Hoteller i Innsbruck, Østrig

Find tilbud på 115 hoteller i Innsbruck, Østrig

Innsbruck, Østrig
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Innsbruck

Find det perfekte hotel til dit ophold i Innsbruck
Pris
kr.258
kr.1048
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Innsbrucks bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Innsbruck

Pris

821 kr. – 1.190 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I INNSBRUCKPradl17% billigereHoteller i Pradl er de billigste i Innsbruck med kun 821 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I INNSBRUCKInnenstadt17% dyrereInnenstadt har de højeste hotelpriser i Innsbruck med værelser til 1.190 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I INNSBRUCKInnenstadt77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Innenstadt end i andre områder i Innsbruck

Oplevelser i Innsbruck


Hoteller i populære bydele i Innsbruck

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Innsbruck og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Innsbruck?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Innsbruck
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
34%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

733 kr. - 1.997 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.342 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
420 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Innsbruck

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Innsbruck

Laveste hotelpris

158 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Europa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2796
Den billigste pris for et værelse i Innsbruck, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 158 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos S14 – Rooms and Apartments, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Europa, det mest populære 5-stjernede hotel i Innsbruck.
Der er 2.796 hoteller i Innsbruck tæt på Innsbruck Kranebitten. Kolpinghaus Innsbruck er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Innsbruck

Der ligger fire vandrerhjem i Innsbruck, og tre af dem ligger under 3 km fra centrum, mens det fjerde ligger omkring 14 km fra centrum. Det anbefales at vælge et af de vandrerhjem, som ligger tæt på centrum, da det koster ca. 5 EUR (40 DKK) at tage bussen udenfor byen. Backpackere kan for eksempel bo billigt og centralt ved at booke en køjeseng for omkring 30 EUR (225 DKK) per nat (med morgenmad inkluderet).

Du kan sagtens opleve Innsbruck på et budget og gå en tur i den gamle bydel uden at bruge penge. Det koster heller ingenting at kigge på byens Farmer’s Market, som afholdes hver fredag. Det er en aktivitet, som de færreste turister går glip af. Der er mulighed for at bo billigt på et af byens tre vandrerhjem, som ligger mellem 1,5-3 km udenfor centrum. Der er en væsentlig forskel i prisen på vandrerhjem og hotel i Innsbruck. Du kan regne med, at du kan booke en køjeseng på et Innsbruck-vandrerhjem for omkring 200 DKK per nat med morgenmad inkluderet i prisen.

De fleste der er på weekend i Innsbruck bruger ikke offentlig transport, da mange af seværdighederne ligger inden for rimelig afstand i den gamle bydel. Det tager for eksempel omkring 15 minutter at gå fra hovedbanegården (Hauptbahnhof) til centrum af byen. Der er dog offentlig transport, som Innsbrucker Verkehrsbetribe (IVB) står for. Busser og sporvogne kører 24 timer i døgnet. Det er nemmest og hurtigst at komme rundt med de 20 forskellige buslinjer, og det koster omkring 2 EUR (ca. 15 DKK) for en busbillet til en tur indenfor bygrænserne. Dog er der mange turister, som vælger at rejse med en af de fire sporvognslinjer, da det er en sjov og anerledes måde at bevæge sig rundt på, og med sporvognene bliver du bragt lige til døren ved alle byens seværdigheder.

På de fleste hoteller i Innsbruck skal du være mindst 18 år gammel for at checke ind, mens du skal være mindst 16 år gammel for at checke ind på mange vandrerhjem. Derfor er det bedst at tjekke retningslinjerne for det specifikke hotel eller vandrerhjem.

Ja, ligesom mange andre steder, så bliver man opkrævet et depositum enten kontant eller i form af sine betalingskortsoplysninger, når man checker ind på hotel i Innsbruck.

Ligesom i mange andre lande er det normalt at give omkring 10 % i drikkepenge på restauranter og at lægge et par ekstra EURO til stuepigen på hotellet.

Østrig er et af de lande med mindst kriminalitet i Europa. Det er derfor sikkert at rejse til Innsbruck. I turistområder som Innsbruck og andre populære rejsemål i Østrig anbefales det altid at være opmærksom på lommetyve og lade pas samt smykker ligge i en sikkerhedsboks på dit hotel i Innsbruck.

I Østrig bruger de C- og F-stik med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Innsbruck pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Innsbruck

3-stjernede hoteller

Billigst 582 kr.

Gennemsnitlig 747 kr.

Dyrest 755 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Innsbruck

Disse billige hoteller og vandrehjem i Innsbruck har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Innsbruck

Hoteller med mest værdi for pengene i Innsbruck

Disse Innsbruck hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Innsbruck

Hvis du gerne vil bo centralt i Innsbruck, er det bedst at bo i eller tæt på den gamle bydel eller på den side af floden, som ligger tættest på bydelen. I hjertet af den gamle bydel kan du måske være heldig, at dit hotel i Innsbruck er mere end 600 år gammelt. Det kan især være en god ide at bo tæt på Herzog-Friedrich- Straße, som er den centrale gågade i den gamle bydel, der udmunder i en plads foran Det Gyldne Tag.

Hvis du kører med egen bil eller lejer bil på din ferie i Innsbruck, så kan det være en god ide at undgå at bo i den gamle bydel, hvor parkering foregår mod betaling. På de fleste hoteller i centrum af Innsbruck koster det omkring 1200 DKK at leje et dobbeltværelse per nat. Dog kan du være heldig at finde et godt hotel i Innsbruck centrum til omkring 750 DKK per nat. Hotellerne på den modsatte del af Inn-Floden ligger i det samme prisleje på omkring 700–800 DKK per nat. Det tager som regel maksimalt 15 minutter at gå ca. den kilometer, som der kan være til centrum fra et af de hoteller, som ligger i udkanten af byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Innsbruck

Innsbruck er den femte største by i Østrig. Byen har været vært for vinter-OL, ikke kun en men to gange, og derfor er det ikke kun en smuk by men også området med et af de største ski-resorts i Alperne. At besøge Innsbruck er næsten ligesom at rejse tilbage i tiden til middelalderen. Den gamle bydel er over 800 år gammel, og bydelen huser mange af de spændende seværdigheder, som giver et indblik i byens spændende historie.

Byen er som sagt også kendt for muligheden for at tage på en sportslig ferie i området, og det var et af de områder, som for alvor oplevede et snowboard-boom i 1990’erne. Det udmundede i en subkultur, der i dag er nem at spotte i gadebilledet, da der bor mange snowboardere og skatere i byen.

Innsbruck tager imod fremtiden med åbne arme. Det har du mulighed for at se i byens moderne arkitektur. Især området omkring Sparkassenplatz og BTV Forum er den moderne urbane del af byen med mange butikker, restauranter og butikker. I sommerperioden er der endda biograf og koncerter under den åbne himmel.

Den centrale boulevard i Innsbruck er Maria-Theresien- Straße. Her er der seværdigheder som Sankt Annas Kolonne og Nordkette-bjergkæden i baggrunden, der lægger op til det perfekte feriebillede.


Information about staying in Innsbruck

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Innsbruck

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Innsbruck, er 817 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Den billigste måned at booke et hotel i Innsbruck er august. Prisen på dit værelse kan være helt op til 34% billigere end i de dyreste måneder.

Prisen på et hotelværelse i Innsbruck varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hoteller i Innsbruck (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 670 kr. pr. person pr. nat. Det er 147 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Innsbruck pr. nat.

Folk booker ofte hoteller i Innenstadt, Wilten, Saggen og Mühlau, når de besøger Innsbruck.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Innsbruck i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -1 °C, og chancen for sne er lav med kun 50 mm forventet nedbør. Et godt sted at besøge i nærheden af Innsbruck i december er Ischgl skiområde.

Der er i øjeblikket 170 ferieboliger ledige i Innsbruck. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Apartments Golden Roof by Penz, som er den mest populære feriebolig i Innsbruck. Sammenlign ferieboliger i Innsbruck.

Yes, Innsbruck hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Hostel Marmota is the most popular out of the 50 hostels in Innsbruck. Search for deals on hostels in Innsbruck.


momondos yndlingshoteller i Innsbruck

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Innsbruck
Hotel Heimgartl

Hotel Heimgartl

Hoher Weg 12, Innsbruck, Tirol, Austria

8,1
581 kr.

Montagu Hostel

7 Höttinger Gasse John Montagu, Innsbruck, Tirol, Austria

8,6
337 kr.
Hotel Gasthof Stefansbrücke

Hotel Gasthof Stefansbrücke

Unterberg 40, Innsbruck, Tirol, Austria

7,7
603 kr.
Hotel Maximilian - Stadthaus Penz

Hotel Maximilian - Stadthaus Penz

Marktgraben 7-9, Innsbruck, Tirol, Austria

8,9
926 kr.
Altstadthotel Weißes Kreuz - In der Fußgängerzone

Altstadthotel Weißes Kreuz - In der Fußgängerzone

Herzog-Friedrich-Str. 31, Innsbruck, Tirol, Austria

9,2
1.335 kr.
Hotel Bon Alpina

Hotel Bon Alpina

Hilberstrasse 8, Innsbruck, Tirol, Austria

7,6
651 kr.

Gasthof Innbrucke

Innstra�e 1 Innsbruck Austria, Innsbruck, Tirol, Austria

948 kr.
Wohnen in Innsbruck

Wohnen in Innsbruck

Innsbruck, Tyrol, Østrig

5,1
596 kr.
Hotel Gruberhof

Hotel Gruberhof

Heiligwasserweg 12, Innsbruck, Tirol, Austria

7,1
617 kr.
Best Western PLUS Hotel Goldener Adler

Best Western PLUS Hotel Goldener Adler

Herzog-Friedrich-Strasse 6, Innsbruck, Tirol, Austria

8,8
883 kr.
Hotel Schwarzer Adler

Hotel Schwarzer Adler

Kaiserjagerstrasse 2, Innsbruck, Tirol, Austria

8,5
940 kr.
Gasthof Götznerhof

Gasthof Götznerhof

Kirchstr. 37, Innsbruck, Tirol, Austria

7,9
388 kr.

Hotel Charlotte

Philippine-Welser-Straße 88a, Innsbruck, Tirol, Austria

8,0
667 kr.
Leipziger Hof Innsbruck

Leipziger Hof Innsbruck

Defreggerstrasse 13, Innsbruck, Tirol, Austria

8,8
1.012 kr.
Hotel Dasmei

Hotel Dasmei

Nattererstraße 20, Innsbruck, Tirol, Austria

8,8
904 kr.
The Penz Hotel

The Penz Hotel

Adolf-Pichler-Platz 3, Innsbruck, Tirol, Austria

8,8
1.213 kr.

Hotel Garni Römerhof

Romerstrasse 62, Innsbruck, Tirol, Austria

8,7
531 kr.
Tivoli Hotel Innsbruck

Tivoli Hotel Innsbruck

Olympiastrasse 41, Innsbruck, Tirol, Austria

7,8
825 kr.

Overnat i disse bydele i Innsbruck

Find gode tilbud på hoteller i disse populære bydele i Innsbruck

Kom i gang med at planlægge din rejse til Innsbruck


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Innsbruck. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Innsbruck for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.