Lej en bil i Trondheim, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trondheim, Norge

Trondheim, Norge
19. maj — 26. maj
Samme aflevering
Trondheim, Norge
ons 19.5
Middag
ons 26.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Trondheim

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trondheim, Norge
8,4
Fantastisk
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
6,6
God
4 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,5
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Trondheim, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Trondheim Værnes (TRD)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Trondheim

44 brugere har søgt efter billeje i Trondheim med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trondheim for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Trondheim. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trondheim har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Trondheim er Hertz med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 511 kr. fra dens 2 beliggenheder i Trondheim. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Hertz i Trondheim er 226 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Trondheim, Norge biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Trondheim har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Budget og Europcar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Trondheim, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Trondheim i juni måned?

På rejser til Trondheim i juni måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Trondheim i juni måned, når temperaturer er på omkring 13 °C og der er 90 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Trondheim koster 296 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trondheim har flest biludlejningssteder?

Sixt har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 412 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trondheim, Norge?

Hastighedsbegrænsningen i Trondheim er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Trondheim har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Trondheim, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 110 km/t..

Hvordan er vejret i Trondheim, Norge i maj?

I maj måned er gennemsnitstemperaturen i Trondheim 9 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Trondheim.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Klimaet i Trondheim under maj måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Trondheim. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Trondheim plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Ford Ka og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Trondheim om vejret i resten af Sør-Trøndelag?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Trondheim til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Sør-Trøndelag normalt har en temperatur på 9 °C, og at du kan forvente 50 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Norge

Se vores biludlejningstilbud i byer som Oslo, Bergen og Tromsø i Norge

Biludlejning i lufthavne i Trondheim

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Trondheim

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trondheim