Billeje i Trondheim

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trondheim

Trondheim, Norge
9. mar — 16. mar
Samme aflevering
Trondheim, Norge
tir 9.3
Middag
tir 16.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Trondheim

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trondheim
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.6

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Afstanden fra Trondheim til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Trondheim Værnes (TRD)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Trondheim

44 brugere har søgt efter billeje i Trondheim med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trondheim for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Trondheim. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Trondheim i april?

I april i Trondheim var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 249 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 249 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 202 kr. og har en gennemsnitspris på 240 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trondheim har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Trondheim er Hertz med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 515 kr. fra dens 2 beliggenheder i Trondheim. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Hertz i Trondheim er 228 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Trondheim biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Trondheim har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Budget og Europcar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Trondheim, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Trondheim i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Trondheim i april. I Trondheim kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 9 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Trondheim koster 933 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trondheim har flest biludlejningssteder?

Sixt har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 415 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trondheim?

Hastighedsbegrænsningen i Trondheim er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Trondheim har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Trondheim, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 110 km/t..

Hvordan er vejret i Trondheim, Norge i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Trondheim 0 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Trondheim.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

marts i Trondheim er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Trondheim.

Minder vejret i Trondheim om vejret i resten af Sør-Trøndelag?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Trondheim til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Sør-Trøndelag normalt har en temperatur på 0 °C, og at du kan forvente 50 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Trondheim

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Trondheim

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trondheim

  • Få den seneste informatiom om fly til Trondheim

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Trondheim
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Trondheims mest populære områder

    Find hoteller in Trondheim