Billeje i Phuket, Phuket

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Phuket, Phuket

Phuket, Thailand
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Phuket, Thailand
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Phuket, Phuket

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Phuket, Phuket
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

29 juli - 31 juli
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

29 juli - 31 juli
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

29 juli - 31 juli
Renault Duster

Find billig billeje i Phuket, Phuket

Find den lejebil i Phuket, der passer til dine behov

Biler i Lille

127 kr. - 273 kr.

Alle biltyper

142 kr. - 501 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Phuket, Thailand er 140 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Phuket, Thailand er i september. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Phuket.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Phuket, Thailand er 169 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Phuket, Thailand er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Phuket.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Phuket, Thailand er 218 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Phuket, Thailand er i september. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 157 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

29 juli - 31 juli
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

29 juli - 31 juli
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Phuket

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Phuket, Phuket
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Phuket

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Phuket

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

SUV, Mini, Full-size

Billigste lejebil

163 kr.

Den mest populære model

Hyundai Accent
Det mest populære biludlejningsbureau i Phuket, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er National og THAIRENTACAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Phuket i de seneste 72 timer: SUV, Mini, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Phuket er 163 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 207 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Phuket i de seneste 7 dage er Hyundai Accent. Vores brugere foretrækker også Ford Focus som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Phuket

Thailand er en foretrukken rejsedestination blandt mange. Især øen Phuket er populær, da den byder på azurblåt vand, eksotiske temperaturer og omgivelser samt billige priser. Du kan nyde godt af billeje på Phuket, der er den største ø i Thailand. Biludlejning på Phuket er også forbundet med en specifik aldersgrænse for leje af bil, og den kan være forskellig blandt udlejningsfirmaerne. Hos Chic Car Rent skal du eksempelvis være 18 år for at kunne foretage billeje på Phuket, og du må være maks. 92 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et ekstra gebyr på ca. 2100 THB (ca. 440 DKK). Vælger du en udlejningsbil fra firmaet National, skal du være mindst 20 år. Samtidig skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år. Billeje på Phuket hos selskaber som Thrifty, Hertz, Sixt og mange andre kræver ligeledes en minimumalder, og mange selskaber har tilmed regler for maksimal alder. Så tjek kravene inden du booker og lej bil på Phuket, der er en af Thailands smukkeste øer!

En stor del af det at leje bil på Phuket er at kende trafik- og færdselsreglerne i Thailand. Trafikken kan til tider være kaotisk i landet, men på øer som Phuket er det mere overskueligt at køre rundt. I byområder må du køre maks. 60 km/t, og på motortrafikveje er hastigheden maks. 90 km/t. På motorveje i Thailand må du til gengæld køre maks. 120 km/t. Når du gør brug af billeje på Phuket, skal du ikke tænke på billyset i dagtimerne, da det ikke er lovpligtigt at køre med dagslys. Lygterne skal naturligvis tændes om aftenen. Promillegrænsen i landet er ligesom i Danmark på 0,5. Du skal ikke betale vejafgift, når du kører i din udlejningsbil på Phuket.

På Phuket har man ikke så klare og strukturerede parkeringsregler som i Danmark. Men på øen anvendes skiltning, som du altid skal være opmærksom på. Ofte kan du parkere din lejebil i den ene side af vejen på lige datoer og i den anden side af vejen på ulige datoer, hvilket blandt andet gælder på hovedgaden Thalang Road. Patong Beach er ofte fyldt med bilister, så det er værd at se efter de knap så befærdede veje. Mange hoteller tilbyder gratis parkering i forbindelse med et ophold.

Det er især i Phuket by at nattelivet foregår, og hvor der findes mange butikker. Men ved at benytte en lejebil med fri kilometer kan du opleve hele øen. En udflugtstur til Karon Beach får dig i feriehumør takket være de smukke omgivelser samt udsigten fra Karon Viewpoint. Derefter kan du indtaste Paradise Beach på din GPS, som nærmest bringer dig i himmerige på paradisstranden, der oser af ægte bounty-stemning. I området findes desuden mere end 70 butikker og spa-tilbud. Husk også at bestille barnestol, hvis der er børn med i bilen.

Hvis du er villig til at løbe en lidt større risiko på budgettet, kan du nøjes med den ansvars-, skade- og tyveriforsikring, som langt de fleste udlejningsfirmaer har inkluderet i basisprisen. Du kan også helt eliminere din selvrisiko, så du som udgangspunkt ikke skal af med egenbetaling ved et uheld. Det er også værd at overveje dækning på eksempelvis glas, hjul og tag.

Du skal bruge et internationalt kørekort for at køre lejebil på Phuket. Det kan fås på Borgerservice for ca. 25 DKK. Du skal blot medbringe et gyldigt kørekort samt et pasfoto. Husk, at begge kørekort skal medbringes på ferien.

Phuket Lufthavn er hovedlokationen, når den står på afhentning og tilbagelevering af udlejningsbiler. Udlejningsfirmaer som Avis, National og Budget har også kontorer i Phuket by.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Phuket

Herunder vises de mest populære hoteller i Phuket

Kørsel i lejebil i Phuket – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Phuket, så du er klar til næste rejse.

National har typisk de billigste daglige priser i Phuket, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 123 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 104 kr./dag for deres udlejningsbil i Phuket.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Phuket opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Phuket så som Drive Car Rental, Europcar og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Phuket i juli. I Phuket kommer der igennemsnit 260 mm nedbør og med temperaturer omkring 28 °C i juli måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Phuket koster 246 kr./dag i gennemsnit.

THAIRENTACAR har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Phuket, Thailand med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 121 kr./dag, når de lejer en bil fra THAIRENTACAR i Phuket, Thailand.

Phukets hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Phuket er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Normalt er vejret i Phuket i juni måned 28 °C og den forventede nedbør er 210 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Phuket til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Phuket normalt har en temperatur på 28 °C, og at du kan forvente 210 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Phuket

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Phuket

Kom i gang med at planlægge din rejse til Phuket


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Phuket via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Phuket ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Phuket.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Phuket.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Phuket.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Phuket på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.