Hoteller i Jönköping

Find de bedste tilbud på 47 hoteller i Jönköping

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Jönköping

Find et billigt hotel i Jönköping, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Jönköping

Radio Museum
Match Museum
Stadsparksvallen

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Radio Museum?

Hoteller i nærheden af Radio Museum er normalt 4% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Jönköping, som ligger på 603 kr..

Hoteller i nærheden af Radio Museum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Match Museum?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Match Museum. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 577 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Match Museum er normalt 4% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Jönköping, som ligger på 603 kr..

Hoteller i nærheden af Match Museum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Stadsparksvallen?

momondo-brugere har anbefalet 11 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Stadsparksvallen. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 586 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Stadsparksvallen er normalt 2% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Jönköping, som ligger på 603 kr..

Hoteller i nærheden af Stadsparksvallen

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Jönköping

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Jönköping
Lavsæson
januar
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

34%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

31%

forventet prisstigning

Pris
437 kr. - 935 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

588 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

521 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Jönköping er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
3 stjerne
521 kr. - 833 kr.
4-5 stjerne
625 kr. - 846 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Jönköping

Hvordan finder man et billigt hotel i Jönköping?

I Jönköping findes der flere vandrehjem, som er en billig løsning, da værelserne er uden masser af ekstravagante faciliteter. Du får, hvad du skal bruge i form af et pænt værelse samt en seng at sove i, så du er udhvilet og klar til endnu flere aktiviteter. Byens bed & breakfast er også en mulighed i samme prisleje til omkring 585 SEK (ca. 440 DKK) pr. nat. Vejret i Jönköping er lig det danske, altså lange vintre samt korte somre, hvilket gør byen populær i juli og august. Der kan derfor være penge at spare ved at rejse i de køligere sæsoner.

Kan man rejse på budget?

Der er mange fristelser i Jönköping. Mange af dem er heldigvis billige eller gratis. Du behøver blot at medbringe vandreskoene, for der venter masser af grønne områder til fri afbenyttelse. Lidt uden for byen finder du den populære vandresti John Bauerleden, hvorfra du har en flot udsigt til Vättern. Undervejs vil du passere rester af gamle klostre, grotter og andre eventyrlige ting – helt i Bauers magiske univers. Det er kutyme at leje en cykel, når du holder ferie i Jönköping, for der findes masser af ruter omkring søerne, og også centrum er forsynet med veludviklede stier.

Fortuna Marina eller Sportson er to steder, hvor du kan leje en cykel til ca. 150 SEK (omkring 113 DKK) pr. dag. Der er ruter for vilde MTB-entusiaster, men også til rolige turister, som blot vil tulre rundt i centrum. Du bør også unde sig selv en Fika eller to – svensk kaffepause, hvor der naturligvis hører kage til. Området ved Bryggan er stedet, hvor mange af byens studerende hænger ud, da man kan sidde på Slottsbron og nyde udsigten.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da Jönköping centrum er til at overskue kommer du nemmest omkring på gåben. Synes du, der er for langt at gå til eksempelvis Husqvarna i den østlige ende, så kører der busser fra Resecentrum, som også er forbundet med knudepunktet Juneporten. En busbillet koster omkring 28 SEK (ca. 21 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Jönköping?

Minimumsgrænsen for at checke ind på hoteller i Jönköping er 18 år, da det også er myndighedsalderen ligesom i mange andre lande. Husk at medbringe dokumentation i form af ID med billede.

Skal man lægge depositum?

Du skal forberede dig på at lægge et depositum, når du ankommer til hotellet i Jönköping. Langt de fleste steder tager de både kreditkort og kontanter, men tjek altid med det specifikke hotel inden afrejse.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke så udbredt et fænomen at give drikkepenge i Sverige – dog undtaget hovedstaden på lige fod med de andre skandinaviske storbyer. I Jönköping er der allerede inkluderet skatter på regningen, så det står dig frit for, om du vil lægge en mønt eller ej.

Hvor sikkert er der i Jönköping?

Du kan færdes trygt i Jönköping, der er kendt for sin lave grad af kriminalitet. På trods af det bør du dog altid udvise almen fornuft i forhold til opbevaring af værdier og lignende.

Skal man medbringe adapter?

Sverige anvender lignende stiktyper som i Danmark (C og F), så du slipper for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Jönköping pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Jönköping
4 stjerner og op efter
Mest for pengene

Elite Stora Hotellet Jönköping

8,1

631 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Jönköping

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Jönköping

Huskvarna Hotell & Vandrarhem

8,2

276 kr.

Se hoteltilbud

Jönköping Vandrarhem - Hostel

6,4

411 kr.

Se hoteltilbud

Molidens Gästgiveri

8,4

356 kr.

Se hoteltilbud

Villa Björkhagen

7,6

429 kr.

Se hoteltilbud

Rocksjobadets Hotell & Restaurang

7,6

376 kr.

Se hoteltilbud

Good Morning Hotel Jönköping

6,8

448 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Jönköping

Hoteller med mest værdi for pengene i Jönköping

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hotel Savoy

8,0

539 kr.

Se hoteltilbud

Vox Hotel

8,1

619 kr.

Se hoteltilbud

Huskvarna Hotell & Vandrarhem

8,2

276 kr.

Se hoteltilbud

Elite Stora Hotellet Jönköping

8,1

631 kr.

Se hoteltilbud

Huskvarna Stadshotell

8,4

490 kr.

Se hoteltilbud

Best Western Plus John Bauer Hotel

8,5

674 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Jönköping?

Den svenske by Jönköping er måske ikke kendt blandt alle, men Sverige er mere end Stockholm og Gøteborg – i hvert fald hvis du er til naturoplevelser. Vand, vand og atter vand – så ved du, at du er landet på hotel i Jönköping, da hele tre søer ligger i byen. Det betyder naturligvis masser af muligheder for at bo med udsigt i en blanding af byliv og natur. Nord for byen ligger Sveriges anden største sø Vättern, og sø-kanten løber langs byens nordlige centrum. Uanset hvor du bor, så har du vandet enten foran hotelvinduet eller et par minutters gang derfra. Det er populært blandt turister at bo i byens vestlige del tæt på Tändsticksmuseet, Sofiakyrkan, Resecentrum og shopping-muligheder i Västra Storgatan.

Selve Jönköping centrum gennemskæres af Hamnkanalen, der hvor Vättern og Munksjön løber sammen. Også på byens østside finder du kulturelle seværdigheder i form af byens stolthed John Bauer Museum med historie og værker fra den verdenskendte kunstner og illustrator. I denne del af byen kan du shoppe, hvor Västra Storgatan løber over en bro og bliver til Östra Storgatan. Rykker du en tand parallelt mod nord omkring Norra Strandgatan, kan du nærmest ikke bo tættere på Vättern – og med et livligt byliv lige i baggården.


Om Jönköping

Hvis du er til udendørs-aktiviteter af enhver art samt på alle mulige niveauer, så er Jönköping byen du skal holde ferie i. Her er du omgivet af byens puls og kanaler, der åbner op til de tre søer Vättern, Munksjön og Rocksjön, som indbyder til masser af vandsportsaktiviteter.

Hvis vejret er til det, skal du naturligvis bade ved Vätterstranden, hvor der også er oplagte slentreture hele året. Jönköping er en kajak-by, så begiv dig ud på en af søerne eller leg løs i “kravlegården” i centrum ved Munksjön. Fortuna Marina er stedet, hvor du kan leje en kajak til ca. 300 SEK (omkring 225 DKK) for en halv dag. Har du børn med på ferie, er der gratis underholdning ved Hamnpiren, hvor børnene kan fange krebs. Hvis vejret ikke egner sig til at bade i søerne, kan du altid tage i Rosenlundsbadet, hvor der er et svømmekompleks og velværeområde for både børn og voksne.

Jönköping er lig med kulturelle oplevelser i Tändsticksmuseet, der både byder på skiftende udstillinger, samt historier om byens indtægtskilde før i tiden – produktion af tændstikker. Når hjernen er stimuleret, kan du kræse for næsen i Rosenlunds rosarium, der byder på et væld af duftende roser. En tur til Visingsö er en obligatorisk del af en ferie i Jönköping. Øen ligger i Vättern, og du kan padle i kajak dertil eller tage færgen fra Gränna. Øen byder både på egeskov, slotsruin, hestekørsel og mange andre hyggelige oplevelser. Et hotelophold i Jönköping er godt for både krop og sjæl, og omgivelserne kan nydes hele året rundt.

Priserne er tjekket 13-02-2018.


Rejseinformation: Jönköping

Hvor længe bor vores brugere i Jönköping?

Voes brugere er typisk i Jönköping i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Jönköping?

Hoteller i Jönköping tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 554 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Jönköping?

Den billigste måned at booke et hotel i Jönköping er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 34% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Jönköping?

Prisen på et hotelværelse i Jönköping varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Jönköping?

Hostels i Jönköping koster typisk omkring 410 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 144 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Jönköping.