Hoteller i Sölden

Find de bedste tilbud på 672 hoteller i Sölden, Østrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Sölden

Der er mange skønne hoteller i Sölden. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Sölden

Rettenbach Glacier
Tiefenbach Glacier
Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Rettenbach Glacier?

Hoteller i nærheden af Rettenbach Glacier er normalt 38% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sölden, som ligger på 944 kr..

Hoteller i nærheden af Rettenbach Glacier

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Tiefenbach Glacier?

Hvis du har planer om at bo på det hotel, som anbefales af momondo i området omkring Sölden tæt på Tiefenbach Glacier, bør du forvente at skulle betale omkring 1.529 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 1.529 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Tiefenbach Glacier. Hoteller i nærheden af Tiefenbach Glacier er normalt 38% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sölden, som ligger på 944 kr..

Hoteller i nærheden af Tiefenbach Glacier

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort?

Hvis du har planer om at bo på det hotel, som anbefales af momondo i området omkring Sölden tæt på Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort, bør du forvente at skulle betale omkring 1.529 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 1.529 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort. Hoteller i nærheden af Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort er normalt 38% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sölden, som ligger på 944 kr..

Hoteller i nærheden af Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Sölden

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sölden
Lavsæson
juni
Højsæson
marts

Det billigste tidspunkt

53%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

32%

forventet prisstigning

Pris
637 kr. - 1.979 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

978 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.253 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Sölden er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
762 kr. - 1.050 kr.
3 stjerne
926 kr. - 1.208 kr.
4-5 stjerne
1.857 kr. - 2.546 kr.

Rejsetips til Sölden

Vores bedste tips til Sölden

Hvilke kvarterer i Sölden skal jeg bo i, hvis jeg vil have adgang til offentlig transport?

Sölden er et populært skisportsområde i Østrig. Det er beliggende i samme strækning som Obergurgl-Hochgurgl og byder på lignende pister til både begyndere og øvede. De mange pister forbindes med flere daglige busafgange, hvor de fleste af dem er gratis, hvis du er gæst på et af områdets skiresorts. Du er derfor altid tæt på transportmuligheder, når du booker hoteller i Sölden.


Hvad koster et hotel i Sölden pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sölden

Hostels og billige hoteller i Sölden

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sölden har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Sölden

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Sölden?

Hvilket kvarter i Sölden skal jeg bo ud fra grunden til, at jeg rejser?

Alle besøgende i Sölden kommer for naturen. Hvis du rejser for en afslappende naturoplevelse, men ikke ønsker at stå på ski, kan du sagtens få dagevis med smuk afslapning i naturen. Til dette formål vil du få mest ud af din tur, hvis du booker hoteller omkring byens centrum. Bergland Design- und Wellnesshotel er perfekt til dette formål, da de har både har spa og restaurant. Det er ikke et af de billigste hoteller i Sölden, så hvis du er på jagt efter et prisvenligt alternativ, kan du booke et billigt hotel på blandt andet VAYA Sölden fine living resort.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sölden

Hvad er de mest populære attraktioner i Sölden?

Da området er kendt for sine pister og underskønne natur, bliver de fleste hoteller i Sölden fyldt op i skisæsonen. De omfattende pister tiltrækker nemlig skientusiaster fra hele verden. Hvis du vil booke billige hoteller i Sölden, såsom Aktivurlaub Morandell eller Appartementhaus Saskia, skal du derfor være ude i god tid. Hvis du vil have den perfekte kombination af afterski og afslapning, er det en god idé at booke hoteller i Sölden i retning af Lochlehn.

Hvilke kvarterer i Sölden har et stort udvalg af barer og restauranter?

Omkring Sölden centrum finder du den største samling af hoteller og ferielejligheder. Det er også her, du finder det største udvalg af restauranter og barer. Centrum er forbundet med skibusser i alle dagtimerne. De tager dig blandt andet til Rechenau, Lochlehn og Schmiedhof. Disse tre områder byder på mange forskellige slags hoteller med både spa, restauranter og direkte udgang til pister. I den modsatte retning mod Pitze, bliver du budt på lækre skirestauranter med udsigt til bjergene. Ønsker du at bo på et hotel med restaurant og servering til alle måltider, kan du vælge hoteller i Sölden som Hotel Tyrolerhof eller Hotel Tyrolerhof ved Sölden centrum.

Hvilke populære begivenheder og festivaler afholdes i Sölden?

Man skulle måske ikke tro det, men skisportsområdet Sölden er spækket med spændende festivaller og events - både dem, der kredser omkring skisport, men også meget andet. En af de mest populære og tilbagevendende begivenheder er Kiking Theater. Denne næsten to kilometer lange vandretur bliver ledt af en teatergruppe, som tager dig på en eventyrrejse gennem landskabet. Hvis du er til fart over feltet, skal du være hurtigt ude, hvis du vil booke et billigt hotel i Sölden. Hver år flokkes tusindevis af mennesker fra hele verden nemlig til byen for at overvære det hæsblæsende Ötztaler Cykelmaraton.


Rejseinformation: Sölden

Hvor længe bor vores brugere i Sölden?

Et ophold på 5 nætter er mest populært for personer, der besøger Sölden.

Hvad koster et hotel i Sölden?

Et hotelværelse i Sölden vil normalvis koste ca. 1.397 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Sölden?

Den billigste måned at booke et hotel i Sölden er juni. Prisen på dit værelse kan være helt op til 50% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Sölden?

Hotelværelser i Sölden er billigst tirsdag og dyrest lørdag.

Hvad koster et hotel i Sölden?

Et hostel i Sölden koster i gennemsnit ca. 853 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 544 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Sölden pr. nat.