Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
8. Mar — 15. Mar
Boston, MA, USA
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Avis biludlejningstilbud i Boston, Massachusetts

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

273 kr. - 578 kr.

Alle biltyper

362 kr. - 990 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i maj når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 380 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Boston. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Boston, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i februar når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 450 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Boston. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Boston, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i maj når priserne er 360 kr. per dag i gennemsnit. 360 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 799 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Boston. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Boston, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Boston, Massachusetts er i september når priserne er 355 kr. per dag i gennemsnit. 355 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 609 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Boston. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Boston, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

255 kr./dag

7 Mar – 14 Mar
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

257 kr./dag

7 Mar – 14 Mar
Audi A3

Boston Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6,6
Okay
1 anmeldelse7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,4

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,5

Information om Avis udlejningsbiler i Boston

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Boston koste i marts?

774 kr. per dag (eller 5.416 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Boston i marts, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i marts for en Avis udlejningsbil var 710 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Avis en lokation i Boston Logan Intl Lufthavn?

Ja, Avis har 1 lokation i Boston Logan Intl Lufthavn som som er beliggende på 15 Transportation Way.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Boston?

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Boston. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Boston her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Boston i marts?

Overvej Stor udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Boston i marts. Når du lejer Stor biler i marts, kan du forvente gennemsnitspriser på 740 kr. per dag og helt ned til 710 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Stor bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Boston?

15 Transportation Way er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Boston. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 69% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 15 Transportation Way lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Boston?

Priser for biler i Boston blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Boston?

Fra februar 2024 er der 66 udbydere at vælge mellem for biler i Boston.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Boston?

Blandt forskellige lande, herunder Boston, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Boston?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Boston. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Boston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Boston

Populære typer af udlejningsbiler i Boston


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Boston
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo