Hoteller i Falkenberg, Sverige

Find tilbud på 15 hoteller i Falkenberg, Sverige

Falkenberg, Sverige
29. nov. — 30. nov.2
tor. 30.11
man. 4.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Falkenberg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Falkenberg
Pris
kr.371
kr.1260
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Falkenberg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Falkenberg
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
63%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

470 kr. - 2.076 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
771 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.810 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Falkenberg er: 1-2 stjerne, 82 dage før. 3 stjerne, 54 dage før.

1-2 stjerne

347 kr. - 1.982 kr.

3 stjerne

429 kr. - 2.772 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Falkenberg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Falkenberg

Laveste hotelpris

371 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

400
Den billigste pris for et værelse i Falkenberg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 371 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Trevligt minihus mitt i centrum Välkommen till 14b.
Der er 400 hoteller i Falkenberg tæt på Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Falkenberg

Hvordan finder man et billigt hotel i Falkenberg?

Der er flere valgmuligheder, når der skal overnattes i Falkenberg. Kig efter byens hostels og Bed & Breakfast, der byder på høje standarder, ligesom vi kender det fra herhjemme. En overnatning kan fås fra omkring 600 SEK (445 DKK), så det er muligt at arrangere en weekendtur til under 1.000 DKK. Det er også en god idé at rejse uden for sommersæsonen, hvor juli og august er de mest populære måneder for både de lokale og internationale turister. Både nord, syd og øst for byen finder du billige overnatningsmuligheder, hvor de fleste er placeret i grønne og rolige omgivelser lidt væk fra byens liv og bølgernes bruse ved kysten.

Kan man rejse på budget?

De nordiske lande er – sammenlignet med mange andre lande – generelt dyre at holde ferie i. Men når først indkvarteringen er i hus, så kan du godt feriere til fornuftige priser – specielt i en by som Falkenberg, der byder på natur lige uden for hoteldøren. En strandtur langs Skrea Strand, hvad enten du vil bade eller blot gå en tur, koster ingenting og hører til de afslappende aktiviteter i området. Borgen Falkenberg, hvor byens navn menes at stamme fra, skal selvfølgelig inspiceres; det var nemlig en dansk konge, der byggede den i 1200-tallet. Den er dog nedbrændt og genopbygget flere gange, men du kan stadig opleve ruinerne. Parkerne Badhusparken med aktiviteter for børn samt Laurentiiparken med rosenhaven er også oplagte steder at besøge, hvis du vil holde en picnic.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Falkenberg er en mindre by, og derfor er det nemmest at gebærde sig rundt på gåben. Hvis du skal uden for centrum, så tag en af bybusserne til en pris på ca. 26 SEK (19 DKK).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Falkenberg?

På lige fod med de andre skandinaviske lande er aldersgrænsen også 18 år i Sverige, når du ønsker at tjekke ind på hotel i Falkenberg. Du vil desuden blive forespurgt om ID med foto.

Skal man lægge depositum?

Ved ankomst til hotellet vil du blive opkrævet et depositum, som enten kan betales med kontanter eller kreditkort. Dette er en fast del af de svenske hotellers procedurer.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Generelt set er man ikke vant til at give drikkepenge i Sverige, men det står dig naturligvis frit for at værdsætte en ekstraordinær service.

Hvor sikkert er der i Falkenberg?

Falkenberg er en sikker by at holde ferie i. Dermed kan du nyde rejsen til fulde, samtidig med at du tager de sædvanlige forholdsregler som på enhver anden rejse.

Skal man medbringe adapter?

Du får lidt ekstra plads i bagagen, da det ikke er nødvendigt at medbringe en adapter på rejser til Sverige. Man anvender nemlig stiktype C og F – præcis som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Falkenberg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Falkenberg

3-stjernede hoteller

Billigst 809 kr.

Gennemsnitlig 1.390 kr.

Dyrest 3.264 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Falkenberg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Falkenberg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Falkenberg

Disse Falkenberg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Falkenberg

I Sverige er der naturoplevelser af den helt store slags, og det er nemt at kombinere en storbyferie med aktiviteter i naturen. I Falkenberg der ligger ud mod Kattegat på den svenske sydvestkyst ca. mellem Gøteborg og Helsingborg, kan du få fornøjelsen af, at være tæt på vandet. Området omkring Skrea Strand syd for centrum trækker massevis af turister til om sommeren, hvor vandet er varmt, og du kan nyde den 250 meter lange badebro! I samme område kan du bo tæt på Klitterbadet med boblebad og andre former for wellness.

Det meste i denne svenske by drejer sig om vand. Beliggenheden ud til havet er nemlig ikke det eneste, du kan have fornøjelsen af at kigge på, når du bor på hotel i Falkenberg. Åen Ätran har sin munding i byen, hvor den løber ud i Kattegat, og vil du have kig til dens kringlede løb, så skal du bo på et af hotellerne i den gamle bydel.

Det er muligt både at bo med udsigt til åen og samtidig lige ved indkøbsmulighederne omkring gaderne Ågatan og Storgatan. I den gamle bydel, Gamla stan, finder du også det populære designmuseum RIAN, der især har svensk kunsthåndværk på programmet i form af keramik og glas.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Falkenberg

Det er ikke alle turister, der har brug for tropisk varme og eksotiske strande. Mange familier, par og rygsækrejsende har nemlig fået smag for naturoplevelser, udendørsaktiviteter og hyggeligt byliv. Det er noget, som Falkenberg kan tilbyde takket være sin beliggenhed ved den svenske vestkyst. Men det er ikke kun havet der virker tiltrækkende; byen er også omgivet af grønne områder, der venter på at blive indtaget med motion og frisk luft.

Et ophold på hotel i Falkenberg er udgangspunkt for både friluftsliv og indkøbsoplevelser af forskellig art. Skrea Strand er nerven på kysten, mens torget (torvet) og Gamla stan byder på kulturelle fornøjelser i byen.

Når du er i Falkenberg, så går turen naturligvis forbi Tullbron, der er byens mest kendte bygningsværk. Den er er fra 1756 og binder øst- og vestsiden af byen sammen over åen Ätran, som du i øvrigt kan fiske fra nærmest midt i centrum og være heldig at få en laks på krogen. Husk dog, at der kun må fiskes i bestemte sæsoner, og fiskene skal registreres. Derudover kræves der et fiskekort til omkring 120 SEK (89 DKK) for et dagskort.

Golf, rideture og cykelture er også nogle af de oplagte aktiviteter i og omkring Falkenberg, og cykelleje koster ca. 100 SEK (74 DKK) pr. døgn.


Information om overnatning i Falkenberg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Falkenberg

Hvad koster et hotel i Falkenberg?

Prisen for et hotelværelse i Falkenberg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.829 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Falkenberg?

Hoteller i Falkenberg er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 64% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Falkenberg?

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Falkenberg, og søndag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Falkenberg?

Et luksushotel i Falkenberg koster i gennemsnit 1.444 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 10%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Falkenberg (1.829 kr. pr. person pr. nat).

Har Falkenberg ferieboliger?

Der er i øjeblikket 176 ferieboliger ledige i Falkenberg. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Vinbergs Stugby, som er den mest populære feriebolig i Falkenberg. Sammenlign ferieboliger i Falkenberg.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Falkenberg?

Fra november 2023 er der 135 udbydere at vælge mellem for hoteller i Falkenberg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Falkenberg?

Priser for hoteller i Falkenberg blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Falkenberg gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Falkenberg med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Falkenberg på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Falkenberg?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Falkenberg ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Falkenberg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.