Billeje i Porto

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Porto

Porto, Portugal
30. nov — 7. dec
Samme aflevering
Porto, Portugal
man 30.11
Middag
man 7.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Porto?

Alle

17 kr. - 349 kr.

Economy

17 kr. - 251 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Porto er i december. Med en lejepris på kun 17 kr. pr. dag er prisen 81% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I Porto kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Porto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Porto
Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 34 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 39 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 9 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 11 anmeldelser


Information om din rejse til Porto

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Porto?

Porto er Portugals næststørste by, der ligger ud til Atlanterhavet. Byen er kendt for at være meget kuperet, og derfor er billeje i Porto værd at overveje – også når du skal ud af byen og opleve den smukke kyststrækning. Der gælder forskellige aldersbegrænsninger blandt de mange udbydere, som tilbyder biludlejning i Porto. Aldersgrænse for leje af bil hos eksempelvis Turisprime er 21 år. Du skal desuden have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år. Hos Flizzr skal du kun være 19 år for at benytte billeje i Porto samtidig med, at du skal have været kørekortejer i minimum et år. Er du mellem 19-24 år, så tillægges der et ekstra dagsgebyr på ca. 7,50 EUR (ca. 56 DKK) pr. dag. Du kan også vælge blandt mange andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Hertz, Firefly, Dollar, Avis og Alamo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil, skal du have styr på de gældende regler i Porto. I byområder må du maks. køre 50 km/t. På landeveje er det tilladt at køre maks. 90 km/t. I Porto må du køre 100-110 km/t. på motorveje og motortrafikveje, så husk at holde øje med skiltningen, så du undgår fartbøder. Promillegrænsen i Portugal er den samme som i Danmark – nemlig maks. 0,5. Når du forlader en betalingsvej, koster det mellem ca. 0,10-3,30 EUR (ca. 0,75-25 DKK) pr. gang. Det er ikke lovpligtigt at køre med lyset tændt i dagtimerne, med mindre at du kører gennem en tunnel.

Parkering

Når du gør brug af billeje i Porto, får du naturligvis brug for at parkere. Hvis du ser et skilt med teksten Estacionamento Probido, så er det forbudt at parkere det pågældende sted. Der findes mange parkeringshuse i byen, som eksempelvis Praca de Lisboa, Ribeira Parking, Cardosas Parking og mange andre steder. Timeprisen ligger på ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Porto

Porto er en bakket by, der er delt i to af Douro-floden kombineret med en beliggenhed ved den portugisiske riviera. Lej bil i Porto – det gør det hele meget nemmere, når du skal på udflugt. En køretur til Peneda-Gerês National Park er alle benzinpengene værd. På stedet vil du opleve smuk natur, udsigter og vandfald, du kan bade i. Matosinhos Beach og strandene ved Miramar er ligeledes værd at køre efter. Biludlejning i Porto byder på noget for alle rejsende. Du kan vælge mellem mange bilklasser. Der er små, mellem og store bilmodeller med plads til alt fra to til seks, eller flere personer. Er I afsted på romantisk ferie, så lej en cabriolet og nyd det gode vejr og en tur langs kysten med åbent tag. Er der børn i bilen, så kan du bestille barnestol, og I finder vej ved at inkludere en GPS i bookingen.

Hvilke forsikringer skal man have?

En basisskadeforsikring og tyveriforsikring er som regel med i prisen, når du gør brug af en lejebil. Det betyder en selvrisiko, som skal betales, hvis du oplever uheld. Du har dog mulighed for at betale et højere beløb for helt at slippe for en selvrisiko. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra dækning, så dæk, ruder, tag og undervogn også bliver dækket – og dermed ikke kun karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Porto, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige og kan bruges i alle EU-lande. Portugal er medlem af EU, og dermed behøver du ikke at ansøge om et internationalt kørekort for at køre en udlejningsbil i Porto.

Hvor i Porto kan man hente og aflevere sin lejebil?

Porto Lufthavn er stedet, hvor du kan hente din lejebil ved ankomst. Men nogle udlejningsfirmaer, som eksempelvis Hertz, Enterprise og Keddy, har også kontor i midtbyen. (Information checket 11/05/2019).


Afstanden fra Porto til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Portos biludlejningsdisk

Biludlejning i Porto

170 personer har søgt efter billeje i Porto in november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Porto for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Avis, og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Porto. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Porto, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Porto biludlejning?

Udlejningsbiler i Porto fra populære udlejningssteder så som Alamo, Avis og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Porto, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Porto har flest biludlejningssteder?

Budget er meget populært i Porto, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Porto by, og du kan forvente at betale omkring 533 kr./dag for din udlejningsbil i Porto.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Porto?

50 km/t. er fartgrænsen i Porto, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Porto er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Porto så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Porto

 • Få den seneste informatiom om fly til Porto

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Porto
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Portos mest populære områder

  Find hoteller in Porto
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Porto