Billeje i San Francisco

Er du på udkig efter gode tilbud på lejebiler i San Francisco? Søg og sammenlign priser på biludlejning her!

søn.. 17.2.
12:00
man.. 18.2.
12:00
Sammenlign momondo med |

Tilbud på billeje i San Francisco fundet på momondo

Se en række gode tilbud på biludlejning i San Francisco fundet for nylig af momondos brugere
Escape
eller lignende Stor mellemklasse
5 2 4-5
189 DKK
feb 28 - mar 15
San Francisco
780 Mcdonnell Road
189 DKK
feb 28 - mar 15
3 Series
eller lignende Stor
5 4-5
214 DKK
mar 29 - apr 19
San Francisco
Take Air Tram For Advantage Shuttle
214 DKK
mar 29 - apr 19

De bedste lejebiler i San Francisco

De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 24 timer

De bedste udlejningsfirmaer i San Francisco

Har du brug for hjælp til at leje en bil? Disse er vores mest populære udbydere
silvercar
Mest populære
Silvercar
Silvercar har høj kundetilfredshed og findes 1 sted i byen
enterprise
De fleste steder
Enterprise
Enterprise tilbyder høj kvalitet og luksuriøse modeller 11 steder i byen

Oversigt over biludlejning i San Francisco

De største udlejningsfirmaer i San Francisco
$self.agencySymbol
Alamo
Fremragende - 8,7 (7.472 anmeldelser)
5 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fremragende - 8,1 (92 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fremragende - 8,0 (939 anmeldelser)
6 steder
$self.agencySymbol
Avr
Fremragende - 8,0 (1 anmeldelse)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Godt - 7,6 (2.346 anmeldelser)
6 steder
$self.agencySymbol
Sunnycars
Godt - 7,6 (1 anmeldelse)
5 steder
$self.agencySymbol
Sixt
Godt - 7,6 (1.750 anmeldelser)
4 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Godt - 7,6 (351 anmeldelser)
1 sted

Lufthavne med biludlejning i San Francisco

Find en udlejningsbil i denne lufthavn
BILER I
San Francisco Intl Lufthavn
SFO

Billeje i San Francisco

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i San Francisco?

“If you’re going to San Francisco…. Du kan godt skrue op for fuld skrue i din udlejningsbil for denne klassiske sang, der afspejler den liberale kultur, som stadig hersker i byen. Alderskravene for biludlejning er derimod noget, som de private udlejningsfirmaer vægter højt, og de kan variere mellem udbyderne. Hos Alamo skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af billeje i San Francisco. Nogle af selskabets store luksusbiler udlejes dog kun til chauffører, der er fyldt 25 år. Hos udlejningsfirmaet Dollar skal du til gengæld kun være 20 år for at kunne få glæde af en lejebil. Derudover skal du også være fyldt 25 år, for at kunne leje firmaets store biler. For begge selskaber, samt for mange af de andre udbydere, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis og flere andre, bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet varierer afhængig af selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

For at billeje i San Francisco skal blive en succes, skal du kende de gængse trafik- og færdselsregler. Denne vestamerikanske by har især en del ensrettede veje samtidig med, at der er flere spor, som kun er forbeholdt busser. Når du gør brug af biludlejning i San Francisco, skal du også være opmærksom på, at det mange steder ikke er muligt at foretage venstresving i specifikke tidsrum. Derfor er det naturligvis vigtigt at holde øje med skiltningen. Bilister, der skal til venstre i et lyskryds, krydser desuden ind først, så snart lysreguleringen skifter til gul, så de kan komme i position, inden lampen skifter til rød. I disse tilfælde bør du give plads.

Parkering

At leje en bil kræver overblik over parkeringsmulighederne, og det kan du især få via mange af nutidens smarte parkerings-apps. Du kan godt parkere din lejebil langs gaden i centrum, men husk at betale i p-automaten, hvor timeprisen ligger på ca. 2 USD (ca. 13 DKK). Der findes også mange p-huse, som tilmed er overvågede, og er du til det mere luksuriøse, som vi ikke rigtig kender til i Danmark, så prøv valet-parkering.

Udflugtsmål i og omkring San Francisco

Billeje i San Francisco tager dig længere rundt omkring end blot til selve centrum. Du kan med fordel tage på udflugt til Point Reyes, og tage turen hele vejen op til fyrtårnet, hvorfra du bliver mødt af en magisk udsigt. Fra januar til april er det desuden muligt at se hvaler boltre sig i havet. Yosemite National Park bør også stå højt på listen, hvis du vil opleve smukke vandfald, klippelandskaber, søer og balsam for sjælen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kræver en ordentlig forsikring, hvilket betyder, at du bør overveje en mere grundig dækning end den gængse standarddækning. Det er dig som lejer, der har ansvaret, sammen med alle de andre trafikanter, hvis handlinger du ikke kan forudsige. Derfor er det mere trygt at tegne en forsikring med lav eller ingen selvrisiko, så du ikke risikerer at stå med en stor ekstraregning, hvis uheldet er ude. Undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og flere andre ting er oftest heller ikke dækket af en basisforsikring, så du gør klogt i at betale mere for fuld dækning her og nu – og så slippe for bøvl og lommesmerter i værste fald.

Kan man bruge sit danske kørekort i San Francisco, eller skal man have et internationalt?

Et dansk kørekort er ikke brugbart alene, når du foretager billeje i San Francisco. Derfor skal du en tur på Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort, der koster ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Kortet gælder i et år og skal opbevares sammen med dit danske kørekort, når du sidder bag rattet i USA.

Hvor i San Francisco kan man hente og aflevere sin lejebil?

San Francisco International Airport er stedet, hvor du kan stige ud af flyet og gå direkte hen og hente en lejebil. Samme sted kan du naturligvis også aflevere den igen. Der findes også flere muligheder i centrum. (Priser tjekket 24/09/2018).


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Francisco