Hoteller i Flachau

Find de bedste tilbud på 372 hoteller i Flachau, Østrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Flachau

Der er mange skønne hoteller i Flachau. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Flachau

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Flachau
Lavsæson
juli
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

53%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

32%

forventet prisstigning

Pris
518 kr. - 1.605 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

893 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

978 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Flachau er: 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
3 stjerne
966 kr. - 1.320 kr.
4-5 stjerne
1.438 kr. - 2.252 kr.

Rejsetips til Flachau

Vores bedste tips til Flachau

Hvordan finder man et billigt hotel i Flachau?

Det er ikke altid billigt at tage på skiferie, da der både skal udstyr, flybillet og hotelophold til. Men en af fordelene ved en ferie i Flachau er, at byen kan besøges hele året. Fokus er på vintersæsonen, da skiløb er hele ånden og rødderne i byens historie, men der er også masser at give sig til uden for vintersæsonen.

I denne periode kan du netop også være heldig at finde billige overnatninger. En overnatning kan fås fra omkring 70 EUR (520 DKK), hvor typen af overnatningssted – som de fleste andre steder – har betydning for prisen. Byens ferielejligheder er med i den billige ende og er af ganske fin standard, hvor der ofte også er køkken inkluderet, så du også kan spare på madbudgettet.

Kan man rejse på budget?

En skiferie kan som sagt hurtig løbe op i et større beløb, men på den anden side er det ofte kun en uge om året, man forkæler sig selv med denne slags sportsferie. Basisomkostningerne er altid en del af budgettet, men når først det hele er på plads, så kan der være penge at spare ved at handle i det lokale supermarked og selv tilberede maden.

Det er nemlig vigtigt at få fyldt depoterne op, så du er klar til dagens aktiviteter på løjperne. Seværdighederne i Flachau er selve naturen med skiløjperne og bjergene som udgangspunkt. Frankrig og Schweiz går ofte for at være de lidt mere eksklusive skisportssteder grundet populariteten, og derfor er det i sig selv en fordel at vælge Østrig, som dog også er godt med rent prismæssigt.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kommer nemmest rundt i Flachau til fods kombineret med bus og naturligvis skilifter. Der kører gratisbusser (SF1 og SF2) med masser af daglige afgange.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Flachau?

Minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Flachau er 18 år. Dermed skal du være myndig. Så hav gyldigt billedlegitimation klar ved ankomsten.

Skal man lægge depositum?

Det er standard hotelprocedure at opkræve et depositum i Østrig. Så husk at være forberedt med kontanter eller kreditkort, hvor beløbet afhænger af det specifikke hotels politikker.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er inkluderet skatter og afgifter på regningen, som du modtager på de østrigske restauranter. Det er dog stadig indforstået, at man giver lidt drikkepenge – regn med ca. 5 %. Det er også god stil at give ca. 1-2 EUR (7,5-15 DKK) til bartendere, stuepiger og lignende medarbejdere i servicebranchen.

Hvor sikkert er der i Flachau?

Flachau er en sikker by, hvor det meste drejer sig om skiløb. Derfor skal du være opmærksom på løjperne, hvor du skal huske at holde øje med afspærringer og undlade at stoppe op for at tage en selfie midt i det hele. Så på med hjelmen og følg de sædvanlige sikkerhedsprocedurer.

Skal man medbringe adapter?

En adapter er ikke nødvendig i Flachau, da Østrig anvender samme stiktyper som i Danmark (C og F).


Hvad koster et hotel i Flachau pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Flachau

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Flachau

Disse billige hoteller og vandrehjem i Flachau har gode priser til det lille rejsebudget
Alpenland

Alpenland

8,0

578 kr.

Se hoteltilbud
Rainerhof

Rainerhof

9,6

841 kr.

Se hoteltilbud
Feriengut Fingerhof

Feriengut Fingerhof

9,2

578 kr.

Se hoteltilbud
Landhaus Innrain

Landhaus Innrain

880 kr.

Se hoteltilbud
Gasthof Jandlalm

Gasthof Jandlalm

9,4

795 kr.

Se hoteltilbud
Harmls Aparthotel

Harmls Aparthotel

9,0

893 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Flachau

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Almdorf Almlust

Almdorf Almlust

8,8

933 kr.

Se hoteltilbud
Villa 7

Villa 7

9,3

1.009 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Garni Tannenhof

Hotel Garni Tannenhof

8,3

966 kr.

Se hoteltilbud
Harmls Aparthotel

Harmls Aparthotel

9,0

893 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Flachau?

Tyrolermusik og lederhosen – Østrig er stedet, hvor der danses og festes på alle mulige måder, men landet byder på meget mere end det. Du har måske været på storbyferie i Wien, men har nu lyst til at give den gas på løjperne. Dertil kan du vælge et hotel i Flachau, der er et af Europas mest kendte skisportssteder.

Byen ligger øst for Alperne, hvilket betyder masser af sne stort set dagligt om vinteren. Selve byen ligger på klassisk vis nede i en dal ved foden af de østrigske alper, hvor området i den sydlige del er attraktivt, da du har byens supermarked tæt på. I samme kvarter ligger Marienkapelle – byens kirke i området omkring Sattelweg.

Byen Flachau ligger på et smalt stykke mellem Tauernautobahn og Flachauer Strasse og huser ca. 2.800 indbyggere. Ønsker du at bo lige i hjertet af byen, så hold dig til hotellerne i den nordlige ende tæt på alle spisestederne.

I samme område ligger byens turistkontor, som kan svare på alle dine spørgsmål, samt det velkendte Hermann Maier Galerie, der er dedikeret til den tidligere skiløber, som gik for at være en af verdens bedste. Rykker du over på den vestlige side af Flachauer Strasse, bor du lige ved bunden af løjperne samt byens skiskoler.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Flachau

Det er ikke så sært, at mange turister tager på skiferie i Flachau, for byen er en del af et kæmpe resort (Ski Amadé), der består af hele 28 områder, der er kombineret. Byen byder på hele 45 moderne svævebaner og lifte i moderne stil, som bringer dig komfortabelt op til toppen af de sammenlagt mere end 120 km løjper.

Der er noget for både professionelle, begyndere og skiløbere midt imellem. Det er blot at spænde hjelmen, få skiene serviceret eller melde sig på en af de syv skiskoler i byen. Det koster ca. 75 EUR (560 DKK) pr. dag (4 timer), men er alle pengene værd. Et skipas skal der også til, og her skal du regne med en pris på omkring 286 EUR (2.130 DKK) for en uge.

Højsæsonen i Flachau løber over først en kort periode fra d. 23/12-05/01 og så igen fra d. 27/01-30/03, hvor priserne oftest er høje grundet den daglige sne, der giver mulighed for at prøve de smukke pister. I sæsonerne derimellem smelter sneen, og Flachau ændrer sig til et frodigt, grønt landskab, der også er ideel at holde ferie i.

Det betyder samtidig, at skiture bliver skiftet ud med vandreture og cykelture. Men det sjove stopper ikke her, for der er også mulighed for at køre på segway, ride på hest, svømme, sejle i kajak og endda benytte nogle af skilifterne til at komme op til byens udsigtspunkt. Så Flachau er værd at nyde i alle sæsoner, selvom mange anser vintersæsonen som den primære.


Rejseinformation: Flachau

Hvor længe bor vores brugere i Flachau?

Et ophold på 5 nætter er mest populært for personer, der besøger Flachau.

Hvad koster et hotel i Flachau?

Et hotelværelse i Flachau vil normalvis koste ca. 1.291 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Flachau?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Flachau. Priserne kan være 53% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Flachau?

Prisen på et hotelværelse i Flachau varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og fredag er dyrest.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Flachau