Billeje i Kirkenes, Finnmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kirkenes, Finnmark

Kirkenes, Norge
10. dec. — 17. dec.
Kirkenes, Norge
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Kirkenes

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kirkenes

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kirkenes?

De billigste udlejningsbiler i Kirkenes kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 513 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kirkenes er 513 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kirkenes?

Den mest populære bil at leje in Kirkenes blandt momondo-brugere er Toyota C-HR, efterfulgt af Toyota Yaris. Vores brugere har set tilbud på Toyota C-HR in Kirkenes for 485 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 417 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 899 kr. om dagen for at leje en Toyota Yaris in Kirkenes, selvom du kan finde priser på helt ned til 714 kr. om dagen.

Find billig billeje i Kirkenes, Finnmark

Find den lejebil i Kirkenes, der passer til dine behov

Lille cars

319 kr. - 808 kr.

Alle biltyper

319 kr. - 998 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Kirkenes, Norge er 374 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Kirkenes, Norge er i februar. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 319 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kirkenes. I Kirkenes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kirkenes, Norge er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kirkenes, Norge er i juni. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kirkenes. I Kirkenes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Kirkenes

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kirkenes, Finnmark

Europcar

2 kontorer

Avis

1 kontor

Sixt

2 kontorer

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

3,0

Budget

1 kontor

keddy by Europcar

3 kontorer

Sunnycars

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kirkenes

Herunder vises de mest populære hoteller i Kirkenes

Kørsel i lejebil i Kirkenes – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kirkenes, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Kirkenes i januar måned?

Baseret på vejret i Kirkenes i januar måned, bør du leje en firehjulstrækker. I januar har Kirkenes gennemsnitlig 23 mm nedbør og en temperatur på omkring -11 °C. På trods af at vejret kan variere fra år til år, er det nok stadig dit bedste bud at leje en firehjulstrækker, da den er nemmere at manøvrere gennem sne og is takket være friehjulstrækket. Leje af en SUV i Kirkenes koster 338 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kirkenes, Norge?

Kirkeness hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kirkenes er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Kirkenes, Norge i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Kirkenes i december måned, bør forvente temperaturer på omkring -10 °C og ca. 33 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Kirkenes om vejret i resten af Finnmark?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Kirkenes og rundt i Finnmark eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring -7 °C og ca. 53 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kirkenes?

Priser for biler i Kirkenes opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kirkenes?

Fra december 2023 er der 19 udbydere at vælge mellem for biler i Kirkenes.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kirkenes?

Blandt forskellige lande, herunder Kirkenes, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kirkenes?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Kirkenes. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kirkenes?

Du bør booke billeje i Kirkenes ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kirkenes?

Når du har udført en søgning efter billeje i Kirkenes, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Kirkenes med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Kirkenes, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kirkenes på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Kirkenes på momondo.

Kan jeg finde billeje i Kirkenes, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Kirkenes.

Kan jeg søge efter billeje i Kirkenes med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Kirkenes.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kirkenes på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.