Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Lübeck, Slesvig-Holsten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lübeck, Slesvig-Holsten

Lübeck, Tyskland
8. mar. — 15. mar.
Lübeck, Tyskland
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Lübeck

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Lübeck

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Lübeck?

De billigste udlejningsbiler i Lübeck kan normalt findes gennem BUCHBINDER . Når du booker hos BUCHBINDER , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 195 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Lübeck er 195 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Lübeck har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Lübeck, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lübeck?

Den mest populære bil at leje in Lübeck blandt momondo-brugere er Audi Q3, efterfulgt af Volkswagen Passat Variant. Vores brugere har set tilbud på Audi Q3 in Lübeck for 481 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 481 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 613 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Passat Variant in Lübeck, selvom du kan finde priser på helt ned til 312 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Lübeck

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Lübeck?

Lej en bil i Lübeck, hvis du ønsker total fleksibilitet og frihed på din rejse. Lübeck er et populært valg blandt besøgende i det tyske, hvilket gør udvalget af lejebiler stort. Det er muligt at finde biludlejning i Lübeck, der tillader, at du kan krydse internationale grænser i deres biler. Dette skal dog aftales ved afhentningen og fremgå af lejekontrakten. Da der ofte er begrænsede kilometertal på din lejebil, er det vigtigt, at du er opmærksom på ikke at overskride denne. Der kan nemlig forekomme ekstragebyrer, hvis du kører længere end aftalt. Hvis din rejse byder på et roadtrip fra det tyske og over internationale grænser, er muligt at finde billeje i Lübeck med fri kilometer. Dette afhænger af den enkelte udlejer. Kontakt dem gerne direkte om muligheden for fri kilometer samt international kørsel.

Kan du leje en udlejningsbil i Lübeck uden et kreditkort?

Som udgangspunkt er det svært at leje en bil i Lübeck uden kreditkort. Kortet bliver typisk brugt til både at bekræfte din reservation samt til at reserverer et depositum for bilen. Dette depositum består normalvist af forsikringens selvrisiko, værdien af en fuld tank samt eventuelle gebyrer. Ønsker du derfor at leje en bil i Lübeck kontant, skal du kontakte biludlejningsfirmaet direkte. Da de fleste tilbud på billig billeje i Lübeck findes online, kan der være ekstra omkostninger i forbindelse med leje af bil uden et kreditkort. Når du lejer en bil kontakt, skal du være ekstra opmærksom på at få dokumentation på depositummets størrelse. Det er ofte ikke muligt at leje en bil i Lübeck kontant, hvis du ønsker at aflevere den hos end anden filial end den, du afhentede din bil hos.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Lübeck?

Færdselsreglerne i Lübeck ligner dem, du kender fra Danmark. I Tyskland kører du i højre side af vejen, du overhæler til venstre, og du skal altid være i besiddelse af kørekort, ID, lejekontrakt på din lejebil og forsikringsdokumenter, når du kører i bilen. Hvis du kører i grønne områder (Umweltzonen), skal du køre en bil med grønt mærke, dette kan fx være en lejet elbil. Du skal være opmærksom på, at det er ulovligt at køre med hovedtelefoner på eller i samt at betjene navigation og telefon med hænderne under kørsel. Ønsker du at tale i telefon under kørslen, skal denne kunne betjenes håndfrit. Det er også påkrævet, at alle passagerer i bilen bærer sikkerhedssele. Hvis du kører med børn under 12 må de ikke sidde på forsædet. Hvis det er første gang, du kører bil i Lübeck eller resten af Tyskland, er du måske ikke bekendt med at køre på autobahn. De tyske motorveje har strækninger uden fartbegrænsning, og det anbefales, at du her følger resten af trafikken og altid er ekstra opmærksom, hvis du skal overhale, da biler bagfra i overhalingsbanerne kan komme med meget, meget høj fart.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Lübeck?

For at leje bil i Lübeck skal du være i besiddelse af et gyldigt internationalt kørekort. Du skal også have et gyldigt pas samt et kreditkort. Hvis du er under 21 år, er det ikke muligt at leje en bil i Lübeck. Hvis du har booket din lejebil online, er det smart at medbringe bookingbekræftelsen ved afhentning af bilen. Dette gør ofte processen hurtigere. Hvis du er under 25 år eller har haft dit kørekort i under fem år, vil du ofte skulle betale ekstragebyrer til ekstraforsikring og i visse tilfælde et større depositum. Vær opmærksom på, at navnet på dit kørekort skal matche det på dit pas.


Find billig billeje i Lübeck, Slesvig-Holsten

Find den lejebil i Lübeck, der passer til dine behov

Lille cars

195 kr. - 1.045 kr.

Alle biltyper

236 kr. - 623 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Lübeck, Tyskland er 307 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Lübeck, Tyskland er i oktober. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Lübeck, Tyskland er 312 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Lübeck, Tyskland er i august. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Lübeck, Tyskland er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Lübeck, Tyskland er i august. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 517 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Lübeck, Tyskland er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Lübeck, Tyskland er i januar. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 298 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Lübeck, Tyskland er 417 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Lübeck, Tyskland er i juni. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 572 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lübeck. I Lübeck kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lübeck

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lübeck, Slesvig-Holsten

Avis

3 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Budget

2 kontorer

Global Rent A Car

2 kontorer

Europcar

3 kontorer

Dollar

1 kontor

Sixt

1 kontor

BUCHBINDER

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Lübeck

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Lübeck

Populære biltyper

Standard, Passenger Van, SUV

Billigste lejebil

350 kr.

Den mest populære model

Class Compact Wagon
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Lübeck i de seneste 72 timer: Standard, Passenger Van, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Lübeck er 350 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 481 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Lübeck i de seneste 7 dage er Class Compact Wagon. Vores brugere foretrækker også Audi Q3 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Lübeck

Nærliggende attraktioner:

Travemunde Beach69,6 km

Nærliggende attraktioner:

Travemunde Beach172,1 km

Nærliggende attraktioner:

Travemunde Beach20,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Lübeck

Herunder vises de mest populære hoteller i Lübeck
Landgasthof Witten

Landgasthof Witten

77 Hauptstraße, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

21,0 km fra centrum

the niu Rig

the niu Rig

Am Bahnhof 17-19, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

1,0 km fra centrum

Radisson Blu Senator Hotel, Lubeck

Radisson Blu Senator Hotel, Lubeck

Willy-Brandt-Allee 6, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

0,7 km fra centrum

Tryp by Wyndham Lübeck Aquamarin

Tryp by Wyndham Lübeck Aquamarin

Dr.- Luise- Klinsmann- Str. 1-3, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

2,2 km fra centrum

ibis Lübeck City

ibis Lübeck City

Fackenburger Allee 54, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

1,6 km fra centrum

Ibis Budget Lübeck City Süd

Ibis Budget Lübeck City Süd

Berliner Str. 1, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

1,6 km fra centrum

Altstadt-Hostel Cvjm Lübeck

Altstadt-Hostel Cvjm Lübeck

Große Petersgrube 11, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

0,2 km fra centrum

Holiday Inn Lübeck

Holiday Inn Lübeck

Travemuender Allee 3, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

1,5 km fra centrum

H+ Hotel Lübeck

H+ Hotel Lübeck

Am Bahnhof 12-14, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

1,1 km fra centrum

Maritim Strandhotel Travemünde

Maritim Strandhotel Travemünde

Trelleborgallee 2, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

16,7 km fra centrum

Gepflegtes und schönes Ferienapartment im Neubau

Gepflegtes und schönes Ferienapartment im Neubau

Lübeck, Slesvig-Holsten, Tyskland

15,7 km fra centrum

Park Inn by Radisson Lübeck

Park Inn by Radisson Lübeck

Willy-Brandt-Allee 1-5, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

0,7 km fra centrum

Mercure Hotel Lübeck City Center

Mercure Hotel Lübeck City Center

Hansestrasse 3, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

0,9 km fra centrum

Atlantic Hotel Lübeck

Atlantic Hotel Lübeck

Schmiedestr. 9-15, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

0,1 km fra centrum

Viva Hotel Lübeck

Viva Hotel Lübeck

Bei Der Lohmühle 25, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

1,9 km fra centrum

Top Cityline Klassik Altstadt Hotel

Top Cityline Klassik Altstadt Hotel

Fischergrube 52, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

0,7 km fra centrum

Traveller Hotel

Traveller Hotel

St.-Jürgen-Ring 60, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

1,5 km fra centrum

Bob W Lübeck Old Town

Bob W Lübeck Old Town

Lindenpl. 2, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

0,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Lübeck – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lübeck, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Lübeck, Tyskland i marts?

Biludlejning i Lübeck for en weekend i marts fås helt ned til 350 kr.. Gennemsnitsprisen er 350 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 0 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 0 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lübeck, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Lübeck, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Lübeck er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Lübeck er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen Tiguan in Lübeck?

Minder vejret i Lübeck om vejret i resten af Slesvig-Holsten?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Lübeck og rundt i Slesvig-Holsten eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lübeck?

Priser for biler i Lübeck blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lübeck?

Fra februar 2024 er der 33 udbydere at vælge mellem for biler i Lübeck.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lübeck?

Blandt forskellige lande, herunder Lübeck, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lübeck?

For at leje en bil i Lübeck, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Lübeck?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lübeck, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lübeck?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lübeck ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Lübeck med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Lübeck med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Lübeck på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Lübeck.

Kan jeg finde billeje i Lübeck, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Lübeck på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Lübeck med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Lübeck.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lübeck på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Lübeck
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo