Billeje i Wien, Østrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wien, Østrig

Wien, Østrig
24. apr — 1. maj
Samme aflevering
Wien, Østrig
lør 24.4
Middag
lør 1.5
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Wien?

Alle

113 kr. - 562 kr.

Economy

112 kr. - 224 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Wien, Østrig er i april. Med en lejepris på kun 113 kr. pr. dag er prisen 41% lavere end resten af året. Den dyreste måned er oktober. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i april. I Wien kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Wien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wien, Østrig
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 79 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 75 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 66 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 21 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 16 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 11 anmeldelser


Information om din rejse til Wien

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Wien?

Du har mulighed for at se endnu mere af den smukke by ved at benytte billeje i Wien. Inden da skal du blot kende biludlejningsfirmaernes regler i forhold til aldersgrænse for leje af bil. Hos Inter Rent er minimumsaldersgrænsen 19 år, når den står på biludlejning i Wien. Alle chauffører er derudover forpligtet til at betale et dagstillæg på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK). Til sammenligning skal du være mindst 21 år hos Global, inden du kan få glæde af billeje i Wien. Hos Global skal der ligeledes betales et dagligt gebyr, der ligger på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Europcar tilbyder til gengæld, at du allerede kan benytte billeje i Wien som 18-årig. Et dagsgebyr på ca. 7,30 EUR (ca. 55 DKK) skal desuden betales. Hos selskaber som Avis, Sixt og Budget gælder der lignende regler i forbindelse med biludlejning i Wien.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Der er mange ting, du kan planlægge hjemmefra, når du har billeje i Wien i vente. Du kan eksempelvis sætte dig ind i Østrigs færdselslov. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t, mens den på motorveje er maks. 130 km/t. I Østrig er promillegrænsen en anelse mindre end i Danmark. Den er på maks. 0,49. Du behøver ikke at køre med lyset tændt i dagtimerne, da det ikke er et lovkrav. Til gengæld skal det være tændt ved mørkets frembrud. Der skal betales vejafgift for at benytte de østrigske motorveje. Du har mulighed for at købe en mærkat online. Den skal sættes i forruden og koster eksempelvis ca. 69 DKK for gyldighed i 10 dage.

Parkering

Det er muligt at parkere din udlejningsbil i centrum, hvor bestemte timeregler gælder. Distrikt 1-9 samt distrikt 20 er de mest centrale zoner, hvor du må holde parkeret i to timer. I distrikt 10, 11 og 12 samt 14-18 må du parkere i tre timer. Timeprisen er ca. 2,10 EUR (ca. 16 DKK). Du har også mulighed for at parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis Parkhaus am Kai, Am Hof og Parkhaus City til en timepris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Wien

Barnestol, fri kilometer og GPS er nogle af de ting, du med fordel kan tilvælge i forbindelse med biludlejning i Wien. Du vil nemlig få brug for det i forbindelse med diverse udflugter. Melk Abbey er en af de flotteste, historiske attraktioner i Europa. Bygningsværket i barokstil har udsigt over Donau-floden og er bygget på en klippeskråning. Er der børn med på ferien, så kør en tur i Lainzer Wildlife Park, hvor I kan se vilde dyr og opleve fortidens royale jagtstier. Så lej bil i Wien, og nyd friheden til at køre, hvorhen I vil!

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er basisforsikringer inkluderet i prisen, når du benytter billeje i Wien. Det gælder skadesforsikring, ulykkesforsikring og tyverisikring. Du kan selv vælge at betale et ekstra beløb for at få din selvrisiko af vejen. Desuden er det værd at overveje tillægsdækninger på genstande som bilruder, hjul, tag og undervogn, da skadesforsikringen oftest kun dækker karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Wien, eller skal man have et internationalt?

Østrig er et EU-land, hvilket betyder, at dit danske kørekort også er gyldigt i landet.

Hvor i Wien kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen i Wien huser mange udlejningsfirmaer, og lejebilerne befinder sig ved ankomsthallen. Sixt, Europcar og Avis er blot nogle af dem, der også har et afhentnings- og udleveringskontor i centrum. (Information checket 19/05/2019).


Afstanden fra Wien, Østrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wien-Schwechats biludlejningsdisk

Biludlejning i Wien

I april til og med i dag 417 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Wien.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Wien for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Wien. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Wien, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Wien, Østrig i maj?

Biludlejning i Wien for en weekend i maj fås helt ned til 144 kr.. Gennemsnitsprisen er 192 kr.. 286 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Wien, men for maj er det ikke unormalt at se priser helt ned til 87 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Wien har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Wien er billigst gennem MEGADRIVE på et af deres 4 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 107 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 209 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Wien, Østrig biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Wien opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Wien så som Enterprise, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Wien i maj måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 19 °C og nedbør på 63 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i maj måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Wien er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Wien koster 702 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Wien har flest biludlejningssteder?

Sixt har 6 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 487 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Wien, Østrig?

Wiens hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Wien er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 100 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Wien, Østrig i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Wien i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 39 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Wien i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Wien. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Wien plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Jeep Renegade og Ford Focus.

Minder vejret i Wien om vejret i resten af Wien?

Klimaet i Wien i april er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 39 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Wien til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Østrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Salzburg, Innsbruck og Graz i Østrig

Biludlejning i lufthavne i Wien

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Wien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wien