Udlejningsbiler fra Avis i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Boston, MA, USA
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Boston Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,8

Information om Avis udlejningsbiler i Boston

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Boston under COVID-19?

  Hver Avis udlejningslokation i Boston er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Boston koste i oktober?

  490 kr. per dag (eller 3.431 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Boston i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Avis udlejningsbil var 306 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl?

  Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl som som er beliggende på 15 Transportation Way.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Boston?

  Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Boston. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Boston her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Boston i oktober?

  Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Boston i oktober. Når du lejer Stor mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 495 kr. per dag og helt ned til 251 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Boston?

  15 Transportation Way er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Boston. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 52% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 15 Transportation Way lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Boston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Boston biludlejningsfirmaer