Lej en bil i Aalborg, Danmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aalborg, Danmark

Aalborg, Danmark
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Aalborg, Danmark
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Aalborg, Danmark

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

217 kr. - 568 kr.

Alle biltyper

214 kr. - 1.189 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Aalborg, Danmark, er 277 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Aalborg, Danmark, er i september. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 217 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Aalborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Aalborg, Danmark, er 290 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Aalborg, Danmark, er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 153 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Aalborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Aalborg, Danmark, er 226 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Aalborg, Danmark, er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 380 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Aalborg.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

214 kr./dag

16 aug – 30 aug
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

216 kr./dag

16 aug – 30 aug
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

218 kr./dag

16 aug – 30 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Aalborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aalborg, Danmark
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Aalborg, Danmark til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Billunds biludlejningsdisk

Biludlejning i Aalborg

114 personer har søgt efter billeje i Aalborg in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Aalborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Aalborg udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz og Alamo.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aalborg har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Sixt er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 332 kr./dag når du lejer en bil i Aalborg. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Aalborg er 44 kr./dag.

Hvad er den bedste type bil at leje i Aalborg i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aalborg i august. I Aalborg kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 12 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aalborg koster 603 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aalborg har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Aalborg, Danmark med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 636 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Aalborg, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Aalborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aalborg er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aalborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Aalborg, Danmark i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Aalborg 16 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Aalborg.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Aalborg i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Aalborg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Aalborg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Volkswagen Polo og Ford Focus.

Minder vejret i Aalborg om vejret i resten af Nordjylland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Aalborg til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordjylland normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 60 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Danmark

Se vores biludlejningstilbud i byer som København, Aarhus og Billund i Danmark

Biludlejning i lufthavne i Aalborg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Aalborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aalborg