Hoteller i Jönköping

Hoteller i Jönköping, Sverige

Find tilbud på 21 hoteller i Jönköping, Sverige

Jönköping, Sverige
1. mar. — 2. mar.2
søn. 25.2
tor. 29.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Jönköping

Find det perfekte hotel til dit ophold i Jönköping
Pris
kr.378
kr.778
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Jönköping


Hvornår skal man booke et hotel i Jönköping?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Jönköping
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
41%forventet prisfald
46%forventet prisstigning

Rejsepriser

441 kr. - 1.373 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
479 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
966 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Jönköping er: 1-2 stjerne, 68 dage før. 3 stjerne, 49 dage før.

1-2 stjerne

193 kr. - 1.046 kr.

3 stjerne

337 kr. - 2.106 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Jönköping

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Jönköping

Laveste hotelpris

275 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

412

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Jönköping, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 275 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotell Smällkaramell.
Der er 412 hoteller i Jönköping tæt på Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Jönköping. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Jönköping lå i sidste uge på 1.651 kr..

Rejsetips til Jönköping

Hvordan finder man et billigt hotel i Jönköping?

I Jönköping findes der flere vandrehjem, som er en billig løsning, da værelserne er uden masser af ekstravagante faciliteter. Du får, hvad du skal bruge i form af et pænt værelse samt en seng at sove i, så du er udhvilet og klar til endnu flere aktiviteter. Byens bed & breakfast er også en mulighed i samme prisleje til omkring 585 SEK (ca. 440 DKK) pr. nat. Vejret i Jönköping er lig det danske, altså lange vintre samt korte somre, hvilket gør byen populær i juli og august. Der kan derfor være penge at spare ved at rejse i de køligere sæsoner.

Kan man rejse på budget?

Der er mange fristelser i Jönköping. Mange af dem er heldigvis billige eller gratis. Du behøver blot at medbringe vandreskoene, for der venter masser af grønne områder til fri afbenyttelse. Lidt uden for byen finder du den populære vandresti John Bauerleden, hvorfra du har en flot udsigt til Vättern. Undervejs vil du passere rester af gamle klostre, grotter og andre eventyrlige ting – helt i Bauers magiske univers. Det er kutyme at leje en cykel, når du holder ferie i Jönköping, for der findes masser af ruter omkring søerne, og også centrum er forsynet med veludviklede stier. Fortuna Marina eller Sportson er to steder, hvor du kan leje en cykel til ca. 150 SEK (omkring 113 DKK) pr. dag. Der er ruter for vilde MTB-entusiaster, men også til rolige turister, som blot vil tulre rundt i centrum. Du bør også unde sig selv en Fika eller to – svensk kaffepause, hvor der naturligvis hører kage til. Området ved Bryggan er stedet, hvor mange af byens studerende hænger ud, da man kan sidde på Slottsbron og nyde udsigten.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da Jönköping centrum er til at overskue kommer du nemmest omkring på gåben. Synes du, der er for langt at gå til eksempelvis Husqvarna i den østlige ende, så kører der busser fra Resecentrum, som også er forbundet med knudepunktet Juneporten. En busbillet koster omkring 28 SEK (ca. 21 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Jönköping?

Minimumsgrænsen for at checke ind på hoteller i Jönköping er 18 år, da det også er myndighedsalderen ligesom i mange andre lande. Husk at medbringe dokumentation i form af ID med billede.

Skal man lægge depositum?

Du skal forberede dig på at lægge et depositum, når du ankommer til hotellet i Jönköping. Langt de fleste steder tager de både kreditkort og kontanter, men tjek altid med det specifikke hotel inden afrejse.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke så udbredt et fænomen at give drikkepenge i Sverige – dog undtaget hovedstaden på lige fod med de andre skandinaviske storbyer. I Jönköping er der allerede inkluderet skatter på regningen, så det står dig frit for, om du vil lægge en mønt eller ej.

Hvor sikkert er der i Jönköping?

Du kan færdes trygt i Jönköping, der er kendt for sin lave grad af kriminalitet. På trods af det bør du dog altid udvise almen fornuft i forhold til opbevaring af værdier og lignende.

Skal man medbringe adapter?

Sverige anvender lignende stiktyper som i Danmark (C og F), så du slipper for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Jönköping pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Jönköping

4-stjernede hoteller

Billigst 710 kr.

Gennemsnitlig 821 kr.

Dyrest 1.230 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Jönköping

Disse billige hoteller og vandrehjem i Jönköping har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Jönköping

Hoteller med mest værdi for pengene i Jönköping

Disse Jönköping hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Jönköping

Den svenske by Jönköping er måske ikke kendt blandt alle, men Sverige er mere end Stockholm og Gøteborg – i hvert fald hvis du er til naturoplevelser. Vand, vand og atter vand – så ved du, at du er landet på hotel i Jönköping, da hele tre søer ligger i byen. Det betyder naturligvis masser af muligheder for at bo med udsigt i en blanding af byliv og natur. Nord for byen ligger Sveriges anden største sø Vättern, og sø-kanten løber langs byens nordlige centrum. Uanset hvor du bor, så har du vandet enten foran hotelvinduet eller et par minutters gang derfra. Det er populært blandt turister at bo i byens vestlige del tæt på Tändsticksmuseet, Sofiakyrkan, Resecentrum og shopping-muligheder i Västra Storgatan.

Selve Jönköping centrum gennemskæres af Hamnkanalen, der hvor Vättern og Munksjön løber sammen. Også på byens østside finder du kulturelle seværdigheder i form af byens stolthed John Bauer Museum med historie og værker fra den verdenskendte kunstner og illustrator. I denne del af byen kan du shoppe, hvor Västra Storgatan løber over en bro og bliver til Östra Storgatan. Rykker du en tand parallelt mod nord omkring Norra Strandgatan, kan du nærmest ikke bo tættere på Vättern – og med et livligt byliv lige i baggården.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Jönköping

Hvis du er til udendørs-aktiviteter af enhver art samt på alle mulige niveauer, så er Jönköping byen du skal holde ferie i. Her er du omgivet af byens puls og kanaler, der åbner op til de tre søer Vättern, Munksjön og Rocksjön, som indbyder til masser af vandsportsaktiviteter.

Hvis vejret er til det, skal du naturligvis bade ved Vätterstranden, hvor der også er oplagte slentreture hele året. Jönköping er en kajak-by, så begiv dig ud på en af søerne eller leg løs i “kravlegården” i centrum ved Munksjön. Fortuna Marina er stedet, hvor du kan leje en kajak til ca. 300 SEK (omkring 225 DKK) for en halv dag. Har du børn med på ferie, er der gratis underholdning ved Hamnpiren, hvor børnene kan fange krebs. Hvis vejret ikke egner sig til at bade i søerne, kan du altid tage i Rosenlundsbadet, hvor der er et svømmekompleks og velværeområde for både børn og voksne.

Jönköping er lig med kulturelle oplevelser i Tändsticksmuseet, der både byder på skiftende udstillinger, samt historier om byens indtægtskilde før i tiden – produktion af tændstikker. Når hjernen er stimuleret, kan du kræse for næsen i Rosenlunds rosarium, der byder på et væld af duftende roser. En tur til Visingsö er en obligatorisk del af en ferie i Jönköping. Øen ligger i Vättern, og du kan padle i kajak dertil eller tage færgen fra Gränna. Øen byder både på egeskov, slotsruin, hestekørsel og mange andre hyggelige oplevelser. Et hotelophold i Jönköping er godt for både krop og sjæl, og omgivelserne kan nydes hele året rundt.


Information om overnatning i Jönköping

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Jönköping

Hvor længe bor vores brugere i Jönköping?

Voes brugere er typisk i Jönköping i 2 nætter.

Hvad koster et hotel i Jönköping?

Hoteller i Jönköping tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 812 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Jönköping?

Den billigste måned at booke et hotel i Jönköping er oktober. Prisen på dit værelse kan være helt op til 41% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Jönköping?

Prisen på et hotelværelse i Jönköping varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og mandag er dyrest.

Har Jönköping hostels?

Der er 3 hostels i Jönköping, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Spånhults Herrgård Hostel er tilfældigvis det mest populære hostel i Jönköping i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Jönköping.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Jönköping?

Fra februar 2024 er der 71 udbydere at vælge mellem for hoteller i Jönköping.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Jönköping?

Priser for hoteller i Jönköping blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Jönköping gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Jönköping, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Jönköping?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Jönköping.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jönköping på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Jönköping

Populære byer i Sverige
Populære overnatningssteder ifølge antal klik inden for de sidste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Jönköping
søn. 25.2
tor. 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo