Billeje i Amsterdam

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Amsterdam

Amsterdam, Holland
5. dec — 12. dec
Samme aflevering
Amsterdam, Holland
lør 5.12
Middag
lør 12.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Amsterdam?

Alle

111 kr. - 702 kr.

Economy

101 kr. - 299 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Amsterdam er i september. Med en lejepris på kun 173 kr. pr. dag er prisen 38% lavere end resten af året. Den dyreste måned er april. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I Amsterdam kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Amsterdam

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Amsterdam
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 112 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 70 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 36 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 53 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 21 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 23 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 7 anmeldelser


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Lufthavn: Amsterdam Schiphol

Amsterdam, Holland

Nærliggende attraktioner:

Paradiso10,0 km
Lufthavn: Rotterdam Haag

Rotterdam, Holland

Nærliggende attraktioner:

Paradiso54,5 km
Lufthavn: Eindhoven

Eindhoven, Holland

Nærliggende attraktioner:

Paradiso106,8 km

Information om din rejse til Amsterdam

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Amsterdam?

Du kan springe ud i billeje i Amsterdam, når du er fyldt 21 år, men vær opmærksom på, at du skal have haft dit kørekort i over et år, før du kan sætte dig bag rattet.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hastighedsgrænsen på motorveje kan variere mellem 100 og 130 km/t, og der vil altid være tydelig skiltning. For øvrige hastighedsgrænser gælder som hovedregel 50 km/t i byområder og 80 km/t udenfor byzonen, men hold øje med skiltningen, da der kan gælde lavere grænseværdier i forskellige områder. Derudover er billeje i Amsterdam utrolig nemt. Amsterdam kan bryste sig af et ganske højt antal cyklister samt klassiske sporvogne, så vær altid opmærksom på begge – og pas på ikke pludselig at holde i vejen for en sporvogn. Vær ekstra forsigtig omkring cyklister: hvis du drejer til højre og krydser en cykelbane, skal du sænke eller stoppe, kontrollere bagved og give plads til enhver cyklist, der krydser din vej. Cyklister har altid prioritet på vejene, ligesom i Danmark.

Parkering

Amsterdam er ikke en stor by, og der er rift om parkeringspladserne på gaden. Det er tilladt at parkere i “Blå-Zone”-parkeringsområderne, som er optegnede med blå linje på vejene, men det kræver en parkeringstilladelse, som du kan købe i en nærliggende butik, bank eller parkeringsautomat. Det koster omkring 5 EUR (37,5 DKK) for en times parkering i indre by, men det bliver billigere, jo længere du parkerer fra centrum. Du må ikke parkere, hvis pladsen er optegnet med en anden farve end blå. Der er også mulighed for at leje en plads i en parkeringsgarage og dermed gøre biludlejning i Amsterdam en nemmere affære. En af disse parkeringspladser koster fra 20-50 EUR (150-373 DKK) pr. dag. Book online og gerne i god tid for at få den bedste pris. Et godt (og langt billigere) alternativ til parkering i centrum af Amsterdam er at parkere din bil på en parkeringsplads i udkanten af byen hos “Park+Ride”. Det koster 8 EUR (60 DKK) første dag og herefter 1 EUR (7,5 DKK) de efterfølgende dage. Når du har parkeret, kan du benytte dig af de fremragende offentlige transportmuligheder til at komme ind til centrum. Vær dog opmærksom på, at Park+Rides parkeringspladser ikke er bevogtede og ofte ikke er indhegnede.

Udflugtsmål i og omkring Amsterdam

Holland har nogenlunde samme størrelse som Danmark. Det betyder, at du har mulighed for at komme vidt og bredt omkring i landet og nå at opleve mange byer og spændende steder på en kortere strækning næsten lige meget, hvor i landet du har dit udgangspunkt. Der er ingen vejafgifter i Amsterdam, og de hollandske veje næsten inviterer til at lave små sightseeing-stop eller for at prøve en af de hollandske specialiteter som for eksempel kroketten, stampot eller de kompakte, karamelfyldte stroopwafels.

Hvilke forsikringer skal man have?

Brand- og ansvarsforsikring er obligatorisk, når du lejer bil i Amsterdam og er inkluderet i billejen. Du bør også overveje tyverisikring og kaskoforsikring i tilfælde af, at du er ude for en kollision, eller hvis du oplever indbrud i din bil.

Kan man bruge sit danske kørekort i Amsterdam, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Amsterdam.

Hvor i Amsterdam kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er nemt at finde lejebiler i og omkring Amsterdam. Ankommer du via Shiphol Lufthavn, kan det være en god idé at vælge billeje i Amsterdam derfra, i stedet for inde i selve byen. Der er skarp konkurrence mellem udlejningskontorerne i lufthavnen, hvilket betyder, at du ofte kan spare lidt på lejebilen. Det koster fra omkring 30 EUR (230 DKK) pr. dag at leje bil i Amsterdam inklusiv fri kilometertal, kollisionsforsikring og tyveridækning. (Information checket 09/05/2019).


Afstanden fra Amsterdam til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Amsterdam Schiphols biludlejningsdisk

Biludlejning i Amsterdam

136 brugere har søgt efter billeje i Amsterdam med momondo i november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Amsterdam for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Amsterdam som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Amsterdam. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Amsterdam i december?

Biludlejning i Amsterdam for en weekend i december fås i gennemsnit for 620 kr.. Billigere tilbud fås til 165 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 105 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 270 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Amsterdam biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Amsterdam tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Amsterdam har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Amsterdam, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 5 biludlejningssteder i Amsterdam by, og du kan forvente at betale omkring 587 kr./dag for din udlejningsbil i Amsterdam.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Amsterdam

 • Få den seneste informatiom om fly til Amsterdam

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Amsterdam
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Amsterdams mest populære områder

  Find hoteller in Amsterdam
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Amsterdam