Hoteller i Zell am See

Find de bedste tilbud på 756 hoteller i Zell am See, Østrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Zell am See

Der er mange skønne hoteller i Zell am See. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Zell am See

Kaprun Ski Resort
Hohe Tauern National Park
Schmittenhoehe

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Kaprun Ski Resort?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Zell am See i nærheden af Kaprun Ski Resort, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Kaprun Ski Resort og i gennemsnit koster hoteller i området 1.095 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Kaprun Ski Resort er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Zell am See, som ligger på 875 kr..

Hoteller i nærheden af Kaprun Ski Resort

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Hohe Tauern National Park?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Hohe Tauern National Park ligger på 1.095 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Hohe Tauern National Park er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Hohe Tauern National Park er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Zell am See, som ligger på 875 kr..

Hoteller i nærheden af Hohe Tauern National Park

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Schmittenhoehe?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Schmittenhoehe ligger på 1.095 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Schmittenhoehe er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Schmittenhoehe er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Zell am See, som ligger på 875 kr..

Hoteller i nærheden af Schmittenhoehe

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Zell am See

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Zell am See
Lavsæson
juni
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

39%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

41%

forventet prisstigning

Pris
720 kr. - 1.977 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

997 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.109 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Zell am See er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
617 kr. - 880 kr.
3 stjerne
788 kr. - 952 kr.
4-5 stjerne
1.240 kr. - 1.555 kr.

Rejsetips til Zell am See

Vores bedste tips til Zell am See

Hvordan finder man et billigt hotel i Zell am See?

Der kan være stort prisforskel på hoteller, alt efter hvilket område du bor i i Zell am See. Du kan bo i Shüttdorf, som ligger mellem lufthavnen og byen, hvor gennemsnitsprisen er omkring 800–900 DKK for et dobbeltværelse per nat, mens det koster mellem 900-1200 DKK per nat at overnatte inde i byen.

Udover førnævnte Thumersbach, så er der også andre byer, som ligger i gåafstand fra Zell am See. Blandt andet ligger Prielau kun ca. 2,5 km fra Zell am See, og her ligger gennemsnitsprisen på f.eks. ferieboliger mellem 500-700 DKK i september måned. Generelt kan det være en god ide at undgå højsæsonen i juli og august og rejse på et andet tidspunkt, hvor der er færre personer i byen og bedre priser på hotellerne i Zell am See.

Kan man rejse på budget?

Du kan sagtens rejse på et budget til Zell am See. Det koster naturligvis ingenting at gå rundt om søen – det tager omkring 3 timer at komme rundt om Zeller See, som søen hedder. Derudover kan du være heldig at modtage et Zell am See-Kaprun Summer Kort når du ankommer på dit hotel i Zell am See. Kortet er gratis (det kan ikke købes). Udover gratis adgang til skiliften, så giver kortet også gratis adgang til Krimmel Vandfalende, Mittersill National Park Centre samt rabat til offentlig transport og meget mere.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemt at gå rundt i Zell am See, men der er også mulighed for at tage med turisttoget, der kører rundt i byen. Du kan tage kabineliften op til Schmittenhöhe fra centrum af byen. Her kommer du op i 1967 meters højde og får en god udsigt ud over bl.a. Grossglockener og Tauern. Hvis du er på ski på byen og har liftpas, så er postbus-servicen inkluderet i dit liftpas. Der er flere busruter som starter på busstationen Postplatz, der ligger centralt i byen. De mest populære busruter er 71 til Schmittenhohe skicenteret og 660 til Kaprun samt Kitzsteinhorn skiområdet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Zell am See?

De fleste steder i byen skal man være minimum 18 år for at checke ind på et hotel i Zell am See, men der er hoteller i byen som har sat grænsen ved 15 år. Derfor er det bedst at tjekke med det respektive hotel, som du overvejer at bo på i byen.

Skal man lægge depositum?

Hos de fleste hoteller og i de fleste ferieboliger i Zell am See bliver man opkrævet et gebyr enten kontant eller i form af at give sine betalingskortoplysninger ved ankomst i byen.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er kutyme for at give ca. 10 % i drikkepenge på restauranten og et par ekstra Euro til stuepigen og eventuelt piccoloen på dit hotel i Zell am See.

Hvor sikkert er der i Zell am See?

Det er sikkert at rejse til Zell am See og resten af Østrig, som er et af de lande med mindst kriminalitet i Europa. Så længe du er opmærksom på lommetyve og følger generelle retningslinjer i turistområder, som altid anbefaler at lade de værdifulde ejendele som pas og smykker ligge på hotellet, så skal det nok gå.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er der ikke behov for, da de bruger C- og F-stik med 230 volt i Østrig, som er den samme type stik, som der bruges i Danmark.


Hvad koster et hotel i Zell am See pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Zell am See

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Zell am See

Disse billige hoteller og vandrehjem i Zell am See har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Zell am See

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Zell am See?

Zell am See er et af de mest velbesøgte skisportssteder i Østrig Pinzgau-området, hvor der hvert år kommer mere end en million turister på besøg. Det er en hyggelig by med gågader, og hvis du vælger at bo på centralt hotel i Zell am See, så kan du bo tæt på byens Fiskerhus, Casino Zell am See og Rosenberg Rådhus. Turistkontoret ligger mindre end 200 meter fra Rådhuset, og her kan du få et kort over Zell am See samt nyttig information til hele din ferie.

De vandrerhjem, som ligger tættest på Zell am See ligger i henholdsvis Bad Gastein og Kitzbühel, hvor det koster omkring 30 EUR (225 DKK) per nat for en køjeseng. Begge byer ligger omkring 50 km fra Zell am See. Derfor er det hovedsageligt kun et godt alternativ, hvis man planlægger en dagstur til Zell am See.

Der er naturligvis byer, som ligger tættere på Zell am See. Du kan blandt andet bo i det hyggelige område ved Thumersbach, som ligger på den modsatte side af søen i forhold til Zell am Ses. Her er der udendørs pool, trampolin og vandskiskole, som kan være sjove aktiviteter for hele familien. Bemærk at det koster 7,60 EUR (60 DKK) at tage båden fra den Thumersbach til Zell am See, mens det tager ca. 1 time at gå de 4,5 km.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Zell am See

Den smukke sø Zeller See kan du gå eller skøjte på, når vandet fryser til is i de koldeste måneder. Når det er varmt, kan du stå på vandski eller kaste dig ud i wakeboarding samt windsurfing, når bjergvinden fra bjergkæden Hohe Tauern i baggrunden tager fat.

Det er interessant at besøge byen, som blev grundlagt af munke i 700-tallet. Gå ikke glip af et besøg i den romanske sognekirke Pfaarkirche, som stammer fra 1100-tallet. Kirken huser statuer af blandt andet Sankt Florian og Sankt Jørgen. Du kan også besøge byens Folkemuseum Stadtmuseum Vogtturm, som ligger inde i et tårn fra 1100-tallet eller besøge byens Rådshus Rathaus, der ligger i den charmende bygning, som blev designet i bayersk stil, da det var en familieresidens.

Den gamle smukke by Zell am See ligger i det østlige Salzburg. Det er et populært feriemål hele året rundt. Byen ligger blandt andet tæt på Kaprun, som er et af de bedste østrigske bjerge, hvor især gletsjeren Kitzsteinhorn er velbesøgt. Kitzsteinhort er det højeste punkt i Salzburg, og derfor får du den bedste udsigt i området oppe fra toppen, hvor du kan besøge bygningen Gipfel welt 3000. Her kan du nyde et godt måltid på restauranten og få et indblik i områdets historie i den lille biograf.


Rejseinformation: Zell am See

Hvor længe bor vores brugere i Zell am See?

I gennemsnit overnatter vores brugere 5 nætter i Zell am See.

Hvad koster et hotel i Zell am See?

Prisen for et hotel i Zell am See afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.162 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Zell am See?

Hoteller i Zell am See er typisk billigst i juni. Du kan forvente et prisfald på ca. 41% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Zell am See?

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Zell am See, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Zell am See?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Zell am See koster ca. 1.139 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 23 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Zell am See.

Hvis vi tager højde for vejret i Zell am See, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Zell am See i januar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -4 °C, og chancen for sne er lav med kun 64 mm forventet nedbør.