Bil USA San Francisco

Billeje i San Francisco

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San Francisco

fre.. 10.7.
Middag
lør.. 11.7.
Middag
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det billigst at leje en bil i San Francisco?

Alle
165 kr - 613 kr
Economy
152 kr - 343 kr

Det billigste tidspunkt at leje en bil i San Francisco er i januar. Med en lejepris på kun 231 kr pr. dag er prisen 23% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I San Francisco kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i San Francisco

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San Francisco

Tilbage til alle udbydere

Alamo

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,7

Vurdering baseret på 7.575 anmeldelser

Se alle 4 steder

Enterprise

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,5

Vurdering baseret på 13.760 anmeldelser

Se alle 11 steder

Avis

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 2.373 anmeldelser

Se alle 6 steder

Sixt

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 1.903 anmeldelser

Se alle 4 steder

Budget

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 4.513 anmeldelser

Se alle 6 steder

Hertz

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 4.985 anmeldelser

Se alle 10 steder

Dollar

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 6.970 anmeldelser

Se alle 3 steder

Thrifty

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 3.406 anmeldelser

Se alle 2 steder

Information om din rejse til San Francisco

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i San Francisco?

“If you’re going to San Francisco…. Du kan godt skrue op for fuld skrue i din udlejningsbil for denne klassiske sang, der afspejler den liberale kultur, som stadig hersker i byen. Alderskravene for biludlejning er derimod noget, som de private udlejningsfirmaer vægter højt, og de kan variere mellem udbyderne. Hos Alamo skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af billeje i San Francisco. Nogle af selskabets store luksusbiler udlejes dog kun til chauffører, der er fyldt 25 år. Hos udlejningsfirmaet Dollar skal du til gengæld kun være 20 år for at kunne få glæde af en lejebil. Derudover skal du også være fyldt 25 år, for at kunne leje firmaets store biler. For begge selskaber, samt for mange af de andre udbydere, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis og flere andre, bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet varierer afhængig af selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

For at billeje i San Francisco skal blive en succes, skal du kende de gængse trafik- og færdselsregler. Denne vestamerikanske by har især en del ensrettede veje samtidig med, at der er flere spor, som kun er forbeholdt busser. Når du gør brug af biludlejning i San Francisco, skal du også være opmærksom på, at det mange steder ikke er muligt at foretage venstresving i specifikke tidsrum. Derfor er det naturligvis vigtigt at holde øje med skiltningen. Bilister, der skal til venstre i et lyskryds, krydser desuden ind først, så snart lysreguleringen skifter til gul, så de kan komme i position, inden lampen skifter til rød. I disse tilfælde bør du give plads.

Parkering

At leje en bil kræver overblik over parkeringsmulighederne, og det kan du især få via mange af nutidens smarte parkerings-apps. Du kan godt parkere din lejebil langs gaden i centrum, men husk at betale i p-automaten, hvor timeprisen ligger på ca. 2 USD (ca. 13 DKK). Der findes også mange p-huse, som tilmed er overvågede, og er du til det mere luksuriøse, som vi ikke rigtig kender til i Danmark, så prøv valet-parkering.

Udflugtsmål i og omkring San Francisco

Billeje i San Francisco tager dig længere rundt omkring end blot til selve centrum. Du kan med fordel tage på udflugt til Point Reyes, og tage turen hele vejen op til fyrtårnet, hvorfra du bliver mødt af en magisk udsigt. Fra januar til april er det desuden muligt at se hvaler boltre sig i havet. Yosemite National Park bør også stå højt på listen, hvis du vil opleve smukke vandfald, klippelandskaber, søer og balsam for sjælen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kræver en ordentlig forsikring, hvilket betyder, at du bør overveje en mere grundig dækning end den gængse standarddækning. Det er dig som lejer, der har ansvaret, sammen med alle de andre trafikanter, hvis handlinger du ikke kan forudsige. Derfor er det mere trygt at tegne en forsikring med lav eller ingen selvrisiko, så du ikke risikerer at stå med en stor ekstraregning, hvis uheldet er ude. Undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og flere andre ting er oftest heller ikke dækket af en basisforsikring, så du gør klogt i at betale mere for fuld dækning her og nu – og så slippe for bøvl og lommesmerter i værste fald.

Kan man bruge sit danske kørekort i San Francisco, eller skal man have et internationalt?

Et dansk kørekort er ikke brugbart alene, når du foretager billeje i San Francisco. Derfor skal du en tur på Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort, der koster ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Kortet gælder i et år og skal opbevares sammen med dit danske kørekort, når du sidder bag rattet i USA.

Hvor i San Francisco kan man hente og aflevere sin lejebil?

San Francisco International Airport er stedet, hvor du kan stige ud af flyet og gå direkte hen og hente en lejebil. Samme sted kan du naturligvis også aflevere den igen. Der findes også flere muligheder i centrum. (Priser tjekket 24/09/2018).

Afstanden fra Lufthavn: San Francisco Intl til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra San Francisco Intls biludlejningsdisk

Fairmont San Francisco

950 Mason Street

19.2 km fra lufthavnen

Hilton San Francisco Union Square

333 O'Farrell Street

18.5 km fra lufthavnen

Hotel Zephyr San Francisco

250 Beach Street

20.9 km fra lufthavnen

The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

335 Powell Street

18.6 km fra lufthavnen

Hotel Nikko San Francisco

222 Mason Street

18.5 km fra lufthavnen

San Francisco Marriott Marquis

780 Mission Street

18.3 km fra lufthavnen

Hyatt Regency San Francisco

5 Embarcadero Center

19.2 km fra lufthavnen

Hilton San Francisco Financial District

750 Kearny Street

19.4 km fra lufthavnen

Parc 55 San Francisco - a Hilton Hotel

55 Cyril Magnin Street

18.3 km fra lufthavnen

Club Quarters Hotel in San Francisco

424 Clay Street

19.4 km fra lufthavnen

Hotel Whitcomb

1231 Market Street

17.7 km fra lufthavnen

Omni San Francisco Hotel

500 California Street

19.2 km fra lufthavnen

Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

2500 Mason Street

20.9 km fra lufthavnen

Intercontinental San Francisco

888 Howard Street

17.9 km fra lufthavnen

Stanford Court San Francisco

905 California Street

19.1 km fra lufthavnen

Intercontinental Hotels Mark Hopkins San Francisco

999 California Street

19.1 km fra lufthavnen

Grand Hyatt San Francisco Union Square

345 Stockton Street

18.8 km fra lufthavnen

Hotel Zoe Fisherman's Wharf

425 North Point Street

20.8 km fra lufthavnen

Biludlejning i San Francisco

Indtil videre har der i juli været 630 søgninger på biludlejning i San Francisco på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i San Francisco for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i San Francisco har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i San Francisco. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i San Francisco i august?

552 kr er prisen for at leje en bil en weekend i San Francisco i august. Tilbud fås helt ned til 437 kr. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i San Francisco i august fandt en gennemsnitspris på 318 kr. De fandt priser helt ned til 182 kr alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San Francisco har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i San Francisco hos Sixt, som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 147 kr, men den gennemsnitlige biludlejningspris i San Francisco gennem Sixt er 412 kr/dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min San Francisco biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i San Francisco opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i San Francisco så som Alamo, Enterprise og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i San Francisco i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 17 °C og nedbør på 6 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i San Francisco er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i San Francisco koster 615 kr/dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San Francisco har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i San Francisco med 11 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 400 kr/dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San Francisco?

Hastighedsbegrænsningen i San Francisco er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. San Francisco har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i San Francisco, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..


Planlæg din rejse til San Francisco med fly og hotel

Bil USA San Francisco
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00