Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Aalborg, Nordjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aalborg, Nordjylland

Aalborg, Danmark
18. apr. — 25. apr.
Aalborg, Danmark
tor. 18.4
Middag
tor. 25.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Aalborg, Nordjylland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Aalborg, Nordjylland
Economy195 kr./dag
Lille mellemklasse217 kr./dag
Stor mellemklasse337 kr./dag
Mini250 kr./dag
Kompakt stationcar293 kr./dag
Mellemstor SUV327 kr./dag
Kompakt SUV343 kr./dag
Middel stationcar392 kr./dag
Economy stationcar425 kr./dag
Standard SUV496 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Aalborg, Nordjylland

Find den lejebil i Aalborg, der passer til dine behov

Lille biler

294 kr. - 546 kr.

Alle biltyper

495 kr. - 827 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Aalborg, Danmark er 419 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Aalborg, Danmark er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Aalborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Aalborg, Danmark er 715 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Aalborg, Danmark er i juni. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 483 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Aalborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Aalborg, Danmark er 908 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Aalborg, Danmark er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 632 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Aalborg, Danmark er 590 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Aalborg, Danmark er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Aalborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Aalborg, Danmark er 1.025 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Aalborg, Danmark er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 674 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Aalborg, Danmark er 873 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Aalborg, Danmark er i juni. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 517 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aalborg. I Aalborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

195 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

217 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

226 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Volkswagen Polo

Information om og trends inden for biludlejning i Aalborg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Aalborg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Aalborg?

De billigste udlejningsbiler i Aalborg kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 97 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Aalborg er 193 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Aalborg har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Aalborg, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Aalborg?

En Ford Kuga er den mest populære bil at leje in Aalborg ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Kuga på helt ned til 215 kr./dag in Aalborg, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 706 kr./dag. En anden populær bil at leje in Aalborg er en Suzuki Swace, der i gennemsnit koster 462 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 325 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Aalborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aalborg, Nordjylland

Europcar

1 kontor

National

1 kontor

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Sunnycars

3 kontorer

Hertz

2 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

FLIZZR

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Aalborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Aalborg

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

182 kr.

Den mest populære model

Volkswagen up!
Det mest populære biludlejningsbureau i Aalborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Aalborg i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Aalborg er 182 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 377 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Aalborg i de seneste 7 dage er Volkswagen up!. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Kørsel i lejebil i Aalborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Aalborg, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Aalborg, Danmark i maj?

For en weekend i maj er de bedste biludlejningstilbud i Aalborg fra omkring 299 kr.-461 kr.. 702 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Aalborg, men for maj er det ikke unormalt at se priser helt ned til 97 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvad er den bedste type bil at leje i Aalborg i maj måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aalborg i maj. I Aalborg kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 14 °C i maj måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aalborg koster 524 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Aalborg, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Aalborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aalborg er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aalborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Kuga in Aalborg?

Hvordan er vejret i Aalborg, Danmark i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Aalborg 6 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Aalborg.

Minder vejret i Aalborg om vejret i resten af Nordjylland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Aalborg til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordjylland normalt har en temperatur på 6 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Aalborg?

Priser for biler i Aalborg opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Aalborg?

Fra april 2024 er der 13 udbydere at vælge mellem for biler i Aalborg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Aalborg?

Blandt forskellige lande, herunder Aalborg, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Aalborg?

Alle førere, der lejer en bil i Aalborg, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Aalborg?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Aalborg, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Aalborg?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Aalborg. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Aalborg med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Aalborg og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Aalborg på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Aalborg.

Kan jeg finde billeje i Aalborg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Aalborg.

Kan jeg søge efter billeje i Aalborg med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Aalborg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aalborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 18.4
Middag
tor. 25.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Aalborg

Populære typer af udlejningsbiler i Aalborg