Billeje i Sydkorea

Leder du efter billig biludlejning i Sydkorea? Så søg her!

Seoul, Sydkorea
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Seoul, Sydkorea
lør. 10.12
Middag
lør. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Sydkorea

Find den lejebil i Sydkorea, der passer til dine behov

Biler i Lille

341 kr. - 664 kr.

Alle biltyper

393 kr. - 1.854 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Sydkorea er 256 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Sydkorea er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 341 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydkorea. I Sydkorea kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Sydkorea er 364 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Sydkorea er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 514 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydkorea. I Sydkorea kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sydkorea

Herunder vises de mest populære hoteller i Sydkorea

Billeje i Sydkorea

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sydkorea, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er Hertz det billigste biludlejningsfirma i Sydkorea. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 348 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Hertz, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 419 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvis du planlægger at leje en bil i Sydkorea, anbefaler vi at du booker med Hertz, et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 38% af vores brugere valgt Hertz til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 8,0 ud af 10 fra 24 anmeldere.

LOTTE rent-a-car har flest biludlejningssteder i Sydkorea. Firmaet har 124 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Seoul er den mest populære destination i øjeblikket. I Seoul har LOTTE rent-a-car også 43 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Sydkorea, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Sydkorea har en score på 5,6 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Sydkorea som nr. 17 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Sydkorea, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Sydkorea og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Sydkorea kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Hvis du er under 19, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Sydkorea, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

En Compact er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Sydkorea. Ifølge vores data foretrak 32% af vores brugere en Compact frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Compact i Sydkorea, kan du forvente at skulle betale 225 kr. om dagen i gennemsnit.

Benzin i Sydkorea kostede i sidste uge 8,20 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Sydkorea, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,34 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 20,86 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære regioner i Sydkorea

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Sydkorea

Biludlejning i populære byer i Sydkorea

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Sydkorea

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sydkorea


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Sydkorea via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Sydkorea. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Sydkorea og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Sydkorea.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Sydkorea.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Sydkorea med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.