Hoteller i Zell am See, Østrig

Find tilbud på 107 hoteller i Zell am See, Østrig

Zell am See, Østrig
9. feb. — 10. feb.2
fre. 10.2
tir. 14.2

Populære hoteller til en overnatning i Zell am See

Find det perfekte hotel til dit ophold i Zell am See
Pris
kr.360
kr.2076
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Zell am See


Hvornår skal man booke et hotel i Zell am See?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Zell am See
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
69%forventet prisfald
70%forventet prisstigning

Rejsepriser

491 kr. - 5.315 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
3.368 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.286 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Zell am See

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Zell am See

Laveste hotelpris

194 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Salzburgerhof

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4030

Gennemsnitslængde på ophold

14 dage
Den billigste pris for et værelse i Zell am See, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 194 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Badhaus, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Salzburgerhof, det mest populære 5-stjernede hotel i Zell am See.
Der er 4.030 hoteller i Zell am See tæt på Salzburg Wolfgang A Mozart. Haus Kernstock er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 14 dage, når de overnatter på hoteller i Zell am See. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 14 dage i Zell am See lå i sidste uge på 21.458 kr..

Rejsetips til Zell am See

Der kan være stort prisforskel på hoteller, alt efter hvilket område du bor i i Zell am See. Du kan bo i Shüttdorf, som ligger mellem lufthavnen og byen, hvor gennemsnitsprisen er omkring 800–900 DKK for et dobbeltværelse per nat, mens det koster mellem 900-1200 DKK per nat at overnatte inde i byen. Udover førnævnte Thumersbach, så er der også andre byer, som ligger i gåafstand fra Zell am See. Blandt andet ligger Prielau kun ca. 2,5 km fra Zell am See, og her ligger gennemsnitsprisen på f.eks. ferieboliger mellem 500-700 DKK i september måned. Generelt kan det være en god ide at undgå højsæsonen i juli og august og rejse på et andet tidspunkt, hvor der er færre personer i byen og bedre priser på hotellerne i Zell am See.

Du kan sagtens rejse på et budget til Zell am See. Det koster naturligvis ingenting at gå rundt om søen – det tager omkring 3 timer at komme rundt om Zeller See, som søen hedder. Derudover kan du være heldig at modtage et Zell am See-Kaprun Summer Kort når du ankommer på dit hotel i Zell am See. Kortet er gratis (det kan ikke købes). Udover gratis adgang til skiliften, så giver kortet også gratis adgang til Krimmel Vandfalende, Mittersill National Park Centre samt rabat til offentlig transport og meget mere.

Det er nemt at gå rundt i Zell am See, men der er også mulighed for at tage med turisttoget, der kører rundt i byen. Du kan tage kabineliften op til Schmittenhöhe fra centrum af byen. Her kommer du op i 1967 meters højde og får en god udsigt ud over bl.a. Grossglockener og Tauern. Hvis du er på ski på byen og har liftpas, så er postbus-servicen inkluderet i dit liftpas. Der er flere busruter som starter på busstationen Postplatz, der ligger centralt i byen. De mest populære busruter er 71 til Schmittenhohe skicenteret og 660 til Kaprun samt Kitzsteinhorn skiområdet.

De fleste steder i byen skal man være minimum 18 år for at checke ind på et hotel i Zell am See, men der er hoteller i byen som har sat grænsen ved 15 år. Derfor er det bedst at tjekke med det respektive hotel, som du overvejer at bo på i byen.

Hos de fleste hoteller og i de fleste ferieboliger i Zell am See bliver man opkrævet et gebyr enten kontant eller i form af at give sine betalingskortoplysninger ved ankomst i byen.

Der er kutyme for at give ca. 10 % i drikkepenge på restauranten og et par ekstra Euro til stuepigen og eventuelt piccoloen på dit hotel i Zell am See.

Det er sikkert at rejse til Zell am See og resten af Østrig, som er et af de lande med mindst kriminalitet i Europa. Så længe du er opmærksom på lommetyve og følger generelle retningslinjer i turistområder, som altid anbefaler at lade de værdifulde ejendele som pas og smykker ligge på hotellet, så skal det nok gå.

Nej, det er der ikke behov for, da de bruger C- og F-stik med 230 volt i Østrig, som er den samme type stik, som der bruges i Danmark.


Hvad koster et hotel i Zell am See pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Zell am See

3-stjernede hoteller

Billigst 736 kr.

Gennemsnitlig 1.173 kr.

Dyrest 1.576 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Zell am See

Disse billige hoteller og vandrehjem i Zell am See har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Zell am See

Disse Zell am See hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Zell am See

Zell am See er et af de mest velbesøgte skisportssteder i Østrig Pinzgau-området, hvor der hvert år kommer mere end en million turister på besøg. Det er en hyggelig by med gågader, og hvis du vælger at bo på centralt hotel i Zell am See, så kan du bo tæt på byens Fiskerhus, Casino Zell am See og Rosenberg Rådhus. Turistkontoret ligger mindre end 200 meter fra Rådhuset, og her kan du få et kort over Zell am See samt nyttig information til hele din ferie.

De vandrerhjem, som ligger tættest på Zell am See ligger i henholdsvis Bad Gastein og Kitzbühel, hvor det koster omkring 30 EUR (225 DKK) per nat for en køjeseng. Begge byer ligger omkring 50 km fra Zell am See. Derfor er det hovedsageligt kun et godt alternativ, hvis man planlægger en dagstur til Zell am See.

Der er naturligvis byer, som ligger tættere på Zell am See. Du kan blandt andet bo i det hyggelige område ved Thumersbach, som ligger på den modsatte side af søen i forhold til Zell am Ses. Her er der udendørs pool, trampolin og vandskiskole, som kan være sjove aktiviteter for hele familien. Bemærk at det koster 7,60 EUR (60 DKK) at tage båden fra den Thumersbach til Zell am See, mens det tager ca. 1 time at gå de 4,5 km.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Zell am See

Den smukke sø Zeller See kan du gå eller skøjte på, når vandet fryser til is i de koldeste måneder. Når det er varmt, kan du stå på vandski eller kaste dig ud i wakeboarding samt windsurfing, når bjergvinden fra bjergkæden Hohe Tauern i baggrunden tager fat.

Det er interessant at besøge byen, som blev grundlagt af munke i 700-tallet. Gå ikke glip af et besøg i den romanske sognekirke Pfaarkirche, som stammer fra 1100-tallet. Kirken huser statuer af blandt andet Sankt Florian og Sankt Jørgen. Du kan også besøge byens Folkemuseum Stadtmuseum Vogtturm, som ligger inde i et tårn fra 1100-tallet eller besøge byens Rådshus Rathaus, der ligger i den charmende bygning, som blev designet i bayersk stil, da det var en familieresidens.

Den gamle smukke by Zell am See ligger i det østlige Salzburg. Det er et populært feriemål hele året rundt. Byen ligger blandt andet tæt på Kaprun, som er et af de bedste østrigske bjerge, hvor især gletsjeren Kitzsteinhorn er velbesøgt. Kitzsteinhort er det højeste punkt i Salzburg, og derfor får du den bedste udsigt i området oppe fra toppen, hvor du kan besøge bygningen Gipfel welt 3000. Her kan du nyde et godt måltid på restauranten og få et indblik i områdets historie i den lille biograf.


Information about staying in Zell am See

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Zell am See

I gennemsnit overnatter vores brugere 14 nætter i Zell am See.

Prisen for et hotel i Zell am See afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.270 kr. pr. nat.

Hoteller i Zell am See er typisk billigst i august. Du kan forvente et prisfald på ca. 70% i denne periode.

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Zell am See, og tirsdag er den dyreste.

Et luksushotel i Zell am See koster ca. 2.245 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Zell am See 1.270 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 298 kr.% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Zell am See koster ca. 922 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 347 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Zell am See.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Zell am See i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -2 °C, og chancen for sne er lav med kun 51 mm forventet nedbør.

Ja, Zell am See har 178 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Zell am See, er Appartement Kitzsteinhorn den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Zell am See.


momondos yndlingshoteller i Zell am See

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Zell am See
Heitzmann - Hotel & Rooftop

Heitzmann - Hotel & Rooftop

Weissgerbergasse 1, Zell am See, Salzburg, Austria

8,4
1.631 kr.
Ski & Golf Suites Zell am See by Alpin Rentals

Ski & Golf Suites Zell am See by Alpin Rentals

Zell am See, Salzburg, Austria

8,3
1.076 kr.
Seehotel Bellevue

Seehotel Bellevue

Seeuferstrasse 41, Zell am See, Salzburg, Austria

8,3
1.201 kr.
Hotel Fischerwirt Zell am See

Hotel Fischerwirt Zell am See

Seegasse 5, Zell am See, Salzburg, Austria

8,0
1.104 kr.
Hotel Garni Landhaus Gitti

Hotel Garni Landhaus Gitti

Hochtennstraße 32, Zell am See, Salzburg, Austria

9,1
1.048 kr.
Dahoam by Sarina - Rooms & Suites

Dahoam by Sarina - Rooms & Suites

Caspar-Vogl-Straße 11-13, Zell am See, Salzburg, Austria

8,5
465 kr.
Hotel Glasererhaus

Hotel Glasererhaus

Anton Wallnerstrasse 1, Zell am See, Salzburg, Austria

8,1
743 kr.
Romantikhotel Zell am See

Romantikhotel Zell am See

Sebastian-Hörl-Gasse 11, Zell am See, Salzburg, Austria

8,6
1.444 kr.
Hotel Der Schmittenhof

Hotel Der Schmittenhof

Schmittenstrasse 109, Zell am See, Salzburg, Austria

8,3
854 kr.
Hotel Salzburgerhof

Hotel Salzburgerhof

Auerspergstraße 11, Zell am See, Salzburg, Austria

2.981 kr.
Hotel Victoria

Hotel Victoria

Zeller Straße 10, Zell am See, Salzburg, Austria

8,5
937 kr.
Berg- & Seeblick Pfefferbauer

Berg- & Seeblick Pfefferbauer

Zell am See, Salzburg, Austria

9,2
1.562 kr.
Two Timez - Boutique Hotel

Two Timez - Boutique Hotel

Weissgerbergasse 5, Zell am See, Salzburg, Austria

8,9
2.307 kr.
Jausenstation Pfefferbauer

Jausenstation Pfefferbauer

Einöd 70, Zell am See, Salzburg, Austria

9,0
1.388 kr.
Senses Violett Suites - Adults Only

Senses Violett Suites - Adults Only

Seeblickweg 6, Zell am See, Salzburg, Austria

9,5
1.902 kr.

Apartment Waldhaus Opitz

Zell am See, Salzburg, Austria

8,2
770 kr.

Der Erlhof Restaurant & Landhotel

Erlhofweg 11, Zell am See, Salzburg, Austria

8,8
583 kr.

Appartement Alpensee

Zell am See, Salzburg, Austria

7,9
805 kr.

Hotel-Garni Seestrand

Seeuferstraße 60, Zell am See, Salzburg, Austria

8,1
389 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zell am See


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Zell am See, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Zell am See.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.