Lej en bil i Cebu City, Filippinerne

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cebu City, Filippinerne

Cebu City, CEB, Filippinerne
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Cebu City, CEB, Filippinerne
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Cebu City

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cebu City, Filippinerne
1 kontor
Oversigt

Renlighed

4,4

Comfort

4,8

Samlet

3,2

Afhentning/aflevering

3,6

Valuta for pengerne

2,8
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Cebu City, Filippinerne til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cebu City Mactan Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Cebu City

I oktober har vi foretaget 685 søgninger på biludlejning i Cebu City for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cebu City for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Cebu City som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Cebu City. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cebu City har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Europcar når du besøger Cebu City. Med gennemsnitspriser på 166 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Europcar et super udlejningsfirma at leje fra.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cebu City, Filippinerne?

Hvis du lejer en bil i Cebu City, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Cebu City er der generelt en hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Cebu City er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cebu City?

Leje af Ford Focus og Hyundai Accent in Cebu City er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Cebu City kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 331 kr./dag og kan gå helt ned til 166 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 338 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 140 kr./dag.

Hvordan er vejret i Cebu City, Filippinerne i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Cebu City 28 °C, og den forventede nedbør er 200 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Cebu City.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Cebu City i løbet af oktober er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Cebu City om vejret i resten af Cebu?

Dem, der gerne vil leje bil i Cebu City til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Cebu i oktober måned normalt er ca. 28 °C med 200 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Filippinerne


Biludlejning i lufthavne i Cebu City

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Cebu City

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cebu City