Lej en bil i Ubon Ratchathani, Thailand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ubon Ratchathani, Thailand

Ubon Ratchathani, Thailand
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Ubon Ratchathani, Thailand
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Ubon Ratchathani, Thailand

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

113 kr. - 310 kr.

Alle biltyper

116 kr. - 660 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ubon Ratchathani, Thailand, er 90 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ubon Ratchathani, Thailand, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 113 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ubon Ratchathani. I Ubon Ratchathani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ubon Ratchathani.


Biludlejningsfirmaer i Ubon Ratchathani

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ubon Ratchathani, Thailand
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Ubon Ratchathani, Thailand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ubon Ratchathanis biludlejningsdisk

Biludlejning i Ubon Ratchathani

Indtil videre har der i december været 69 søgninger på biludlejning i Ubon Ratchathani på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ubon Ratchathani for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Ubon Ratchathani udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis og Budget.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ubon Ratchathani har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Ubon Ratchathani er THAIRENTACAR med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 100 kr. fra dens beliggenhed i Ubon Ratchathani. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos THAIRENTACAR i Ubon Ratchathani er 100 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ubon Ratchathani, Thailand?

Ubon Ratchathanis hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Ubon Ratchathani er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ubon Ratchathani?

Leje af Hyundai Accent og Ford Explorer in Ubon Ratchathani er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Ubon Ratchathani kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 197 kr./dag og kan gå helt ned til 107 kr./dag. Priser på leje af en Ford Explorer kan også variere, men plejer at ligge på omkring 387 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 236 kr./dag.

Hvordan er vejret i Ubon Ratchathani, Thailand i december?

I december er der normalt 0 mm nedbør i Ubon Ratchathani og en gennemsnitstemperatur på 23 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Ubon Ratchathani, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Temperaturerne i Ubon Ratchathani er normalt høje i december, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Ubon Ratchathani om vejret i resten af Ubon Ratchanthani?

Dem, der gerne vil leje bil i Ubon Ratchathani til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Ubon Ratchanthani i december måned normalt er ca. 23 °C med 0 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Ubon Ratchathani

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Ubon Ratchathani

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ubon Ratchathani