Hoteller i Bad Gastein, Østrig

Find tilbud på 73 hoteller i Bad Gastein, Østrig

Bad Gastein, Østrig
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Bad Gastein

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bad Gastein
Pris
kr.213
kr.1232
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Bad Gastein?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bad Gastein
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
46%forventet prisstigning

Rejsepriser

449 kr. - 1.818 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
9.950 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
427 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bad Gastein er: 1-2 stjerne, 20 dage før.

1-2 stjerne

660 kr. - 922 kr.

3 stjerne

722 kr. - 1.142 kr.

4-5 stjerne

1.259 kr. - 1.465 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bad Gastein

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bad Gastein

Laveste hotelpris

213 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Haus Luise

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4036

Gennemsnitslængde på ophold

16 dage
Den billigste pris for et værelse i Bad Gastein, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 213 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Selina Bad Gastein, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Haus Luise, det mest populære 5-stjernede hotel i Bad Gastein.
Der er 4.036 hoteller i Bad Gastein tæt på Salzburg Wolfgang A Mozart. Haus Kernstock er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 16 dage, når de overnatter på hoteller i Bad Gastein. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 16 dage i Bad Gastein lå i sidste uge på 15.208 kr..

Rejsetips til Bad Gastein

Du kan spare penge på din ferie i Bad Gastein og bo billigt ved at bo på vandrehjem, hvor prisen ligger på omkring 250 DKK per nat for en køjeseng. Prisen inkluderer i de fleste tilfælde morgenmaden, så der er mulighed for at kan tanke godt op, inden det bliver tid til at stå på løjperne. Dog er der ikke mange vandrehjem i byen, og derfor er det en god ide at sikre sin seng i god tid. Det kan også være, at du kan spare penge ved at booke et hotel, som ligger tæt på stationen Bad Gastein Bahnhof. Her ligger priserne for en overnatning på et dobbeltværelse mellem 400 og 500 DKK per nat, mens priserne svinger mellem 600 og 900 DKK per nat i den anden ende af byen tæt på blandt andet Gasteiner Museum.

Ja, det koster kun omkring 5 EUR (ca. 38 DKK) at besøge byens mest populære museum, Gastein Museet. Her kan du lære om spa-historien i Gastein, da museet fokuserer på områdets kurbade. Hver onsdag kl. 15.30 er der en guidet tur gennem Gastein-historien. Den starter ved Gasteiner Museet, hvor du blandt andet kan besøge Elisabethquelle, Preims Kirken, Nikolaus Kirken og meget mere. Turen koster ca. 7 EUR (ca. 53 DKK), og børn under 12 år kommer gratis ind. Der er også mulighed for at opnå rabat ved at købe kombinerede billetter med besøg på museet, hvilket gør det endnu billigere at opleve det kulturelle punkt på agendaen, på din ferie i Bad Gastein.


Hvad koster et hotel i Bad Gastein pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bad Gastein
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bad Gastein

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bad Gastein har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Bad Gastein

Disse Bad Gastein hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bad Gastein

I Bad Gastein er der ca. 5 km mellem byens to yderste punkter. Derfor kan du nærmest komme til at bo på et centralt hotel i Bad Gastein lige meget hvilket område, du vælger i byen. Dog skal det nævnes, at der er store højdeforskelle i byen, og derfor kan det være en god ide at bo i nærheden af det område, som du planlægger at opholde dig mest i på din ferie.

Byen er et godt sted til en kombineret ferie med kurbad og ski. Hvis du tager på ferie i Bad Gastein med tankerne om at flyve afsted i sneen, kan det være en god ide at bo på et hotel i Bad Gastein, som ligger nærheden af Stubnerkogel-liften, som er hovedliften i byen. Hvis du primært har fokus på et lækkert østrigsk spaophold, kan det være en god ide at bo tæt på Felsentherme, som er det mest populære kurbad i byen.

Bad Gastein er kendt for sine festlige afterski-aktiviteter. Især Silver Bullet Baren og Haeggblomst Baren er stederne, hvor der bliver danset hele natten lang. Barerne ligger på henholdsvis Karl-Heinrich-Waggerl-Strasse og KaiserFranz Josef-Strasse med mindre end 300 meters afstand fra det ene til det andet sted. Derfor kan du snildt sikre dig en kort hjemtur i de sene nattetimer, hvis du vælger at bo på et hotel i Bad Gastein, som ligger i nærheden af en af de to populære barer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bad Gastein

Smukt beliggende i Østrig nær Salzburg, finder du rekreations- og skisportsstedet ved Bad Gastein. Det er et område, der uanset om det er sommer eller vinter lokker folk til byen.

Om vinteren er der utallige løjper, der kan løbes på. Senere kan du slappe af på et af de utallige hoteller i området. Mange af hotellerne har udendørs varme termiske bade. Selvom du måske ikke er til skisport, er området oplagt for folk, som vil være i naturen. Alle mulighederne for oplevelser gør det til et yndet rejsemål, uanset om du rejser alene eller er afsted med familie og venner.

Spredt ud over det meste af året er der aktiviteter, som lokker folk i alle aldre til. Særligt i forbindelse med amatørski og professionelle sportsbegivenheder, som især finder sted i byen i begyndelsen af året. I samme periode er det også muligt at beundre is- og sneskulpturer, der bygges i og omkring byen. Fra august til oktober fejres høsten med musik, folkedans og store markeder. Sidst men ikke mindst, er det også en oplevelse at spise i det kulinariske traditionelle wienerkøkken.


Information about staying in Bad Gastein

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bad Gastein

16 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Bad Gastein.

Hoteller i Bad Gastein tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.221 kr. pr. nat.


momondos yndlingshoteller i Bad Gastein

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bad Gastein

Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Bad Gastein kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Bad Gastein.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bad Gastein