Billeje i Thailand

Leder du efter billig biludlejning i Thailand? Så søg her!

Bangkok, Thailand
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Thailand

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Thailand

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Thailand?

I øjeblikket er THAIRENTACAR det billigste biludlejningsfirma i Thailand. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 107 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos THAIRENTACAR , får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 276 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Thailand?

Ifølge vores data er National et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Thailand. Den sidste måned har 51% af brugere valgt National til at dække deres behov for biludlejning. 1 bruger har givet en anmeldelse af deres oplevelse med National under deres besøg i Thailand, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 10,0 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Thailand har flest biludlejningssteder?

THAIRENTACAR er det biludlejningsfirma i Thailand, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 32 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos THAIRENTACAR ? Bangkok er den mest populære by at besøge i Thailand, og THAIRENTACAR har 6 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Thailand?

Når det drejer sig om at leje bil i Thailand, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 35% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 206 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Thailand

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Thailand
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

120 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

142 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

145 kr./dag

13 okt. - 25 okt.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

158 kr./dag

13 okt. - 24 okt.
Opel Corsa
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

227 kr./dag

13 okt. - 24 okt.
Citroen C4 Picasso
BMW X3
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

338 kr./dag

13 okt. - 24 okt.
BMW X3
Nissan Pathfinder
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer

399 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Nissan Pathfinder

Oplysninger om billeje i Thailand

Har Thailand nogle unikke færdselslove?

Lej en bil i Thailand hvis din ferie skal byde på total bevægelsesfrihed. Det er nemt at køre rundt i landet, men hvis du ikke før har prøvet at køre i venstre side af vejen, så kræver det lidt øvelse inden du kører ind i de tætbefolkede byer. De fleste skilte på vejene er på både engelsk og thai, hvilket gør det nemmere at navigere som turist. Når du kører i din lejebil i Thailand er det, ligesom i Danmark, ikke lovligt at benytte telefon eller ikke-håndholdt navigation. Dette kan resultere i en bøde på stedet. Hvis du får en bøde i Thailand, skal du køre direkte til den nærmeste politistation for at betale den. At køre i Thailand om dagen betyder kørsel i tæt trafik. Bilerne kører generelt med mindre afstand mellem hinanden, så du skal holde tungen lige i munden. Hvis du kører rundt i Thailand i din lejebil om aftenen eller natten, skal du være opmærksom på de mange lastbiler der kører gennem landet i nattetimerne.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Thailand?

For at leje en bil i Thailand skal du først og fremmest være i besiddelse af et gyldigt pas. Derudover skal du kunne fremvise et internationalt kørekort. De fleste udlejningsbiler i Thailand kan kun lejes af bilister over 21 år. Det enkelte udlejningsfirma kan dog kræve at du er fyldt 23 år ved udlejningen. Derudover skal du som udgangspunkt have haft dit kørekort i mindst ét år ved udlejningen. Når du kører i din lejebil i Thailand, skal du altid være i besiddelse af dit kørekort og pas, samt dokumentation på billejen og bevis på forsikringen af bilen.

Hvilke områder i Thailand har mest trafik?

Du finder absolut mest trafik omkring de større byer. Du vil især i Bangkok opleve øget trafik omkring morgen og eftermiddag, da de mange beboere i millionbyen skal til og fra arbejde. Trafikken er værst omkring Sukhumvit Road, Rama IV Road og Petchaburi Road i myldretiden. Hvis du vil undgå at vente i trafikken, kan du under myldretiden benytte Bangkoks offentlige transport, BTS og MRT. Hvis du skal til og fra lufthavnen kan du hoppe på Airport Rail link. Hvis du rejser i Nonthaburi provinsen, vil du opleve mest trafik omkring Nonthaburi City og Pak Kret, der begge er tætbefolkede byer. I de velbesøgte turistområder er der øget trafik i Chonburi-regionen, der huser de populære rejsemål Pattaya, Chaophraya Surasak og Laem Chanbang.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Thailand?

Thailand er måske bedst kendt for sine populære rejsedestinationer, men hvad få ved er, at rejsen mellem de velbesøgte rejsemål ofte er en oplevelse i sig selv. Du bør derfor planlægge tid til at køre gennem landets mange naturskønne områder. Vejen fra Lom Sak i Phetchabun regionen til nationalparken Nam Nao, er måske landets smukkeste køretur. Du vil på vejen opleve flere bjerge forbundet via Phor Khun Pha Muang broen. Denne bro er understøttet af de højeste søjler i Thailand, og er derfor også et oplagt sted at tage nogle smukke feriebilleder. Hvis du elsker historie, vil turen fra Ayutthaya til Chiang Mai være den perfekte køretur for dig. Selvom turen kan køres i ét stræk, så vil enhver historie-nørd helt sikkert føle sig nødsaget til at gøre den mindst to til tre dage lang. Ayutthaya, der er på UNESCO's verdensarvsliste, byder på masser af levende historie. På selve ruten vil du køre forbi historiske destinationer, som du nemt at kan tage se et glimt af, da vejen er meget nem at køre på.


Find billig billeje i Thailand

Find den lejebil i Thailand, der passer til dine behov

Biler i Lille

163 kr. - 228 kr.

Alle biltyper

279 kr. - 421 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Thailand er 193 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Thailand er i august. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 163 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Thailand.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Thailand er 333 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Thailand er i september. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Thailand.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Thailand er 438 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Thailand er i september. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 348 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Thailand er 371 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Thailand er i marts. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Thailand.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Thailand er 368 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Thailand er i maj. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 248 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

120 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

142 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

145 kr./dag

13 okt. - 25 okt.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Thailand

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Thailand

THAIRENTACAR

32 kontorer

Avis

29 kontorer

Drive Car Rental

29 kontorer

Sunnycars

26 kontorer

Budget

22 kontorer

Sixt

22 kontorer

Hertz

21 kontorer

Thrifty

19 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Thailand

Nærliggende attraktioner:

Patpong24,0 km
Siam Square24,2 km
Bang Saen Beach47,8 km

Nærliggende attraktioner:

Mai Khao Beach4,3 km
Bang Tao Beach14,0 km
Patong Beach24,4 km
Karon Beach29,9 km
Kata Beach33,1 km

Nærliggende attraktioner:

Chiang Mai Natbazar4,1 km
Siam Square582,5 km
Patpong584,2 km
Bang Saen Beach642,8 km
Pattaya Beach679,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Thailand

Herunder vises de mest populære hoteller i Thailand

Billeje i Thailand

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Thailand, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Thailand?

Det er lovpligtigt at køre i venstre side af vejen i Thailand. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Thailand?

Ifølge data fra 2019 rangerer Thailand som nr. 51 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,4 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Thailand?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Thailand og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Thailand kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Thailand skal du være mindst 20 for at indtage alkohol.

Hvor meget koster benzin i Thailand?

I gennemsnit var prisen på benzin i Thailand i sidste uge 9,52 kr. pr. liter. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,40 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,78 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Thailand?

Priser for biler i Thailand opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Thailand?

Fra september 2023 er der 382 udbydere at vælge mellem for biler i Thailand.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Thailand?

Blandt forskellige lande, herunder Thailand, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Thailand?

Alle førere, der lejer en bil i Thailand, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Thailand

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Thailand

Biludlejning i populære byer i Thailand

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Thailand

Biludlejning i populære lufthavne i Thailand

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Thailand

Se flere lejebiler i Asien

Find billige udlejningsbiler i Asien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thailand


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Thailand?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Thailand, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Thailand?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Thailand på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Thailand med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Thailand eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Thailand på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Thailand med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Thailand, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Thailand med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Thailand med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Thailand med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Thailand på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.