Billeje i Thailand

Leder du efter billig biludlejning i Thailand? Så søg her!

Bangkok, Thailand
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Thailand

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Thailand
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

3 sep. - 18 sep.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

33 kr./dag

3 nov. - 18 nov.
Audi Q3
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

36 kr./dag

3 sep. - 18 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

27 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

16 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

38 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Audi Q7
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

27 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Toyota Verso

Oplysninger om billeje i Thailand

Lej en bil i Thailand hvis din ferie skal byde på total bevægelsesfrihed. Det er nemt at køre rundt i landet, men hvis du ikke før har prøvet at køre i venstre side af vejen, så kræver det lidt øvelse inden du kører ind i de tætbefolkede byer. De fleste skilte på vejene er på både engelsk og thai, hvilket gør det nemmere at navigere som turist. Når du kører i din lejebil i Thailand er det, ligesom i Danmark, ikke lovligt at benytte telefon eller ikke-håndholdt navigation. Dette kan resultere i en bøde på stedet. Hvis du får en bøde i Thailand, skal du køre direkte til den nærmeste politistation for at betale den. At køre i Thailand om dagen betyder kørsel i tæt trafik. Bilerne kører generelt med mindre afstand mellem hinanden, så du skal holde tungen lige i munden. Hvis du kører rundt i Thailand i din lejebil om aftenen eller natten, skal du være opmærksom på de mange lastbiler der kører gennem landet i nattetimerne.

For at leje en bil i Thailand skal du først og fremmest være i besiddelse af et gyldigt pas. Derudover skal du kunne fremvise et internationalt kørekort. De fleste udlejningsbiler i Thailand kan kun lejes af bilister over 21 år. Det enkelte udlejningsfirma kan dog kræve at du er fyldt 23 år ved udlejningen. Derudover skal du som udgangspunkt have haft dit kørekort i mindst ét år ved udlejningen. Når du kører i din lejebil i Thailand, skal du altid være i besiddelse af dit kørekort og pas, samt dokumentation på billejen og bevis på forsikringen af bilen.

Du finder absolut mest trafik omkring de større byer. Du vil især i Bangkok opleve øget trafik omkring morgen og eftermiddag, da de mange beboere i millionbyen skal til og fra arbejde. Trafikken er værst omkring Sukhumvit Road, Rama IV Road og Petchaburi Road i myldretiden. Hvis du vil undgå at vente i trafikken, kan du under myldretiden benytte Bangkoks offentlige transport, BTS og MRT. Hvis du skal til og fra lufthavnen kan du hoppe på Airport Rail link. Hvis du rejser i Nonthaburi provinsen, vil du opleve mest trafik omkring Nonthaburi City og Pak Kret, der begge er tætbefolkede byer. I de velbesøgte turistområder er der øget trafik i Chonburi-regionen, der huser de populære rejsemål Pattaya, Chaophraya Surasak og Laem Chanbang.

Thailand er måske bedst kendt for sine populære rejsedestinationer, men hvad få ved er, at rejsen mellem de velbesøgte rejsemål ofte er en oplevelse i sig selv. Du bør derfor planlægge tid til at køre gennem landets mange naturskønne områder. Vejen fra Lom Sak i Phetchabun regionen til nationalparken Nam Nao, er måske landets smukkeste køretur. Du vil på vejen opleve flere bjerge forbundet via Phor Khun Pha Muang broen. Denne bro er understøttet af de højeste søjler i Thailand, og er derfor også et oplagt sted at tage nogle smukke feriebilleder. Hvis du elsker historie, vil turen fra Ayutthaya til Chiang Mai være den perfekte køretur for dig. Selvom turen kan køres i ét stræk, så vil enhver historie-nørd helt sikkert føle sig nødsaget til at gøre den mindst to til tre dage lang. Ayutthaya, der er på UNESCO's verdensarvsliste, byder på masser af levende historie. På selve ruten vil du køre forbi historiske destinationer, som du nemt at kan tage se et glimt af, da vejen er meget nem at køre på.


Find billig billeje i Thailand

Find den lejebil i Thailand, der passer til dine behov

Biler i Lille

130 kr. - 221 kr.

Alle biltyper

260 kr. - 402 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Thailand er 177 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Thailand er i august. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Thailand.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Thailand er 276 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Thailand er i august. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 228 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Thailand.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Thailand er 433 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Thailand er i september. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 312 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Thailand er 358 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Thailand er i november. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 304 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Thailand.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Thailand er 391 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Thailand er i maj. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thailand. I Thailand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Thailand.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

16 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

4 sep. - 19 sep.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Thailand

Nærliggende attraktioner:

Siam Square24,2 km
Pattaya Beach85,1 km
White Sand Beach240,6 km
Kai Bae Beach249,2 km
Chaweng Beach469,3 km

Nærliggende attraktioner:

Mai Khao Beach4,3 km
Patong Beach24,4 km
Karon Beach29,9 km
Kata Beach33,1 km

Nærliggende attraktioner:

Chaweng Beach2,9 km
Lamai Beach9,9 km
West Railay Beach217,5 km
Nang Thong Beach223,5 km
Klong Dao Beach241,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Thailand

Herunder vises de mest populære hoteller i Thailand

Billeje i Thailand

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Thailand, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er THAIRENTACAR det billigste biludlejningsfirma i Thailand. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 109 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos THAIRENTACAR , får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 269 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

THAIRENTACAR er det biludlejningsfirma i Thailand, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 32 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos THAIRENTACAR ? Bangkok er den mest populære by at besøge i Thailand, og THAIRENTACAR har 6 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i venstre side af vejen i Thailand. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Ifølge data fra 2019 rangerer Thailand som nr. 51 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,4 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Thailand og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Thailand kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Thailand skal du være mindst 20 for at indtage alkohol.

Når det drejer sig om at leje bil i Thailand, foretrækker de rejsende at leje en SUV. Faktisk har 21% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 143 kr. pr. dag.

I gennemsnit var prisen på benzin i Thailand i sidste uge 9,31 kr. pr. liter. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,31 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,49 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære regioner i Thailand

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Thailand

Biludlejning i populære lufthavne i Thailand

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Thailand

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thailand


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Thailand, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Thailand på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Thailand eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Thailand med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Thailand med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Thailand med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.