Billeje i Wien, Wien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wien, Wien

Wien, Østrig
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Wien, Østrig
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Wien, Wien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Wien, Wien
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

78 kr./dag

12 juli - 22 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

61 kr./dag

6 juli - 26 juli
Renault Duster
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

61 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

53 kr./dag

12 juli - 22 juli
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

69 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Renault Mégane
Renault Captur
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

61 kr./dag

7 juli - 27 juli
Renault Captur
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

73 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Hyundai Accent
Peugeot 308
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

110 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Peugeot 308
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

83 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Renault Duster

Find billig billeje i Wien, Wien

Find den lejebil i Wien, der passer til dine behov

Biler i Lille

139 kr. - 524 kr.

Alle biltyper

243 kr. - 1.031 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Wien, Østrig er 312 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Wien, Østrig er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 139 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Wien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Wien, Østrig er 530 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Wien, Østrig er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 281 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Wien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Wien, Østrig er 697 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Wien, Østrig er i september. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 619 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Wien, Østrig er 515 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Wien, Østrig er i august. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 406 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Wien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Wien, Østrig er 536 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Wien, Østrig er i september. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 407 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

53 kr./dag

12 juli - 22 juli
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

51 kr./dag

8 juli - 28 juli
Hyundai Accent
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

50 kr./dag

8 juli - 28 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Wien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wien, Wien
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,4

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

9,4

Value

8,4
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,3

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,1

Value

4,8
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
11 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Wien

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Wien

Det mest populære bureau

U-Save

Populære biltyper

Compact, Mini, Standard

Billigste lejebil

373 kr.

Den mest populære model

Audi A3
Det mest populære biludlejningsbureau i Wien, der er fundet på momondo i denne måned, er U-Save. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Wien i de seneste 72 timer: Compact, Mini, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Wien er 373 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 876 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Wien i de seneste 7 dage er Audi A3. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Wien

Du har mulighed for at se endnu mere af den smukke by ved at benytte billeje i Wien. Inden da skal du blot kende biludlejningsfirmaernes regler i forhold til aldersgrænse for leje af bil. Hos Inter Rent er minimumsaldersgrænsen 19 år, når den står på biludlejning i Wien. Alle chauffører er derudover forpligtet til at betale et dagstillæg på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK). Til sammenligning skal du være mindst 21 år hos Global, inden du kan få glæde af billeje i Wien. Hos Global skal der ligeledes betales et dagligt gebyr, der ligger på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Europcar tilbyder til gengæld, at du allerede kan benytte billeje i Wien som 18-årig. Et dagsgebyr på ca. 7,30 EUR (ca. 55 DKK) skal desuden betales. Hos selskaber som Avis, Sixt og Budget gælder der lignende regler i forbindelse med biludlejning i Wien.

Der er mange ting, du kan planlægge hjemmefra, når du har billeje i Wien i vente. Du kan eksempelvis sætte dig ind i Østrigs færdselslov. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t, mens den på motorveje er maks. 130 km/t. I Østrig er promillegrænsen en anelse mindre end i Danmark. Den er på maks. 0,49. Du behøver ikke at køre med lyset tændt i dagtimerne, da det ikke er et lovkrav. Til gengæld skal det være tændt ved mørkets frembrud. Der skal betales vejafgift for at benytte de østrigske motorveje. Du har mulighed for at købe en mærkat online. Den skal sættes i forruden og koster eksempelvis ca. 69 DKK for gyldighed i 10 dage.

Det er muligt at parkere din udlejningsbil i centrum, hvor bestemte timeregler gælder. Distrikt 1-9 samt distrikt 20 er de mest centrale zoner, hvor du må holde parkeret i to timer. I distrikt 10, 11 og 12 samt 14-18 må du parkere i tre timer. Timeprisen er ca. 2,10 EUR (ca. 16 DKK). Du har også mulighed for at parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis Parkhaus am Kai, Am Hof og Parkhaus City til en timepris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK).

Barnestol, fri kilometer og GPS er nogle af de ting, du med fordel kan tilvælge i forbindelse med biludlejning i Wien. Du vil nemlig få brug for det i forbindelse med diverse udflugter. Melk Abbey er en af de flotteste, historiske attraktioner i Europa. Bygningsværket i barokstil har udsigt over Donau-floden og er bygget på en klippeskråning. Er der børn med på ferien, så kør en tur i Lainzer Wildlife Park, hvor I kan se vilde dyr og opleve fortidens royale jagtstier. Så lej bil i Wien, og nyd friheden til at køre, hvorhen I vil!

Der er basisforsikringer inkluderet i prisen, når du benytter billeje i Wien. Det gælder skadesforsikring, ulykkesforsikring og tyverisikring. Du kan selv vælge at betale et ekstra beløb for at få din selvrisiko af vejen. Desuden er det værd at overveje tillægsdækninger på genstande som bilruder, hjul, tag og undervogn, da skadesforsikringen oftest kun dækker karosseriet.

Østrig er et EU-land, hvilket betyder, at dit danske kørekort også er gyldigt i landet.

Lufthavnen i Wien huser mange udlejningsfirmaer, og lejebilerne befinder sig ved ankomsthallen. Sixt, Europcar og Avis er blot nogle af dem, der også har et afhentnings- og udleveringskontor i centrum.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Wien

Herunder vises de mest populære hoteller i Wien

Kørsel i lejebil i Wien – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Wien, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Wien for en weekend i juli fås helt ned til 322 kr.. Gennemsnitsprisen er 322 kr.. 580 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Wien, men for juli er det ikke unormalt at se priser helt ned til 439 kr., afhængigt af dine ønsker.

Biludlejning i Wien er billigst gennem U-Save på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 184 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 489 kr./dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Wien opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Wien så som Budget, Thrifty og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Med gennemsnitlige temperaturer på 22 °C og nedbør på 67 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juli måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Wien er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Wien koster 798 kr./dag i gennemsnit.

Europcar har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 982 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Wiens hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Wien er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 100 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Wien i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 63 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Wien i juni er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 63 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Wien til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Wien

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Wien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wien


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Wien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Wien ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, uanset om det er for biler i Wien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Wien på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Wien med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Wien med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.