Hoteller i Karlskrona

Find de bedste tilbud på 62 hoteller i Karlskrona, Sverige

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Karlskrona

Der er mange skønne hoteller i Karlskrona. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Karlskrona

Telenor Arena
Stortorget
Fredrikskyrkan

Er der ledige hoteller i nærheden af Telenor Arena?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Karlskrona i nærheden af Telenor Arena, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 3 hoteller i nærheden af Telenor Arena og i gennemsnit koster hoteller i området 621 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Telenor Arena er normalt 9% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Karlskrona, som ligger på 684 kr..

Hoteller i nærheden af Telenor Arena

Er der ledige hoteller i nærheden af Stortorget?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Karlskrona tæt på Stortorget, bør du forvente at skulle betale omkring 626 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 626 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Stortorget. Hoteller i nærheden af Stortorget er normalt 8% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Karlskrona, som ligger på 684 kr..

Hoteller i nærheden af Stortorget

Er der ledige hoteller i nærheden af Fredrikskyrkan?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Fredrikskyrkan ligger på 626 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Fredrikskyrkan er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Fredrikskyrkan er normalt 8% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Karlskrona, som ligger på 684 kr..

Hoteller i nærheden af Fredrikskyrkan

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Karlskrona

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Karlskrona
Lavsæson
marts
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

48%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

41%

forventet prisstigning

Pris
296 kr. - 950 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

492 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

732 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Karlskrona er: 4-5 stjerne, 44 dage før.
1-2 stjerne
348 kr. - 480 kr.
3 stjerne
651 kr. - 828 kr.
4-5 stjerne
569 kr. - 745 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Karlskrona

Hvordan finder man et billigt hotel i Karlskrona?

Du har mulighed for at bo billigt i Karlskrona, hvis du bor på vandrehjem, hvor du kan slippe med at betale omkring 250 DKK per nat. De fleste vandrerhjem ligger på Trossö, mens der ligger en enkelt campingplads på Drassö. Derudover er der stor forskel på priser på en overnatning på et hotel i Karlskrona. Hvis du vælger at bo omkring Lyckeby eller Sjuhalla, som ligger henholdsvis 7-15 km fra centrum, koster et dobbeltværelse omkring 400-600 DKK per nat, mens de fleste hoteller, der ligger centralt i Karlskrona, koster et sted mellem 700-900 DKK per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja, der er mulighed for at spare penge på sin ferie til Karlskrona om vinteren, hvor det blandt andet er muligt at besøge Karlskrona Marinemuseum helt gratis. Det er også hyggeligt at besøge de mange parker i området, blandt andet Blekinge Naturum, Ronneby Brunnspark og Wämöparken. Sidstnævnte har også en mini-zoo med kaniner, geder, påfugle og grise.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemmest at rejse med bus i Karlskrona. Det koster ca. 20 SEK (15 DKK) for en voksenbillet og 15 SEK (12 DKK) for børn under 19 år. Der er også både, som du kan benytte til at rejse rundt med til de mange forskellige øer rundt omkring i byen. De fleste bådfarter starter fra Fisktorget på Trossö. Her kan du begive dig ud mod de store skærgårdsøer. Det er også muligt at komme rundt på cykel i byen.

Karlskrona har ligesom mange andre skandinaviske byer mange gode cykelstier, og at svinge benet over jernhesten er en god måde at opleve den smukke svenske natur. Der findes forretninger i byen, hvor du kan leje en cykel for 100 SEK (80 DKK) for en dag og 170 SEK (130 DKK) for to dage.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Karlskrona?

Man skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem og hotel i Karlskrona.

Skal man lægge depositum?

Ja, man skal normalt lægge et depositum enten kontant eller via betalingskort, når man tjekker ind på hotel i Karlskrona.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ikke kutyme for drikkepenge i den svenske by Karlskrona. Her der er ofte tilføjet et servicegebyr på den regning, som man får på en restaurant eller en café. Det er dog normalt at give et par ekstra kroner til garderobe-personalet, hvis de yder dig en god service i forbindelse med din middag på din ferie i Karlskrona.

Hvor sikkert er der i Karlskrona?

Den svenske by Karlskrona er sikker ligesom de øvrige skandinaviske byer.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt, da man bruger C- og F-stik med 230 volt i den svenske by Karlskrona, som er det samme som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Karlskrona pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Karlskrona
3 stjerner
Ronneby Brunn Hotel Spa Resort
Mest for pengene

Ronneby Brunn Hotel Spa Resort

7,3

833 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Karlskrona

Disse billige hoteller og vandrehjem i Karlskrona har gode priser til det lille rejsebudget
Ronneby Brunn Hotel Spa Resort

Ronneby Brunn Hotel Spa Resort

7,3

834 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Karlskrona

Hoteller med mest værdi for pengene i Karlskrona

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Ronneby Brunn Hotel Spa Resort

Ronneby Brunn Hotel Spa Resort

7,3

834 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Karlskrona?

Størstedelen af hotellerne i Karlskrona ligger på områdets største ø Trossö. Her kan du bo tæt på det store torv i byen, Stortoget, som er et af de største torve i Europa. Det er blandt andet skabt til militærparader. Derudover ligger torvet også på byens højeste punkt, og der ligger andre monumentale bygninger på pladsen som for eksempel de to barokinspirerede kirker Fredrikskyrkan og Trefaldighetskyrka, samt det nyklassiske rådhus. Hvis du bevæger dig mod syd fra Stortoget vil du hurtigt støde ind i den ældste svenske trækirke Amiralitetskirken Ulrica Pia, som blev bygget i 1685.

Hvis du tager på ferie i Karlskrona i forbindelse med shopping, kan det anbefales at bo tæt på Borgmästaregatan eller Ronnebygatan. Begge gader ligger inden for en halv kilometers afstand fra Stortoget, og der er tilsammen 200 butikker på de to gader. Hvis du vil på museum, kan det derimod være en god ide at bo tæt på Stumholmen, som er et militært område med bastioner, hangarer, Marinemusset og Karlskrona Kunsthal.

Det kan også være hyggeligt at bo tæt på Dragsö Gæstehavn, som ligger ca. to km nordvest fra centrum af Karlskrona ved skærgården. Havnen har blandt andet fået en Svensk Gästhamns Guldstjerne, som er et bevis på, at det er en mønsterhavn, der skiller sig ud fra mængden.


Om Karlskrona

Karlskrona er beliggende på øen Trossö, og er et af 14 steder i Sverige, som findes på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er fordelt ud over omkring 33 øer, og den blev grundlagt i 1680. Igennem tiderne har Karlskrona været base for Den Kongelige Svenske Marine, og det bærer den også præg at den dag i dag. Overalt er der steder, som er et besøg værd. Det kan være Bastion Aurora, Västra krudthuset, Kungsholmen fort eller den cirkelformede havn ved Kungsholmen.

Skulle dette ikke være nok, er der en masse kirker og museer i byen. Et af museerne er Marine Museet. En nævneværdig kirke er Amiralitetskirken. Foran denne står nemlig en statue af Rosenbom, som blev berømt efter børnebogen “Niels Holgersens Vidunderlige Rejse”. Byen tilbyder en mange oplevelser, uanset om du rejser med din rygsæk på ryggen, er alene eller om du rejser sammen med din familie og venner.

Skulle sulten melde sig, findes der spisesteder overalt i byen, som tilbyder alt hvad hjertet måtte begære. Er det en dejlig sommer, så findes der to steder, som laver berømte isvafler. Det ene er Glassiären, og det andet er Café Gelato.

Priser er tjekket den 18-02-2018.


Rejseinformation: Karlskrona

Hvor længe bor vores brugere i Karlskrona?

Det gennemsnitlige ophold i Karlskrona varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Karlskrona?

I gennemsnit koster værelser omkring 607 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Karlskrona; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Karlskrona?

Den billigste måned at booke et hotel i Karlskrona er marts. Prisen på dit værelse kan være helt op til 48% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Karlskrona?

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Karlskrona. Den dyreste er typisk lørdag.

Hvad koster et hotel i Karlskrona?

Et hostel i Karlskrona koster i gennemsnit ca. 450 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 157 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Karlskrona pr. nat.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Karlskrona