Billeje i Porto

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Porto

Porto, Portugal
4. dec. — 11. dec.
Porto, Portugal
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Porto

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Porto

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Porto?

De billigste udlejningsbiler i Porto kan normalt findes gennem Klass Wagen. Når du booker hos Klass Wagen, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 24 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Porto er 41 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Porto har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Porto, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Porto?

Leje af Seat Ibiza og Fiat 500 in Porto er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Seat Ibiza in Porto kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 153 kr./dag og kan gå helt ned til 31 kr./dag. Priser på leje af en Fiat 500 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 146 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 41 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Porto

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Porto
Economy58 kr./dag
Lille mellemklasse71 kr./dag
Stor mellemklasse147 kr./dag
Mini54 kr./dag
Kompakt stationcar87 kr./dag
Kompakt SUV116 kr./dag
Mellemstor SUV126 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Porto

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Porto?

Porto er Portugals næststørste by, der ligger ud til Atlanterhavet. Byen er kendt for at være meget kuperet, og derfor er billeje i Porto værd at overveje – også når du skal ud af byen og opleve den smukke kyststrækning. Der gælder forskellige aldersbegrænsninger blandt de mange udbydere, som tilbyder biludlejning i Porto. Aldersgrænse for leje af bil hos eksempelvis Turisprime er 21 år. Du skal desuden have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år. Hos Flizzr skal du kun være 19 år for at benytte billeje i Porto samtidig med, at du skal have været kørekortejer i minimum et år. Er du mellem 19-24 år, så tillægges der et ekstra dagsgebyr på ca. 7,50 EUR (ca. 56 DKK) pr. dag. Du kan også vælge blandt mange andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Hertz, Firefly, Dollar, Avis og Alamo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil, skal du have styr på de gældende regler i Porto. I byområder må du maks. køre 50 km/t. På landeveje er det tilladt at køre maks. 90 km/t. I Porto må du køre 100-110 km/t. på motorveje og motortrafikveje, så husk at holde øje med skiltningen, så du undgår fartbøder. Promillegrænsen i Portugal er den samme som i Danmark – nemlig maks. 0,5. Når du forlader en betalingsvej, koster det mellem ca. 0,10-3,30 EUR (ca. 0,75-25 DKK) pr. gang. Det er ikke lovpligtigt at køre med lyset tændt i dagtimerne, med mindre at du kører gennem en tunnel.

Parkering

Når du gør brug af billeje i Porto, får du naturligvis brug for at parkere. Hvis du ser et skilt med teksten Estacionamento Probido, så er det forbudt at parkere det pågældende sted. Der findes mange parkeringshuse i byen, som eksempelvis Praca de Lisboa, Ribeira Parking, Cardosas Parking og mange andre steder. Timeprisen ligger på ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Porto

Porto er en bakket by, der er delt i to af Douro-floden kombineret med en beliggenhed ved den portugisiske riviera. Lej bil i Porto – det gør det hele meget nemmere, når du skal på udflugt. En køretur til Peneda-Gerês National Park er alle benzinpengene værd. På stedet vil du opleve smuk natur, udsigter og vandfald, du kan bade i. Matosinhos Beach og strandene ved Miramar er ligeledes værd at køre efter. Biludlejning i Porto byder på noget for alle rejsende. Du kan vælge mellem mange bilklasser. Der er små, mellem og store bilmodeller med plads til alt fra to til seks, eller flere personer. Er I afsted på romantisk ferie, så lej en cabriolet og nyd det gode vejr og en tur langs kysten med åbent tag. Er der børn i bilen, så kan du bestille barnestol, og I finder vej ved at inkludere en GPS i bookingen.

Hvilke forsikringer skal man have?

En basisskadeforsikring og tyveriforsikring er som regel med i prisen, når du gør brug af en lejebil. Det betyder en selvrisiko, som skal betales, hvis du oplever uheld. Du har dog mulighed for at betale et højere beløb for helt at slippe for en selvrisiko. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra dækning, så dæk, ruder, tag og undervogn også bliver dækket – og dermed ikke kun karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Porto, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige og kan bruges i alle EU-lande. Portugal er medlem af EU, og dermed behøver du ikke at ansøge om et internationalt kørekort for at køre en udlejningsbil i Porto.

Hvor i Porto kan man hente og aflevere sin lejebil?

Porto Lufthavn er stedet, hvor du kan hente din lejebil ved ankomst. Men nogle udlejningsfirmaer, som eksempelvis Hertz, Enterprise og Keddy, har også kontor i midtbyen.


Find billig billeje i Porto

Find den lejebil i Porto, der passer til dine behov

Lille cars

98 kr. - 373 kr.

Alle biltyper

129 kr. - 820 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Porto, Portugal er 211 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Porto, Portugal er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Porto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Porto, Portugal er 448 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Porto, Portugal er i februar. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 173 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Porto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Porto, Portugal er 657 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Porto, Portugal er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 318 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Porto, Portugal er 298 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Porto, Portugal er i november. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Porto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Porto, Portugal er 627 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Porto, Portugal er i december. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Porto, Portugal er 558 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Porto, Portugal er i marts. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Porto, Portugal er 297 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Porto, Portugal er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 107 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Porto. I Porto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

54 kr./dag

13 jan. - 15 jan.
Volkswagen up!
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

71 kr./dag

13 jan. - 15 jan.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Porto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Porto

SADORENT

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

10,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,4

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,5

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,7

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,4

keddy by Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,8

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,7

Hurtige fakta om biludlejning i Porto

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Porto

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

84 kr.

Den mest populære model

Seat Ibiza
Det mest populære biludlejningsbureau i Porto, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Record Go og DRIVEONHOLIDAYS
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Porto i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Porto er 84 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 160 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Porto i de seneste 7 dage er Seat Ibiza. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Porto

Herunder vises de mest populære hoteller i Porto

Kørsel i lejebil i Porto – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Porto, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Porto, Portugal i december?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 118 kr. for at leje en bil i december i Porto. Et særligt godt tilbud vil være omkring 104 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Porto indtil videre. 353 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Porto, men for december er det ikke unormalt at se priser helt ned til 123 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Porto, Portugal biludlejning?

Udlejningsbiler i Porto fra populære udlejningssteder så som Hertz, SADORENT og Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Porto, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Porto, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Porto, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Porto er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Porto så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW X1 in Porto?

Hvordan er vejret i Porto, Portugal i november?

Normalt er vejret i Porto i november måned 13 °C og den forventede nedbør er 158 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Porto om vejret i resten af Porto?

Dem, der gerne vil leje bil i Porto til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Porto i november måned normalt er ca. 13 °C med 158 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Porto?

Priser for biler i Porto opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Porto?

Antallet af udbydere for biler i Porto er 107 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Porto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Porto. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Porto?

For at leje en bil i Porto, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Porto?

Hvis du booker billeje i Porto via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Porto?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Porto ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Porto med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Porto, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Porto på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Porto.

Kan jeg finde billeje i Porto, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Porto.

Kan jeg søge efter billeje i Porto med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Porto med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Porto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.