Billeje i Amsterdam, Noord-Holland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Amsterdam, Noord-Holland

Amsterdam, Holland
6. dec. — 13. dec.
Amsterdam, Holland
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Amsterdam

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Amsterdam

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Amsterdam?

De billigste udlejningsbiler i Amsterdam kan normalt findes gennem Goldcar Rental SP. Når du booker hos Goldcar Rental SP, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 87 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Amsterdam er 147 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Amsterdam har flest lokationer?

FLIZZR har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Amsterdam, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Amsterdam?

En Volkswagen T-Cross er den mest populære bil at leje in Amsterdam ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Volkswagen T-Cross på helt ned til 209 kr./dag in Amsterdam, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 336 kr./dag. En anden populær bil at leje in Amsterdam er en Kia Picanto, der i gennemsnit koster 334 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 163 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Amsterdam, Noord-Holland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Amsterdam, Noord-Holland
Economy185 kr./dag
Lille mellemklasse196 kr./dag
Stor mellemklasse235 kr./dag
Stor499 kr./dag
Mellemstor SUV191 kr./dag
Kompakt SUV221 kr./dag
Kompakt stationcar232 kr./dag
Middel stationcar328 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Amsterdam

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Amsterdam?

Du kan springe ud i billeje i Amsterdam, når du er fyldt 21 år, men vær opmærksom på, at du skal have haft dit kørekort i over et år, før du kan sætte dig bag rattet.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hastighedsgrænsen på motorveje kan variere mellem 100 og 130 km/t, og der vil altid være tydelig skiltning. For øvrige hastighedsgrænser gælder som hovedregel 50 km/t i byområder og 80 km/t udenfor byzonen, men hold øje med skiltningen, da der kan gælde lavere grænseværdier i forskellige områder. Derudover er billeje i Amsterdam utrolig nemt. Amsterdam kan bryste sig af et ganske højt antal cyklister samt klassiske sporvogne, så vær altid opmærksom på begge – og pas på ikke pludselig at holde i vejen for en sporvogn. Vær ekstra forsigtig omkring cyklister: hvis du drejer til højre og krydser en cykelbane, skal du sænke eller stoppe, kontrollere bagved og give plads til enhver cyklist, der krydser din vej. Cyklister har altid prioritet på vejene, ligesom i Danmark.

Parkering

Amsterdam er ikke en stor by, og der er rift om parkeringspladserne på gaden. Det er tilladt at parkere i “Blå-Zone”-parkeringsområderne, som er optegnede med blå linje på vejene, men det kræver en parkeringstilladelse, som du kan købe i en nærliggende butik, bank eller parkeringsautomat. Det koster omkring 5 EUR (37,5 DKK) for en times parkering i indre by, men det bliver billigere, jo længere du parkerer fra centrum. Du må ikke parkere, hvis pladsen er optegnet med en anden farve end blå. Der er også mulighed for at leje en plads i en parkeringsgarage og dermed gøre biludlejning i Amsterdam en nemmere affære. En af disse parkeringspladser koster fra 20-50 EUR (150-373 DKK) pr. dag. Book online og gerne i god tid for at få den bedste pris. Et godt (og langt billigere) alternativ til parkering i centrum af Amsterdam er at parkere din bil på en parkeringsplads i udkanten af byen hos “Park+Ride”. Det koster 8 EUR (60 DKK) første dag og herefter 1 EUR (7,5 DKK) de efterfølgende dage. Når du har parkeret, kan du benytte dig af de fremragende offentlige transportmuligheder til at komme ind til centrum. Vær dog opmærksom på, at Park+Rides parkeringspladser ikke er bevogtede og ofte ikke er indhegnede.

Udflugtsmål i og omkring Amsterdam

Holland har nogenlunde samme størrelse som Danmark. Det betyder, at du har mulighed for at komme vidt og bredt omkring i landet og nå at opleve mange byer og spændende steder på en kortere strækning næsten lige meget, hvor i landet du har dit udgangspunkt. Der er ingen vejafgifter i Amsterdam, og de hollandske veje næsten inviterer til at lave små sightseeing-stop eller for at prøve en af de hollandske specialiteter som for eksempel kroketten, stampot eller de kompakte, karamelfyldte stroopwafels.

Hvilke forsikringer skal man have?

Brand- og ansvarsforsikring er obligatorisk, når du lejer bil i Amsterdam og er inkluderet i billejen. Du bør også overveje tyverisikring og kaskoforsikring i tilfælde af, at du er ude for en kollision, eller hvis du oplever indbrud i din bil.

Kan man bruge sit danske kørekort i Amsterdam, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Amsterdam.

Hvor i Amsterdam kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er nemt at finde lejebiler i og omkring Amsterdam. Ankommer du via Shiphol Lufthavn, kan det være en god idé at vælge billeje i Amsterdam derfra, i stedet for inde i selve byen. Der er skarp konkurrence mellem udlejningskontorerne i lufthavnen, hvilket betyder, at du ofte kan spare lidt på lejebilen. Det koster fra omkring 30 EUR (230 DKK) pr. dag at leje bil i Amsterdam inklusiv fri kilometertal, kollisionsforsikring og tyveridækning.


Find billig billeje i Amsterdam, Noord-Holland

Find den lejebil i Amsterdam, der passer til dine behov

Lille cars

294 kr. - 1.441 kr.

Alle biltyper

405 kr. - 2.887 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Amsterdam, Holland er 508 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Amsterdam, Holland er i december. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Amsterdam. I Amsterdam kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Amsterdam.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Amsterdam, Holland er 1.259 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Amsterdam, Holland er i november. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 356 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Amsterdam. I Amsterdam kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Amsterdam.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Amsterdam, Holland er 1.044 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Amsterdam, Holland er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 453 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Amsterdam. I Amsterdam kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Amsterdam.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Amsterdam, Holland er 974 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Amsterdam, Holland er i november. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 381 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Amsterdam. I Amsterdam kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Amsterdam.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Amsterdam, Holland er 1.002 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Amsterdam, Holland er i december. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 738 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Amsterdam. I Amsterdam kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Amsterdam, Holland er 1.357 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Amsterdam, Holland er i februar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 312 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Amsterdam. I Amsterdam kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

185 kr./dag

8 dec. - 13 dec.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

196 kr./dag

8 dec. - 13 dec.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

213 kr./dag

8 dec. - 13 dec.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Amsterdam

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Amsterdam, Noord-Holland

FLIZZR

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,0

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,0

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,4

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,5

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,9

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Value

7,8

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,1

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,4

Hurtige fakta om biludlejning i Amsterdam

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Amsterdam

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Compact, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

229 kr.

Den mest populære model

Volkswagen T-Cross
Det mest populære biludlejningsbureau i Amsterdam, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Amsterdam i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Amsterdam er 229 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 472 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Amsterdam i de seneste 7 dage er Volkswagen T-Cross. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Amsterdam

Nærliggende attraktioner:

Van Gogh Museum9,6 km
Paradiso10,0 km
Dam Plads11,2 km

Nærliggende attraktioner:

Van Gogh Museum106,4 km
Paradiso106,8 km
Dam Plads107,8 km

Nærliggende attraktioner:

Van Gogh Museum54,1 km
Paradiso54,5 km
Dam Plads55,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Amsterdam

Herunder vises de mest populære hoteller i Amsterdam

Kørsel i lejebil i Amsterdam – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Amsterdam, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Amsterdam, Holland i december?

Biludlejning i Amsterdam for en weekend i december fås i gennemsnit for 242 kr.. Billigere tilbud fås til 242 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 0 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Amsterdam, Holland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Amsterdam tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Hertz og FLIZZR, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 4 Series Convertible in Amsterdam?

Hvordan er vejret i Amsterdam, Holland i november?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Amsterdam i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 70 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Amsterdam om vejret i resten af Noord-Holland?

Dem, der gerne vil leje bil i Amsterdam til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Noord-Holland i november måned normalt er ca. 6 °C med 70 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Amsterdam?

Priser for biler i Amsterdam opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Amsterdam?

Antallet af udbydere for biler i Amsterdam er 80 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Amsterdam?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Amsterdam. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Amsterdam?

For at leje en bil i Amsterdam, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Amsterdam?

Hvis du booker billeje i Amsterdam via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Amsterdam?

Når du har udført en søgning efter billeje i Amsterdam, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Amsterdam med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Amsterdam eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Amsterdam på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Amsterdam.

Kan jeg finde billeje i Amsterdam, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Amsterdam.

Kan jeg søge efter billeje i Amsterdam med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Amsterdam.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amsterdam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.