Billeje i Phuket

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Phuket

Phuket, Thailand
3. feb — 10. feb
Samme aflevering
Phuket, Thailand
ons 3.2
Middag
ons 10.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Phuket

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Phuket
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.7

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 5.9

Vurdering baseret på 10 anmeldelser


Information om din rejse til Phuket

Hvor gammel skal man være for at leje en bil på Phuket?

Thailand er en foretrukken rejsedestination blandt mange. Især øen Phuket er populær, da den byder på azurblåt vand, eksotiske temperaturer og omgivelser samt billige priser. Du kan nyde godt af billeje på Phuket, der er den største ø i Thailand. Biludlejning på Phuket er også forbundet med en specifik aldersgrænse for leje af bil, og den kan være forskellig blandt udlejningsfirmaerne. Hos Chic Car Rent skal du eksempelvis være 18 år for at kunne foretage billeje på Phuket, og du må være maks. 92 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et ekstra gebyr på ca. 2100 THB (ca. 440 DKK). Vælger du en udlejningsbil fra firmaet National, skal du være mindst 20 år. Samtidig skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år. Billeje på Phuket hos selskaber som Thrifty, Hertz, Sixt og mange andre kræver ligeledes en minimumalder, og mange selskaber har tilmed regler for maksimal alder. Så tjek kravene inden du booker og lej bil på Phuket, der er en af Thailands smukkeste øer!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

En stor del af det at leje bil på Phuket er at kende trafik- og færdselsreglerne i Thailand. Trafikken kan til tider være kaotisk i landet, men på øer som Phuket er det mere overskueligt at køre rundt. I byområder må du køre maks. 60 km/t, og på motortrafikveje er hastigheden maks. 90 km/t. På motorveje i Thailand må du til gengæld køre maks. 120 km/t. Når du gør brug af billeje på Phuket, skal du ikke tænke på billyset i dagtimerne, da det ikke er lovpligtigt at køre med dagslys. Lygterne skal naturligvis tændes om aftenen. Promillegrænsen i landet er ligesom i Danmark på 0,5. Du skal ikke betale vejafgift, når du kører i din udlejningsbil på Phuket.

Parkering

På Phuket har man ikke så klare og strukturerede parkeringsregler som i Danmark. Men på øen anvendes skiltning, som du altid skal være opmærksom på. Ofte kan du parkere din lejebil i den ene side af vejen på lige datoer og i den anden side af vejen på ulige datoer, hvilket blandt andet gælder på hovedgaden Thalang Road. Patong Beach er ofte fyldt med bilister, så det er værd at se efter de knap så befærdede veje. Mange hoteller tilbyder gratis parkering i forbindelse med et ophold.

Udflugtsmål på og omkring Phuket

Det er især i Phuket by at nattelivet foregår, og hvor der findes mange butikker. Men ved at benytte en lejebil med fri kilometer kan du opleve hele øen. En udflugtstur til Karon Beach får dig i feriehumør takket være de smukke omgivelser samt udsigten fra Karon Viewpoint. Derefter kan du indtaste Paradise Beach på din GPS, som nærmest bringer dig i himmerige på paradisstranden, der oser af ægte bounty-stemning. I området findes desuden mere end 70 butikker og spa-tilbud. Husk også at bestille barnestol, hvis der er børn med i bilen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Hvis du er villig til at løbe en lidt større risiko på budgettet, kan du nøjes med den ansvars-, skade- og tyveriforsikring, som langt de fleste udlejningsfirmaer har inkluderet i basisprisen. Du kan også helt eliminere din selvrisiko, så du som udgangspunkt ikke skal af med egenbetaling ved et uheld. Det er også værd at overveje dækning på eksempelvis glas, hjul og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort på Phuket, eller skal man have et internationalt?

Du skal bruge et internationalt kørekort for at køre lejebil på Phuket. Det kan fås på Borgerservice for ca. 25 DKK. Du skal blot medbringe et gyldigt kørekort samt et pasfoto. Husk, at begge kørekort skal medbringes på ferien.

Hvor på Phuket kan man hente og aflevere sin lejebil?

Phuket Lufthavn er hovedlokationen, når den står på afhentning og tilbagelevering af udlejningsbiler. Udlejningsfirmaer som Avis, National og Budget har også kontorer i Phuket by. (Information checket 14/05/2019).


Afstanden fra Phuket til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Phuket Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Phuket

29 brugere har søgt efter billeje i Phuket med momondo i januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Phuket for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Phuket udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er National, Avis og Sixt. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Phuket har de billigste biludlejningspriser?

National har typisk de billigste daglige priser i Phuket, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 106 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 90 kr./dag for deres udlejningsbil i Phuket.

Er der et afbestillingsgebyr på min Phuket biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Phuket opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Phuket så som National, Avis og Sixt der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Phuket har flest biludlejningssteder?

National har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Phuket med 2 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 106 kr./dag, når de lejer en bil fra National i Phuket.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Phuket?

Phukets hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Phuket er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Phuket, Thailand i januar?

Normalt er vejret i Phuket i januar måned 27 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Temperaturerne i Phuket er normalt høje i januar, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Phuket om vejret i resten af Phuket?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Phuket til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Phuket normalt har en temperatur på 27 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Phuket

 • Få den seneste informatiom om fly til Phuket

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Phuket
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Phukets mest populære områder

  Find hoteller in Phuket
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Phuket