Billeje i Krabi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Krabi

Krabi, Thailand
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Krabi, Thailand
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Krabi

Aldersgrænsen for at leje en bil i Krabi (og i hele Thailand) er 21 år. Chauffører mellem 21-25 år, skal dog sandsynligvis betale et gebyr, og hvis du er ældre end 65 år, kan der muligvis komme et “seniorgebyr”. Disse aldersrestriktioner kan dog variere i forhold til biludlejningsfirmaer og bilkategorier.

Billeje i Krabi kan hurtigt vise sig at være en god idé. Offentlig transport er meget begrænset og taxier, hvis man da finder én, kan være dyre og afvise at køre korte afstande (under 15 km). At cykle længere distancer anbefales ikke i sommerens hede, medmindre du er i god form. Har du prøvet at køre i hektiske Phuket eller Bangkok, vil du nyde billeje i Krabi, da det synes langt mere afslappet at køre rundt her end de andre byer. Vejene er stille, og ingen synes at have nævneværdigt travlt. Det er også nogenlunde smertefrit at komme omkring, da Krabi har et fint udviklet vejnet, især omkring nationalparker og lokale attraktioner. De større veje er velholdte og asfalterede, men på de mindre veje kan du dog sagtens komme ud for store huller og andre forhindringer. Skiltning er tydelig og er på både thailandsk og engelsk på de større veje, men det er en god idé at købe et kort samt leje en GPS, hvis du har planer om at udforske områder, der ligger væk fra hovedvejene. Hastighedsgrænsen i Krabi er 60 km/t, mens du kan køre 90-100 km/t på de større veje og motorveje til Krabi Lufthavn og Klong Muang. Før du lejer bil i Krabi skal du huske, at man her kører i venstre side af vejen. Mindre veje kan være dårligt oplyste, især ude på landet, så hvis du kører på disse veje for første gang, bør du undgå at køre om natten for at reducere risikoen for ulykker. Der er desuden en maksimumgrænse på 0,5 promille.

På hovedvejen i Ao Nang og langs havfronten mod Nopparathara kan det være svært at finde en ledig parkeringsplads. Det kan også være udfordrende at finde et sted at parkere i centrum af Krabi. Det er en god idé at se på parkeringspladserne under Vogue Shopping Centre. Vær opmærksom på ikke at parkere lige foran en butiksindgang eller et hotel, og at du heller ikke blokerer en privat indkørsel.

Billeje i Krabi giver en chance for at se og opleve alle de muligheder, som denne smukke, thailandske provins har at byde på. Krabi er et idyllisk sted med betagende natur og med over 150 øer ud for sin 150 km lange kystlinje. Her finder du hvide sandstrande og turkisblåt vand, junglebevoksning, tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald og eksotisk dyreliv. Der er også rig mulighed for at strække benene for den aktive familie. Prøv for eksempel “øhopning”, snorkling, klatring, havkajak, jungle-trek eller dykning! Der findes to bilfærger, der forbinder fastlandet med Lanta Noi og Lanta Yai. De opererer fra kl. 7:00-19:00. Monsunsæsonen løber fra maj til oktober, hvilket begrænser trafikken til øerne.

Billeje i Krabi kræver, at du er opmærksom på, hvor godt du er forsikret. Trafiklovene “sidder lidt løsere” i Thailand og håndhæves til tider ikke så strengt som i Europa. Dette kan ofte resultere i hensynsløs kørsel på vejene. Det anbefales derfor, at du tager en udvidet kollisionsskadeforsikring, så du er godt sikret. Du er altid dækket af en særlig forsikring, kendt som Por Ror Bor i Thai, når du ser på billeje i Krabi. Den er inkluderet i biludlejningskontrakter og er gratis. Den giver begrænset dækning, hvis nogen bliver skadet eller dræbt i en ulykke. Por Ror Bor dækker med 80.000 THB (omkr. 16.820 DKK) for lægeudgifter og 300.000 THB (omkr. 63.000 DKK) for tab af liv.

Du skal have et internationaltk kørekort på dig, når det kommer til biludlejning i Krabi. Hvis du har planlagt at blive i Thailand i mere end tre måneder, skal du derimod have et thailandsk kørekort. Licenser, alle kørekort samt et gyldigt pas skal du altid have på dig under kørsel.

Prisen for billeje i Krabi varierer en smule i forhold til, om du vælger at leje bil ved Krabi lufthavn eller inde i byen. Det koster fra omkring 666 THB (140 DKK) at leje bil i Krabi, hvis du ser på biludlejning i Krabi lufthavn. Dette er ofte en lidt billigere løsning.


Find billig billeje i Krabi

Find den lejebil i Krabi, der passer til dine behov

Biler i Lille

110 kr. - 389 kr.

Alle biltyper

110 kr. - 458 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Krabi, Thailand er 156 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Krabi, Thailand er i oktober. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 110 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Krabi. I Krabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Krabi, Thailand er 169 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Krabi, Thailand er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Krabi. I Krabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Krabi, Thailand er 273 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Krabi, Thailand er i september. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Krabi. I Krabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Krabi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Krabi

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Drive Car Rental

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

7,0

Europcar

2 kontorer

Avis

1 kontor

Carify

1 kontor

Dollar

1 kontor

Hertz

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Krabi

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Krabi

Populære biltyper

Mini, SUV, Economy

Billigste lejebil

186 kr.

Den mest populære model

Honda Civic
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Krabi i de seneste 72 timer: Mini, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Krabi er 186 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 208 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Krabi i de seneste 7 dage er Honda Civic.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Krabi

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach59,5 km
Railay Beach59,6 km

Nærliggende attraktioner:

Railay Beach18,9 km
West Railay Beach19,0 km

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach129,1 km
Railay Beach129,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Krabi

Herunder vises de mest populære hoteller i Krabi

Kørsel i lejebil i Krabi – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Krabi, så du er klar til næste rejse.

Daglige priser fra keddy by Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 198 kr./dag når du lejer en bil i Krabi. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Krabi er 158 kr./dag.

Budget har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 280 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hastighedsbegrænsningen i Krabi er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Krabi har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Krabi, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Normalt er vejret i Krabi i december måned 27 °C og den forventede nedbør er 108 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Krabi og rundt i Krabi eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 108 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Krabi

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Krabi

Lejebiler der er populære i Krabi

Lej en af disse populære biltyper i Krabi

Kom i gang med at planlægge din rejse til Krabi


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Krabi, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Krabi på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Krabi, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Krabi med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Krabi.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Krabi.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.