Billeje i Ålesund, Møre og Romsdal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ålesund, Møre og Romsdal

Ålesund, Norge
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Ålesund, Norge
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Ålesund, Møre og Romsdal

Find den lejebil i Ålesund, der passer til dine behov

Biler i Lille

173 kr. - 816 kr.

Alle biltyper

260 kr. - 816 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ålesund, Norge er 363 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ålesund, Norge er i december. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 173 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ålesund. I Ålesund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Ålesund, Norge er 300 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Ålesund, Norge er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 316 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ålesund. I Ålesund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Ålesund, Norge er 278 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Ålesund, Norge er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 322 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ålesund. I Ålesund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Ålesund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ålesund, Møre og Romsdal

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

9,0

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,0

Sunnycars

3 kontorer

Europcar

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Avis

1 kontor

Sixt

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ålesund

Herunder vises de mest populære hoteller i Ålesund

Kørsel i lejebil i Ålesund – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ålesund, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Ålesund kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 39,14/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ålesund er 39,14/dag.

Hastighedsbegrænsningen i Ålesund er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Ålesund har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Ålesund, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 110 km/t..

Dem, der gerne vil leje bil i Ålesund til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Møre og Romsdal i februar måned normalt er ca. 1 °C med 121 mm mulig regn.


Lejebiler der er populære i Ålesund

Lej en af disse populære biltyper i Ålesund

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ålesund


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Ålesund, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Ålesund, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Ålesund eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Ålesund.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Ålesund med øget rengøring på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Ålesund.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.