Lej en bil i Amsterdam, Holland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Amsterdam, Holland

Amsterdam, Holland
19. maj — 26. maj
Samme aflevering
Amsterdam, Holland
ons 19.5
Middag
ons 26.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Amsterdam?

Alle

109 kr. - 566 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Amsterdam, Holland er i februar. Med en lejepris på kun 109 kr. pr. dag er prisen 45% lavere end resten af året. Den dyreste måned er januar. I Amsterdam kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Amsterdam

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Amsterdam, Holland
7,4
God
54 anmeldelser6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

6,6
8,7
Fantastisk
4 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

8,5
7,2
God
9 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

8,2

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,2
7,2
God
6 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

7,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

6,6
6,9
God
5 anmeldelser5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,0
6,3
God
10 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

5,2
5,9
Okay
11 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,1

Comfort

6,7

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

5,8
0,0
Forfærdelig
8 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Paradiso10,0 km

Nærliggende attraktioner:

Paradiso54,5 km

Nærliggende attraktioner:

Paradiso106,8 km

Information om din rejse til Amsterdam

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Amsterdam?

Du kan springe ud i billeje i Amsterdam, når du er fyldt 21 år, men vær opmærksom på, at du skal have haft dit kørekort i over et år, før du kan sætte dig bag rattet.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hastighedsgrænsen på motorveje kan variere mellem 100 og 130 km/t, og der vil altid være tydelig skiltning. For øvrige hastighedsgrænser gælder som hovedregel 50 km/t i byområder og 80 km/t udenfor byzonen, men hold øje med skiltningen, da der kan gælde lavere grænseværdier i forskellige områder. Derudover er billeje i Amsterdam utrolig nemt. Amsterdam kan bryste sig af et ganske højt antal cyklister samt klassiske sporvogne, så vær altid opmærksom på begge – og pas på ikke pludselig at holde i vejen for en sporvogn. Vær ekstra forsigtig omkring cyklister: hvis du drejer til højre og krydser en cykelbane, skal du sænke eller stoppe, kontrollere bagved og give plads til enhver cyklist, der krydser din vej. Cyklister har altid prioritet på vejene, ligesom i Danmark.

Parkering

Amsterdam er ikke en stor by, og der er rift om parkeringspladserne på gaden. Det er tilladt at parkere i “Blå-Zone”-parkeringsområderne, som er optegnede med blå linje på vejene, men det kræver en parkeringstilladelse, som du kan købe i en nærliggende butik, bank eller parkeringsautomat. Det koster omkring 5 EUR (37,5 DKK) for en times parkering i indre by, men det bliver billigere, jo længere du parkerer fra centrum. Du må ikke parkere, hvis pladsen er optegnet med en anden farve end blå. Der er også mulighed for at leje en plads i en parkeringsgarage og dermed gøre biludlejning i Amsterdam en nemmere affære. En af disse parkeringspladser koster fra 20-50 EUR (150-373 DKK) pr. dag. Book online og gerne i god tid for at få den bedste pris. Et godt (og langt billigere) alternativ til parkering i centrum af Amsterdam er at parkere din bil på en parkeringsplads i udkanten af byen hos “Park+Ride”. Det koster 8 EUR (60 DKK) første dag og herefter 1 EUR (7,5 DKK) de efterfølgende dage. Når du har parkeret, kan du benytte dig af de fremragende offentlige transportmuligheder til at komme ind til centrum. Vær dog opmærksom på, at Park+Rides parkeringspladser ikke er bevogtede og ofte ikke er indhegnede.

Udflugtsmål i og omkring Amsterdam

Holland har nogenlunde samme størrelse som Danmark. Det betyder, at du har mulighed for at komme vidt og bredt omkring i landet og nå at opleve mange byer og spændende steder på en kortere strækning næsten lige meget, hvor i landet du har dit udgangspunkt. Der er ingen vejafgifter i Amsterdam, og de hollandske veje næsten inviterer til at lave små sightseeing-stop eller for at prøve en af de hollandske specialiteter som for eksempel kroketten, stampot eller de kompakte, karamelfyldte stroopwafels.

Hvilke forsikringer skal man have?

Brand- og ansvarsforsikring er obligatorisk, når du lejer bil i Amsterdam og er inkluderet i billejen. Du bør også overveje tyverisikring og kaskoforsikring i tilfælde af, at du er ude for en kollision, eller hvis du oplever indbrud i din bil.

Kan man bruge sit danske kørekort i Amsterdam, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Amsterdam.

Hvor i Amsterdam kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er nemt at finde lejebiler i og omkring Amsterdam. Ankommer du via Shiphol Lufthavn, kan det være en god idé at vælge billeje i Amsterdam derfra, i stedet for inde i selve byen. Der er skarp konkurrence mellem udlejningskontorerne i lufthavnen, hvilket betyder, at du ofte kan spare lidt på lejebilen. Det koster fra omkring 30 EUR (230 DKK) pr. dag at leje bil i Amsterdam inklusiv fri kilometertal, kollisionsforsikring og tyveridækning.


Afstanden fra Amsterdam, Holland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Amsterdam Schiphols biludlejningsdisk

Biludlejning i Amsterdam

136 brugere har søgt efter billeje i Amsterdam med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Amsterdam for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Amsterdam som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Amsterdam. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Amsterdam, Holland i juni?

Biludlejning i Amsterdam for en weekend i juni fås i gennemsnit for 403 kr.. Billigere tilbud fås til 175 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 78 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 78 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Amsterdam, Holland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Amsterdam tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Amsterdam i juni måned?

I juni måned i Amsterdam ligger temperaturerne omkring 16 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 70 mm i gennemsnit i juni måned i Amsterdam gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Amsterdam koster 951 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Amsterdam har flest biludlejningssteder?

Sixt er meget populært i Amsterdam, Holland, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 6 biludlejningssteder i Amsterdam, Holland by, og du kan forvente at betale omkring 383 kr./dag for din udlejningsbil i Amsterdam, Holland.

Hvordan er vejret i Amsterdam, Holland i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Amsterdam i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Amsterdam i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Amsterdam. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Amsterdam plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Ford Ka og Fiat Panda.

Minder vejret i Amsterdam om vejret i resten af Noord-Holland?

Dem, der gerne vil leje bil i Amsterdam til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Noord-Holland i maj måned normalt er ca. 12 °C med 50 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Holland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Eindhoven, Rotterdam og Utrecht i Holland

Biludlejning i lufthavne i Amsterdam

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Amsterdam

Kom i gang med at planlægge din rejse til Amsterdam