Billeje i Trondheim, Sør-Trøndelag

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trondheim, Sør-Trøndelag

Trondheim, Norge
3. Dec — 10. Dec
Trondheim, Norge
Sun 3.12
Middag
Sun 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Trondheim

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Trondheim

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Trondheim?

De billigste udlejningsbiler i Trondheim kan normalt findes gennem keddy by Europcar. Når du booker hos keddy by Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 259 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Trondheim er 259 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Trondheim har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Trondheim, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Trondheim?

Leje af Toyota Yaris og Toyota Corolla Wagon in Trondheim er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Toyota Yaris in Trondheim kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 415 kr./dag og kan gå helt ned til 285 kr./dag. Priser på leje af en Toyota Corolla Wagon kan også variere, men plejer at ligge på omkring 312 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 246 kr./dag.

Find billig billeje i Trondheim, Sør-Trøndelag

Find den lejebil i Trondheim, der passer til dine behov

Lille cars

251 kr. - 883 kr.

Alle biltyper

331 kr. - 1.108 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Trondheim, Norge er 486 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Trondheim, Norge er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 251 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Trondheim, Norge er 703 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Trondheim, Norge er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 389 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Trondheim, Norge er 693 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 564 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Trondheim, Norge er 634 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 424 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Trondheim, Norge er 535 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 564 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Trondheim

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trondheim, Sør-Trøndelag

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

1 kontor

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

7,0

Sunnycars

3 kontorer

Avis

2 kontorer

keddy by Europcar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Trondheim

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Trondheim

Populære biltyper

Economy, Mini, SUV

Billigste lejebil

281 kr.

Den mest populære model

Class Standard SUV
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Trondheim i de seneste 72 timer: Economy, Mini, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Trondheim er 281 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 395 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Trondheim i de seneste 7 dage er Class Standard SUV. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Trondheim

Herunder vises de mest populære hoteller i Trondheim

Kørsel i lejebil i Trondheim – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Trondheim, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Trondheim, Norge i december?

I december i Trondheim var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 459 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 459 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 272 kr. og har en gennemsnitspris på 339 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trondheim, Norge?

Hastighedsbegrænsningen i Trondheim er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Trondheim har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Trondheim, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 110 km/t..

Hvordan er vejret i Trondheim, Norge i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Trondheim 1 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Trondheim.

Minder vejret i Trondheim om vejret i resten af Sør-Trøndelag?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Trondheim til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Sør-Trøndelag normalt har en temperatur på 1 °C, og at du kan forvente 70 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Trondheim?

Priser for biler i Trondheim opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Trondheim?

Der er 10 udbydere for biler i Trondheim fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Trondheim?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Trondheim. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Trondheim?

For at leje en bil i Trondheim, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Trondheim?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Trondheim, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Trondheim?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Trondheim ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Trondheim med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Trondheim.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Trondheim på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Trondheim på momondo.

Kan jeg finde billeje i Trondheim, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Trondheim med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Trondheim med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Trondheim med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Trondheim på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.