Billeje i Krabi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Krabi

Krabi, Thailand
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Krabi, Thailand
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Krabi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Krabi
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.4

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Lufthavn: Phuket Intle

Phuket, Thailand

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach59,5 km
Lufthavn: Krabi

Krabi, Thailand

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach19,0 km
Lufthavn: Surat Thani

Surat Thani, Thailand

Nærliggende attraktioner:

West Railay Beach129,1 km

Information om din rejse til Krabi

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Krabi?

Aldersgrænsen for at leje en bil i Krabi (og i hele Thailand) er 21 år. Chauffører mellem 21-25 år, skal dog sandsynligvis betale et gebyr, og hvis du er ældre end 65 år, kan der muligvis komme et “seniorgebyr”. Disse aldersrestriktioner kan dog variere i forhold til biludlejningsfirmaer og bilkategorier.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Krabi kan hurtigt vise sig at være en god idé. Offentlig transport er meget begrænset og taxier, hvis man da finder én, kan være dyre og afvise at køre korte afstande (under 15 km). At cykle længere distancer anbefales ikke i sommerens hede, medmindre du er i god form. Har du prøvet at køre i hektiske Phuket eller Bangkok, vil du nyde billeje i Krabi, da det synes langt mere afslappet at køre rundt her end de andre byer. Vejene er stille, og ingen synes at have nævneværdigt travlt. Det er også nogenlunde smertefrit at komme omkring, da Krabi har et fint udviklet vejnet, især omkring nationalparker og lokale attraktioner. De større veje er velholdte og asfalterede, men på de mindre veje kan du dog sagtens komme ud for store huller og andre forhindringer. Skiltning er tydelig og er på både thailandsk og engelsk på de større veje, men det er en god idé at købe et kort samt leje en GPS, hvis du har planer om at udforske områder, der ligger væk fra hovedvejene. Hastighedsgrænsen i Krabi er 60 km/t, mens du kan køre 90-100 km/t på de større veje og motorveje til Krabi Lufthavn og Klong Muang. Før du lejer bil i Krabi skal du huske, at man her kører i venstre side af vejen. Mindre veje kan være dårligt oplyste, især ude på landet, så hvis du kører på disse veje for første gang, bør du undgå at køre om natten for at reducere risikoen for ulykker. Der er desuden en maksimumgrænse på 0,5 promille.

Parkering

På hovedvejen i Ao Nang og langs havfronten mod Nopparathara kan det være svært at finde en ledig parkeringsplads. Det kan også være udfordrende at finde et sted at parkere i centrum af Krabi. Det er en god idé at se på parkeringspladserne under Vogue Shopping Centre. Vær opmærksom på ikke at parkere lige foran en butiksindgang eller et hotel, og at du heller ikke blokerer en privat indkørsel.

Udflugtsmål i og omkring Krabi

Billeje i Krabi giver en chance for at se og opleve alle de muligheder, som denne smukke, thailandske provins har at byde på. Krabi er et idyllisk sted med betagende natur og med over 150 øer ud for sin 150 km lange kystlinje. Her finder du hvide sandstrande og turkisblåt vand, junglebevoksning, tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald og eksotisk dyreliv. Der er også rig mulighed for at strække benene for den aktive familie. Prøv for eksempel “øhopning”, snorkling, klatring, havkajak, jungle-trek eller dykning! Der findes to bilfærger, der forbinder fastlandet med Lanta Noi og Lanta Yai. De opererer fra kl. 7:00-19:00. Monsunsæsonen løber fra maj til oktober, hvilket begrænser trafikken til øerne.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Krabi kræver, at du er opmærksom på, hvor godt du er forsikret. Trafiklovene “sidder lidt løsere” i Thailand og håndhæves til tider ikke så strengt som i Europa. Dette kan ofte resultere i hensynsløs kørsel på vejene. Det anbefales derfor, at du tager en udvidet kollisionsskadeforsikring, så du er godt sikret. Du er altid dækket af en særlig forsikring, kendt som Por Ror Bor i Thai, når du ser på billeje i Krabi. Den er inkluderet i biludlejningskontrakter og er gratis. Den giver begrænset dækning, hvis nogen bliver skadet eller dræbt i en ulykke. Por Ror Bor dækker med 80.000 THB (omkr. 16.820 DKK) for lægeudgifter og 300.000 THB (omkr. 63.000 DKK) for tab af liv.

Kan man bruge sit danske kørekort i Krabi, eller skal man have et internationalt?

Du skal have et internationaltk kørekort på dig, når det kommer til biludlejning i Krabi. Hvis du har planlagt at blive i Thailand i mere end tre måneder, skal du derimod have et thailandsk kørekort. Licenser, alle kørekort samt et gyldigt pas skal du altid have på dig under kørsel.

Hvor i Krabi kan man hente og aflevere sin lejebil?

Prisen for billeje i Krabi varierer en smule i forhold til, om du vælger at leje bil ved Krabi lufthavn eller inde i byen. Det koster fra omkring 666 THB (140 DKK) at leje bil i Krabi, hvis du ser på biludlejning i Krabi lufthavn. Dette er ofte en lidt billigere løsning. (Information checked 14/05/2019).


Afstanden fra Krabi til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Phuket Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Krabi

Vi har foretaget 14 søgninger på biludlejning i Krabi denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Krabi for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Budget, og Dollar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Krabi som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Krabi. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Krabi biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Krabi har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, Budget og Dollar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Krabi, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Krabi?

Hastighedsbegrænsningen i Krabi er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Krabi har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Krabi, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Krabi

 • Få den seneste informatiom om fly til Krabi

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Krabi
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Krabis mest populære områder

  Find hoteller in Krabi
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Krabi