De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Randers, Midtjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Randers, Midtjylland

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Randers, Midtjylland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Randers, Midtjylland
Economy354 kr./dag
Lille mellemklasse218 kr./dag
Stor mellemklasse519 kr./dag
Luksus1.771 kr./dag
Economy stationcar545 kr./dag
Fuld størrelse stationcar667 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Randers

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Randers

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Randers?

De billigste udlejningsbiler i Randers kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 174 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Randers er 367 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Randers har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Randers, med 2 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Randers?

Den mest populære bil at leje in Randers blandt momondo-brugere er Kia XCeed, efterfulgt af Volvo XC40. Vores brugere har set tilbud på Kia XCeed in Randers for 233 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 182 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 431 kr. om dagen for at leje en Volvo XC40 in Randers, selvom du kan finde priser på helt ned til 430 kr. om dagen.

Find billig billeje i Randers, Midtjylland

Find den lejebil i Randers, der passer til dine behov

Lille biler

272 kr. - 619 kr.

Alle biltyper

336 kr. - 1.059 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Randers, Danmark er 371 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Randers, Danmark er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Randers.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Randers, Danmark er 542 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Randers, Danmark er i januar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Randers.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Randers, Danmark er 796 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Randers, Danmark er i januar. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 543 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Randers, Danmark er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Randers, Danmark er i januar. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Randers, Danmark er 739 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Randers, Danmark er i januar. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 665 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Randers, Danmark er 662 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Randers, Danmark er i maj. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 521 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Randers. I Randers kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Randers.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

218 kr./dag

21 maj - 28 maj
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

354 kr./dag

21 maj - 28 maj
Opel Corsa
Renault Zoe
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

420 kr./dag

26 juli - 11 aug.
Renault Zoe

Biludlejningsfirmaer i Randers

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Randers, Midtjylland

Hertz

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Europcar

1 kontor

FLIZZR

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Sixt

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Randers

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Randers

Populære biltyper

Intermediate, Economy, SUV

Billigste lejebil

283 kr.

Den mest populære model

Kia XCeed
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Randers i de seneste 72 timer: Intermediate, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Randers er 283 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 329 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Randers i de seneste 7 dage er Kia XCeed. Vores brugere foretrækker også Volvo XC40 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Randers – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Randers, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Randers, Danmark i juni?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 926 kr. for at leje en bil i juni i Randers. Et særligt godt tilbud vil være omkring 926 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Randers indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 304 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 327 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Randers, Danmark?

Randerss hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Randers er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Randers?

Minder vejret i Randers om vejret i resten af Midtjylland?

Dem, der gerne vil leje bil i Randers til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Midtjylland i maj måned normalt er ca. 10 °C med 50 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Randers?

Priser for biler i Randers opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Randers?

Der er 19 udbydere for biler i Randers fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Randers?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Randers. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Randers?

Alle førere, der lejer en bil i Randers, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Randers?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Randers, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Randers?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Randers på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Randers med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Randers og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Randers på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Randers.

Kan jeg finde billeje i Randers, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Randers med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Randers med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Randers.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Randers på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo