Hoteller i Amsterdam, Holland

Find tilbud på 891 hoteller i Amsterdam, Holland

Amsterdam, Holland
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Amsterdam

Find det perfekte hotel til dit ophold i Amsterdam
Pris
kr.222
kr.1271
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Amsterdams bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Amsterdam

Pris

785 kr. – 1.396 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I AMSTERDAMAmsterdam Nieuw-West23% billigereHoteller i Amsterdam Nieuw-West er de billigste i Amsterdam med kun 785 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I AMSTERDAMCentrum27% dyrereCentrum har de højeste hotelpriser i Amsterdam med værelser til 1.396 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I AMSTERDAMCentrum77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Centrum end i andre områder i Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam


Hoteller i populære bydele i Amsterdam

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Amsterdam og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Amsterdam?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Amsterdam
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
46%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

606 kr. - 1.831 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
1.388 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
912 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Amsterdam

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Amsterdam

Laveste hotelpris

273 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4996

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Amsterdam, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 273 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Budget Hostel Heart of Amsterdam, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Amrâth Amsterdam, det mest populære 5-stjernede hotel i Amsterdam(bedømmelse på 7,9/10 ud fra 2.458 anmeldelser).
Der er 4.996 hoteller i Amsterdam tæt på Amsterdam Schiphol. Amsterdam Apartments North Area er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Amsterdam. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Amsterdam lå i sidste uge på 5.505 kr..

Rejsetips til Amsterdam

Det er generelt relativt dyrt at bo på hotel i Amsterdam, da byen er en populær destination stort set året rundt. Sommermånederne er højsæson, og her stiger hotelpriserne yderligere – det er derfor også i vintermånederne du generelt finder de billigste hoteller. Det billigste sted at bo i byen er omkring banegården, der også er et populært område for forretningsfolk. Der koster en overnatning ca. 1000 DKK i højsæsonen. Hvis du vil nøjes med at give det halve, så skal du bo i nogle af yderområderne, som eksempelvis Zuidoost eller Bos en Lommer.

Man skal naturligvis hygge sig og bruge penge, når man er på ferie, men det er også muligt at kombinere en ferie med billige eller gratis oplevelser. Amsterdam huser mange smukke kirker, som eksempelvis Westerkerk og Noorderkerk, som du kan udforske indvendig. Byen rummer også mange parker, der indbyder til afslapning og picnic, hvor Vondelpark er en af de mest populære. Amsterdam er en cykelby på lige fod med København, og byen er designet til cyklisterne med røde cykelstier over det hele. Har du mod på det kan det derfor anbefales at leje en cykel og komme rundt i byen på den måde. Andre gratis attraktioner er bl.a. galleriet Schuttersgalerij eller den smukke have Begijnhof fra det 14. århundrede, der er åben i dagtimerne. Få flere gode tips til oplevelser i Amsterdam her.

I Amsterdam centrum kan du nemt komme rundt til fods og cykel. Byen byder også på sporvogne, busser samt en metro med fire linjer – her kan det være en fordel at købe et ”I amsterdam City Card” til omkring 420 DKK, da det giver fri transport i 24 timer samt gratis entré til de største seværdigheder.

Det er på nogle hoteller muligt at reservere uden at betale på forhånd, og dermed afregne ved ankomst med kontanter eller kreditkort.

Minimumsaldersgrænsen er 18 år, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Amsterdam.

Du kan godt forvente at skulle lægge et depositum på hoteller i Amsterdam. Nogle hoteller tillader det kun på kreditkort, mens andre også tillader en kontant garanti.

Der er altid et servicetillæg inklusive på regningen i Holland, men du kan give 5 til 10 % i drikkepenge på eksempelvis restauranter, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Ifølge Safe Cities Index Report fra 2017 er Amsterdam den sjette sikreste by i verden at færdes i. Du skal dog stadig bruge almen fornuft og være på vagt overfor blandt andet lommetyve, som i enhver anden storby.

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter, da stikkene i Holland svarer til de danske.


Hvad koster et hotel i Amsterdam pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Amsterdam

4-stjernede hoteller

Billigst 439 kr.

Gennemsnitlig 968 kr.

Dyrest 2.459 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Amsterdam

Disse billige hoteller og vandrehjem i Amsterdam har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Amsterdam

Hoteller med mest værdi for pengene i Amsterdam

Disse Amsterdam hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Amsterdam

Den evigt populære storby Amsterdam lokker turister til fra nær og fjern, hvilket også betyder et stort udvalg af overnatningssteder. Byen er opdelt i forskellige distrikter, hvor selve centrum er der, du finder flest hoteller. Det betyder også, at du har mulighed for at bo lige ud til de UNESCO-bevarede kanaler, hvor du kan se fine både sejle forbi samt masser af liv både dag og nat. Et andet område i centrum er Jordaan, der i dag er byens hippeste bydel – et tidligere arbejderkvarter, der nu er blevet super trendy, men hvor du også betaler for den centrale beliggenhed.

Det er især unge mennesker, der er tiltrukket af Amsterdam, hvilket også afspejles af de mange hoteller i bymidten, hvor du er tæt på barer og dansesteder. Byen er naturligvis også velbesøgt af familier og ældre par, for det varierede kulturelle udbud kombineret med de mange grønne områder og vand byder på noget for enhver. Derfor er det også muligt at booke hotel uden for centrum i de lidt mere rolige omgivelser, men stadig tæt på byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Amsterdam

Amsterdam er kendt for at være en kulturel smeltedigel takke være sin multikulturelle befolkning og atmosfære. Mange internationale virksomheder holder til i byen, hvilket bringer talentfulde folk til fra nær og fjern. Som turist er der masser at give sig til i Amsterdam, og du er aldrig langt fra den nærmeste attraktion eller station der kan bringe dig rundt i byen.

For de kunstinteresserede rejsende er et besøg på Museumplein oplagt, da du her finder de tre største og mest kendte museer. Anne Franks Hus er også et besøg værd – en skæbnesvanger historie som de fleste danskere nok kender til. For de natur- og måske særligt blomsterglade, er Amsterdam ekstra populær i forårsmånederne hvor tulipanerne springer ud. Du kan købe dig fattig i både friske tulipaner og tulipan løg på det flydende blomstermarked Bloemenmarkt, eller tage den 20-30 minutter lange tur til Keukenhof hvor tulipanerne står i fuldt og meget farverigt flor.

 


Information about staying in Amsterdam

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Amsterdam

Et ophold på 5 nætter er mest populært for personer, der besøger Amsterdam.

I gennemsnit koster værelser omkring 980 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Amsterdam; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

januar er den billigste måned at booke et hotel i Amsterdam. Priserne kan være 47% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Amsterdam, og lørdag er den dyreste.

Et hostel i Amsterdam koster i gennemsnit ca. 659 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 322 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Amsterdam pr. nat.

Populære områder i Amsterdam er Amsterdam-Oost, Amsterdam-Noord, Centrum og Amsterdam-Zuid.

Med en gennemsnitstemperatur på 4 °C og en forventet mængde nedbør på 70 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Amsterdam.

Yes, Amsterdam does have vacation rentals. Of the 200 vacation rentals in Amsterdam, Htel Serviced Apartments Amstelveen is the most popular among our users. Find vacation rentals in Amsterdam.

Yes, Amsterdam hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Amsterdam Downtown Hotel is the most popular out of the 200 hostels in Amsterdam. Search for deals on hostels in Amsterdam.