Hoteller i Salzburg, Østrig

Find tilbud på 212 hoteller i Salzburg, Østrig

Salzburg, Østrig
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Salzburg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Salzburg
Pris
kr.340
kr.1300
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Salzburg


Hvornår skal man booke et hotel i Salzburg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Salzburg
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
79%forventet prisfald
62%forventet prisstigning

Rejsepriser

161 kr. - 2.036 kr.

Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
2.036 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
474 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Salzburg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Salzburg

Laveste hotelpris

142 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Schloss Monchstein

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4014

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Salzburg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 142 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Meininger Hotel Salzburg City Center, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Schloss Monchstein, det mest populære 5-stjernede hotel i Salzburg(bedømmelse på 9,6/10 ud fra 175 anmeldelser).
Der er 4.014 hoteller i Salzburg tæt på Salzburg Wolfgang A Mozart. Haus Kernstock er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Salzburg. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Salzburg lå i sidste uge på 2.864 kr..

Rejsetips til Salzburg

Østrig kan i nogle områder være et lidt dyrere land at rejse i, men når det kommer til hoteller, så er der noget for enhver smag. Når du vil bo billigt, så skal du vælge et af byens mere enkle overnatningssteder som f.eks. hostels, budgethoteller og de såkaldte guesthouses. En overnatning i f.eks. august koster omkring 350 DKK.

Du behøver ikke hæve hele dine opsparing, bare fordi du hopper på et fly til smukke Salzburg. Udover hotel og fly kan du spare penge på de attraktioner og oplevelser, som byen har at byde på. Det er oplagt at begynde ferien med en guidet gåtur i byen, hvor du starter ved det officielle turistkontor og derfra lærer de forskellige kvarterer at kende. En tur i Mirabellgarten er også værd at overveje, da parken byder på et væld af blomster i den smukke barokhave, samt fascinerende fontæner og en skøn atmsofære. Samme sted er dele af musicalen ”The Sound of Music” optaget – mon du kan genkende filmens kulisser i virkeligheden?

Når du holder ferie i Salzburg, så kommer du nemt rundt til fods. Der kører også en lang række busser, der går under navnet Stadtbus, som netop dækker byområderne på begge sider af floden. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster omkring 43 DKK. Det er også nemt at komme rundt på cykel, da byen er cykelvenlig, og der findes flere udlejningssteder i centrum.

Det er muligt at booke et hotel i Salzburg uden kreditkort, selvom nogle hoteller vil bede om kortoplysninger til valideringsbrug.

Du skal være fyldt 18 år for at tjekke ind på et hotel i Salzburg.

Ved ankomst skal der lægges et depositum, og langt de fleste steder kan garantien stilles i form af kontanter eller via kreditkort.

Der er et servicetillæg inkluderet på regningen de fleste steder i byen, men ved en ekstraordinær betjening kan du give omkring 10% i drikkepenge.

Salzburg er kendt for at være en ret sikker by, men du skal stadig opbevare penge og personlige værdier forsvarligt og fornuftigt.

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når rejsen går til Østrig.


Hvad koster et hotel i Salzburg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Salzburg
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Salzburg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Salzburg har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Salzburg

Hoteller med mest værdi for pengene i Salzburg

Disse Salzburg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Salzburg

Den kulturelle perle Salzburg er garant for smukke udsigter, masser af seværdigheder og ej at glemme, en kær reminder om den verdenskendte og af mange højt elskede musical “The Sound of Music”.

Salzburg opdeles i to dele på grund af Salzach-floden, der løber lige gennem byen, så når du skal finde et hotel står valget af indkvartering mellem øst- eller vestsiden. Ønsker du at bo lige midt i den gamle bydel, der også er på UNESCO’s verdensarvsliste, så skal du booke et hotel i Salzburg på den vestlige side af Salzach. Det er også på denne side, at de fleste attraktioner ligger, og hvor især byens barokarkitektur fascinerer og imponerer.

Øst for Salzach-floden kan du bo i distriktet Neustadt, der netop betyder den nye del af byen. I denne del finder du en del travle gader med gode handelsmuligheder, og området er også kendt som ”mini-Wien”. På samme side finder du også byens hovedbanegård, hvilket er meget praktisk, hvis du vil med tog rundt i oplandet og se området omkring Alpernes nordlige grænse.

Har du behov for at være tæt på lufthavnen, så ligger den tæt på den gamle by mod vest og ikke langt fra den tyske grænse, hvor der også er forskellige hoteller at vælge imellem.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Salzburg

Der er en helt særlig grund til, at denne østrigske by hedder, som den gør. Bynavnet betyder nemlig saltborg på dansk, og det hentyder til byens fortid som omdrejningspunkt for flere saltminer. Meget af saltet blev eksporteret eller transporteret rundt i byen via Salzach-floden, der netop også har sit navn efter byens store handelsvare i gammel tid. Siden 1997 har den gamle bydel på vestsiden været på UNESCO’s verdensarvsliste, hvilket ikke mindst skyldes den helt fantastiske barok-arkitektur. Byen var heldig under 2. Verdenskrig, hvor kun ganske få steder blev bombet, og dermed står det meste af byens bygninger intakte og velbevarede. Salzburgs beliggenhed er et stort plus, da den ligger ved de nordlige alper samt tæt på den tysk-østrigske grænse ved Bayern. Det betyder en romantisk opsætning med bjerge og bakker, hvor floden i midten samtidig skaber en maritim atmosfære.

Salzburg er i dag også kendt som en populær uddannelsesby, hvor de mange studerende udgør en stor del af de ca. 150.000 indbyggere, hvilket skaber en særlig puls i byen. Der er nok af seværdigheder at gå i gang med, når du ankommer til denne vestøstrigske by. Den helt store attraktion er Schloss Hellbrunn, der er et smukt palads fra 1612 med tilhørende parker og grønne oaser. Wolfgang Amadeus Mozart er født og opvokset i Salzburg, og derfor skal du naturligvis se hans fødehjem, som ligger i den gamle by. Du kan også opleve det hus, han voksede op i, som ligger på den anden side af floden. Byens katedral, der troner op med sin smukke kuppel og fine tårne, kommer man heller ikke udenom. Der skal naturligvis også være tid til shopping, og det sker i Getreidegasse i den gamle by, hvor du kan købe alt fra dyre mærker til lokale souvenirs.


Information about staying in Salzburg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Salzburg

3 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Salzburg.

Prisen for et hotelværelse i Salzburg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 744 kr. pr. nat.

I januar er priserne på et hotelværelse billigst i Salzburg. Prisen på dit værelse kan være op til 80% billigere.

Hotelværelser i Salzburg er generelt billigst tirsdag og dyrest søndag.

Luksushoteller i Salzburg koster ca. 1.435 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 341 kr.% mere end et gennemsnitligt hotel i Salzburg, der koster ca. 744 kr. pr. nat pr. person.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Salzburg er i gennemsnit 438 kr. pr. nat. Du kan spare 306 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Salzburg.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Salzburg i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 70 mm forventet nedbør.

Ja, der er 163 ferieboliger i Salzburg. I øjeblikket er Ante Portas den mest populære feriebolig i Salzburg, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Salzburg.

Ja, 103 hostels er ledige i Salzburg, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Meininger Hotel Salzburg City Center tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Salzburg.


momondos yndlingshoteller i Salzburg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Salzburg
Hotel Max 70

Hotel Max 70

Maxglaner Hauptstraße 70, Salzburg, Salzburg, Austria

8,6
462 kr.
Hotel Stein - Adults Only

Hotel Stein - Adults Only

Giselakai 3-5, Salzburg, Salzburg, Austria

8,7
1.023 kr.
Hotel Hohenstauffen

Hotel Hohenstauffen

Elisabethstraße 19, Salzburg, Salzburg, Austria

8,7
511 kr.
Hotel Das Junior By Max 70

Hotel Das Junior By Max 70

Innsbrucker Bundesstraße 49, Salzburg, Salzburg, Austria

8,0
362 kr.
Ante Portas

Ante Portas

Salzburg, Salzburg, Østrig

7,9
639 kr.
Mercure Salzburg City

Mercure Salzburg City

Bayerhamerstrasse 14 a, Salzburg, Salzburg, Austria

7,7
568 kr.
Hotel Scherer

Hotel Scherer

Plainstraße 37, Salzburg, Salzburg, Austria

8,0
902 kr.
Amadeo Hotel Schaffenrath

Amadeo Hotel Schaffenrath

Alpenstrasse 115 - 117, Salzburg, Salzburg, Austria

7,8
582 kr.
Adlerhof

Adlerhof

Elisabethstrasse 25, Salzburg, Salzburg, Austria

7,9
419 kr.
Snooze Hotel

Snooze Hotel

Maxglaner Hauptstrasse 68, Salzburg, Salzburg, Austria

7,0
369 kr.
Altstadthotel Kasererbräu

Altstadthotel Kasererbräu

Kaigasse 33, Salzburg, Salzburg, Austria

7,5
504 kr.

Pension Jahn

Elisabethstraße 31, Salzburg, Salzburg, Austria

8,2
345 kr.
myNext - Summer Hostel Salzburg

myNext - Summer Hostel Salzburg

Strubergasse 1, Salzburg, Salzburg, Austria

7,6
278 kr.
Altstadthotel Wolf-Dietrich

Altstadthotel Wolf-Dietrich

Wolf-Dietrich-Strasse 7, Salzburg, Salzburg, Austria

8,5
575 kr.
Sheraton Grand Salzburg

Sheraton Grand Salzburg

Auerspergstrasse 4, Salzburg, Salzburg, Austria

8,5
1.307 kr.
Hotel Evido Salzburg City Center

Hotel Evido Salzburg City Center

Rainerstraße 25, Salzburg, Salzburg, Austria

6,0
426 kr.
Hotel Drei Kreuz

Hotel Drei Kreuz

Vogelweiderstrasse 9, Salzburg, Salzburg, Austria

7,8
448 kr.
Cocoon Salzburg

Cocoon Salzburg

Rainerstraße 29, Salzburg, Salzburg, Austria

8,5
739 kr.

Yoho - International Youth Hostel

Paracelsusstraße 9, Salzburg, Salzburg, Austria

8,1
156 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salzburg


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Salzburg, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Salzburg for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.