Billeje i Wien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wien

Wien, Østrig
30. jan — 6. feb
Samme aflevering
Wien, Østrig
lør 30.1
Middag
lør 6.2
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Wien?

Alle

113 kr. - 311 kr.

Economy

108 kr. - 246 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Wien er i november. Med en lejepris på kun 133 kr. pr. dag er prisen 31% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Wien kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Wien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 79 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 74 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 66 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 21 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 16 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 11 anmeldelser


Information om din rejse til Wien

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Wien?

Du har mulighed for at se endnu mere af den smukke by ved at benytte billeje i Wien. Inden da skal du blot kende biludlejningsfirmaernes regler i forhold til aldersgrænse for leje af bil. Hos Inter Rent er minimumsaldersgrænsen 19 år, når den står på biludlejning i Wien. Alle chauffører er derudover forpligtet til at betale et dagstillæg på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK). Til sammenligning skal du være mindst 21 år hos Global, inden du kan få glæde af billeje i Wien. Hos Global skal der ligeledes betales et dagligt gebyr, der ligger på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Europcar tilbyder til gengæld, at du allerede kan benytte billeje i Wien som 18-årig. Et dagsgebyr på ca. 7,30 EUR (ca. 55 DKK) skal desuden betales. Hos selskaber som Avis, Sixt og Budget gælder der lignende regler i forbindelse med biludlejning i Wien.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Der er mange ting, du kan planlægge hjemmefra, når du har billeje i Wien i vente. Du kan eksempelvis sætte dig ind i Østrigs færdselslov. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t, mens den på motorveje er maks. 130 km/t. I Østrig er promillegrænsen en anelse mindre end i Danmark. Den er på maks. 0,49. Du behøver ikke at køre med lyset tændt i dagtimerne, da det ikke er et lovkrav. Til gengæld skal det være tændt ved mørkets frembrud. Der skal betales vejafgift for at benytte de østrigske motorveje. Du har mulighed for at købe en mærkat online. Den skal sættes i forruden og koster eksempelvis ca. 69 DKK for gyldighed i 10 dage.

Parkering

Det er muligt at parkere din udlejningsbil i centrum, hvor bestemte timeregler gælder. Distrikt 1-9 samt distrikt 20 er de mest centrale zoner, hvor du må holde parkeret i to timer. I distrikt 10, 11 og 12 samt 14-18 må du parkere i tre timer. Timeprisen er ca. 2,10 EUR (ca. 16 DKK). Du har også mulighed for at parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis Parkhaus am Kai, Am Hof og Parkhaus City til en timepris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Wien

Barnestol, fri kilometer og GPS er nogle af de ting, du med fordel kan tilvælge i forbindelse med biludlejning i Wien. Du vil nemlig få brug for det i forbindelse med diverse udflugter. Melk Abbey er en af de flotteste, historiske attraktioner i Europa. Bygningsværket i barokstil har udsigt over Donau-floden og er bygget på en klippeskråning. Er der børn med på ferien, så kør en tur i Lainzer Wildlife Park, hvor I kan se vilde dyr og opleve fortidens royale jagtstier. Så lej bil i Wien, og nyd friheden til at køre, hvorhen I vil!

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er basisforsikringer inkluderet i prisen, når du benytter billeje i Wien. Det gælder skadesforsikring, ulykkesforsikring og tyverisikring. Du kan selv vælge at betale et ekstra beløb for at få din selvrisiko af vejen. Desuden er det værd at overveje tillægsdækninger på genstande som bilruder, hjul, tag og undervogn, da skadesforsikringen oftest kun dækker karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Wien, eller skal man have et internationalt?

Østrig er et EU-land, hvilket betyder, at dit danske kørekort også er gyldigt i landet.

Hvor i Wien kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen i Wien huser mange udlejningsfirmaer, og lejebilerne befinder sig ved ankomsthallen. Sixt, Europcar og Avis er blot nogle af dem, der også har et afhentnings- og udleveringskontor i centrum. (Information checket 19/05/2019).


Afstanden fra Wien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wien-Schwechats biludlejningsdisk

Biludlejning i Wien

I januar til og med i dag 417 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Wien.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Wien for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Wien. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Wien, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Wien i februar?

Biludlejning i Wien for en weekend i februar fås helt ned til 334 kr.. Gennemsnitsprisen er 456 kr.. 228 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Wien, men for februar er det ikke unormalt at se priser helt ned til 108 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Wien har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Wien er billigst gennem MEGADRIVE på et af deres 4 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 105 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 205 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Wien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Wien opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Wien så som Enterprise, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Wien i februar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Wien i februar. I Wien kommer der igennemsnit 39 mm nedbør og med temperaturer omkring 6 °C i februar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Wien koster 392 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Wien har flest biludlejningssteder?

Sixt har 6 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 479 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Wien?

Wiens hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Wien er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 100 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Wien, Østrig i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Wien i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 21 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Wien i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Wien. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Wien plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Jeep Renegade og Ford Focus.

Minder vejret i Wien om vejret i resten af Wien?

Klimaet i Wien i januar er normalt 1 °C med en forventet nedbør på 21 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Wien til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Østrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Salzburg, Innsbruck og Graz i Østrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wien

 • Få den seneste informatiom om fly til Wien

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Wien
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Wiens mest populære områder

  Find hoteller in Wien
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Wien