Billeje i Phuket

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Phuket

Phuket, Thailand
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Phuket, Thailand
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Phuket

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Phuket

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Phuket?

De billigste udlejningsbiler i Phuket kan normalt findes gennem National. Når du booker hos National, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 102 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Phuket er 122 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Phuket har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Phuket, med 4 lokationer.

Vigtige oplysninger om billeje i Phuket

Hvor gammel skal man være for at leje en bil på Phuket?

Thailand er en foretrukken rejsedestination blandt mange. Især øen Phuket er populær, da den byder på azurblåt vand, eksotiske temperaturer og omgivelser samt billige priser. Du kan nyde godt af billeje på Phuket, der er den største ø i Thailand. Biludlejning på Phuket er også forbundet med en specifik aldersgrænse for leje af bil, og den kan være forskellig blandt udlejningsfirmaerne. Hos Chic Car Rent skal du eksempelvis være 18 år for at kunne foretage billeje på Phuket, og du må være maks. 92 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et ekstra gebyr på ca. 2100 THB (ca. 440 DKK). Vælger du en udlejningsbil fra firmaet National, skal du være mindst 20 år. Samtidig skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år. Billeje på Phuket hos selskaber som Thrifty, Hertz, Sixt og mange andre kræver ligeledes en minimumalder, og mange selskaber har tilmed regler for maksimal alder. Så tjek kravene inden du booker og lej bil på Phuket, der er en af Thailands smukkeste øer!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

En stor del af det at leje bil på Phuket er at kende trafik- og færdselsreglerne i Thailand. Trafikken kan til tider være kaotisk i landet, men på øer som Phuket er det mere overskueligt at køre rundt. I byområder må du køre maks. 60 km/t, og på motortrafikveje er hastigheden maks. 90 km/t. På motorveje i Thailand må du til gengæld køre maks. 120 km/t. Når du gør brug af billeje på Phuket, skal du ikke tænke på billyset i dagtimerne, da det ikke er lovpligtigt at køre med dagslys. Lygterne skal naturligvis tændes om aftenen. Promillegrænsen i landet er ligesom i Danmark på 0,5. Du skal ikke betale vejafgift, når du kører i din udlejningsbil på Phuket.

Parkering

På Phuket har man ikke så klare og strukturerede parkeringsregler som i Danmark. Men på øen anvendes skiltning, som du altid skal være opmærksom på. Ofte kan du parkere din lejebil i den ene side af vejen på lige datoer og i den anden side af vejen på ulige datoer, hvilket blandt andet gælder på hovedgaden Thalang Road. Patong Beach er ofte fyldt med bilister, så det er værd at se efter de knap så befærdede veje. Mange hoteller tilbyder gratis parkering i forbindelse med et ophold.

Udflugtsmål på og omkring Phuket

Det er især i Phuket by at nattelivet foregår, og hvor der findes mange butikker. Men ved at benytte en lejebil med fri kilometer kan du opleve hele øen. En udflugtstur til Karon Beach får dig i feriehumør takket være de smukke omgivelser samt udsigten fra Karon Viewpoint. Derefter kan du indtaste Paradise Beach på din GPS, som nærmest bringer dig i himmerige på paradisstranden, der oser af ægte bounty-stemning. I området findes desuden mere end 70 butikker og spa-tilbud. Husk også at bestille barnestol, hvis der er børn med i bilen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Hvis du er villig til at løbe en lidt større risiko på budgettet, kan du nøjes med den ansvars-, skade- og tyveriforsikring, som langt de fleste udlejningsfirmaer har inkluderet i basisprisen. Du kan også helt eliminere din selvrisiko, så du som udgangspunkt ikke skal af med egenbetaling ved et uheld. Det er også værd at overveje dækning på eksempelvis glas, hjul og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort på Phuket, eller skal man have et internationalt?

Du skal bruge et internationalt kørekort for at køre lejebil på Phuket. Det kan fås på Borgerservice for ca. 25 DKK. Du skal blot medbringe et gyldigt kørekort samt et pasfoto. Husk, at begge kørekort skal medbringes på ferien.

Hvor på Phuket kan man hente og aflevere sin lejebil?

Phuket Lufthavn er hovedlokationen, når den står på afhentning og tilbagelevering af udlejningsbiler. Udlejningsfirmaer som Avis, National og Budget har også kontorer i Phuket by.


Find billig billeje i Phuket

Find den lejebil i Phuket, der passer til dine behov

Biler i Lille

141 kr. - 299 kr.

Alle biltyper

195 kr. - 457 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Phuket, Thailand er 178 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Phuket, Thailand er i maj. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 141 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Phuket, Thailand er 287 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Phuket, Thailand er i oktober. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Phuket, Thailand er 396 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Phuket, Thailand er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Phuket, Thailand er 345 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Phuket, Thailand er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Phuket, Thailand er 287 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Phuket, Thailand er i oktober. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phuket. I Phuket kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Phuket

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Phuket

Drive Car Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Chic Car Rent

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,2

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

9,2

Value

9,7

National

2 kontorer

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,6

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,6

Value

8,3

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,5

Value

7,7

ASAP Car Rentals

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

8,0

Hurtige fakta om biludlejning i Phuket

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Phuket

Det mest populære bureau

Drive Car Rental

Populære biltyper

Economy, Full-size, Mini

Billigste lejebil

164 kr.

Den mest populære model

Toyota Fortuner
Det mest populære biludlejningsbureau i Phuket, der er fundet på momondo i denne måned, er Drive Car Rental. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er National og THAIRENTACAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Phuket i de seneste 72 timer: Economy, Full-size, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Phuket er 164 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 188 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Phuket i de seneste 7 dage er Toyota Fortuner.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Phuket

Herunder vises de mest populære hoteller i Phuket

Kørsel i lejebil i Phuket – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Phuket, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Phuket, Thailand biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Phuket opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Phuket så som Drive Car Rental, Chic Car Rent og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Phuket i oktober måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Phuket i oktober. I Phuket kommer der igennemsnit 200 mm nedbør og med temperaturer omkring 27 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Phuket koster 502 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Phuket, Thailand?

Phukets hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Phuket er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Phuket, Thailand i september?

Normalt er vejret i Phuket i september måned 27 °C og den forventede nedbør er 410 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Phuket om vejret i resten af Phuket?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Phuket til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Phuket normalt har en temperatur på 27 °C, og at du kan forvente 410 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Phuket?

Priser for biler i Phuket opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Phuket?

Fra september 2023 er der 28 udbydere at vælge mellem for biler i Phuket.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Phuket?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Phuket. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Phuket?

For at leje en bil i Phuket, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Phuket

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Phuket

Lejebiler der er populære i Phuket

Lej en af disse populære biltyper i Phuket

Udlejningsbiler i populære bydele i Phuket

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Phuket? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Phuket


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Phuket?

Hvis du booker billeje i Phuket via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Phuket?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Phuket ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Phuket med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Phuket.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Phuket på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Phuket.

Kan jeg finde billeje i Phuket, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Phuket.

Kan jeg søge efter billeje i Phuket med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Phuket på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Phuket på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.