Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Kastrup, Hovedstaden

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kastrup, Hovedstaden

Kastrup, Danmark
26. mar. — 2. apr.
Kastrup, Danmark
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Kastrup

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kastrup

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kastrup?

De billigste udlejningsbiler i Kastrup kan normalt findes gennem Bureau: Overraskelse. Når du booker hos Bureau: Overraskelse, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 164 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kastrup er 164 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kastrup?

Den mest populære bil at leje in Kastrup blandt momondo-brugere er Ford Transit, efterfulgt af Volkswagen Polo. Vores brugere har set tilbud på Ford Transit in Kastrup for 1.102 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 721 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 561 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Polo in Kastrup, selvom du kan finde priser på helt ned til 247 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Kastrup, Hovedstaden

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Kastrup, Hovedstaden
Economy167 kr./dag
Lille mellemklasse196 kr./dag
Stor mellemklasse225 kr./dag
Mini133 kr./dag
Premium399 kr./dag
Mellemstor SUV236 kr./dag
Middel stationcar246 kr./dag
Kompakt stationcar246 kr./dag
Standard stationcar252 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Kastrup

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Kastrup?

Der vil som udgangspunkt ikke være noget i vejen for, at du kan tage bilen med til udlandet, hvis du vil tage en udlejningsbil til for eksempel Berlin. Men du skal oplyse det til biludlejningen i Kastrup på forhånd, og du skal sikre dig, at det fremgår af din lejeaftale. Det vil koste et mindre ekstrabeløb, som dækker ekstra omkostninger til at sikre autohjælp og forsikring. Samtidig er der også lande, du ikke må tage din lejebil med til, det drejer sig typisk om enkelt østeuropæiske lande eller lande uden for EU. Der kan dog også være særlige regler, som at du ikke må køre krydse grænsen i en luksusbil. Forhør dig med udlejeren inden afhentningen, hvis du har spørgsmål.

Kan du leje en udlejningsbil i Kastrup uden et kreditkort?

De forskellige udlejningsfirmaer har forskellige regler. Generelt vil de alle sammen kræve betaling med kreditkort, da dette giver dem den største sikkerhed og enkelthed. Nogle vil dog acceptere betaling med et debetkort, men typisk vil de reservere et beløb på dit kort som depositum eller sikkerhed. Så vær opmærksom på dette i forhold til dig budget. Kontant betaling er typisk ikke noget, som accepteres, men skulle det lykkes dig at finde et biludlejningsfirma i Kastrup, der vil udleje mod kontant betaling, så skal du stadig være forberedt på at lægge et større beløb som depositum. Grunden til, at udlejningsfirmaerne kræver denne sikkerhed, er, at de jo skal have en eller anden form for sikkerhed for at kunne betale eventuelle bøder eller skader, som måske opstår under din lejeperiode.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Kastrup?

Der er ikke nogen særlige færdselslove, der gør sig gældende i Kastrup eller Hovedstadsregionen. Hvid du lejer bil i lufthavnen og tager ud for at ramme motorvejen, så vær opmærksom på, at du rammer motorvejen i den rigtige retning. Kommer du forkert ned, så er næste afkørsel på den anden side af betalingsanlægget i Sverige, og er du først kommet ned på tilkørslen, så er det strengt forbudt og direkte farligt at bakke tilbage eller vende bilen. Du skal fortsætte uden ophold over til betalingsanlægget på den svenske side. I reglen skulle du kunne få rabat på bropassagen, hvis du kører fra ved første frakørsel og vender tilbage og kører mod Danmark igen. Men forklar din fejl i kassen derovre, og hør om der er nogle muligheder. Skal du betale fuld pris alligevel, så udnyt fejlen til at besøge indkøbscentret Emporia i nærheden af broen med masser af butikker og restauranter eller selve Malmø by.

Hvilke dokumenter har en international rejsende brug for at leje en bil i Kastrup?

En international rejsende, der er interesseret i billeje i Kastrup, har brug for kørekort og eventuelt et internationalt kørekort for at undgå eventuelle sprogproblemer i forhold til kørekortet, og det er et krav, hvis kortet ikke er med latinske bogstaver. Medbring derudover en kopi af en eventuel booking. Det kan generelt anbefales at booke i forvejen. Tag også et internationalt kreditkort med. Hvilke kort, der accepteres, varierer lidt fra udlejningsselskab til udlejningsselskab. Men alle de gængse internationale kort vil normalt accepteres. Du skal være opmærksomme på, at den primær lejers navn skal være det samme på bookingen, kørekortet, kreditkortet for at blive accepteret. Med alt dette på plads, skulle det ikke tage mange minutter hente en lejebil i Kastrup. Lidt forberedelse kan altså være med til at voldsomt nedbringe den tid, man skal tilbringe ved biludlejningens skranke i Kastrup, og dermed kan man hurtige komme ud og opleve og få noget for sine penge.


Find billig billeje i Kastrup, Hovedstaden

Find den lejebil i Kastrup, der passer til dine behov

Lille biler

194 kr. - 494 kr.

Alle biltyper

260 kr. - 648 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Kastrup, Danmark er 299 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Kastrup, Danmark er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 194 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Kastrup, Danmark er 440 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Kastrup, Danmark er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Kastrup, Danmark er 467 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Kastrup, Danmark er i november. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 398 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kastrup, Danmark er 438 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kastrup, Danmark er i april. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kastrup.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Kastrup, Danmark er 562 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Kastrup, Danmark er i december. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Kastrup, Danmark er 371 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Kastrup, Danmark er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kastrup. I Kastrup kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

133 kr./dag

1 apr. - 30 apr.
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

167 kr./dag

1 maj - 31 maj
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

196 kr./dag

25 mar. - 24 apr.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Kastrup

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kastrup, Hovedstaden

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,4

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,3

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,4

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,4

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,2

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,2

Sunnycars

2 kontorer

FLIZZR

1 kontor

National

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Kastrup

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kastrup

Populære biltyper

Standard, Passenger Van, Wagon

Billigste lejebil

279 kr.

Den mest populære model

Ford Transit
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kastrup i de seneste 72 timer: Standard, Passenger Van, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Kastrup er 279 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.064 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kastrup i de seneste 7 dage er Ford Transit. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate Wagon som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kastrup

Herunder vises de mest populære hoteller i Kastrup
Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 18, Kastrup, Capital Region, Denmark

0,5 km fra centrum

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup, Capital Region, Denmark

0,5 km fra centrum

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Kastruplundgade 15, Kastrup, Capital Region, Denmark

0,5 km fra centrum

Scandic Cph Strandpark

Scandic Cph Strandpark

Amager Strandvej 401, Kastrup, Capital Region, Denmark

0,3 km fra centrum

Copenhagen Go Hotel

Copenhagen Go Hotel

Gemmas Alle 203, Kastrup, Capital Region, Denmark

2,8 km fra centrum

Zleep Hotel Copenhagen Airport

Zleep Hotel Copenhagen Airport

Løjtegårdsvej 97a, Kastrup, Capital Region, Denmark

2,4 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Kastrup – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kastrup, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Kastrup, Danmark i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Kastrup fra omkring 389 kr.-412 kr.. 491 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Kastrup, men for april er det ikke unormalt at se priser helt ned til 305 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kastrup, Danmark?

Når du lejer en bil i Kastrup, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Kastrup er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Kastrup.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Kastrup?

Minder vejret i Kastrup om vejret i resten af Hovedstaden?

Dem, der gerne vil leje bil i Kastrup til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hovedstaden i marts måned normalt er ca. 2 °C med 30 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kastrup?

Priser for biler i Kastrup opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kastrup?

Antallet af udbydere for biler i Kastrup er 11 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kastrup?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Kastrup. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kastrup?

For at leje en bil i Kastrup, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kastrup?

Du bør booke billeje i Kastrup ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kastrup?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Kastrup. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Kastrup med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Kastrup eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kastrup på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Kastrup med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Kastrup, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Kastrup.

Kan jeg søge efter billeje i Kastrup med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Kastrup.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kastrup på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo