Hoteller i Varberg, Sverige

Find tilbud på 14 hoteller i Varberg, Sverige

Varberg, Sverige
3. feb. — 4. feb.2
lør. 4.2
ons. 8.2

Populære hoteller til en overnatning i Varberg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Varberg
Pris
kr.204
kr.1065
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Varberg


Hvornår skal man booke et hotel i Varberg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Varberg
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
62%forventet prisfald
37%forventet prisstigning

Rejsepriser

360 kr. - 1.486 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
1.282 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
883 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Varberg er: 4-5 stjerne, 64 dage før.

1-2 stjerne

607 kr. - 798 kr.

3 stjerne

928 kr. - 1.126 kr.

4-5 stjerne

1.078 kr. - 1.255 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Varberg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Varberg

Laveste hotelpris

273 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

309
Den billigste pris for et værelse i Varberg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 273 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Kg Sleepover.
Der er 309 hoteller i Varberg tæt på Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Varberg

En gennemsnitlig, større provinsby i Danmark. Det er, hvad Varberg nogenlunde svarer til med sine knap 27.000 indbyggere. Byens centrale hoteller samt de gudesmukke kursteder langs kysten er generelt dyre at overnatte på, men en oplevelse uden lige. Du kan også se mod Varbergs vandrehjem og bed & breakfasts, som tager omkring 400 SEK (300 DKK) pr. overnatning, for en service og standard, der stadig er høj og komfortabel nok for de fleste. Sammenlignet med nogle af de andre større byer langs den svenske vestkyst, er Varberg kendt for at have lidt mildere somre, selvom det stadig kan blive meget varmt på en del dage i juli og august. Disse måneder går for at være højsæson for både lokale og udenlandske turister, så ved at booke et hotel uden for de populære turistperioder inklusive jul og påske, slipper du oftest for at skulle have den helt store pung op af lommen.

Varberg byder på naturlige rammer, der indbyder til en ferie, som kan holdes på et lavt budget. I de varme årstider kan du bade og bygge sandslotte på de lækre strande omkring Apelviken, og resten af året står der vandsport på programmet. Det er også oplagt at tage fiskestangen med, for Kattegat byder på gode muligheder under havoverfladen. Køb en pose kanelbullar, fyld termoflasken op og gør klar til dagens fangst! Der findes over 140 søer og vandløb i området, så der skal nok komme noget på krogen. Du kan også komme til søs med M/S Clipper, og der kan bestilles plads online. Hele området omkring Varberg fästning er den store turistmagnet, for slottet ligger smukt helt ud til vandet med en promenade, der indbyder til vandre- og cykelture.

Der er igen tvivl om, at Varberg er en vandre- og cykelby. Især den centrale del af byen opleves bedst til fods, mens du til turene uden for byen langs promenaderne ved Slottsgatan og Sjöallén med fordel kan leje en cykel.

Sverige opererer med en minimumsalder, der hedder 18 år, når det gælder landets overnatningssteder. Derfor skal du bevise sin identitet med gyldigt ID, når du checker ind på et hotel.

Du skal være forberedt på at lægge et depositum, når du overnatter på hotel i Varberg. For det meste er det op til en selv, om garantien stilles med kontanter eller kreditkort, men du gør klogt i at forhøre dig inden ankomst.

I Sverige er man ikke vant til at give drikkepenge, da de ansatte på restauranter og lignende har en fast løn, der ikke afhænger af turisternes generøsitet. Det er dog ikke sådan, at du slet ikke bør lægge et beløb, for stuepiger og andre i servicebranchen bliver naturligvis glade, når deres arbejde belønnes.

Når du bor på hotel i Varberg vil du opleve en hyggelig og tryg by, som er behagelig at færdes i. De gængse forholdsregler bør du dog altid tage for en sikkerhedsskyld i forhold til værdiopbevaring og lignende.

Lad blot adapteren blive hjemme, for den er ikke nødvendig i et land som Sverige. De anvender de samme stiktyper som i Danmark (C og F).


Hvad koster et hotel i Varberg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Varberg

4-stjernede hoteller

Billigst 720 kr.

Gennemsnitlig 1.112 kr.

Dyrest 1.929 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Varberg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Varberg har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Varberg

Hoteller med mest værdi for pengene i Varberg

Disse Varberg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Varberg

Det er ikke kun i Danmark, at mange turister tager til Vesterhavet om sommeren. I Sverige gør de nemlig ligeså – dog på deres egen vestkyst, hvor byen Varberg er tilflugtssted for svenskere fra hele landet samt andre skandinavere.

Byens placering helt ud til vandet mellem Gøteborg og Helsingborg gør den perfekt til en kombineret natur- og byferie. Du kan naturligvis bo med udsigt eller blot et stenkast fra Kattegat, hvad enten det er lige ved byens fort i form af Varberg fästning eller længere mod syd i området ved Apelviken, der også er kendt blandt surfere, som morer sig til vands hele året rundt. Hvad enten du er surfer-dude eller ej, så har overnatningsstederne ved havet en positiv effekt på krop og sjæl.

Hvis du trækker dig lidt tilbage fra den dragende, svenske vestkyst, så finder du forskellige typer af hoteller i Varberg centrum, der især er koncentreret omkring Varberg torg med alle butikkerne. Ikke langt derfra kan du bo tæt på grønne omgivelser ved Engelska park og byens hovedbanegård med forbindelse til resten af byen samt områderne omkring.

Når du er blevet blæst igennem, har badet, cyklet, sejlet og nydt en spa i byen, så trænger du måske til en sving om. Hotellerne med gåafstand til byens dansesteder og natteliv er primært koncentreret omkring Kungsgatan, Norrgatan og Slottsgatan, så vælg mellem hoteller i Varberg med naturen eller bylivet i fokus.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Varberg

Varberg har i årtier været et yndet rejsemål, når folk trænger til velvære og balsam for krop og sjæl. Byens beliggenhed ud til Kattegat sørger for frisk luft, bademuligheder, udsigter og vandsportsaktiviteter. Det er rekration for alle sanser, og du kommer naturligvis ikke udenom Kallbadhuset, der ligger ved siden af Varberg fästning.

Det er et badehus i den smukkeste arkitektur, som er meget langt fra nutidens skandinaviske minimalisme. I badehuset kan du blandt andet gå i sauna med udsigt over havet, og dermed er ferien startet! Byens fæstning er hele omdrejningspunktet for historie og æstetik, så husk en guidet rundtur omkring slottet, hvor du kan lære om bygningens dramatiske fortid med danske og svenske konger.

Nutidens smarte gadgets, WI-FI og andre digitale innovationer får en hel anden dimension, når du besøger Radiostationen i Grimeton. Der kan du opleve generatorer og andet fra en svunden tid. Museet er sågar med på UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket er lig med et obligatorisk besøg.

Varberg er et oplagt sommerrejsemål, men booker du et billigt hotel i vintermånederne, skal du ikke gå glip af de kunstige skiløjper i Åkulla øst for byen. Du kan også nyde Varbergs smagfulde retter, der på traditionel vis bliver fanget i Kattegat. Det er guf for ganen, og du behøver blot at slå dig ned ved en af fiskerestauranterne omkring havnen. Der er mange måder at komme til denne vestsvenske by på. Hvis ikke du vil tage fly eller bil, så sejler der en færge mellem Grenå og Varberg, så det kan ikke blive nemmere!


Information about staying in Varberg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Varberg

Hoteller i Varberg tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 804 kr. pr. nat.

Hoteller i Varberg er typisk billigst i september. Du kan forvente et prisfald på ca. 62% i denne periode.

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Varberg, og tirsdag er den dyreste.

Et luksushotel i Varberg koster ca. 969 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Varberg 804 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 116 kr.% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Varberg er 761 kr. pr. nat. Du kan spare 43 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Varberg.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Varberg i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -3 °C, og chancen for sne er lav med kun 20 mm forventet nedbør. Et godt sted at besøge i nærheden af Varberg i februar er Vallasen Ski Resort.

Varberg har 13 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Malistorpets Rosor er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Varberg.


momondos yndlingshoteller i Varberg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Varberg

Fästningens

Varbergs Fästning, Varberg, Hallands Lan, Sweden

8,5
553 kr.

Apelvikens Camping & Cottages

Varberg, Hallands län, Sverige

8,4
368 kr.

Varbergs Vandrarhem

Villagatan 13, Varberg, Hallands Lan, Sweden

7,9
280 kr.

Åkulla Outdoor Resort

Åkulla Friluftsgård, Varberg, Hallands Lan, Sweden

8,0
894 kr.

Stenlid - Med naturen och lugnet i fokus

Varberg, Hallands län, Sverige

8,9
334 kr.

Logi & Skafferi

Harsås 18, Varberg, Hallands Lan, Sweden

996 kr.

Stråvalla Hulegården

Hulegården 1, Varberg, Hallands Lan, Sweden

8,4
427 kr.

Hallagårdens stugby

Varberg, Hallands län, Sverige

8,6
873 kr.

Ljust boende, egen ingång och trädgård i centrum

Varberg, Hallands län, Sverige

8,3
362 kr.

Strandgården Logi

Varberg, Hallands län, Sverige

8,2
887 kr.

Station Bed and Kitchen Guesthouse

Varberg, Hallands län, Sverige

9,1
744 kr.

Flodhästens Husrum & Frukost

37 Södergatan, Varberg, Hallands Lan, Sweden

9,0
593 kr.

Tofta Konstgalleri

Varberg, Hallands län, Sverige

8,0
641 kr.

Brygghuset bed & kitchen

Varberg, Hallands län, Sverige

914 kr.

Lillstugan

Varberg, Hallands län, Sverige

9,6
771 kr.

Holiday Home Varberg X

Varberg, Hallands län, Sverige

7,3
600 kr.

Gustavsro i Apelviken Annex 2

Varberg, Hallands län, Sverige

9,2
1.214 kr.

Stort hus i vackra Karl Gustav, när fin bad och fiskesjö och Ullared

Varberg, Hallands län, Sverige

8,7
1.109 kr.

Havsnära i centrala Varberg

Varberg, Hallands län, Sverige

9,5
798 kr.

150m2 villa by the sea in Varberg, a few steps from the beach.

Varberg, Hallands län, Sverige

2.449 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Varberg


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Varberg med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Varberg på ét samlet sted.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Varberg. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.