Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Orlando

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Orlando

Orlando, FL, USA
1. mar. — 8. mar.
Orlando, FL, USA
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Avis biludlejningstilbud i Orlando, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

282 kr. - 953 kr.

Alle biltyper

379 kr. - 690 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Orlando, Florida er i oktober når priserne er 282 kr. per dag i gennemsnit. 282 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 427 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Orlando. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Orlando, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Orlando, Florida er i oktober når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 440 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Orlando. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Orlando, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Orlando, Florida er i september når priserne er 286 kr. per dag i gennemsnit. 286 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 477 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Orlando. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Orlando, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Orlando, Florida er i januar når priserne er 317 kr. per dag i gennemsnit. 317 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 442 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Orlando. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Orlando, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Orlando, Florida er i januar når priserne er 352 kr. per dag i gennemsnit. 352 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 667 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Orlando. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Orlando, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Orlando, Florida er i november når priserne er 408 kr. per dag i gennemsnit. 408 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 616 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Orlando. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Orlando, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

240 kr./dag

24 mar. – 5 apr.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

242 kr./dag

24 mar. – 5 apr.
Audi A3

Orlando Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Orlando, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,3

Information om Avis udlejningsbiler i Orlando

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Orlando koste i marts?

Billeje i Orlando i marts fra Avis vil koste 354 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 255 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i Orlando, kan du forvente priser omkring 2.477 kr. i marts måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Avis en lokation i Orlando Intl Lufthavn?

Avis har 1 lokation i Orlando Intl Lufthavn. Du vil finde Avis beliggende på 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Orlando?

Ja, Avis i Orlando tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Orlando i marts?

Med en gennemsnitspris på 403 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Avis i Orlando i marts er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i Orlando helt ned til 255 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste marts.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Orlando?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en SUV, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Orlando. At leje en SUV fra Avis koster i gennemsnit 403 kr. per dag, hvilket er 32% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 29% af vores brugere valgt at leje en SUV fra Avis for at spare penge på deres rejse til Orlando.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Orlando?

I Orlando har Avis 15 lokationer. 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 75% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Orlando fra Avis, 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Orlando?

Priser for biler i Orlando opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Orlando?

Fra februar 2024 er der 210 udbydere at vælge mellem for biler i Orlando.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Orlando?

Blandt forskellige lande, herunder Orlando, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Orlando?

For at leje en bil i Orlando, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Orlando på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Orlando


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Orlando
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo