Udlejningsbiler fra Avis i Orlando

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Orlando

Orlando, FL, USA
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Orlando, FL, USA
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Orlando, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

402 kr. - 657 kr.

Alle biltyper

417 kr. - 713 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Orlando, Florida er i april når priserne er 402 kr. per dag i gennemsnit. 402 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 548 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Orlando. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Orlando, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Orlando, Florida er i april når priserne er 369 kr. per dag i gennemsnit. 369 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 519 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Orlando. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Orlando, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Orlando, Florida er i marts når priserne er 524 kr. per dag i gennemsnit. 524 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 666 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Orlando. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Orlando, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Orlando, Florida er i maj når priserne er 411 kr. per dag i gennemsnit. 411 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 570 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Orlando. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Orlando, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Orlando, Florida er i januar når priserne er 494 kr. per dag i gennemsnit. 494 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 774 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Orlando. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Orlando, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Orlando, Florida er i februar når priserne er 370 kr. per dag i gennemsnit. 370 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 608 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Orlando. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Orlando, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Orlando Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Orlando, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,3

Information om Avis udlejningsbiler i Orlando

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Orlando kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Orlando i december fra Avis vil koste 607 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 355 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i Orlando, kan du forvente priser omkring 4.248 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Avis har 1 lokation i Lufthavn: Orlando Intl. Du vil finde Avis beliggende på 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B.

Ja, Avis i Orlando tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Med en gennemsnitspris på 594 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Avis i Orlando i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i Orlando helt ned til 517 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste december.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Standard, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Orlando. At leje en Standard fra Avis koster i gennemsnit 473 kr. per dag, hvilket er 18% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 7% af vores brugere valgt at leje en Standard fra Avis for at spare penge på deres rejse til Orlando.

I Orlando har Avis 15 lokationer. 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 62% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Orlando fra Avis, 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B lokationen.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Tampa, og Fort Lauderdale