Hoteller i Jönköping, Sverige

Find tilbud på 21 hoteller i Jönköping, Sverige

Jönköping, Sverige
28. jan. — 29. jan.2
søn. 29.1
tor. 2.2

Populære hoteller til en overnatning i Jönköping

Find det perfekte hotel til dit ophold i Jönköping
Pris
kr.320
kr.738
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Jönköping


Hvornår skal man booke et hotel i Jönköping?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Jönköping
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
37%forventet prisfald
40%forventet prisstigning

Rejsepriser

388 kr. - 1.023 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.057 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
414 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Jönköping er: 3 stjerne, 29 dage før.

1-2 stjerne

444 kr. - 847 kr.

3 stjerne

649 kr. - 724 kr.

4-5 stjerne

792 kr. - 1.126 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Jönköping

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Jönköping

Laveste hotelpris

314 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Boprima Lagenhet L386

Hoteller i nærheden af lufthavnen

309

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Jönköping, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 314 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Spånhults Herrgård Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Boprima Lagenhet L386, det mest populære 5-stjernede hotel i Jönköping.
Der er 309 hoteller i Jönköping tæt på Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Jönköping. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Jönköping lå i sidste uge på 1.416 kr..

Rejsetips til Jönköping

I Jönköping findes der flere vandrehjem, som er en billig løsning, da værelserne er uden masser af ekstravagante faciliteter. Du får, hvad du skal bruge i form af et pænt værelse samt en seng at sove i, så du er udhvilet og klar til endnu flere aktiviteter. Byens bed & breakfast er også en mulighed i samme prisleje til omkring 585 SEK (ca. 440 DKK) pr. nat. Vejret i Jönköping er lig det danske, altså lange vintre samt korte somre, hvilket gør byen populær i juli og august. Der kan derfor være penge at spare ved at rejse i de køligere sæsoner.

Der er mange fristelser i Jönköping. Mange af dem er heldigvis billige eller gratis. Du behøver blot at medbringe vandreskoene, for der venter masser af grønne områder til fri afbenyttelse. Lidt uden for byen finder du den populære vandresti John Bauerleden, hvorfra du har en flot udsigt til Vättern. Undervejs vil du passere rester af gamle klostre, grotter og andre eventyrlige ting – helt i Bauers magiske univers. Det er kutyme at leje en cykel, når du holder ferie i Jönköping, for der findes masser af ruter omkring søerne, og også centrum er forsynet med veludviklede stier. Fortuna Marina eller Sportson er to steder, hvor du kan leje en cykel til ca. 150 SEK (omkring 113 DKK) pr. dag. Der er ruter for vilde MTB-entusiaster, men også til rolige turister, som blot vil tulre rundt i centrum. Du bør også unde sig selv en Fika eller to – svensk kaffepause, hvor der naturligvis hører kage til. Området ved Bryggan er stedet, hvor mange af byens studerende hænger ud, da man kan sidde på Slottsbron og nyde udsigten.

Da Jönköping centrum er til at overskue kommer du nemmest omkring på gåben. Synes du, der er for langt at gå til eksempelvis Husqvarna i den østlige ende, så kører der busser fra Resecentrum, som også er forbundet med knudepunktet Juneporten. En busbillet koster omkring 28 SEK (ca. 21 DKK).

Minimumsgrænsen for at checke ind på hoteller i Jönköping er 18 år, da det også er myndighedsalderen ligesom i mange andre lande. Husk at medbringe dokumentation i form af ID med billede.

Du skal forberede dig på at lægge et depositum, når du ankommer til hotellet i Jönköping. Langt de fleste steder tager de både kreditkort og kontanter, men tjek altid med det specifikke hotel inden afrejse.

Det er ikke så udbredt et fænomen at give drikkepenge i Sverige – dog undtaget hovedstaden på lige fod med de andre skandinaviske storbyer. I Jönköping er der allerede inkluderet skatter på regningen, så det står dig frit for, om du vil lægge en mønt eller ej.

Du kan færdes trygt i Jönköping, der er kendt for sin lave grad af kriminalitet. På trods af det bør du dog altid udvise almen fornuft i forhold til opbevaring af værdier og lignende.

Sverige anvender lignende stiktyper som i Danmark (C og F), så du slipper for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Jönköping pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Jönköping

3-stjernede hoteller

Billigst 400 kr.

Gennemsnitlig 554 kr.

Dyrest 862 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Jönköping

Disse billige hoteller og vandrehjem i Jönköping har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Jönköping

Hoteller med mest værdi for pengene i Jönköping

Disse Jönköping hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Jönköping

Den svenske by Jönköping er måske ikke kendt blandt alle, men Sverige er mere end Stockholm og Gøteborg – i hvert fald hvis du er til naturoplevelser. Vand, vand og atter vand – så ved du, at du er landet på hotel i Jönköping, da hele tre søer ligger i byen. Det betyder naturligvis masser af muligheder for at bo med udsigt i en blanding af byliv og natur. Nord for byen ligger Sveriges anden største sø Vättern, og sø-kanten løber langs byens nordlige centrum. Uanset hvor du bor, så har du vandet enten foran hotelvinduet eller et par minutters gang derfra. Det er populært blandt turister at bo i byens vestlige del tæt på Tändsticksmuseet, Sofiakyrkan, Resecentrum og shopping-muligheder i Västra Storgatan.

Selve Jönköping centrum gennemskæres af Hamnkanalen, der hvor Vättern og Munksjön løber sammen. Også på byens østside finder du kulturelle seværdigheder i form af byens stolthed John Bauer Museum med historie og værker fra den verdenskendte kunstner og illustrator. I denne del af byen kan du shoppe, hvor Västra Storgatan løber over en bro og bliver til Östra Storgatan. Rykker du en tand parallelt mod nord omkring Norra Strandgatan, kan du nærmest ikke bo tættere på Vättern – og med et livligt byliv lige i baggården.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Jönköping

Hvis du er til udendørs-aktiviteter af enhver art samt på alle mulige niveauer, så er Jönköping byen du skal holde ferie i. Her er du omgivet af byens puls og kanaler, der åbner op til de tre søer Vättern, Munksjön og Rocksjön, som indbyder til masser af vandsportsaktiviteter.

Hvis vejret er til det, skal du naturligvis bade ved Vätterstranden, hvor der også er oplagte slentreture hele året. Jönköping er en kajak-by, så begiv dig ud på en af søerne eller leg løs i “kravlegården” i centrum ved Munksjön. Fortuna Marina er stedet, hvor du kan leje en kajak til ca. 300 SEK (omkring 225 DKK) for en halv dag. Har du børn med på ferie, er der gratis underholdning ved Hamnpiren, hvor børnene kan fange krebs. Hvis vejret ikke egner sig til at bade i søerne, kan du altid tage i Rosenlundsbadet, hvor der er et svømmekompleks og velværeområde for både børn og voksne.

Jönköping er lig med kulturelle oplevelser i Tändsticksmuseet, der både byder på skiftende udstillinger, samt historier om byens indtægtskilde før i tiden – produktion af tændstikker. Når hjernen er stimuleret, kan du kræse for næsen i Rosenlunds rosarium, der byder på et væld af duftende roser. En tur til Visingsö er en obligatorisk del af en ferie i Jönköping. Øen ligger i Vättern, og du kan padle i kajak dertil eller tage færgen fra Gränna. Øen byder både på egeskov, slotsruin, hestekørsel og mange andre hyggelige oplevelser. Et hotelophold i Jönköping er godt for både krop og sjæl, og omgivelserne kan nydes hele året rundt.


Information about staying in Jönköping

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Jönköping

Voes brugere er typisk i Jönköping i 2 nætter.

Hoteller i Jönköping tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 734 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Jönköping er september. Prisen på dit værelse kan være helt op til 37% billigere end i de dyreste måneder.

Prisen på et hotelværelse i Jönköping varierer fra dag til dag, men generelt er mandag billigst, og torsdag er dyrest.

Hostels i Jönköping koster typisk omkring 653 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 81 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Jönköping.

Der er 18 hostels i Jönköping, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Bashults Gård er tilfældigvis det mest populære hostel i Jönköping i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Jönköping.


momondos yndlingshoteller i Jönköping

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Jönköping
Jönköping Vandrarhem

Jönköping Vandrarhem

Ostra Storgatan 42, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

6,5
444 kr.
Quality Hotel Match

Quality Hotel Match

Jarnvagsgatan 31, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

8,3
724 kr.
Glamping Julared

Glamping Julared

Julared 1, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

8,1
834 kr.
One-Bedroom Holiday Home in Jonkoping

One-Bedroom Holiday Home in Jonkoping

Jönköping, Jönköpings län, Sverige

10,0
348 kr.
Svf Konferens

Svf Konferens

Mångatan 10, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

708 kr.
Rooms in charming old mansion, built in 1832

Rooms in charming old mansion, built in 1832

Ansgariigatan 17, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

2.192 kr.
Great Living Accommodation - Jonkoping Oster

Great Living Accommodation - Jonkoping Oster

Different Locations In Jonkoping, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

1.454 kr.

Spånhults Herrgård Hostel

Spånhultsvägen 19, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

6,4
314 kr.

Spånhults Herrgård Hotel

Spanhultsvagen 19, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

6,1
642 kr.

Molidens Gästgiveri Jönköping

Moliden 5, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

7,9
321 kr.

Annexet

Jönköping, Jönköpings län, Sverige

9,3
649 kr.

Det Gamla Bageriet i Moliden

Jönköping, Jönköpings län, Sverige

771 kr.

Jonkoping Hotell & Konferens

Centralvägen 31, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

580 kr.

Huskvarna Lake View

Jönköping, Jönköpings län, Sverige

8,1
649 kr.

Elmia Rosenlund

Jönköping, Jönköpings län, Sverige

3.202 kr.

Pension Levinson B&B

Gårdstigen 6, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

669 kr.

Flores

Jönköping, Jönköpings län, Sverige

9,0
792 kr.

Paviljongen Room & Cottage

Eskilstorp, Paviljongen 1, Jönköping, Jonkopings Lan, Sweden

492 kr.

Three-Bedroom Holiday home in Jönköping

Jönköping, Jönköpings län, Sverige

6,7
717 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Jönköping


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Jönköping, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Jönköping.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.