Billeje i Bilbao, Basque Country

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bilbao, Basque Country

Bilbao, Vizcaya (provins), Spanien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Bilbao, Vizcaya (provins), Spanien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Bilbao

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bilbao

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Bilbao?

De billigste udlejningsbiler i Bilbao kan normalt findes gennem Centauro. Når du booker hos Centauro, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 78 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Bilbao er 204 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bilbao?

Den mest populære bil at leje in Bilbao blandt momondo-brugere er Mercedes-Benz V-Class, efterfulgt af Fiat 500. Vores brugere har set tilbud på Mercedes-Benz V-Class in Bilbao for 677 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 425 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 445 kr. om dagen for at leje en Fiat 500 in Bilbao, selvom du kan finde priser på helt ned til 123 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Bilbao, Basque Country

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Bilbao, Basque Country
Economy80 kr./dag
Lille mellemklasse82 kr./dag
Stor mellemklasse96 kr./dag
Standard218 kr./dag
Mini71 kr./dag
Premium398 kr./dag
Kompakt SUV92 kr./dag
Mellemstor SUV96 kr./dag
Kompakt stationcar189 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Bilbao

Biludlejning i Bilbao er en perfekt måde at rejse til nogle af byens største attraktioner, såsom Museo Arqueologico, Bilbao katedral, Bilbaos kunstmuseum og Guggenheim Museum Bilbao. Baskerlandet er en af de populære veje, der bruges til at rejse rundt i Bilbao og til berømte destinationer. Der er masser af parkeringspladser til rådighed i Bilbao. Du kan finde afmålt parkering i Bilbao, og tidsplanerne er fra tidlig morgen til sent på eftermiddagen, og der er en time og 30 minutter gratis ved middagstid. Hvis du ønsker at få billig parkering, kan du bestille før ankomst. Der er mere end 70 biludlejningssteder i Bilbao, så det vil ikke være besværligt at finde din foretrukne billeje. Nogle af lejebiler i Bilbao omfatter leje af økonomiske biler, leje af passagervogn og leje af elektrisk bil. Hvis du ikke arbejder på et budget, kan du få en luksusbil leje i Bilbao. Biludlejning i Bilbao er effektive og pålidelige.

Er det værd at leje en bil, mens man besøger Bilbao?

Reservation af en udlejningsbil i Bilbao kan være de bedste beslutninger man kan træffe når man besøger denne by. Det skyldes, at det vil hjælpe dig med at spare tid og penge og også give dig en masse frihed. Der er også mange betalingsparkering i byen, så du får en nem tid til at besøge de populære attraktioner uden at bekymre dig om parkering. Vejene i Bilbao er i god stand, da der er mange motorveje. Undgå disse veje i myldretiden, især om morgenen og om aftenen. Byen er lille og fodgængervenlig. Men hvis du ønsker at besøge seværdigheder, der er spredt ud over hele byen, kan en billig Biludlejning i Bilbao være en fantastisk måde at navigere i byen på. Bilbaos Biludlejning er også et godt sted at udforske seværdighederne inden for 1-2 timers kørsel fra byen, såsom strandene ved San Sebastia-Donotia, Musee Basque, San Juan de Gaztelugatxe og Plaza Nueva.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Bilbao?

For at du kan være sikker på vejen, når du kører i Bilbao, Spanien, skal du være opmærksom på nogle af byens og landets færdselslove. For eksempel skal førere, der bruger briller, medbringe et ekstra par, børn under 12 år må ikke sidde på forsædet, og førere skal bære en advarselvest, hvis bilen bryder ned, og de står uden for deres køretøj. Køretøjer skal også være forsynet med to advarselstrekanter, som skal anbringes foran og bag ved bilen, hvis den går i stykker. Britiske biler skal også montere forlygtekonvertere, før de ankommer, for at forhindre dem i at blænde modkørende køretøjer. Hold dig opdateret om de seneste love ved at kontakte byens afdeling for motorkøretøjer.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil i Bilbao?

Du er berettiget til at leje en bil i Bilbao, hvis du har et internationalt kørekort eller et EU-kørekort. De fleste Biludlejning i Bilbao vil også understrege, at du har haft en fuld licens i mindst et år. Det internationale kørekort er kun gyldigt, hvis det ledsages af det normale kørekort. Et kørekort, der er udstedt i et ikke-romersk alfabet, f.eks. kyrillisk, japansk eller arabisk, skal ledsages af et internationalt kørekort. Et kørekort fra Kina vil kun blive godkendt, hvis ambassaden eller konsulatet har godkendt oversættelsen. Du skal også bruge et kreditkort, der indeholder dit navn og et gyldigt kørekort. Din alder skal være 19 år eller ældre.


Find billig billeje i Bilbao, Basque Country

Find den lejebil i Bilbao, der passer til dine behov

Biler i Lille

89 kr. - 380 kr.

Alle biltyper

89 kr. - 837 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Bilbao, Spanien er 217 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Bilbao, Spanien er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bilbao. I Bilbao kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bilbao.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Bilbao, Spanien er 374 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Bilbao, Spanien er i marts. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 163 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bilbao. I Bilbao kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bilbao.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Bilbao, Spanien er 505 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Bilbao, Spanien er i juni. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 402 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bilbao. I Bilbao kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Bilbao.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bilbao, Spanien er 331 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bilbao, Spanien er i marts. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bilbao. I Bilbao kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bilbao.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Bilbao, Spanien er 403 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Bilbao, Spanien er i september. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bilbao. I Bilbao kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Bilbao, Spanien er 501 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Bilbao, Spanien er i oktober. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 470 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bilbao. I Bilbao kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

80 kr./dag

15 okt. - 28 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

82 kr./dag

15 okt. - 28 okt.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Bilbao

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bilbao, Basque Country

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

10,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,5

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,1

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,6

Europcar

2 kontorer

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,7

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,5

Value

8,4

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

7,4

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

7,1

Value

5,9

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,6

Value

6,0

Rental Plus

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

SURPRICE CAR RENTAL

8 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bilbao

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bilbao

Det mest populære bureau

Record Go

Populære biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

160 kr.

Den mest populære model

Mercedes-Benz V-Class
Det mest populære biludlejningsbureau i Bilbao, der er fundet på momondo i denne måned, er Record Go. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Centauro og Rhodium
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bilbao i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Bilbao er 160 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 266 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bilbao i de seneste 7 dage er Mercedes-Benz V-Class. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bilbao

Herunder vises de mest populære hoteller i Bilbao

Kørsel i lejebil i Bilbao – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bilbao, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bilbao, Spanien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Bilbao har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Record Go, Alamo og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Bilbao, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bilbao i oktober måned?

På rejser til Bilbao i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Bilbao i oktober måned, når temperaturer er på omkring 12 °C og der er 141 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Bilbao koster 217 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bilbao, Spanien?

Når du lejer en bil i Bilbao, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Bilbao er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Bilbao.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Bilbao?

Hvordan er vejret i Bilbao, Spanien i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Bilbao 19 °C, og den forventede nedbør er 74 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bilbao.

Minder vejret i Bilbao om vejret i resten af Basque Country?

Dem, der gerne vil leje bil i Bilbao til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Basque Country i september måned normalt er ca. 19 °C med 74 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bilbao?

Priser for biler i Bilbao opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bilbao?

Der er 63 udbydere for biler i Bilbao fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bilbao?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Bilbao. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bilbao?

For at leje en bil i Bilbao, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Bilbao

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Bilbao

Lejebiler der er populære i Bilbao

Lej en af disse populære biltyper i Bilbao

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bilbao


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bilbao?

Du bør booke billeje i Bilbao ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bilbao?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Bilbao. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Bilbao med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Bilbao.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bilbao på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Bilbao med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Bilbao, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Bilbao med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Bilbao med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Bilbao med ubegrænset kilometertal på momondo.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.