Udlejningsbiler fra Avis i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Boston, MA, USA
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Boston, Massachusetts

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

404 kr. - 817 kr.

Alle biltyper

354 kr. - 855 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i november når priserne er 404 kr. per dag i gennemsnit. 404 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 590 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Boston. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Boston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i november når priserne er 304 kr. per dag i gennemsnit. 304 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 563 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Boston. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Boston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i juni når priserne er 520 kr. per dag i gennemsnit. 520 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 657 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Boston. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Boston, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i marts når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 680 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Boston. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Boston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i december når priserne er 359 kr. per dag i gennemsnit. 359 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 613 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Boston. Mens december nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Boston, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i marts når priserne er 362 kr. per dag i gennemsnit. 362 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 523 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Boston. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Boston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

392 kr./dag

5 dec. – 10 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

396 kr./dag

5 dec. – 10 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

435 kr./dag

1 dec. – 6 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Boston Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

Information om Avis udlejningsbiler i Boston

Hver Avis udlejningslokation i Boston er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

634 kr. per dag (eller 4.438 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Boston i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Avis udlejningsbil var 305 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl som som er beliggende på 15 Transportation Way.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Boston. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Boston her.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Boston i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 660 kr. per dag og helt ned til 608 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

15 Transportation Way er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Boston. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 53% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 15 Transportation Way lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Boston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Boston biludlejningsfirmaer