Billeje i Fort Lauderdale, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, FL, USA
8. dec. — 15. dec.
Fort Lauderdale, FL, USA
fre. 8.12
Middag
fre. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Fort Lauderdale

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Fort Lauderdale

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Fort Lauderdale?

De billigste udlejningsbiler i Fort Lauderdale kan normalt findes gennem Final Rentals. Når du booker hos Final Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 73 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Fort Lauderdale er 73 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Fort Lauderdale har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Fort Lauderdale?

Til gennemsnitligt 469 kr./dag (og helt ned til 374 kr./dag) er udlejning af en Chevrolet Tahoe in Fort Lauderdale det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Suburban in Fort Lauderdale for 603 kr./dag i gennemsnit (435 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Fort Lauderdale, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Fort Lauderdale, Florida
Economy208 kr./dag
Lille mellemklasse156 kr./dag
Stor mellemklasse211 kr./dag
Standard156 kr./dag
Stor245 kr./dag
Lille varevogn330 kr./dag
Stor SUV321 kr./dag
Luksus334 kr./dag
Cabriolet381 kr./dag
Mellemstor SUV218 kr./dag
Kompakt SUV250 kr./dag
Standard SUV290 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Fort Lauderdale

I løbet af din tid i Fort Lauderdale skal du sørge for at besøge nogle af byens populære attraktioner, såsom Museum of Discovery and Science, Bonnet House Museum & Gardens eller Flamingo Gardens. Vær opmærksom på U.S. Route 1, da det er en af de vigtigste veje i regionen og løber gennem mange af byens kvarterer, herunder centrum. Fort Lauderdale har et par betalingsveje, herunder Interstate 95 og Palmetto Expressway. Det kan være en udfordring at finde gratis parkering til Biludlejning i Fort Lauderdale, men der er mange afmålte pladser, betalingsparkeringspladser og parkeringshuse, som du kan vælge imellem. Det er nemt at leje en bil i byen, da der er over 50 biludlejningssteder i Fort Lauderdale.

Er det umagen værd at leje en bil, mens man besøger Fort Lauderdale?

Det er nemt at finde parkering til udlejningsbiler i Fort Lauderdale, da der er mange betalingsmuligheder at vælge imellem, herunder parkeringspladser, garager og betalte pladser. Fort Lauderdale er en travl by, der tiltrækker mange besøgende, og nogle veje er kendt for at være trafikerede hotspots, herunder Route 1, Interstate 95 og Highway 838. Hvis du ikke vil sidde fast i en trafikprop, skal du undgå at leje biler i Fort Lauderdale på disse veje i myldretiden, hvilket typisk er tidligt om morgenen og tidligt om aftenen. Når det kommer til denne region, en billig Biludlejning i Fort Lauderdale er en overkommelig og bekvem måde at udforske alle de vigtigste seværdigheder. Fort Lauderdale Biludlejning gør det nemt for dig at besøge steder, der ligger længere væk fra byen, såsom Miami, Biscayne Bay eller Florida Keys. Mens byens centrum er kendt for at være i gåafstand, er andre kvarterer længere væk, hvilket gør Biludlejning i Fort Lauderdale til en praktisk måde at komme derhen, hvor du har brug for at gå.

Kan jeg køre til Canada eller Mexico med en udlejningsbil fra Fort Lauderdale?

De fleste store biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale området vil give dig mulighed for at køre bilen til en anden stat uden problemer. Hvis du gerne vil køre din bil ind i Canada, kan du gøre det uden begrænsninger. Nogle udlejningsfirmaer tilbyder også envejs-udlejning til større canadiske byer. De fleste store udlejningssteder i Fort Lauderdale vil ikke give dig mulighed for at køre bilen ind i Mexico. De, der tilbyder denne mulighed, vil sandsynligvis kræve, at du køber Mexican auto forsikring gennem dem, før du tager bilen til Mexico.

Kan man eje en udlejningsbil i Fort Lauderdale uden kreditkort?

Biludlejning i Fort Lauderdale er nemmest med et stort kreditkort. Når det er sagt, er det muligt at leje billige biler i Fort Lauderdale uden kreditkort, selvom det kan være en smule mere besværligt end at bruge et kreditkort. De fleste store udlejningsfirmaer vil give dig mulighed for at leje en bil med et betalingskort. Når du gør dette, skal du som regel være mindst 25 år gammel, dit navn skal være på debetkortet, du skal fremvise et bevis på en returflybillet, der svarer til din lejeperiode, og du skal også være underlagt en kreditkontrol. Derudover vil udlejningsfirmaer generelt sætte en betydelig del af deres betalingskort i løbet af lejeperioden. Ikke alle steder vil lade dig reservere en bil med kun kontanter, men hvis de gør, forvent at betale et betydeligt depositum for at leje bilen. Når du forsøger at leje en bil med kontanter, bør du vælge mindre udlejningsbil virksomheder, der har tendens til at have mere fleksible politikker.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Fort Lauderdale?

En meget vigtig ting at huske, når man kører i udlejningsbiler i Fort Lauderdale, er, at de ikke har en "right on red" lov. Ved rødt lys skal du stoppe helt - du må ikke dreje til højre, før lyset bliver grønt. I Florida skal du have dine forlygter tændt hele tiden fra tusmørke til daggry i din el-lejebil, og du skal også tænde for forlygterne, når det enten regner eller er tåget. Hvis du kommer til et bealingsanlæg, skal du sørge for at slukke dine vinduesviskere i din luksus-lejebil i Fort Lauderdale. Du må ikke sende sms'er på noget tidspunkt, mens du kører bil. Der er ikke noget forbud mod at tale, mens du kører med din lejevan, men det er altid bedst at bruge et håndfrit system. Alle passagerer i et køretøj skal have sikkerhedssele på, og alle børn på fire år eller derunder skal sidde på et bilsæde. Ifølge The Florida Move Over law skal du flytte dig en bane i din økonomiske lejebil og sætte farten ned, når du ser politi eller nødkøretøjer der holder.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Fort Lauderdale?

Hvis du rejser fra et andet land end USA eller Canada, skal du fremvise et gyldigt, ikke-udløbet kørekort fra dit hjemland, som indeholder dit billede, til din lejeaftale i Fort Lauderdale. Hvis kørekortet er på et andet sprog end engelsk, anbefales det også at have en international førertilladelse, så biludlejningsfirmaet kan oversætte hjemlandets kort. Hvis du ikke kan få en international kørekort i dit hjemland, kan du erstatte en professionel, skriftlig oversættelse. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke må leje en bil med en international kørers tilladelse alene. Nogle steder i Fort Lauderdale kan også kræve, at udenlandske besøgende skal fremvise en anden form for legitimation, såsom pas, før de lejer en bil.


Find billig billeje i Fort Lauderdale, Florida

Find den lejebil i Fort Lauderdale, der passer til dine behov

Lille cars

194 kr. - 433 kr.

Alle biltyper

275 kr. - 548 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Fort Lauderdale, USA er 279 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Fort Lauderdale, USA er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 194 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Fort Lauderdale.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Fort Lauderdale, USA er 405 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Fort Lauderdale, USA er i september. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Fort Lauderdale.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Fort Lauderdale, USA er 491 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Fort Lauderdale, USA er i juni. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 296 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Fort Lauderdale.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Fort Lauderdale, USA er 458 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Fort Lauderdale, USA er i september. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Fort Lauderdale.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Fort Lauderdale, USA er 297 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Fort Lauderdale, USA er i september. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 375 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Fort Lauderdale.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Fort Lauderdale, USA er 247 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Fort Lauderdale, USA er i august. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Fort Lauderdale, USA er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Fort Lauderdale, USA er i september. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 314 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Fort Lauderdale. I Fort Lauderdale kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Fort Lauderdale.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

156 kr./dag

11 dec. - 19 dec.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

208 kr./dag

6 jan. - 10 jan.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale, Florida

Enterprise Rent-A-Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,4

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Sixt

7,2
God
1 anmeldelse4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,2

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,6

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,8

Hertz

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,6

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,7

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,2

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,4

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,9

Economy Rent a Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,0

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,4

Hurtige fakta om biludlejning i Fort Lauderdale

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Fort Lauderdale

Det mest populære bureau

Right Cars

Populære biltyper

Intermediate, Compact, SUV

Billigste lejebil

134 kr.

Den mest populære model

Chevrolet Tahoe
Det mest populære biludlejningsbureau i Fort Lauderdale, der er fundet på momondo i denne måned, er Right Cars. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er FlexWays og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale i de seneste 72 timer: Intermediate, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Fort Lauderdale er 134 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 139 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Fort Lauderdale i de seneste 7 dage er Chevrolet Tahoe. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Suburban som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Fort Lauderdale

Nærliggende attraktioner:

Las Olas Beach6,7 km

Nærliggende attraktioner:

Las Olas Beach40,3 km

Nærliggende attraktioner:

Las Olas Beach62,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Fort Lauderdale

Herunder vises de mest populære hoteller i Fort Lauderdale

Kørsel i lejebil i Fort Lauderdale – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Fort Lauderdale, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Fort Lauderdale, Florida biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Fort Lauderdale opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Fort Lauderdale så som Alamo, Avis og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Fort Lauderdale i januar måned?

I januar måned i Fort Lauderdale ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 46 mm i gennemsnit i januar måned i Fort Lauderdale gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Fort Lauderdale koster 327 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Fort Lauderdale, Florida?

Hastighedsbegrænsningen i Fort Lauderdale er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Fort Lauderdale har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Fort Lauderdale, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chrysler 300 in Fort Lauderdale?

Hvordan er vejret i Fort Lauderdale, FL i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Fort Lauderdale i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 56 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Fort Lauderdale om vejret i resten af Florida?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Fort Lauderdale til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Florida normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 64,9 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Fort Lauderdale?

Priser for biler i Fort Lauderdale opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Fort Lauderdale?

Fra december 2023 er der 140 udbydere at vælge mellem for biler i Fort Lauderdale.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Fort Lauderdale?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Fort Lauderdale. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Fort Lauderdale?

Alle førere, der lejer en bil i Fort Lauderdale, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Fort Lauderdale?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Fort Lauderdale. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Fort Lauderdale?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Fort Lauderdale på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Fort Lauderdale med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Fort Lauderdale eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Fort Lauderdale på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Fort Lauderdale.

Kan jeg finde billeje i Fort Lauderdale, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Fort Lauderdale.

Kan jeg søge efter billeje i Fort Lauderdale med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Fort Lauderdale.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fort Lauderdale på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.