Billeje i Wien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wien

Wien, Østrig
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Wien, Østrig
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Wien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Wien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Wien?

De billigste udlejningsbiler i Wien kan normalt findes gennem Fox Autorent. Når du booker hos Fox Autorent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 159 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Wien er 192 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Wien har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Wien, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Wien?

De fleste momondo-brugere lejer en Opel Corsa in Wien, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Suzuki Vitara. Hvis du er interesseret i at leje en Opel Corsa, er priserne i gennemsnit på 308 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Opel Corsa in Wien på helt ned til 147 kr. om dagen. Leje af en Suzuki Vitara in Wien ligger i gennemsnit på 263 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 143 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Wien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Wien
Economy133 kr./dag
Lille mellemklasse163 kr./dag
Stor mellemklasse189 kr./dag
Standard273 kr./dag
Mini133 kr./dag
Kompakt stationcar171 kr./dag
Mellemstor SUV184 kr./dag
Kompakt SUV200 kr./dag
Middel stationcar433 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Wien

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Wien?

Du har mulighed for at se endnu mere af den smukke by ved at benytte billeje i Wien. Inden da skal du blot kende biludlejningsfirmaernes regler i forhold til aldersgrænse for leje af bil. Hos Inter Rent er minimumsaldersgrænsen 19 år, når den står på biludlejning i Wien. Alle chauffører er derudover forpligtet til at betale et dagstillæg på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK). Til sammenligning skal du være mindst 21 år hos Global, inden du kan få glæde af billeje i Wien. Hos Global skal der ligeledes betales et dagligt gebyr, der ligger på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Europcar tilbyder til gengæld, at du allerede kan benytte billeje i Wien som 18-årig. Et dagsgebyr på ca. 7,30 EUR (ca. 55 DKK) skal desuden betales. Hos selskaber som Avis, Sixt og Budget gælder der lignende regler i forbindelse med biludlejning i Wien.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Der er mange ting, du kan planlægge hjemmefra, når du har billeje i Wien i vente. Du kan eksempelvis sætte dig ind i Østrigs færdselslov. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t, mens den på motorveje er maks. 130 km/t. I Østrig er promillegrænsen en anelse mindre end i Danmark. Den er på maks. 0,49. Du behøver ikke at køre med lyset tændt i dagtimerne, da det ikke er et lovkrav. Til gengæld skal det være tændt ved mørkets frembrud. Der skal betales vejafgift for at benytte de østrigske motorveje. Du har mulighed for at købe en mærkat online. Den skal sættes i forruden og koster eksempelvis ca. 69 DKK for gyldighed i 10 dage.

Parkering

Det er muligt at parkere din udlejningsbil i centrum, hvor bestemte timeregler gælder. Distrikt 1-9 samt distrikt 20 er de mest centrale zoner, hvor du må holde parkeret i to timer. I distrikt 10, 11 og 12 samt 14-18 må du parkere i tre timer. Timeprisen er ca. 2,10 EUR (ca. 16 DKK). Du har også mulighed for at parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis Parkhaus am Kai, Am Hof og Parkhaus City til en timepris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Wien

Barnestol, fri kilometer og GPS er nogle af de ting, du med fordel kan tilvælge i forbindelse med biludlejning i Wien. Du vil nemlig få brug for det i forbindelse med diverse udflugter. Melk Abbey er en af de flotteste, historiske attraktioner i Europa. Bygningsværket i barokstil har udsigt over Donau-floden og er bygget på en klippeskråning. Er der børn med på ferien, så kør en tur i Lainzer Wildlife Park, hvor I kan se vilde dyr og opleve fortidens royale jagtstier. Så lej bil i Wien, og nyd friheden til at køre, hvorhen I vil!

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er basisforsikringer inkluderet i prisen, når du benytter billeje i Wien. Det gælder skadesforsikring, ulykkesforsikring og tyverisikring. Du kan selv vælge at betale et ekstra beløb for at få din selvrisiko af vejen. Desuden er det værd at overveje tillægsdækninger på genstande som bilruder, hjul, tag og undervogn, da skadesforsikringen oftest kun dækker karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Wien, eller skal man have et internationalt?

Østrig er et EU-land, hvilket betyder, at dit danske kørekort også er gyldigt i landet.

Hvor i Wien kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen i Wien huser mange udlejningsfirmaer, og lejebilerne befinder sig ved ankomsthallen. Sixt, Europcar og Avis er blot nogle af dem, der også har et afhentnings- og udleveringskontor i centrum.


Find billig billeje i Wien

Find den lejebil i Wien, der passer til dine behov

Biler i Lille

177 kr. - 552 kr.

Alle biltyper

274 kr. - 964 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Wien, Østrig er 306 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Wien, Østrig er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Wien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Wien, Østrig er 439 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Wien, Østrig er i januar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Wien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Wien, Østrig er 1.076 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Wien, Østrig er i januar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 490 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Wien, Østrig er 444 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Wien, Østrig er i november. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 171 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Wien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Wien, Østrig er 770 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Wien, Østrig er i september. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 406 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Wien, Østrig er 537 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Wien, Østrig er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 701 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

133 kr./dag

12 okt. - 15 okt.
Chevrolet Spark
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

133 kr./dag

12 okt. - 15 okt.
Ford Fiesta
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

163 kr./dag

12 okt. - 15 okt.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Wien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wien

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

10,0

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

7,7

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,7

Value

6,8

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,5

MEGADRIVE

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

BUCHBINDER

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Sunnycars

7 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Wien

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Wien

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

239 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Wien, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dryyve og Fox Autorent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Wien i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Wien er 239 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 355 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Wien i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Suzuki Vitara som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Wien

Herunder vises de mest populære hoteller i Wien

Kørsel i lejebil i Wien – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Wien, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Wien, Østrig i oktober?

Biludlejning i Wien for en weekend i oktober fås helt ned til 562 kr.. Gennemsnitsprisen er 562 kr.. 176 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Wien, men for oktober er det ikke unormalt at se priser helt ned til 160 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Wien, Østrig biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Wien opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Wien så som Hertz, Avis og Dollar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Wien i oktober måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Wien i oktober. I Wien kommer der igennemsnit 44 mm nedbør og med temperaturer omkring 6 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Wien koster 436 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Wien, Østrig?

Wiens hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Wien er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 100 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Land Rover Range Rover Evoque in Wien?

Hvordan er vejret i Wien, Østrig i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Wien i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Wien om vejret i resten af Wien?

Klimaet i Wien i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Wien til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Wien?

Priser for biler i Wien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Wien?

Fra september 2023 er der 92 udbydere at vælge mellem for biler i Wien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Wien?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Wien. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Wien?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Wien. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Wien

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Wien

Lejebiler der er populære i Wien

Lej en af disse populære biltyper i Wien

Udlejningsbiler i populære bydele i Wien

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Wien? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Østrig

Find billige udlejningsbiler i Østrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Wien?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Wien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Wien?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Wien ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Wien med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Wien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Wien på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Wien på momondo.

Kan jeg finde billeje i Wien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Wien med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Wien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Wien med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Wien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.