Hoteller i Innsbruck, Østrig

Find tilbud på 121 hoteller i Innsbruck, Østrig

Innsbruck, Østrig
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Innsbruck

Find det perfekte hotel til dit ophold i Innsbruck
Pris
kr.352
kr.1215
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Innsbruck


Hoteller i populære bydele i Innsbruck

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Innsbruck og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Innsbruck?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Innsbruck
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
47%forventet prisstigning

Rejsepriser

656 kr. - 1.988 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
765 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.988 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Innsbruck er: 1-2 stjerne, 43 dage før. 3 stjerne, 86 dage før. 4-5 stjerne, 13 dage før.

1-2 stjerne

455 kr. - 1.411 kr.

3 stjerne

577 kr. - 1.819 kr.

4-5 stjerne

658 kr. - 2.239 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Innsbruck

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Innsbruck

Laveste hotelpris

292 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Landhaus Plainer

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2907

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Innsbruck, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 292 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Jugendherberge Innsbruck - Youth Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Landhaus Plainer, det mest populære 5-stjernede hotel i Innsbruck(bedømmelse på 9,7/10 ud fra 74 anmeldelser).
Der er 2.907 hoteller i Innsbruck tæt på Innsbruck Kranebitten. Penz West Suite er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Innsbruck. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Innsbruck lå i sidste uge på 1.118 kr..

Rejsetips til Innsbruck

Hvordan finder man et billigt hotel i Innsbruck?

Der ligger fire vandrerhjem i Innsbruck, og tre af dem ligger under 3 km fra centrum, mens det fjerde ligger omkring 14 km fra centrum. Det anbefales at vælge et af de vandrerhjem, som ligger tæt på centrum, da det koster ca. 5 EUR (40 DKK) at tage bussen udenfor byen. Backpackere kan for eksempel bo billigt og centralt ved at booke en køjeseng for omkring 30 EUR (225 DKK) per nat (med morgenmad inkluderet).

Kan man rejse på budget?

Du kan sagtens opleve Innsbruck på et budget og gå en tur i den gamle bydel uden at bruge penge. Det koster heller ingenting at kigge på byens Farmer’s Market, som afholdes hver fredag. Det er en aktivitet, som de færreste turister går glip af. Der er mulighed for at bo billigt på et af byens tre vandrerhjem, som ligger mellem 1,5-3 km udenfor centrum. Der er en væsentlig forskel i prisen på vandrerhjem og hotel i Innsbruck. Du kan regne med, at du kan booke en køjeseng på et Innsbruck-vandrerhjem for omkring 200 DKK per nat med morgenmad inkluderet i prisen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

De fleste der er på weekend i Innsbruck bruger ikke offentlig transport, da mange af seværdighederne ligger inden for rimelig afstand i den gamle bydel. Det tager for eksempel omkring 15 minutter at gå fra hovedbanegården (Hauptbahnhof) til centrum af byen. Der er dog offentlig transport, som Innsbrucker Verkehrsbetribe (IVB) står for. Busser og sporvogne kører 24 timer i døgnet. Det er nemmest og hurtigst at komme rundt med de 20 forskellige buslinjer, og det koster omkring 2 EUR (ca. 15 DKK) for en busbillet til en tur indenfor bygrænserne. Dog er der mange turister, som vælger at rejse med en af de fire sporvognslinjer, da det er en sjov og anerledes måde at bevæge sig rundt på, og med sporvognene bliver du bragt lige til døren ved alle byens seværdigheder.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Innsbruck?

På de fleste hoteller i Innsbruck skal du være mindst 18 år gammel for at checke ind, mens du skal være mindst 16 år gammel for at checke ind på mange vandrerhjem. Derfor er det bedst at tjekke retningslinjerne for det specifikke hotel eller vandrerhjem.

Skal man lægge depositum?

Ja, ligesom mange andre steder, så bliver man opkrævet et depositum enten kontant eller i form af sine betalingskortsoplysninger, når man checker ind på hotel i Innsbruck.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Ligesom i mange andre lande er det normalt at give omkring 10 % i drikkepenge på restauranter og at lægge et par ekstra EURO til stuepigen på hotellet.

Hvor sikkert er der i Innsbruck?

Østrig er et af de lande med mindst kriminalitet i Europa. Det er derfor sikkert at rejse til Innsbruck. I turistområder som Innsbruck og andre populære rejsemål i Østrig anbefales det altid at være opmærksom på lommetyve og lade pas samt smykker ligge i en sikkerhedsboks på dit hotel i Innsbruck.

Skal man medbringe adapter?

I Østrig bruger de C- og F-stik med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Innsbruck pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Innsbruck

3-stjernede hoteller

Billigst 706 kr.

Gennemsnitlig 976 kr.

Dyrest 1.353 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Innsbruck

Disse billige hoteller og vandrehjem i Innsbruck har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Innsbruck

Hoteller med mest værdi for pengene i Innsbruck

Disse Innsbruck hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Innsbruck

Hvis du gerne vil bo centralt i Innsbruck, er det bedst at bo i eller tæt på den gamle bydel eller på den side af floden, som ligger tættest på bydelen. I hjertet af den gamle bydel kan du måske være heldig, at dit hotel i Innsbruck er mere end 600 år gammelt. Det kan især være en god ide at bo tæt på Herzog-Friedrich- Straße, som er den centrale gågade i den gamle bydel, der udmunder i en plads foran Det Gyldne Tag.

Hvis du kører med egen bil eller lejer bil på din ferie i Innsbruck, så kan det være en god ide at undgå at bo i den gamle bydel, hvor parkering foregår mod betaling. På de fleste hoteller i centrum af Innsbruck koster det omkring 1200 DKK at leje et dobbeltværelse per nat. Dog kan du være heldig at finde et godt hotel i Innsbruck centrum til omkring 750 DKK per nat. Hotellerne på den modsatte del af Inn-Floden ligger i det samme prisleje på omkring 700–800 DKK per nat. Det tager som regel maksimalt 15 minutter at gå ca. den kilometer, som der kan være til centrum fra et af de hoteller, som ligger i udkanten af byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Innsbruck

Innsbruck er den femte største by i Østrig. Byen har været vært for vinter-OL, ikke kun en men to gange, og derfor er det ikke kun en smuk by men også området med et af de største ski-resorts i Alperne. At besøge Innsbruck er næsten ligesom at rejse tilbage i tiden til middelalderen. Den gamle bydel er over 800 år gammel, og bydelen huser mange af de spændende seværdigheder, som giver et indblik i byens spændende historie.

Byen er som sagt også kendt for muligheden for at tage på en sportslig ferie i området, og det var et af de områder, som for alvor oplevede et snowboard-boom i 1990’erne. Det udmundede i en subkultur, der i dag er nem at spotte i gadebilledet, da der bor mange snowboardere og skatere i byen.

Innsbruck tager imod fremtiden med åbne arme. Det har du mulighed for at se i byens moderne arkitektur. Især området omkring Sparkassenplatz og BTV Forum er den moderne urbane del af byen med mange butikker, restauranter og butikker. I sommerperioden er der endda biograf og koncerter under den åbne himmel.

Den centrale boulevard i Innsbruck er Maria-Theresien- Straße. Her er der seværdigheder som Sankt Annas Kolonne og Nordkette-bjergkæden i baggrunden, der lægger op til det perfekte feriebillede.


Information om overnatning i Innsbruck

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Innsbruck

Hvor længe bor vores brugere i Innsbruck?

Voes brugere er typisk i Innsbruck i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Innsbruck?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Innsbruck, er 1.106 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Innsbruck?

Den billigste måned at booke et hotel i Innsbruck er april. Prisen på dit værelse kan være helt op til 39% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Innsbruck?

Prisen på et hotelværelse i Innsbruck varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og mandag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Innsbruck?

Et luksushotel i 1.218 kr. koster ca. Innsbruck. Det er i gennemsnit 11%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Innsbruck, der koster ca. 1.106 kr. pr. nat.

Hvor skal man bo i Innsbruck?

Folk booker ofte hoteller i Innenstadt, Wilten, Igls og Saggen, når de besøger Innsbruck.

Hvis vi tager højde for vejret i Innsbruck, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Innsbruck i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -1 °C, og chancen for sne er lav med kun 50 mm forventet nedbør. Et godt sted at besøge i nærheden af Innsbruck i december er Ischgl skiområde.

Har Innsbruck ferieboliger?

Der er i øjeblikket 320 ferieboliger ledige i Innsbruck. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Boardinghouse Mitterweg, som er den mest populære feriebolig i Innsbruck. Sammenlign ferieboliger i Innsbruck.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Innsbruck?

Fra november 2023 er der 441 udbydere at vælge mellem for hoteller i Innsbruck.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Innsbruck?

Priser for hoteller i Innsbruck opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Innsbruck

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Innsbruck

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Innsbruck gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Innsbruck. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Innsbruck?

momondo finder et godt sted at overnatte i Innsbruck for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Innsbruck på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.