Billeje i Aalborg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aalborg

Aalborg, Danmark
3. mar — 10. mar
Samme aflevering
Aalborg, Danmark
ons 3.3
Middag
ons 10.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Aalborg?

Alle

99 kr. - 619 kr.

Economy

118 kr. - 359 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Aalborg er i december. Med en lejepris på kun 188 kr. pr. dag er prisen 32% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I Aalborg kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Aalborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aalborg
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Aalborg til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Billunds biludlejningsdisk

Biludlejning i Aalborg

114 personer har søgt efter billeje i Aalborg in februar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Aalborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Aalborg udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, National og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Aalborg i marts?

For en weekend i marts er de bedste biludlejningstilbud i Aalborg fra omkring 268 kr.-319 kr.. 319 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Aalborg, men for marts er det ikke unormalt at se priser helt ned til 185 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aalborg har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Sixt er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 324 kr./dag når du lejer en bil i Aalborg. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Aalborg er 43 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Aalborg biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Aalborg opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Aalborg så som Alamo, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Aalborg i marts måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aalborg i marts. I Aalborg kommer der igennemsnit 30 mm nedbør og med temperaturer omkring 6 °C i marts måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aalborg koster 589 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aalborg har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Aalborg med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 621 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Aalborg?

50 km/t. er fartgrænsen i Aalborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aalborg er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aalborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Aalborg, Danmark i februar?

I februar måned er gennemsnitstemperaturen i Aalborg 0 °C, og den forventede nedbør er 20 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Aalborg.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

februar i Aalborg er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Aalborg.

Minder vejret i Aalborg om vejret i resten af Nordjylland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Aalborg til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordjylland normalt har en temperatur på 0 °C, og at du kan forvente 20 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Aalborg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Aalborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aalborg

 • Få den seneste informatiom om fly til Aalborg

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Aalborg
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Aalborgs mest populære områder

  Find hoteller in Aalborg
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Aalborg