Ferieboliger i Amsterdam, Holland

Find tilbud på 1.070 ferieboliger i Amsterdam, Holland

Amsterdam, Holland
5. dec. — 6. dec.2
ons. 6.12
søn. 10.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Amsterdam

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Amsterdam
Pris
kr.273
kr.6401
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Amsterdams bedste områder at booke feriebolig i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for ferieboliger i de mest populære områder i Amsterdam

Pris

654 kr. – 696 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I AMSTERDAMAmsterdam-Centrum2% billigereFerieboliger i Amsterdam-Centrum er de billigste i Amsterdam med kun 654 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I AMSTERDAMAmsterdam-Zuidoost4% dyrereAmsterdam-Zuidoost har de højeste ferieboligpriser i Amsterdam med priser på 696 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I AMSTERDAMAmsterdam-Centrum50% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter ferieboliger i Amsterdam-Centrum end i andre områder i Amsterdam

Ferieboliger i populære bydele i Amsterdam

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Amsterdam og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Amsterdam?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Amsterdam
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
40%forventet prisstigning

Rejsepriser

653 kr. - 2.161 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
787 kr.
1.798 kr.

Hostels og billige hoteller i Amsterdam

Disse billige hoteller og vandrehjem i Amsterdam har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Amsterdam

Disse ferieboliger i Amsterdam har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Amsterdam

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Amsterdam

Laveste ferieboligpris

130 kr.
Den billigste pris for et værelse i Amsterdam, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 130 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Htel Serviced Apartments Amsterdam.

Information om overnatning i Amsterdam

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Amsterdam

Hvor er de bedste ferieboliger i Amsterdam til fester?

Amsterdam har noget af Europas mest pulserende natteliv, og det er også derfor, at byen bliver opsøgt af især mange unge turister. Mange tænker nok mest på det berømte Red Light District eller muligheden for at ryge sjov tobak lovligt i de såkaldte ”coffee shops”, som i øvrigt er lukket for turister nu. Men Amsterdam er meget mere. Især kvartererne omkring Dams-Pladsen, Leidsplein og Rembrandytsplein er tæt pakket med steder, og byen har et stort udvalg af natklubber som for eksempel Bitterzoet i Spuitstraat, der har et meget bredt udvalg af musik, eller Disco Dolly i Handboogstraat, som er mere studenterpræget. Vil man bare nøjes med at drikke øl, kan man gå på et af de mange traditionelle ”brune barer”, der serverer godt øl. Hvis man søger på termen ”Amsterdam feriebolig” hos momondo, åbner der sig mange muligheder. Specielt i byens historiske centrum, De Wallen- og Marken Jodenbuurt-kvartererne, er der mange steder at finde til en billig pris.

Hvor er de bedste ferieboliger for familier i Amsterdam?

For familier byder Amsterdam på lidt af hvert. Det er næsten obligatorisk at tage på kanalrundfart sammen, og byens trafik er så tilpas reguleret, at man sagtens kan bevæge sig rundt på cykel i selskab. Byen er da også kendt som ”cyklernes by”. En af byens mest kendte attraktioner er Anne Franks hus, hvor man efter et besøg nok gerne vil slappe af et sted som Vondelpark i nærheden. Gågaden Kalverstraat anses for byens største shoppinggade, men er man til det mere lokale, bør man tage på det billige open-air Albert Cuyp Market i Pijp-kvarteret, som i øvrigt er omkranset af caféer. For de, der gerne vil være lidt uden for ”minefeltet” i centrum af Amsterdam, er det muligt at reservere feriebolig med momondo i Zeeburg mod øst eller Oud-West bydelen, der, som navnet siger, ligger vest for centrum. Men vil man være helt tæt på attraktionerne, er der ingen udvej udenom at reservere i byens centrum, hvilket også giver lettere adgang til de mange forskellige museer, der ligger tæt på hinanden omkring De Oude Kvarteret.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Amsterdam sammenlignet med hoteller?

Kan det være svært at finde et hotel i Amsterdam især på tidspunkter omkring Kings Day d. 27. april. Hvis man vil være sammen som en gruppe, er det derfor en god idé at booke en feriebolig gennem momondo, da ferielejligheder findes i alle størrelser i Amsterdam. Dette gør det desuden muligt at spare penge, da man betaler mindre per person, end man ville gøre, hvis man skulle leje flere hotelværelser samtidig. Som familie er en ferielighed i eller omkring Amsterdam derfor en god mulighed for at tilbringe for eksempel efterårs- eller påskeferien sammen. Da Amsterdam er en by, hvor det er almindeligt at cykle, og der derudover er gode offentlige transportmuligheder med eksempelvis metroen, er det heller ikke nødvendigt at bo i byens centrum, hvilket nedsætter prisen for et ophold betragteligt. Lejer man bil gennem momondo, får man derudover endnu flere muligheder for at bevæge sig rundt i Holland selv og se flere af dets mange attraktioner.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Amsterdam?

Folk booker i gennemsnit feriebolig i Amsterdam til ophold på ca. 6 nætter.

Hvad koster en ferielejlighed i Amsterdam?

En ferielejlighed i Amsterdam koster normalt omkring 1.341 kr. pr. nat. Bemærk, at prisen måske kan være lidt højere, hvis du booker lejlighed til en større gruppe eller har brug for flere værelser eller faciliteter i boligen.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Amsterdam?

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Amsterdam kan være helt op til 50% billigere i april.

I hvilket område i Amsterdam er det bedst at booke feriebolig?

De mest populære områder at booke feriebolig i Amsterdam i er Amsterdam-Noord, Amsterdam-Centrum og Amsterdam-Zuidoost.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Amsterdam?

Antallet af udbydere for hoteller i Amsterdam er 2.425 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Amsterdam?

Priser for hoteller i Amsterdam opdateres hver dag.


momondos yndlingsferieboliger i Amsterdam

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Amsterdam

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amsterdam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.