Udlejningsbiler fra Avis i Orlando

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Orlando

Orlando, FL, USA
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Orlando, FL, USA
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Orlando, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

213 kr. - 451 kr.

Alle biltyper

224 kr. - 494 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Orlando, Florida er i september når priserne er 213 kr. per dag i gennemsnit. 213 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 317 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Orlando. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Orlando, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Orlando, Florida er i september når priserne er 241 kr. per dag i gennemsnit. 241 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 383 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Orlando. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Orlando, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Orlando, Florida er i september når priserne er 239 kr. per dag i gennemsnit. 239 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 374 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Orlando. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Orlando, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Orlando, Florida er i september når priserne er 241 kr. per dag i gennemsnit. 241 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 516 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Orlando. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Orlando, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

380 kr./dag

4 jan. – 2 feb.
Audi A4
Audi A4
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

407 kr./dag

4 jan. – 2 feb.
Audi A4

Orlando Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Orlando, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,7

Information om Avis udlejningsbiler i Orlando

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Orlando under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Orlando kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Orlando koste i januar?

  Billeje i Orlando i januar fra Avis vil koste 424 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 188 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i Orlando, kan du forvente priser omkring 2.970 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Orlando?

  Avis har 1 lokation i Lufthavn: Orlando. Du vil finde Avis beliggende på 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Orlando?

  Ja, Avis i Orlando tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Orlando i januar?

  Med en gennemsnitspris på 438 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Avis i Orlando i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i Orlando helt ned til 261 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste januar.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Orlando?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Standard, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Orlando. At leje en Standard fra Avis koster i gennemsnit 487 kr. per dag, hvilket er 50% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 17% af vores brugere valgt at leje en Standard fra Avis for at spare penge på deres rejse til Orlando.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Orlando?

  I Orlando har Avis 15 lokationer. 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 40% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Orlando fra Avis, 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B lokationen.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Fort Lauderdale, og Tampa