Hoteller i Varberg

Find de bedste tilbud på 53 hoteller i Varberg, Sverige

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Varberg

Der er mange skønne hoteller i Varberg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Varberg

Grimeton Transmitter
Varberg Castle
Kallbadhuset

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Grimeton Transmitter?

Nedenfor ses de 2 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Varberg, der er tættest på Grimeton Transmitter. Gennemsnitsprisen i nærheden af Grimeton Transmitter ligger på 757 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Grimeton Transmitter er normalt 13% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Varberg, som ligger på 874 kr..

Hoteller i nærheden af Grimeton Transmitter

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Varberg Castle?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Varberg Castle ligger på 649 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Varberg Castle er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Varberg Castle er normalt 25% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Varberg, som ligger på 874 kr..

Hoteller i nærheden af Varberg Castle

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Kallbadhuset?

Hoteller i nærheden af Kallbadhuset er normalt 25% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Varberg, som ligger på 874 kr..

Hoteller i nærheden af Kallbadhuset

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Varberg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Varberg
Lavsæson
august
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

16%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

15%

forventet prisstigning

Pris
805 kr. - 1.116 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

750 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.132 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Varberg er: 1-2 stjerne, 20 dage før. 3 stjerne, 69 dage før. 4-5 stjerne, 86 dage før.
1-2 stjerne
514 kr. - 764 kr.
3 stjerne
803 kr. - 961 kr.
4-5 stjerne
1.073 kr. - 1.132 kr.

Rejsetips til Varberg

Vores bedste tips til Varberg

Hvordan finder man et billigt hotel i Varberg?

En gennemsnitlig, større provinsby i Danmark. Det er, hvad Varberg nogenlunde svarer til med sine knap 27.000 indbyggere. Byens centrale hoteller samt de gudesmukke kursteder langs kysten er generelt dyre at overnatte på, men en oplevelse uden lige.

Du kan også se mod Varbergs vandrehjem og bed & breakfasts, som tager omkring 400 SEK (300 DKK) pr. overnatning, for en service og standard, der stadig er høj og komfortabel nok for de fleste. Sammenlignet med nogle af de andre større byer langs den svenske vestkyst, er Varberg kendt for at have lidt mildere somre, selvom det stadig kan blive meget varmt på en del dage i juli og august.

Disse måneder går for at være højsæson for både lokale og udenlandske turister, så ved at booke et hotel uden for de populære turistperioder inklusive jul og påske, slipper du oftest for at skulle have den helt store pung op af lommen.

Kan man rejse på budget?

Varberg byder på naturlige rammer, der indbyder til en ferie, som kan holdes på et lavt budget. I de varme årstider kan du bade og bygge sandslotte på de lækre strande omkring Apelviken, og resten af året står der vandsport på programmet. Det er også oplagt at tage fiskestangen med, for Kattegat byder på gode muligheder under havoverfladen. Køb en pose kanelbullar, fyld termoflasken op og gør klar til dagens fangst! Der findes over 140 søer og vandløb i området, så der skal nok komme noget på krogen.

Du kan også komme til søs med M/S Clipper, og der kan bestilles plads online. Hele området omkring Varberg fästning er den store turistmagnet, for slottet ligger smukt helt ud til vandet med en promenade, der indbyder til vandre- og cykelture.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er igen tvivl om, at Varberg er en vandre- og cykelby. Især den centrale del af byen opleves bedst til fods, mens du til turene uden for byen langs promenaderne ved Slottsgatan og Sjöallén med fordel kan leje en cykel.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Varberg?

Sverige opererer med en minimumsalder, der hedder 18 år, når det gælder landets overnatningssteder. Derfor skal du bevise sin identitet med gyldigt ID, når du checker ind på et hotel.

Skal man lægge depositum?

Du skal være forberedt på at lægge et depositum, når du overnatter på hotel i Varberg. For det meste er det op til en selv, om garantien stilles med kontanter eller kreditkort, men du gør klogt i at forhøre dig inden ankomst.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Sverige er man ikke vant til at give drikkepenge, da de ansatte på restauranter og lignende har en fast løn, der ikke afhænger af turisternes generøsitet. Det er dog ikke sådan, at du slet ikke bør lægge et beløb, for stuepiger og andre i servicebranchen bliver naturligvis glade, når deres arbejde belønnes.

Hvor sikkert er der i Varberg?

Når du bor på hotel i Varberg vil du opleve en hyggelig og tryg by, som er behagelig at færdes i. De gængse forholdsregler bør du dog altid tage for en sikkerhedsskyld i forhold til værdiopbevaring og lignende.

Skal man medbringe adapter?

Lad blot adapteren blive hjemme, for den er ikke nødvendig i et land som Sverige. De anvender de samme stiktyper som i Danmark (C og F).


Hvad koster et hotel i Varberg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Varberg

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Varberg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Varberg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Varberg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Varberg?

Det er ikke kun i Danmark, at mange turister tager til Vesterhavet om sommeren. I Sverige gør de nemlig ligeså – dog på deres egen vestkyst, hvor byen Varberg er tilflugtssted for svenskere fra hele landet samt andre skandinavere.

Byens placering helt ud til vandet mellem Gøteborg og Helsingborg gør den perfekt til en kombineret natur- og byferie. Du kan naturligvis bo med udsigt eller blot et stenkast fra Kattegat, hvad enten det er lige ved byens fort i form af Varberg fästning eller længere mod syd i området ved Apelviken, der også er kendt blandt surfere, som morer sig til vands hele året rundt. Hvad enten du er surfer-dude eller ej, så har overnatningsstederne ved havet en positiv effekt på krop og sjæl.

Hvis du trækker dig lidt tilbage fra den dragende, svenske vestkyst, så finder du forskellige typer af hoteller i Varberg centrum, der især er koncentreret omkring Varberg torg med alle butikkerne. Ikke langt derfra kan du bo tæt på grønne omgivelser ved Engelska park og byens hovedbanegård med forbindelse til resten af byen samt områderne omkring.

Når du er blevet blæst igennem, har badet, cyklet, sejlet og nydt en spa i byen, så trænger du måske til en sving om. Hotellerne med gåafstand til byens dansesteder og natteliv er primært koncentreret omkring Kungsgatan, Norrgatan og Slottsgatan, så vælg mellem hoteller i Varberg med naturen eller bylivet i fokus.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Varberg

Varberg har i årtier været et yndet rejsemål, når folk trænger til velvære og balsam for krop og sjæl. Byens beliggenhed ud til Kattegat sørger for frisk luft, bademuligheder, udsigter og vandsportsaktiviteter. Det er rekration for alle sanser, og du kommer naturligvis ikke udenom Kallbadhuset, der ligger ved siden af Varberg fästning.

Det er et badehus i den smukkeste arkitektur, som er meget langt fra nutidens skandinaviske minimalisme. I badehuset kan du blandt andet gå i sauna med udsigt over havet, og dermed er ferien startet! Byens fæstning er hele omdrejningspunktet for historie og æstetik, så husk en guidet rundtur omkring slottet, hvor du kan lære om bygningens dramatiske fortid med danske og svenske konger.

Nutidens smarte gadgets, WI-FI og andre digitale innovationer får en hel anden dimension, når du besøger Radiostationen i Grimeton. Der kan du opleve generatorer og andet fra en svunden tid. Museet er sågar med på UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket er lig med et obligatorisk besøg.

Varberg er et oplagt sommerrejsemål, men booker du et billigt hotel i vintermånederne, skal du ikke gå glip af de kunstige skiløjper i Åkulla øst for byen. Du kan også nyde Varbergs smagfulde retter, der på traditionel vis bliver fanget i Kattegat. Det er guf for ganen, og du behøver blot at slå dig ned ved en af fiskerestauranterne omkring havnen. Der er mange måder at komme til denne vestsvenske by på. Hvis ikke du vil tage fly eller bil, så sejler der en færge mellem Grenå og Varberg, så det kan ikke blive nemmere!


Rejseinformation: Varberg

Hvor længe bor vores brugere i Varberg?

Det gennemsnitlige ophold i Varberg varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Varberg?

Hoteller i Varberg tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 665 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Varberg?

Hoteller i Varberg er typisk billigst i august. Du kan forvente et prisfald på ca. 16% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Varberg?

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Varberg, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Varberg?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Varberg er 520 kr. pr. nat. Du kan spare 145 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Varberg.

Hvis vi tager højde for vejret i Varberg, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Varberg i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 1 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.