Lej en bil i Wien, Østrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wien, Østrig

Wien, Østrig
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Wien, Østrig
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Wien, Østrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

126 kr. - 572 kr.

Alle biltyper

151 kr. - 628 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Wien, Østrig, er 219 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Wien, Østrig, er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Wien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Wien, Østrig, er 334 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Wien, Østrig, er i januar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Wien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Wien, Østrig, er 525 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Wien, Østrig, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 568 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Wien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Wien, Østrig, er 338 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Wien, Østrig, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 351 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Wien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Wien, Østrig, er 317 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Wien, Østrig, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 365 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Wien. I Wien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Wien.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
U-Save

240 kr./dag

9 sep – 16 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
U-Save

242 kr./dag

8 sep – 15 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
U-Save

246 kr./dag

9 sep – 16 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Wien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wien, Østrig
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,8
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,1
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,5

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

9,2
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

9,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,7

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

7,7
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

7,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,4

Comfort

4,4

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,4

Valuta for pengerne

4,4

Information om din rejse til Wien

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Wien?

Du har mulighed for at se endnu mere af den smukke by ved at benytte billeje i Wien. Inden da skal du blot kende biludlejningsfirmaernes regler i forhold til aldersgrænse for leje af bil. Hos Inter Rent er minimumsaldersgrænsen 19 år, når den står på biludlejning i Wien. Alle chauffører er derudover forpligtet til at betale et dagstillæg på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK). Til sammenligning skal du være mindst 21 år hos Global, inden du kan få glæde af billeje i Wien. Hos Global skal der ligeledes betales et dagligt gebyr, der ligger på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Europcar tilbyder til gengæld, at du allerede kan benytte billeje i Wien som 18-årig. Et dagsgebyr på ca. 7,30 EUR (ca. 55 DKK) skal desuden betales. Hos selskaber som Avis, Sixt og Budget gælder der lignende regler i forbindelse med biludlejning i Wien.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Der er mange ting, du kan planlægge hjemmefra, når du har billeje i Wien i vente. Du kan eksempelvis sætte dig ind i Østrigs færdselslov. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t, mens den på motorveje er maks. 130 km/t. I Østrig er promillegrænsen en anelse mindre end i Danmark. Den er på maks. 0,49. Du behøver ikke at køre med lyset tændt i dagtimerne, da det ikke er et lovkrav. Til gengæld skal det være tændt ved mørkets frembrud. Der skal betales vejafgift for at benytte de østrigske motorveje. Du har mulighed for at købe en mærkat online. Den skal sættes i forruden og koster eksempelvis ca. 69 DKK for gyldighed i 10 dage.

Parkering

Det er muligt at parkere din udlejningsbil i centrum, hvor bestemte timeregler gælder. Distrikt 1-9 samt distrikt 20 er de mest centrale zoner, hvor du må holde parkeret i to timer. I distrikt 10, 11 og 12 samt 14-18 må du parkere i tre timer. Timeprisen er ca. 2,10 EUR (ca. 16 DKK). Du har også mulighed for at parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis Parkhaus am Kai, Am Hof og Parkhaus City til en timepris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Wien

Barnestol, fri kilometer og GPS er nogle af de ting, du med fordel kan tilvælge i forbindelse med biludlejning i Wien. Du vil nemlig få brug for det i forbindelse med diverse udflugter. Melk Abbey er en af de flotteste, historiske attraktioner i Europa. Bygningsværket i barokstil har udsigt over Donau-floden og er bygget på en klippeskråning. Er der børn med på ferien, så kør en tur i Lainzer Wildlife Park, hvor I kan se vilde dyr og opleve fortidens royale jagtstier. Så lej bil i Wien, og nyd friheden til at køre, hvorhen I vil!

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er basisforsikringer inkluderet i prisen, når du benytter billeje i Wien. Det gælder skadesforsikring, ulykkesforsikring og tyverisikring. Du kan selv vælge at betale et ekstra beløb for at få din selvrisiko af vejen. Desuden er det værd at overveje tillægsdækninger på genstande som bilruder, hjul, tag og undervogn, da skadesforsikringen oftest kun dækker karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Wien, eller skal man have et internationalt?

Østrig er et EU-land, hvilket betyder, at dit danske kørekort også er gyldigt i landet.

Hvor i Wien kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen i Wien huser mange udlejningsfirmaer, og lejebilerne befinder sig ved ankomsthallen. Sixt, Europcar og Avis er blot nogle af dem, der også har et afhentnings- og udleveringskontor i centrum. (Information checket 19/05/2019).


Afstanden fra Wien, Østrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wien-Schwechats biludlejningsdisk

Biludlejning i Wien

I juli til og med i dag 417 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Wien.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Wien for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, Hertz, og Thrifty er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Wien. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Wien, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Wien, Østrig i august?

Biludlejning i Wien for en weekend i august fås helt ned til 147 kr.. Gennemsnitsprisen er 195 kr.. 291 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Wien, men for august er det ikke unormalt at se priser helt ned til 89 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Wien har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Wien er billigst gennem MEGADRIVE på et af deres 4 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 109 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 212 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Wien, Østrig biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Wien opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Wien så som Budget, Hertz og Thrifty der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Wien i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 17 °C og nedbør på 50 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Wien er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Wien koster 714 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Wien har flest biludlejningssteder?

Hertz har 5 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 598 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Wien, Østrig?

Wiens hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Wien er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 100 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Wien, Østrig i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Wien i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 67 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Wien er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Wien om vejret i resten af Wien?

Klimaet i Wien i juli er normalt 22 °C med en forventet nedbør på 67 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Wien til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Østrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Salzburg, Innsbruck og Graz i Østrig

Biludlejning i lufthavne i Wien

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Wien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wien