Billeje i Austin, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Austin, Texas

Austin, TX, USA
11. dec. — 18. dec.
Austin, TX, USA
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Austin

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Austin

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Austin?

De billigste udlejningsbiler i Austin kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 260 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Austin er 1.278 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Austin har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Austin, med 20 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Austin?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Edge in Austin, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Ford Mustang Convertible. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Edge, er priserne i gennemsnit på 705 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Edge in Austin på helt ned til 513 kr. om dagen. Leje af en Ford Mustang Convertible in Austin ligger i gennemsnit på 906 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 263 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Austin, Texas

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Austin, Texas
Economy311 kr./dag
Lille mellemklasse307 kr./dag
Stor mellemklasse308 kr./dag
Standard328 kr./dag
Stor316 kr./dag
Lille varevogn288 kr./dag
Stor SUV447 kr./dag
Luksus388 kr./dag
Mellemstor SUV258 kr./dag
Standard SUV262 kr./dag
Kompakt SUV331 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Austin

Der er mange grunde til, at du bør overveje at leje bil i Austin. Udlejning gør din oplevelse i byen nemmere og mere praktisk, når du bevæger dig rundt. Et personligt køretøj kan give dig mulighed for at udforske McKinney Falls State Park, som omfatter et af de mest fantastiske vandfald i Texas, og som ligger i udkanten af byen. Familier kan også nyde godt af udendørs tid i Zilker Metropolitan Park, som har flere fritidsfaciliteter. En af de mest ikoniske gader i Austin er Sixth Street, som løber fra Congress Ave til i-35. Det har mange virksomheder og restauranter, hvilket gør det ret travlt især i myldretiden. Desværre vil du opdage, at det ikke er let at finde parkering i centrum af Austin. Der er gratis parkering om aftenen på hverdage og søndage. Afmålte parkeringspladser er spredt over hele byens centrum og koster en gang i timen. Der er også flere parkeringspladser og garager til rådighed. Du kan finde over 25 billige biludlejninger i Austin med et udvalg af køretøjer at vælge imellem.

Er det umagen værd at leje en bil, mens man besøger Austin?

I Austin kan du også besøge parkerne Palmetto og Inks Lake State, som ligger i udkanten af byen. Disse parker er et økonomisk overkommeligt og fleksibelt middel til at udforske steder, der ikke er let tilgængelige med offentlig transport. Rush time i Austin er hovedsageligt mellem tidlige morgener, hvor folk er på vej til arbejde og sene aftener, og derfor anbefales det at leje biler fra Biludlejning i Austin, at du flytter rundt før eller efter disse timer for at undgå tung trafik. I-35 er normalt blandt de første veje, der skal bakkes op i myldretiden.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Austin, TX?

Austin er en håndfri by, hvilket betyder, at det er ulovligt at køre, mens du bruger elektroniske håndholdte enheder, bortset fra håndfri GPS-skærme eller Bluetooth-systemer. Det er også obligatorisk, at alle førere og passagerer har deres sikkerhedsseler på, mens bilen er i bevægelse, og at børn skal sidde sikkert fastspændt i deres bilsæder (som kan fås på anmodning til billig billejei Austin). Bilister er også forbudt at køre på Austin-veje, hvis de har et indhold af alkohol i blodet på over 0,08 %. For at være på den sikre side, må du ikke drikke og køre, mens du bruger udlejningsbiler i Austin, og du skal sørge for at kontakte Austin-afdelingen for motorkøretøjer for at få de seneste opdateringer af færdselsloven.

Kan jeg køre til Mexico med en udlejningsbil fra Austin, Texas?

Når det drejer sig om Biludlejning i Austin, kan du køre til en anden stat uden problemer. Det samme gælder generelt for Canada. De fleste større biludlejningsfirmaer i Austin giver dig mulighed for at køre ind i Mexico, så længe du køber mexicanske bilforsikringer fra dem, før du forlader landet. Generelt kan du ikke bestille en enkeltlejebolig til Mexico. Du skal muligvis også bruge en midlertidig bilimporttilladelse for at køre bilen ind i Mexico, som du kan få hos den mexicanske Nationalbank, Banjercito.

Kan du leje en udlejningsbil i Austin uden kreditkort?

Hvis du har et stort kreditkort, er Biludlejning i Austin ganske enkelt. Du kan også potentielt finde billig billejei Austin ved hjælp af betalingskort eller kontanter, men denne metode kan være lidt hårdere, afhængigt af den udlejningsbil, du bruger. Hvis du vil bruge et betalingskort til at leje en bil, skal du højst sandsynligt være 25 år eller ældre, og debetkortet skal være i navnet på den person, der lejer bilen. Der kan også være begrænsninger på den type bil, du kan leje med et betalingskort. Hvis du lejer fra en lufthavnsplacering, skal du sørge for en returflybillet til leje med et betalingskort. Det er vigtigt at bemærke, at der vil være en betydelig holdeplads på dit betalingskort, som vil blive på plads i løbet af lejeperioden. Nogle steder vil tillade billeje i Austin med kontanter, men det er almindelig praksis for virksomheden at forvente et betydeligt depositum fra dig i løbet af din udlejningsbil periode.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Austin?

Hvis du besøger Austin fra et andet land end USA eller Canada, skal du fremvise et gyldigt kørekort fra dit hjemland for at leje en bil. Dette kørekort skal indeholde dit fotografi. Hvis licensen er på et andet sprog end engelsk, er det også en god idé at give en international chaufførs tilladelse. Hvis du ikke kan få en international chaufførtilladelse fra dit hjemland, bør det være tilstrækkeligt at indsende en maskinskrevet skrivelse med en oversættelse af dine licensoplysninger til engelsk. Det er ikke nok at have en international kørekort til at leje en bil, da du også skal have en licens fra dit hjemland. Udenlandske rejsende kan også opleve, at udlejningsfirmaer vil forvente en anden form for legitimation til at leje en bil, såsom et pas.


Find billig billeje i Austin, Texas

Find den lejebil i Austin, der passer til dine behov

Lille cars

299 kr. - 718 kr.

Alle biltyper

420 kr. - 732 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Austin, USA er 479 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Austin, USA er i marts. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Austin. I Austin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Austin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Austin, USA er 559 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Austin, USA er i maj. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Austin. I Austin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Austin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Austin, USA er 482 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Austin, USA er i august. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Austin. I Austin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Austin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Austin, USA er 493 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Austin, USA er i februar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 401 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Austin. I Austin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Austin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Austin, USA er 287 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Austin, USA er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Austin. I Austin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Austin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Austin, USA er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Austin, USA er i maj. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Austin. I Austin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

310 kr./dag

1 jan. - 31 jan.
Hyundai i30
Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

321 kr./dag

1 jan. - 31 jan.
Renault Clio

Biludlejningsfirmaer i Austin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Austin, Texas

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

9,2

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,1

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

20 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,9

Advantage

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,3

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,6

Avis

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,7

Value

5,9

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,9

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,1

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,3

Fox

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Austin

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Austin

Populære biltyper

Intermediate, Standard, SUV

Billigste lejebil

373 kr.

Den mest populære model

Ford Edge
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Austin i de seneste 72 timer: Intermediate, Standard, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Austin er 373 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 631 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Austin i de seneste 7 dage er Ford Edge. Vores brugere foretrækker også Ford Mustang Convertible som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Austin

Herunder vises de mest populære hoteller i Austin

Kørsel i lejebil i Austin – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Austin, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Austin, Texas biludlejning?

Udlejningsbiler i Austin fra populære udlejningssteder så som Enterprise Rent-A-Car, Budget og Fox tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Austin, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Austin i januar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 12 °C og nedbør på 59 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Austin. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Austin rejsende. Leje af en Standard i Austin koster 1.351 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Austin, Texas?

Når du lejer en bil i Austin, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Austin er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Austin.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chrysler 300 in Austin?

Hvordan er vejret i Austin, TX i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Austin 11 °C, og den forventede nedbør er 61 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Austin.

Minder vejret i Austin om vejret i resten af Texas?

Dem, der gerne vil leje bil i Austin til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Texas i december måned normalt er ca. 9 °C med 55,3 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Austin?

Priser for biler i Austin opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Austin?

Der er 72 udbydere for biler i Austin fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Austin?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Austin. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Austin?

For at leje en bil i Austin, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Austin?

Hvis du booker billeje i Austin via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Austin?

Når du har udført en søgning efter billeje i Austin, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Austin med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Austin.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Austin på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Austin.

Kan jeg finde billeje i Austin, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Austin med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Austin med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Austin.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Austin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.