Hoteller i Amsterdam

Hoteller i Amsterdam, Holland

Find tilbud på 743 hoteller i Amsterdam, Holland

Amsterdam, Holland
8. Mar — 9. Mar2
Sun 3.3
Thu 7.3

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Amsterdam

Find det perfekte hotel til dit ophold i Amsterdam
Pris
kr.227
kr.2115
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Amsterdams bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Amsterdam

Pris

717 kr. – 1.401 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I AMSTERDAMAmsterdam Nieuw-West27% billigereHoteller i Amsterdam Nieuw-West er de billigste i Amsterdam med kun 717 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I AMSTERDAMAmsterdam-Centrum30% dyrereAmsterdam-Centrum har de højeste hotelpriser i Amsterdam med værelser til 1.401 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I AMSTERDAMAmsterdam-Centrum76% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Amsterdam-Centrum end i andre områder i Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam


Hoteller i populære bydele i Amsterdam

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Amsterdam og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Amsterdam?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Amsterdam
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
36%forventet prisfald
36%forventet prisstigning

Rejsepriser

863 kr. - 2.110 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.125 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.550 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Amsterdam er: 4-5 stjerne, 62 dage før.

1-2 stjerne

592 kr. - 1.053 kr.

3 stjerne

799 kr. - 1.294 kr.

4-5 stjerne

785 kr. - 1.673 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Amsterdam

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Amsterdam

Laveste hotelpris

227 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4750

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Amsterdam, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 227 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos The Flying Pig Uptown, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Amrâth Amsterdam, det mest populære 5-stjernede hotel i Amsterdam(bedømmelse på 7,7/10 ud fra 2.812 anmeldelser).
Der er 4.750 hoteller i Amsterdam tæt på Amsterdam Schiphol. YOTELAIR Amsterdam Airport Schiphol er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Amsterdam. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Amsterdam lå i sidste uge på 7.896 kr..

Rejsetips til Amsterdam

Hvordan finder man et billigt hotel i Amsterdam?

Det er generelt relativt dyrt at bo på hotel i Amsterdam, da byen er en populær destination stort set året rundt. Sommermånederne er højsæson, og her stiger hotelpriserne yderligere – det er derfor også i vintermånederne du generelt finder de billigste hoteller. Det billigste sted at bo i byen er omkring banegården, der også er et populært område for forretningsfolk. Der koster en overnatning ca. 1000 DKK i højsæsonen. Hvis du vil nøjes med at give det halve, så skal du bo i nogle af yderområderne, som eksempelvis Zuidoost eller Bos en Lommer.

Kan man rejse til Amsterdam på budget?

Man skal naturligvis hygge sig og bruge penge, når man er på ferie, men det er også muligt at kombinere en ferie med billige eller gratis oplevelser. Amsterdam huser mange smukke kirker, som eksempelvis Westerkerk og Noorderkerk, som du kan udforske indvendig. Byen rummer også mange parker, der indbyder til afslapning og picnic, hvor Vondelpark er en af de mest populære. Amsterdam er en cykelby på lige fod med København, og byen er designet til cyklisterne med røde cykelstier over det hele. Har du mod på det kan det derfor anbefales at leje en cykel og komme rundt i byen på den måde. Andre gratis attraktioner er bl.a. galleriet Schuttersgalerij eller den smukke have Begijnhof fra det 14. århundrede, der er åben i dagtimerne. Få flere gode tips til oplevelser i Amsterdam her.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Amsterdam?

I Amsterdam centrum kan du nemt komme rundt til fods og cykel. Byen byder også på sporvogne, busser samt en metro med fire linjer – her kan det være en fordel at købe et ”I amsterdam City Card” til omkring 420 DKK, da det giver fri transport i 24 timer samt gratis entré til de største seværdigheder.

Kan man booke hotel i Amsterdam uden kreditkort?

Det er på nogle hoteller muligt at reservere uden at betale på forhånd, og dermed afregne ved ankomst med kontanter eller kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Amsterdam?

Minimumsaldersgrænsen er 18 år, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Amsterdam.

Skal man lægge depositum på hoteller i Amsterdam?

Du kan godt forvente at skulle lægge et depositum på hoteller i Amsterdam. Nogle hoteller tillader det kun på kreditkort, mens andre også tillader en kontant garanti.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Amsterdam?

Der er altid et servicetillæg inklusive på regningen i Holland, men du kan give 5 til 10 % i drikkepenge på eksempelvis restauranter, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Hvor sikkert er der i Amsterdam?

Ifølge Safe Cities Index Report fra 2017 er Amsterdam den sjette sikreste by i verden at færdes i. Du skal dog stadig bruge almen fornuft og være på vagt overfor blandt andet lommetyve, som i enhver anden storby.

Skal man medbringe adapter til Amsterdam?

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter, da stikkene i Holland svarer til de danske.


Hvad koster et hotel i Amsterdam pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Amsterdam

4-stjernede hoteller

Billigst 438 kr.

Gennemsnitlig 1.076 kr.

Dyrest 2.030 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Amsterdam

Disse billige hoteller og vandrehjem i Amsterdam har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Amsterdam

Hoteller med mest værdi for pengene i Amsterdam

Disse Amsterdam hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Amsterdam

Den evigt populære storby Amsterdam lokker turister til fra nær og fjern, hvilket også betyder et stort udvalg af overnatningssteder. Byen er opdelt i forskellige distrikter, hvor selve centrum er der, du finder flest hoteller. Det betyder også, at du har mulighed for at bo lige ud til de UNESCO-bevarede kanaler, hvor du kan se fine både sejle forbi samt masser af liv både dag og nat. Et andet område i centrum er Jordaan, der i dag er byens hippeste bydel – et tidligere arbejderkvarter, der nu er blevet super trendy, men hvor du også betaler for den centrale beliggenhed.

Det er især unge mennesker, der er tiltrukket af Amsterdam, hvilket også afspejles af de mange hoteller i bymidten, hvor du er tæt på barer og dansesteder. Byen er naturligvis også velbesøgt af familier og ældre par, for det varierede kulturelle udbud kombineret med de mange grønne områder og vand byder på noget for enhver. Derfor er det også muligt at booke hotel uden for centrum i de lidt mere rolige omgivelser, men stadig tæt på byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Amsterdam

Amsterdam er kendt for at være en kulturel smeltedigel takke være sin multikulturelle befolkning og atmosfære. Mange internationale virksomheder holder til i byen, hvilket bringer talentfulde folk til fra nær og fjern. Som turist er der masser at give sig til i Amsterdam, og du er aldrig langt fra den nærmeste attraktion eller station der kan bringe dig rundt i byen.

For de kunstinteresserede rejsende er et besøg på Museumplein oplagt, da du her finder de tre største og mest kendte museer. Anne Franks Hus er også et besøg værd – en skæbnesvanger historie som de fleste danskere nok kender til. For de natur- og måske særligt blomsterglade, er Amsterdam ekstra populær i forårsmånederne hvor tulipanerne springer ud. Du kan købe dig fattig i både friske tulipaner og tulipan løg på det flydende blomstermarked Bloemenmarkt, eller tage den 20-30 minutter lange tur til Keukenhof hvor tulipanerne står i fuldt og meget farverigt flor.

 


Information om overnatning i Amsterdam

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Amsterdam

Hvor længe bor vores brugere i Amsterdam?

Et ophold på 6 nætter er mest populært for personer, der besøger Amsterdam.

Hvad koster et hotel i Amsterdam?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.729 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Amsterdam; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Amsterdam?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Amsterdam. Priserne kan være 37% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Amsterdam?

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Amsterdam, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Amsterdam?

Et luksushotel i Amsterdam koster i gennemsnit 2.012 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 33%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Amsterdam (1.729 kr. pr. person pr. nat).

Hvad koster et hotel i Amsterdam?

Et hostel i Amsterdam koster i gennemsnit ca. 685 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 664 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Amsterdam pr. nat.

Hvor skal man bo i Amsterdam?

Populære områder i Amsterdam er Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord og Amsterdam-Zuid.

Hvis vi tager højde for vejret i Amsterdam, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 6 °C og en ret lav chance for nedbør (80 mm) er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Amsterdam.

Har Amsterdam ferieboliger?

Yes, Amsterdam does have vacation rentals. Of the 5.019 vacation rentals in Amsterdam, Amsterdam Prince Island By Yays is the most popular among our users. Find vacation rentals in Amsterdam.

Har Amsterdam hostels?

Yes, Amsterdam hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Amsterdam Hostel Annemarie is the most popular out of the 40 hostels in Amsterdam. Search for deals on hostels in Amsterdam.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Amsterdam?

Antallet af udbydere for hoteller i Amsterdam er 2.417 fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Amsterdam?

Priser for hoteller i Amsterdam opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Amsterdam

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Amsterdam

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Amsterdam gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Amsterdam, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Amsterdam?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Amsterdam. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amsterdam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Amsterdam

Populære kvarterer i Amsterdam
Hoteller i kvarterer i den samme by bliver vist


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Amsterdam
Sun 3.3
Thu 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo