Billeje i San Francisco, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San Francisco, CA

San Francisco, CA, USA
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
San Francisco, CA, USA
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i San Francisco?

Alle

159 kr. - 575 kr.

Economy

144 kr. - 322 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i San Francisco, Californien er i november. Med en lejepris på kun 217 kr. pr. dag er prisen 23% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I San Francisco kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i San Francisco

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San Francisco, CA
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 1244 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 1234 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 1311 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 162 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 410 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 865 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 862 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 817 anmeldelser


Information om din rejse til San Francisco

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i San Francisco?

“If you’re going to San Francisco…. Du kan godt skrue op for fuld skrue i din udlejningsbil for denne klassiske sang, der afspejler den liberale kultur, som stadig hersker i byen. Alderskravene for biludlejning er derimod noget, som de private udlejningsfirmaer vægter højt, og de kan variere mellem udbyderne. Hos Alamo skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af billeje i San Francisco. Nogle af selskabets store luksusbiler udlejes dog kun til chauffører, der er fyldt 25 år. Hos udlejningsfirmaet Dollar skal du til gengæld kun være 20 år for at kunne få glæde af en lejebil. Derudover skal du også være fyldt 25 år, for at kunne leje firmaets store biler. For begge selskaber, samt for mange af de andre udbydere, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis og flere andre, bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet varierer afhængig af selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

For at billeje i San Francisco skal blive en succes, skal du kende de gængse trafik- og færdselsregler. Denne vestamerikanske by har især en del ensrettede veje samtidig med, at der er flere spor, som kun er forbeholdt busser. Når du gør brug af biludlejning i San Francisco, skal du også være opmærksom på, at det mange steder ikke er muligt at foretage venstresving i specifikke tidsrum. Derfor er det naturligvis vigtigt at holde øje med skiltningen. Bilister, der skal til venstre i et lyskryds, krydser desuden ind først, så snart lysreguleringen skifter til gul, så de kan komme i position, inden lampen skifter til rød. I disse tilfælde bør du give plads.

Parkering

At leje en bil kræver overblik over parkeringsmulighederne, og det kan du især få via mange af nutidens smarte parkerings-apps. Du kan godt parkere din lejebil langs gaden i centrum, men husk at betale i p-automaten, hvor timeprisen ligger på ca. 2 USD (ca. 13 DKK). Der findes også mange p-huse, som tilmed er overvågede, og er du til det mere luksuriøse, som vi ikke rigtig kender til i Danmark, så prøv valet-parkering.

Udflugtsmål i og omkring San Francisco

Billeje i San Francisco tager dig længere rundt omkring end blot til selve centrum. Du kan med fordel tage på udflugt til Point Reyes, og tage turen hele vejen op til fyrtårnet, hvorfra du bliver mødt af en magisk udsigt. Fra januar til april er det desuden muligt at se hvaler boltre sig i havet. Yosemite National Park bør også stå højt på listen, hvis du vil opleve smukke vandfald, klippelandskaber, søer og balsam for sjælen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kræver en ordentlig forsikring, hvilket betyder, at du bør overveje en mere grundig dækning end den gængse standarddækning. Det er dig som lejer, der har ansvaret, sammen med alle de andre trafikanter, hvis handlinger du ikke kan forudsige. Derfor er det mere trygt at tegne en forsikring med lav eller ingen selvrisiko, så du ikke risikerer at stå med en stor ekstraregning, hvis uheldet er ude. Undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og flere andre ting er oftest heller ikke dækket af en basisforsikring, så du gør klogt i at betale mere for fuld dækning her og nu – og så slippe for bøvl og lommesmerter i værste fald.

Kan man bruge sit danske kørekort i San Francisco, eller skal man have et internationalt?

Et dansk kørekort er ikke brugbart alene, når du foretager billeje i San Francisco. Derfor skal du en tur på Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort, der koster ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Kortet gælder i et år og skal opbevares sammen med dit danske kørekort, når du sidder bag rattet i USA.

Hvor i San Francisco kan man hente og aflevere sin lejebil?

San Francisco International Airport er stedet, hvor du kan stige ud af flyet og gå direkte hen og hente en lejebil. Samme sted kan du naturligvis også aflevere den igen. Der findes også flere muligheder i centrum. (Priser tjekket 24/09/2018).


Afstanden fra San Francisco, CA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: San Franciscos biludlejningsdisk

Biludlejning i San Francisco

Indtil videre har der i marts været 630 søgninger på biludlejning i San Francisco på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i San Francisco for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i San Francisco har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i San Francisco. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i San Francisco, Californien i april?

515 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i San Francisco i april. Tilbud fås helt ned til 409 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i San Francisco i april fandt en gennemsnitspris på 297 kr.. De fandt priser helt ned til 170 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San Francisco har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i San Francisco hos Sixt, som har 5 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 137 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i San Francisco gennem Sixt er 373 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min San Francisco, CA biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i San Francisco opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i San Francisco så som Alamo, Enterprise og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i San Francisco i april måned?

Leje af en standardbil i San Francisco i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 14 °C og nedbør omkring 14 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i San Francisco koster 533 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San Francisco har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i San Francisco, CA med 11 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 768 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San Francisco, CA?

Hastighedsbegrænsningen i San Francisco er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. San Francisco har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i San Francisco, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i San Francisco, CA i marts?

I marts er der normalt 72 mm nedbør i San Francisco og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i San Francisco, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i San Francisco i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i San Francisco. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i San Francisco plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Class Minivan og Dodge Grand Caravan.

Minder vejret i San Francisco om vejret i resten af Californien?

Klimaet i Californien i marts er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 68,2 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra San Francisco til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i San Francisco

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af San Francisco

Se flere lejebiler i Californien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Beverly Hills, Los Angeles og Oakland i Californien

Kom i gang med at planlægge din rejse til San Francisco

 • Få den seneste informatiom om fly til San Francisco

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til San Francisco
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i San Franciscos mest populære områder

  Find hoteller in San Francisco
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i San Francisco