Udlejningsbiler fra Avis i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Fort Lauderdale, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

248 kr. - 960 kr.

Alle biltyper

292 kr. - 960 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Fort Lauderdale, Florida er i november når priserne er 248 kr. per dag i gennemsnit. 248 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 551 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Fort Lauderdale, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Fort Lauderdale, Florida er i juli når priserne er 567 kr. per dag i gennemsnit. 567 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 850 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens juli nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Fort Lauderdale, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Fort Lauderdale, Florida er i december når priserne er 292 kr. per dag i gennemsnit. 292 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 471 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens december nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Fort Lauderdale, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Fort Lauderdale Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,0

Information om Avis udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Fort Lauderdalefpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Fort Lauderdale-Hollywood (600 Terminal Drive 3rd Floor).

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Fort Lauderdale (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Fort Lauderdale i december er Cabriolet udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 768 kr. per dag for Cabriolet udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 768 kr. per dag.

Avis har 6 biludlejningslokationer i Fort Lauderdale. Deres 600 Terminal Drive 3rd Floor lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 44% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Fort Lauderdale, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 600 Terminal Drive 3rd Floor.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Fort Lauderdale biludlejningsfirmaer