Lej en bil i Innsbruck, Østrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Innsbruck, Østrig

Innsbruck, Østrig
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Innsbruck, Østrig
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Innsbruck

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Innsbruck, Østrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,0

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

5,5

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

5,5
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Information om din rejse til Innsbruck

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Innsbruck?

Du husker måske Innsbruck som en af værtsbyerne ved EM i fodbold i 2008. Eller måske du har hørt, at byen har været vært for vinter-OL hele to gange. Den østrigske by Innsbruck er forbundet med sport, men den er meget mere end en vintersports-by tæt på Alperne. Du kan nyde byens smukke arkitektur og naturligvis benytte billeje i Innsbruck. Du skal blot være opmærksom på udlejningsfirmaernes regler om aldersgrænse for leje af bil. Hos Megadrive er mindstealderen fastsat til 19 år. Det er tilmed et krav, at alle lejebilens chauffører under 25 år betaler et dagsgebyr på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK). Ved afhentning skal du desuden forevise et kørekort, som er mindst et år gammelt. Minimumsalderen for billeje i Innsbruck er 21 år hos udbyderen Global. Selskabets dagstillæg for førere under 25 år er ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Billeje i Innsbruck hos Thrifty kræver en alder på mindst 19 år og et dagsgebyr på ca. 7,30 EUR (ca. 55 DKK). Der er mange flere udlejningsfirmaer at vælge imellem, så lej bil i Innsbruck, slå din GPS til, og slip for at være afhængig af offentlige transportmidler!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

De østrigske kørselsregler er rare at have styr på, når du giver dig i kast med biludlejning i Innsbruck. I Innsbrucks byområder må du køre maksimalt 50 km/t. Østrigs landeveje tillader en hastighed på op til 100 km/t, mens du må køre maksimalt 130 km/t på motorvejene. I Østrig har man indført en promillegrænse på 0,49. Det er ikke nødvendigt at køre med lygterne tændt før mørkets frembrud. Vejafgifter er en del af det at køre på de østrigske motorveje. Du kan betale afgiften på forhånd ved at købe en mærkat online til eksempelvis 10 dages brug og en pris på ca. 69 DKK.

Parkering

Parkeringsforholdene er gode i Innsbruck. Du kan eksempelvis parkere gratis omkring Sebastian Kneippweg, Fürstenweg og Kranebitterweg. Ønsker du at parkere langs gaden midt i centrum, skal der betales ca. 0,70 EUR (ca. 5 DKK) pr. halve time. Båsene med hvide linjer er dog forbeholdt de lokale beboere. Du har mulighed for at parkere i mange timer i byens parkeringshuse. Du kan eksempelvis parkere indendørs i p-huse som Altstadtgarage, Rathaus Garage og Europahaus Garage til priser på ca. 2-2,40 EUR (ca. 15-18 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Innsbruck

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer med i prisen. Ellers kan de tilkøbes i forbindelse med reservationen. Dem får du brug for, når den står på udflugter i lejebil omkring Innsbruck. En dagstur til Lanser See er godt for krop og sjæl. Naturen er guddommelig, og du kan solbade og svømme i søen om sommeren. Den lille middelalderby Kufstein byder på fine kulisser og en fascinerende historie. Kufstein-fortet er tilmed en af byens hovedseværdigheder på toppen af et bjerg.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt skal du have en ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring. Alle tre er oftest inkluderet i prisen, når du foretager billeje i Innsbruck. Du har samtidig mulighed for at sænke din selvrisiko ved at betale et tillæg, der varierer blandt selskaberne. Tillægsdækninger på eksempelvis bilruder, undervogn, hjul og tag er også værd at overveje.

Kan man bruge sit danske kørekort i Innsbruck, eller skal man have et internationalt?

Østrig er et EU-land, og danske kørekort er derfor gyldige i landet.

Hvor i Innsbruck kan man hente og aflevere sin lejebil?

Innsbruck Lufthavn står for en stor del af både lejebilsudlevering og -modtagelse. Du finder også kontorer inde i byen, da selskaber som eksempelvis Megadrive og Hertz ligeledes holder til der. (Information checket 22/05/2019).


Afstanden fra Innsbruck, Østrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Innsbruck Kranebittens biludlejningsdisk

Biludlejning i Innsbruck

I juni har vi foretaget 21 søgninger på biludlejning i Innsbruck for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Innsbruck for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Innsbruck har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og National. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Innsbruck. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Innsbruck har de billigste biludlejningspriser?

MEGADRIVE har typisk de billigste daglige priser i Innsbruck, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 196 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 161 kr./dag for deres udlejningsbil i Innsbruck.

Er der et afbestillingsgebyr på min Innsbruck, Østrig biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Innsbruck opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Innsbruck så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Innsbruck har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Innsbruck, Østrig, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Innsbruck, Østrig by, og du kan forvente at betale omkring 360 kr./dag for din udlejningsbil i Innsbruck, Østrig.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Innsbruck, Østrig?

Rejsende, som lejer en bil i Innsbruck, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Innsbruck ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Innsbruck, Østrig i juni?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Innsbruck i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 100 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Innsbruck typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Innsbruck om vejret i resten af Tyrol?

Dem, der gerne vil leje bil i Innsbruck til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Tyrol i juni måned normalt er ca. 15 °C med 126,3 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Østrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Wien, Salzburg og Graz i Østrig

Biludlejning i lufthavne i Innsbruck

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Innsbruck

Kom i gang med at planlægge din rejse til Innsbruck