Billeje i Kastrup, Hovedstaden

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kastrup, Hovedstaden

Kastrup, Danmark
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Kastrup, Danmark
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Kastrup, Hovedstaden

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Kastrup, Hovedstaden
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Hyundai i30
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

1 apr. - 2 maj
Ford Fiesta
Volkswagen Passat
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

22 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Volkswagen Passat Variant
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

1 apr. - 2 maj
Fiat 500
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

41 kr./dag

1 apr. - 2 maj
Citroen C4 Picasso
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

1 apr. - 2 maj
Peugeot 208
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Ford Fiesta
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

31 jan. - 17 feb.
Renault Clio Estate

Vigtige oplysninger om billeje i Kastrup

Der vil som udgangspunkt ikke være noget i vejen for, at du kan tage bilen med til udlandet, hvis du vil tage en udlejningsbil til for eksempel Berlin. Men du skal oplyse det til biludlejningen i Kastrup på forhånd, og du skal sikre dig, at det fremgår af din lejeaftale. Det vil koste et mindre ekstrabeløb, som dækker ekstra omkostninger til at sikre autohjælp og forsikring. Samtidig er der også lande, du ikke må tage din lejebil med til, det drejer sig typisk om enkelt østeuropæiske lande eller lande uden for EU. Der kan dog også være særlige regler, som at du ikke må køre krydse grænsen i en luksusbil. Forhør dig med udlejeren inden afhentningen, hvis du har spørgsmål.

De forskellige udlejningsfirmaer har forskellige regler. Generelt vil de alle sammen kræve betaling med kreditkort, da dette giver dem den største sikkerhed og enkelthed. Nogle vil dog acceptere betaling med et debetkort, men typisk vil de reservere et beløb på dit kort som depositum eller sikkerhed. Så vær opmærksom på dette i forhold til dig budget. Kontant betaling er typisk ikke noget, som accepteres, men skulle det lykkes dig at finde et biludlejningsfirma i Kastrup, der vil udleje mod kontant betaling, så skal du stadig være forberedt på at lægge et større beløb som depositum. Grunden til, at udlejningsfirmaerne kræver denne sikkerhed, er, at de jo skal have en eller anden form for sikkerhed for at kunne betale eventuelle bøder eller skader, som måske opstår under din lejeperiode.

Der er ikke nogen særlige færdselslove, der gør sig gældende i Kastrup eller Hovedstadsregionen. Hvid du lejer bil i lufthavnen og tager ud for at ramme motorvejen, så vær opmærksom på, at du rammer motorvejen i den rigtige retning. Kommer du forkert ned, så er næste afkørsel på den anden side af betalingsanlægget i Sverige, og er du først kommet ned på tilkørslen, så er det strengt forbudt og direkte farligt at bakke tilbage eller vende bilen. Du skal fortsætte uden ophold over til betalingsanlægget på den svenske side. I reglen skulle du kunne få rabat på bropassagen, hvis du kører fra ved første frakørsel og vender tilbage og kører mod Danmark igen. Men forklar din fejl i kassen derovre, og hør om der er nogle muligheder. Skal du betale fuld pris alligevel, så udnyt fejlen til at besøge indkøbscentret Emporia i nærheden af broen med masser af butikker og restauranter eller selve Malmø by.

En international rejsende, der er interesseret i billeje i Kastrup, har brug for kørekort og eventuelt et internationalt kørekort for at undgå eventuelle sprogproblemer i forhold til kørekortet, og det er et krav, hvis kortet ikke er med latinske bogstaver. Medbring derudover en kopi af en eventuel booking. Det kan generelt anbefales at booke i forvejen. Tag også et internationalt kreditkort med. Hvilke kort, der accepteres, varierer lidt fra udlejningsselskab til udlejningsselskab. Men alle de gængse internationale kort vil normalt accepteres. Du skal være opmærksomme på, at den primær lejers navn skal være det samme på bookingen, kørekortet, kreditkortet for at blive accepteret. Med alt dette på plads, skulle det ikke tage mange minutter hente en lejebil i Kastrup. Lidt forberedelse kan altså være med til at voldsomt nedbringe den tid, man skal tilbringe ved biludlejningens skranke i Kastrup, og dermed kan man hurtige komme ud og opleve og få noget for sine penge.


Find billig billeje i Kastrup, Hovedstaden

Find den lejebil i Kastrup, der passer til dine behov

Biler i Lille

257 kr. - 833 kr.

Alle biltyper

276 kr. - 971 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kastrup, Danmark er 394 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kastrup, Danmark er i april. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kastrup.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kastrup, Danmark er 443 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kastrup, Danmark er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kastrup.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Kastrup, Danmark er 554 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Kastrup, Danmark er i oktober. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 398 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

1 apr. - 2 maj
Fiat 500
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

1 apr. - 2 maj
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

1 apr. - 2 maj
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Kastrup

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kastrup, Hovedstaden

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,4

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,6

Value

8,2

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,3

Budget

2 kontorer

Alamo

1 kontor

Enterprise

1 kontor

FLIZZR

1 kontor

National

1 kontor

Sunnycars

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kastrup

Herunder vises de mest populære hoteller i Kastrup

Kørsel i lejebil i Kastrup – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kastrup, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Kastrup kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 27,06/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kastrup er 27,06/dag.

Når du lejer en bil i Kastrup, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Kastrup er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Kastrup.

Dem, der gerne vil leje bil i Kastrup til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hovedstaden i januar måned normalt er ca. 0 °C med 40 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Kastrup

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Kastrup

Lejebiler der er populære i Kastrup

Lej en af disse populære biltyper i Kastrup

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kastrup


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Kastrup ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Kastrup. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, uanset om det er for biler i Kastrup eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Kastrup med fair brændstofregler.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Kastrup.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Kastrup.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.