Billeje i Randers, Midtjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Randers, Midtjylland

Randers, Danmark
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Randers, Danmark
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Randers

Står du i Randers og gerne vil leje en bil til fx at komme til Berlin, er der forskellige regler med hensyn til at føre den over grænsen og til udlandet. Fælles for de fleste udlejningsselskaber er, at du skal oplyse, hvilke lande du ønsker at køre til, før du lejer din bil. Nogle selskaber opkræver et gebyr eller depositum og kræver ekstra forsikringsdækning, hvis du skal krydse grænsen. Noget, som er fælles for de fleste udlejere, er, at der er begrænsninger på, hvilke lande, du kan køre til. Generelt er der restriktioner på lande uden for EU samt visse lande i Østeuropa. Der er desuden ofte begrænsninger på at køre luksusbiler til enkelte lande. Derfor er det en god idé at tjekke hvert firmas lejebetingelser, før du booker. Det skal dog nævnes, at ingen udlejningsselskaber har begrænsninger på at tage en lejet bil med på en færge.

Når du skal leje en bil, forlanger udlejningsselskaberne generelt, at de kredit- og debetkort, du bruger, er i eget navn, er internationalt anerkendte og kan dække faste startudgifter såsom depositum og selvrisiko. Forudbetalte kort, opfyldningskort eller virtuelle kreditkort accepteres heller ikke af nogen udlejere. Bemærk desuden, at de fleste selskaber ikke accepterer kontant betaling, hverken når du lejer bilen, eller når senere udgifter skal betales. Du kan også komme ud for, at de kræver ekstra billed-ID såsom pas til at bekræfte gyldigheden af din identitet. Generelt er det desuden sådan, at udlejningsfirmaerne i Randers kræver et sikkerhedsdepositum, som skal falde, når du bekræfter aftalen om at leje bilen. Dette gælder også, når du foretager din booking på nettet gennem momondo. Derfor er det en god idé at tjekke lejebetingelserne, før du foretager din booking.

Der er ingen forskel mellem reglerne for bilkørsel i Randers kommune og de trafikregler, der gælder i resten af landet. Hvis du er udefrakommende, er det dog en god idé på forhånd at sætte dig ind i køreforholdene i centrum af Randers, da der er en del ensrettede veje i dette område. Læg også mærke til at der i centrum af Randers kun er én bro, hvor bilister kan krydse Gudenåen, og at der derfor kan opstå køer. På den anden side er det nemt at komme ud af byen, da motorvej E45 lægger tæt op ad Randers’ centrum, hvilket gør det let at finde en afkørsel.

Hvis du kommer som en international rejsende og gerne vil leje bil i Randers, har de fleste udlejningsfirmaer nogle generelle krav: Du skal huske at have et kørekort til den kategori af køretøj, du gerne vil leje, og at det har været gældende i mindst ét år. Det skal desuden være internationalt gældende og trykt med latinske bogstaver. Så i nogle tilfælde, skal du kunne fremvise et sådant ved siden af dit nationalt udstedte kørekort. Som regel er der også krav om, at den primære fører skal have en vis minimumsalder. Her er kravene igen forskellige, afhængigt af selskab og type af køretøj. Nogle selskaber sætter en minimumsgrænse på 25 år hos fører, mens andre accepterer en lavere aldersgrænse, men til gengæld kræver ekstra depositum og sikkerhedsgebyr. Som ung fører er det derfor en god idé, at du læser det enkelte lejeselskabs regler omkring alder, før du foretager dit valg angående leje af bil.


Find billig billeje i Randers, Midtjylland

Find den lejebil i Randers, der passer til dine behov

Biler i Lille

168 kr. - 644 kr.

Alle biltyper

168 kr. - 1.082 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Randers, Danmark er 362 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Randers, Danmark er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Randers, Danmark er 763 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Randers, Danmark er i december. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 447 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Randers, Danmark er 699 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Randers, Danmark er i december. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 494 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Randers

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Randers, Midtjylland

Hertz

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Europcar

1 kontor

FLIZZR

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Sixt

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Randers

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Randers

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Mini

Billigste lejebil

151 kr.

Den mest populære model

Citroen C1
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Randers i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Randers er 151 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 152 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Randers i de seneste 7 dage er Citroen C1. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Randers

Herunder vises de mest populære hoteller i Randers

Kørsel i lejebil i Randers – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Randers, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Randers kan normalt findes gennem Alamo. Når du booker hos Alamo, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 21,67/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Randers er 34,23/dag.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Randers, med 2 lokationer.

Randerss hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Randers er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Dem, der gerne vil leje bil i Randers til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Midtjylland i februar måned normalt er ca. 0 °C med 40 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Randers

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Randers

Kom i gang med at planlægge din rejse til Randers


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Randers, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Randers på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Randers og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Randers.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Randers med øget rengøring på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Randers.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.