Lej en bil i Trondheim, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trondheim, Norge

Trondheim, Norge
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Trondheim, Norge
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Trondheim, Norge

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

163 kr. - 644 kr.

Alle biltyper

307 kr. - 644 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Trondheim, Norge, er 352 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Trondheim, Norge, er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 163 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Trondheim.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Trondheim, Norge, er 256 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Trondheim, Norge, er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 347 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Trondheim.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Trondheim, Norge, er 256 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Trondheim, Norge, er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trondheim. I Trondheim kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Trondheim.

Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

289 kr./dag

19 aug – 27 aug
Toyota Yaris
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

289 kr./dag

19 aug – 27 aug
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

295 kr./dag

19 aug – 27 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Trondheim

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trondheim, Norge
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Trondheim, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Trondheim Værnes (TRD)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Trondheim

44 brugere har søgt efter billeje i Trondheim med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trondheim for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Trondheim. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trondheim har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Trondheim er Hertz med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 527 kr. fra dens 2 beliggenheder i Trondheim. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Hertz i Trondheim er 233 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Trondheim, Norge biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Trondheim har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Budget, Avis og Hertz er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Trondheim, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Trondheim i august måned?

På rejser til Trondheim i august måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Trondheim i august måned, når temperaturer er på omkring 9 °C og der er 110 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Trondheim koster 306 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trondheim har flest biludlejningssteder?

Hertz har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 527 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trondheim, Norge?

Hastighedsbegrænsningen i Trondheim er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Trondheim har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Trondheim, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 110 km/t..

Hvordan er vejret i Trondheim, Norge i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Trondheim 13 °C, og den forventede nedbør er 90 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Trondheim.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i Trondheim under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Trondheim. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Trondheim plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Opel Corsa og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Trondheim om vejret i resten af Sør-Trøndelag?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Trondheim til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Sør-Trøndelag normalt har en temperatur på 13 °C, og at du kan forvente 90 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Norge

Se vores biludlejningstilbud i byer som Oslo, Bergen og Tromsø i Norge

Biludlejning i lufthavne i Trondheim

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Trondheim

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trondheim