Billeje i Aalborg, Nordjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aalborg, Nordjylland

Aalborg, Danmark
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Aalborg, Danmark
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Aalborg, Nordjylland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Aalborg, Nordjylland
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

31 aug. - 19 sep.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

29 kr./dag

1 sep. - 30 sep.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

1 sep. - 30 sep.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

31 aug. - 19 sep.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

66 kr./dag

15 aug. - 27 aug.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

1 sep. - 30 sep.
Volkswagen Polo
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

54 kr./dag

19 sep. - 27 sep.
Skoda Octavia Combi
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

53 kr./dag

19 sep. - 27 sep.
Volkswagen Passat Variant
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

49 kr./dag

19 sep. - 27 sep.
Skoda Octavia Combi

Vigtige oplysninger om billeje i Aalborg

Det er især i de spæde år af din kørekortkarriere, at du skal være opmærksom, når du ønsker at booke en lejebil. De forskellige udlejningsfirmaer stiller nemlig krav til minimumsalderen samt til de biltyper, de lejer ud. Billeje i Aalborg hos eksempelvis Hertz kræver en minimumsalder på 19 år for de små biler, mens du skal være fyldt 23 år for at kunne leje de større modeller. I begge tilfælde skal der desuden betales et ekstra ung-fører-gebyr på ca. 100 DKK pr. dag. Dette gebyr betales af alle under 25 år. Ønsker du at leje en luksusbil, så skal du være fyldt 28 år. Hos andre udlejningsfirmaer som Budget, Avis og Sixt findes der lignende krav, selvom minimumsalderen kan variere fra selskab til selskab.

Du skal naturligvis have et sted at parkere din udlejningsbil i Aalborg, og heldigvis er der mange p-pladser i byen. Der findes flere private parkeringshuse, hvoraf de fleste er åbne døgnet rundt. Som regel er den første time gratis, mens de efterfølgende timer koster fra ca. 10 DKK pr. time. Når du benytter dig af billeje i Aalborg, så kan du også bruge kommunens parkeringspladser. De er opdelt i en grøn og en rød zone, hvor de røde zoner er de mest centrale. Prisen pr. time i grøn zone er ca. 7 DKK, mens det koster ca. 16 DKK at parkere i de røde zoner. Det er muligt at betale med kort eller med mobilbetaling via nogle af parkeringsfirmaernes apps. Benytter du dig af biludlejning på søndage eller helligdage, så kan du nyde godt af gratis parkering.

Nordjyllands hovedstad ligger et attraktivt sted lige ved Limfjordens sydlige kant. Så lej en bil og oplev glæderne og friheden ved at kunne køre rundt i de dejlige omgivelser. En tur over Limfjordsbroen eller gennem Limfjordstunnelen, op gennem Vendsyssel og til Grenen i Skagen, er oplagt. Her kan du opleve foreningen af bølgerne fra Kattegat og Skagerrak. Der er også skønt ved badehusene og de hvide sandstrande ved Blokhus eller i surferparadiset Klitmøller. Er ungerne med, så kør en tur i Fårup Sommerland eller tag lejebilen ud til Aalborgtårnet med den smukkeste udsigt.

Langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder en standardforsikring, som dog ofte indeholder en ret høj selvrisiko. Er du ude efter billig billeje, så er dette en af mulighederne, men du tager en chance, for hvis der sker skader eller andet, så skal du selv dække et minimumbeløb. Du kan også købe en forsikring med lavere selvrisiko eller helt eliminere selvrisikoen, som er den dyreste løsning. Det er også værd at overveje en glas- og dækforsikring samt en ulykkesforsikring, der eksempelvis giver et beløb ved varige mén eller ved dødsfald i værste fald. Du løber naturligvis en større risiko ved at vælge den billige standardforsikring, for så bliver egenbetalingen større ved et eventuelt uheld og medfølgende skader. I en storby som Aalborg med megen trafik er det klogt at vælge en lav selvrisiko samt eventuelt vælge en ekstra dækning af personlige ejendele i tilfælde af tyveri.

Billeje i Aalborg er ofte forbundet med Aalborg Lufthavn. Det er nemlig nemt og bekvemt at gå direkte fra flyet og hen til udlejningsskranken, hvor du også kan hente bestilt ekstraudstyr i form af barnestol, GPS eller hvad du nu ellers har brug for i udlejningsbilen. Selskaber som eksempelvis Avis, Hertz og Europcar har alle kontorer i Aalborg Lufthavn, men det er også muligt at hente og aflevere fra forskellige lokationer i centrum.


Find billig billeje i Aalborg, Nordjylland

Find den lejebil i Aalborg, der passer til dine behov

Biler i Lille

252 kr. - 693 kr.

Alle biltyper

249 kr. - 1.547 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Aalborg, Danmark er 457 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Aalborg, Danmark er i september. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 252 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Aalborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Aalborg, Danmark er 855 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Aalborg, Danmark er i januar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Aalborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Aalborg, Danmark er 1.423 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Aalborg, Danmark er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 987 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Aalborg, Danmark er 641 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Aalborg, Danmark er i september. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 444 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Aalborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Aalborg, Danmark er 1.187 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Aalborg, Danmark er i juni. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 501 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Aalborg, Danmark er 1.446 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Aalborg, Danmark er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 912 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

1 sep. - 30 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

1 sep. - 30 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

1 sep. - 30 sep.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Aalborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aalborg, Nordjylland
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Aalborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Aalborg

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

187 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Aalborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Aalborg i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Aalborg er 187 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 535 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Aalborg i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Citroen C3 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Aalborg

Herunder vises de mest populære hoteller i Aalborg

Kørsel i lejebil i Aalborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Aalborg, så du er klar til næste rejse.

For en weekend i september er de bedste biludlejningstilbud i Aalborg fra omkring 352 kr.-499 kr.. 1.355 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Aalborg, men for september er det ikke unormalt at se priser helt ned til 447 kr., afhængigt af dine ønsker.

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 599 kr./dag når du lejer en bil i Aalborg. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Aalborg er 150 kr./dag.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aalborg i september. I Aalborg kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 8 °C i september måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aalborg koster 1.185 kr./dag i gennemsnit.

Alamo har flest udlejningssteder i Aalborg, Danmark med 1 location. Hos dette udlejningssted kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 409 kr./dag.

50 km/t. er fartgrænsen i Aalborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aalborg er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aalborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Aalborg 15 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Aalborg.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Aalborg til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordjylland normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 60 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Aalborg

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Aalborg

Populære udlejningsbiler i Aalborg

Lej en af disse populære biltyper i Aalborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aalborg


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Aalborg, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Aalborg. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Aalborg og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Aalborg.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Aalborg.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Aalborg.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.