Billeje i Innsbruck, Tyrol

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Innsbruck, Tyrol

Innsbruck, Østrig
5. dec. — 12. dec.
Innsbruck, Østrig
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Innsbruck

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Innsbruck

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Innsbruck?

De billigste udlejningsbiler i Innsbruck kan normalt findes gennem Global Rent A Car. Når du booker hos Global Rent A Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 198 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Innsbruck er 202 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Innsbruck har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Innsbruck, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Innsbruck?

Leje af Volkswagen Polo og Suzuki Swift in Innsbruck er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Polo in Innsbruck kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 467 kr./dag og kan gå helt ned til 348 kr./dag. Priser på leje af en Suzuki Swift kan også variere, men plejer at ligge på omkring 365 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 283 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Innsbruck, Tyrol

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Innsbruck, Tyrol
Economy241 kr./dag
Lille mellemklasse237 kr./dag
Stor mellemklasse454 kr./dag
Standard343 kr./dag
Varevogn til passagerer1.151 kr./dag
Luksus980 kr./dag
Kompakt SUV277 kr./dag
Kompakt stationcar436 kr./dag
Mellemstor SUV447 kr./dag
Leverandørvalg522 kr./dag
Middel stationcar579 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Innsbruck

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Innsbruck?

Du husker måske Innsbruck som en af værtsbyerne ved EM i fodbold i 2008. Eller måske du har hørt, at byen har været vært for vinter-OL hele to gange. Den østrigske by Innsbruck er forbundet med sport, men den er meget mere end en vintersports-by tæt på Alperne. Du kan nyde byens smukke arkitektur og naturligvis benytte billeje i Innsbruck. Du skal blot være opmærksom på udlejningsfirmaernes regler om aldersgrænse for leje af bil. Hos Megadrive er mindstealderen fastsat til 19 år. Det er tilmed et krav, at alle lejebilens chauffører under 25 år betaler et dagsgebyr på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK). Ved afhentning skal du desuden forevise et kørekort, som er mindst et år gammelt. Minimumsalderen for billeje i Innsbruck er 21 år hos udbyderen Global. Selskabets dagstillæg for førere under 25 år er ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Billeje i Innsbruck hos Thrifty kræver en alder på mindst 19 år og et dagsgebyr på ca. 7,30 EUR (ca. 55 DKK). Der er mange flere udlejningsfirmaer at vælge imellem, så lej bil i Innsbruck, slå din GPS til, og slip for at være afhængig af offentlige transportmidler!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

De østrigske kørselsregler er rare at have styr på, når du giver dig i kast med biludlejning i Innsbruck. I Innsbrucks byområder må du køre maksimalt 50 km/t. Østrigs landeveje tillader en hastighed på op til 100 km/t, mens du må køre maksimalt 130 km/t på motorvejene. I Østrig har man indført en promillegrænse på 0,49. Det er ikke nødvendigt at køre med lygterne tændt før mørkets frembrud. Vejafgifter er en del af det at køre på de østrigske motorveje. Du kan betale afgiften på forhånd ved at købe en mærkat online til eksempelvis 10 dages brug og en pris på ca. 69 DKK.

Parkering

Parkeringsforholdene er gode i Innsbruck. Du kan eksempelvis parkere gratis omkring Sebastian Kneippweg, Fürstenweg og Kranebitterweg. Ønsker du at parkere langs gaden midt i centrum, skal der betales ca. 0,70 EUR (ca. 5 DKK) pr. halve time. Båsene med hvide linjer er dog forbeholdt de lokale beboere. Du har mulighed for at parkere i mange timer i byens parkeringshuse. Du kan eksempelvis parkere indendørs i p-huse som Altstadtgarage, Rathaus Garage og Europahaus Garage til priser på ca. 2-2,40 EUR (ca. 15-18 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Innsbruck

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer med i prisen. Ellers kan de tilkøbes i forbindelse med reservationen. Dem får du brug for, når den står på udflugter i lejebil omkring Innsbruck. En dagstur til Lanser See er godt for krop og sjæl. Naturen er guddommelig, og du kan solbade og svømme i søen om sommeren. Den lille middelalderby Kufstein byder på fine kulisser og en fascinerende historie. Kufstein-fortet er tilmed en af byens hovedseværdigheder på toppen af et bjerg.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt skal du have en ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring. Alle tre er oftest inkluderet i prisen, når du foretager billeje i Innsbruck. Du har samtidig mulighed for at sænke din selvrisiko ved at betale et tillæg, der varierer blandt selskaberne. Tillægsdækninger på eksempelvis bilruder, undervogn, hjul og tag er også værd at overveje.

Kan man bruge sit danske kørekort i Innsbruck, eller skal man have et internationalt?

Østrig er et EU-land, og danske kørekort er derfor gyldige i landet.

Hvor i Innsbruck kan man hente og aflevere sin lejebil?

Innsbruck Lufthavn står for en stor del af både lejebilsudlevering og -modtagelse. Du finder også kontorer inde i byen, da selskaber som eksempelvis Megadrive og Hertz ligeledes holder til der.


Find billig billeje i Innsbruck, Tyrol

Find den lejebil i Innsbruck, der passer til dine behov

Lille cars

309 kr. - 958 kr.

Alle biltyper

389 kr. - 1.466 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Innsbruck, Østrig er 563 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Innsbruck, Østrig er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 309 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Innsbruck. I Innsbruck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Innsbruck.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Innsbruck, Østrig er 863 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Innsbruck, Østrig er i maj. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 311 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Innsbruck. I Innsbruck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Innsbruck.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Innsbruck, Østrig er 772 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Innsbruck, Østrig er i februar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 608 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Innsbruck. I Innsbruck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Innsbruck, Østrig er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Innsbruck, Østrig er i december. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 399 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Innsbruck. I Innsbruck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Innsbruck.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

237 kr./dag

13 jan. - 20 jan.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

241 kr./dag

13 jan. - 20 jan.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

353 kr./dag

27 jan. - 31 jan.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Innsbruck

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Innsbruck, Tyrol

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

MEGADRIVE

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

5,9

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

8,4

Value

6,8

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,0

Global Rent A Car

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Innsbruck

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Innsbruck

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

258 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Innsbruck i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Innsbruck er 258 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 271 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Innsbruck i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Suzuki Swift som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Innsbruck

Herunder vises de mest populære hoteller i Innsbruck

Kørsel i lejebil i Innsbruck – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Innsbruck, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Innsbruck, Østrig i december?

Biludlejning i Innsbruck for en weekend i december fås helt ned til 283 kr.. Gennemsnitsprisen er 283 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Innsbruck i december fandt en gennemsnitspris på 501 kr.. De fandt priser helt ned til 444 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Innsbruck, Østrig biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Innsbruck opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Innsbruck så som Hertz, Alamo og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Innsbruck, Østrig?

Rejsende, som lejer en bil i Innsbruck, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Innsbruck ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Innsbruck, Østrig i november?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Innsbruck i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 3 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Innsbruck om vejret i resten af Tyrol?

Dem, der gerne vil leje bil i Innsbruck til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Tyrol i november måned normalt er ca. 2 °C med 70,8 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Innsbruck?

Priser for biler i Innsbruck opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Innsbruck?

Fra november 2023 er der 35 udbydere at vælge mellem for biler i Innsbruck.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Innsbruck?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Innsbruck. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Innsbruck?

For at leje en bil i Innsbruck, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Innsbruck?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Innsbruck, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Innsbruck?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Innsbruck på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Innsbruck med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Innsbruck med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Innsbruck på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Innsbruck.

Kan jeg finde billeje i Innsbruck, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Innsbruck.

Kan jeg søge efter billeje i Innsbruck med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Innsbruck med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Innsbruck på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.