Billeje i Lübeck, Slesvig-Holsten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lübeck, Slesvig-Holsten

Lübeck, Tyskland
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Lübeck, Tyskland
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Lübeck

Lej en bil i Lübeck, hvis du ønsker total fleksibilitet og frihed på din rejse. Lübeck er et populært valg blandt besøgende i det tyske, hvilket gør udvalget af lejebiler stort. Det er muligt at finde biludlejning i Lübeck, der tillader, at du kan krydse internationale grænser i deres biler. Dette skal dog aftales ved afhentningen og fremgå af lejekontrakten. Da der ofte er begrænsede kilometertal på din lejebil, er det vigtigt, at du er opmærksom på ikke at overskride denne. Der kan nemlig forekomme ekstragebyrer, hvis du kører længere end aftalt. Hvis din rejse byder på et roadtrip fra det tyske og over internationale grænser, er muligt at finde billeje i Lübeck med fri kilometer. Dette afhænger af den enkelte udlejer. Kontakt dem gerne direkte om muligheden for fri kilometer samt international kørsel.

Som udgangspunkt er det svært at leje en bil i Lübeck uden kreditkort. Kortet bliver typisk brugt til både at bekræfte din reservation samt til at reserverer et depositum for bilen. Dette depositum består normalvist af forsikringens selvrisiko, værdien af en fuld tank samt eventuelle gebyrer. Ønsker du derfor at leje en bil i Lübeck kontant, skal du kontakte biludlejningsfirmaet direkte. Da de fleste tilbud på billig billeje i Lübeck findes online, kan der være ekstra omkostninger i forbindelse med leje af bil uden et kreditkort. Når du lejer en bil kontakt, skal du være ekstra opmærksom på at få dokumentation på depositummets størrelse. Det er ofte ikke muligt at leje en bil i Lübeck kontant, hvis du ønsker at aflevere den hos end anden filial end den, du afhentede din bil hos.

Færdselsreglerne i Lübeck ligner dem, du kender fra Danmark. I Tyskland kører du i højre side af vejen, du overhæler til venstre, og du skal altid være i besiddelse af kørekort, ID, lejekontrakt på din lejebil og forsikringsdokumenter, når du kører i bilen. Hvis du kører i grønne områder (Umweltzonen), skal du køre en bil med grønt mærke, dette kan fx være en lejet elbil. Du skal være opmærksom på, at det er ulovligt at køre med hovedtelefoner på eller i samt at betjene navigation og telefon med hænderne under kørsel. Ønsker du at tale i telefon under kørslen, skal denne kunne betjenes håndfrit. Det er også påkrævet, at alle passagerer i bilen bærer sikkerhedssele. Hvis du kører med børn under 12 må de ikke sidde på forsædet. Hvis det er første gang, du kører bil i Lübeck eller resten af Tyskland, er du måske ikke bekendt med at køre på autobahn. De tyske motorveje har strækninger uden fartbegrænsning, og det anbefales, at du her følger resten af trafikken og altid er ekstra opmærksom, hvis du skal overhale, da biler bagfra i overhalingsbanerne kan komme med meget, meget høj fart.

For at leje bil i Lübeck skal du være i besiddelse af et gyldigt internationalt kørekort. Du skal også have et gyldigt pas samt et kreditkort. Hvis du er under 21 år, er det ikke muligt at leje en bil i Lübeck. Hvis du har booket din lejebil online, er det smart at medbringe bookingbekræftelsen ved afhentning af bilen. Dette gør ofte processen hurtigere. Hvis du er under 25 år eller har haft dit kørekort i under fem år, vil du ofte skulle betale ekstragebyrer til ekstraforsikring og i visse tilfælde et større depositum. Vær opmærksom på, at navnet på dit kørekort skal matche det på dit pas.


Find billig billeje i Lübeck, Slesvig-Holsten

Find den lejebil i Lübeck, der passer til dine behov

Biler i Lille

151 kr. - 307 kr.

Alle biltyper

243 kr. - 1.301 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lübeck, Tyskland er 110 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lübeck, Tyskland er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 79% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lübeck, Tyskland er 324 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lübeck, Tyskland er i oktober. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lübeck, Tyskland er 589 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lübeck, Tyskland er i december. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 423 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lübeck, Tyskland er 506 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lübeck, Tyskland er i april. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 429 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lübeck

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lübeck, Slesvig-Holsten

Sunnycars

7 kontorer

FLIZZR

4 kontorer

Enterprise

3 kontorer

Avis

2 kontorer

BUCHBINDER

2 kontorer

Europcar

2 kontorer

Global Rent A Car

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Lübeck

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Lübeck

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

305 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Lübeck i de seneste 72 timer: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Lübeck er 305 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 314 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Lübeck i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Ford S-MAX som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Lübeck

Nærliggende attraktioner:

Travemunde Beach69,6 km

Nærliggende attraktioner:

Travemunde Beach172,1 km

Nærliggende attraktioner:

Travemunde Beach20,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Lübeck

Herunder vises de mest populære hoteller i Lübeck

Kørsel i lejebil i Lübeck – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lübeck, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Lübeck for en weekend i februar fås helt ned til 450 kr.. Gennemsnitsprisen er 450 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 0 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 0 kr..

De billigste udlejningsbiler i Lübeck kan normalt findes gennem BUCHBINDER . Når du booker hos BUCHBINDER , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 24,65/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Lübeck er 51,22/dag.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Lübeck, med 7 lokationer.

Hvis du lejer en bil i Lübeck, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Lübeck er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Lübeck er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Lübeck og rundt i Slesvig-Holsten eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Lübeck

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Lübeck

Lejebiler der er populære i Lübeck

Lej en af disse populære biltyper i Lübeck

Udlejningsbiler i populære bydele i Lübeck

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Lübeck? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Tyskland

Find billige udlejningsbiler i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lübeck


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lübeck, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lübeck ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Lübeck med gratis afbestillig.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Lübeck.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Lübeck på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Lübeck.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.