Lej en bil i Fort Lauderdale, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Fort Lauderdale, FL

Fort Lauderdale, FL, USA
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Fort Lauderdale, Florida

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

146 kr. - 254 kr.

Alle biltyper

176 kr. - 622 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Fort Lauderdale, USA, er 127 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Fort Lauderdale, USA, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 146 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Fort Lauderdale.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Fort Lauderdale, USA, er 236 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Fort Lauderdale, USA, er i november. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 154 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Fort Lauderdale.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Fort Lauderdale, USA, er 237 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Fort Lauderdale, USA, er i november. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 185 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Fort Lauderdale.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Fort Lauderdale, USA, er 268 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Fort Lauderdale, USA, er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 186 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Fort Lauderdale.


Biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale, FL
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,7
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,2
7,2
God
1 anmeldelse4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

7,1
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,9
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

6,9
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,8

Afstanden fra Fort Lauderdale, FL til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Fort Lauderdales biludlejningsdisk

Biludlejning i Fort Lauderdale

146 brugere har søgt efter billeje i Fort Lauderdale med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Fort Lauderdale for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Fort Lauderdale, Florida i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 183 kr. for at leje en bil i august i Fort Lauderdale. Et særligt godt tilbud vil være omkring 183 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Fort Lauderdale indtil videre. Hvis du lejer en bil i en uge i Fort Lauderdale i august, kan du forvente en pris på cirka 115 kr.. De bedste priser fås fra 115 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Easirent når du besøger Fort Lauderdale. Med gennemsnitspriser på 157 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Easirent et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Fort Lauderdale, FL biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Fort Lauderdale opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Fort Lauderdale så som Alamo, Enterprise og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Fort Lauderdale i august måned?

Leje af en standardbil i Fort Lauderdale i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 28 °C og nedbør omkring 211 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Fort Lauderdale koster 372 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Fort Lauderdale, FL med 7 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 202 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Fort Lauderdale, FL.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Fort Lauderdale, FL?

Hastighedsbegrænsningen i Fort Lauderdale er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Fort Lauderdale har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Fort Lauderdale, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Fort Lauderdale, FL i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Fort Lauderdale i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 29 °C og ca. 160 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Fort Lauderdale i løbet af juli er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Fort Lauderdale om vejret i resten af Florida?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Fort Lauderdale til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Florida normalt har en temperatur på 28 °C, og at du kan forvente 168,2 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Fort Lauderdale

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Fort Lauderdale

Se flere lejebiler i Florida

Se vores biludlejningstilbud i byer som Fort Myers, Jacksonville og Key West i Florida

Kom i gang med at planlægge din rejse til Fort Lauderdale