Krabi og rundt i Krabi eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 252 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Krabi

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Krabi

Kom i gang med at planlægge din rejse til Krabi