Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Kastrup, Hovedstaden

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kastrup, Hovedstaden

Kastrup, Danmark
25. apr. — 2. maj
Kastrup, Danmark
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Kastrup, Hovedstaden

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Kastrup, Hovedstaden
Economy166 kr./dag
Lille mellemklasse195 kr./dag
Stor mellemklasse205 kr./dag
Mini132 kr./dag
Premium425 kr./dag
Economy stationcar191 kr./dag
Mellemstor SUV236 kr./dag
Middel stationcar238 kr./dag
Standard stationcar261 kr./dag
Kompakt stationcar269 kr./dag
Kompakt SUV270 kr./dag
Standard SUV280 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Kastrup, Hovedstaden

Find den lejebil i Kastrup, der passer til dine behov

Lille biler

208 kr. - 766 kr.

Alle biltyper

284 kr. - 687 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Kastrup, Danmark er 336 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Kastrup, Danmark er i april. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 208 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Kastrup, Danmark er 469 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Kastrup, Danmark er i december. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Kastrup, Danmark er 486 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Kastrup, Danmark er i november. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 407 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kastrup, Danmark er 398 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kastrup, Danmark er i april. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Kastrup, Danmark er 560 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Kastrup, Danmark er i december. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Kastrup, Danmark er 384 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Kastrup, Danmark er i juli. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 381 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

132 kr./dag

1 juni - 29 juni
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

166 kr./dag

1 maj - 31 maj
Volkswagen Polo
Hyundai Elantra Touring
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer
5-dørs køretøjer

191 kr./dag

1 maj - 31 maj
Hyundai Elantra Touring

Information om og trends inden for biludlejning i Kastrup

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kastrup

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kastrup?

De billigste udlejningsbiler i Kastrup kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 144 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kastrup er 1.078 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kastrup?

Den mest populære bil at leje in Kastrup blandt momondo-brugere er Ford Transit, efterfulgt af Volkswagen Multivan. Vores brugere har set tilbud på Ford Transit in Kastrup for 1.125 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 736 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 790 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Multivan in Kastrup, selvom du kan finde priser på helt ned til 692 kr. om dagen.

Biludlejningsfirmaer i Kastrup

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kastrup, Hovedstaden

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,4

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,3

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,3

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,3

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,2

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,2

Sunnycars

2 kontorer

FLIZZR

1 kontor

National

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Kastrup

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kastrup

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

144 kr.

Den mest populære model

Ford Transit
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kastrup i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Kastrup er 144 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.078 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kastrup i de seneste 7 dage er Ford Transit. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate Wagon som alternativ.

Kørsel i lejebil i Kastrup – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kastrup, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kastrup, Danmark?

Når du lejer en bil i Kastrup, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Kastrup er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Kastrup.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Kastrup?

Minder vejret i Kastrup om vejret i resten af Hovedstaden?

Dem, der gerne vil leje bil i Kastrup til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hovedstaden i april måned normalt er ca. 6 °C med 40 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kastrup?

Priser for biler i Kastrup opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kastrup?

Antallet af udbydere for biler i Kastrup er 11 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kastrup?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Kastrup. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kastrup?

For at leje en bil i Kastrup, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kastrup?

Du bør booke billeje i Kastrup ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kastrup?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Kastrup. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Kastrup med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Kastrup eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kastrup på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Kastrup med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Kastrup, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Kastrup.

Kan jeg søge efter billeje i Kastrup med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Kastrup.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kastrup på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Kastrup

Populære biludlejningsbureauer i Kastrup