Lej en bil i Porto, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Porto, Portugal

Porto, Portugal
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Porto, Portugal
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Porto, Portugal

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

47 kr. - 279 kr.

Alle biltyper

53 kr. - 456 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Porto, Portugal, er 119 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Porto, Portugal, er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 47 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Porto.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Porto, Portugal, er 220 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Porto, Portugal, er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Porto.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Porto, Portugal, er 93 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Porto, Portugal, er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 51 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Porto.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SADORENT

95 kr./dag

26 aug – 29 aug
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
DriveGO

163 kr./dag

9 sep – 20 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Centauro

165 kr./dag

9 sep – 20 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Porto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Porto, Portugal
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,5

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,2
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

9,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
10 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Porto

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Porto?

Porto er Portugals næststørste by, der ligger ud til Atlanterhavet. Byen er kendt for at være meget kuperet, og derfor er billeje i Porto værd at overveje – også når du skal ud af byen og opleve den smukke kyststrækning. Der gælder forskellige aldersbegrænsninger blandt de mange udbydere, som tilbyder biludlejning i Porto. Aldersgrænse for leje af bil hos eksempelvis Turisprime er 21 år. Du skal desuden have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år. Hos Flizzr skal du kun være 19 år for at benytte billeje i Porto samtidig med, at du skal have været kørekortejer i minimum et år. Er du mellem 19-24 år, så tillægges der et ekstra dagsgebyr på ca. 7,50 EUR (ca. 56 DKK) pr. dag. Du kan også vælge blandt mange andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Hertz, Firefly, Dollar, Avis og Alamo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil, skal du have styr på de gældende regler i Porto. I byområder må du maks. køre 50 km/t. På landeveje er det tilladt at køre maks. 90 km/t. I Porto må du køre 100-110 km/t. på motorveje og motortrafikveje, så husk at holde øje med skiltningen, så du undgår fartbøder. Promillegrænsen i Portugal er den samme som i Danmark – nemlig maks. 0,5. Når du forlader en betalingsvej, koster det mellem ca. 0,10-3,30 EUR (ca. 0,75-25 DKK) pr. gang. Det er ikke lovpligtigt at køre med lyset tændt i dagtimerne, med mindre at du kører gennem en tunnel.

Parkering

Når du gør brug af billeje i Porto, får du naturligvis brug for at parkere. Hvis du ser et skilt med teksten Estacionamento Probido, så er det forbudt at parkere det pågældende sted. Der findes mange parkeringshuse i byen, som eksempelvis Praca de Lisboa, Ribeira Parking, Cardosas Parking og mange andre steder. Timeprisen ligger på ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Porto

Porto er en bakket by, der er delt i to af Douro-floden kombineret med en beliggenhed ved den portugisiske riviera. Lej bil i Porto – det gør det hele meget nemmere, når du skal på udflugt. En køretur til Peneda-Gerês National Park er alle benzinpengene værd. På stedet vil du opleve smuk natur, udsigter og vandfald, du kan bade i. Matosinhos Beach og strandene ved Miramar er ligeledes værd at køre efter. Biludlejning i Porto byder på noget for alle rejsende. Du kan vælge mellem mange bilklasser. Der er små, mellem og store bilmodeller med plads til alt fra to til seks, eller flere personer. Er I afsted på romantisk ferie, så lej en cabriolet og nyd det gode vejr og en tur langs kysten med åbent tag. Er der børn i bilen, så kan du bestille barnestol, og I finder vej ved at inkludere en GPS i bookingen.

Hvilke forsikringer skal man have?

En basisskadeforsikring og tyveriforsikring er som regel med i prisen, når du gør brug af en lejebil. Det betyder en selvrisiko, som skal betales, hvis du oplever uheld. Du har dog mulighed for at betale et højere beløb for helt at slippe for en selvrisiko. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra dækning, så dæk, ruder, tag og undervogn også bliver dækket – og dermed ikke kun karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Porto, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige og kan bruges i alle EU-lande. Portugal er medlem af EU, og dermed behøver du ikke at ansøge om et internationalt kørekort for at køre en udlejningsbil i Porto.

Hvor i Porto kan man hente og aflevere sin lejebil?

Porto Lufthavn er stedet, hvor du kan hente din lejebil ved ankomst. Men nogle udlejningsfirmaer, som eksempelvis Hertz, Enterprise og Keddy, har også kontor i midtbyen. (Information checket 11/05/2019).


Afstanden fra Porto, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Portos biludlejningsdisk

Biludlejning i Porto

170 personer har søgt efter billeje i Porto in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Porto for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Avis, og Alamo er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Porto. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Porto, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Porto, Portugal i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 45 kr. for at leje en bil i august i Porto. Et særligt godt tilbud vil være omkring 45 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Porto indtil videre. 75 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Porto, men for august er det ikke unormalt at se priser helt ned til 17 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Porto, Portugal biludlejning?

Udlejningsbiler i Porto fra populære udlejningssteder såsom Centauro, Turisprime og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Porto, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Porto i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Porto på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Porto har en gennemsnitstemperatur på 19 °C gennemsnitlig nedbør på 71 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Porto koster 493 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Porto har flest biludlejningssteder?

Budget er meget populært i Porto, Portugal, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Porto, Portugal by, og du kan forvente at betale omkring 534 kr./dag for din udlejningsbil i Porto, Portugal.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Porto, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Porto, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Porto er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Porto så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Porto, Portugal i juli?

Normalt er vejret i Porto i juli måned 20 °C og den forventede nedbør er 18 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Porto er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Porto om vejret i resten af Porto?

Dem, der gerne vil leje bil i Porto til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Porto i juli måned normalt er ca. 20 °C med 18 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Lissabon, Faro og Funchal i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Porto

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Porto

Kom i gang med at planlægge din rejse til Porto