Billeje i San Francisco, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San Francisco, Californien

San Francisco, CA, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
San Francisco, CA, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i San Francisco

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i San Francisco

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i San Francisco?

De billigste udlejningsbiler i San Francisco kan normalt findes gennem Black & White Rent A Car. Når du booker hos Black & White Rent A Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 136 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i San Francisco er 136 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i San Francisco har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i San Francisco, med 13 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in San Francisco?

Til gennemsnitligt 553 kr./dag (og helt ned til 393 kr./dag) er udlejning af en Ford Mustang Convertible in San Francisco det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Tahoe in San Francisco for 597 kr./dag i gennemsnit (370 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i San Francisco, Californien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i San Francisco, Californien
Economy239 kr./dag
Lille mellemklasse209 kr./dag
Stor mellemklasse198 kr./dag
Standard256 kr./dag
Stor201 kr./dag
Lille varevogn266 kr./dag
Stor SUV308 kr./dag
Luksus292 kr./dag
Cabriolet339 kr./dag
Mellemstor SUV234 kr./dag
Standard SUV277 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i San Francisco

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i San Francisco?

“If you’re going to San Francisco…”. Du kan godt skrue op for fuld skrue i din udlejningsbil for denne klassiske sang, der afspejler den liberale kultur, som stadig hersker i byen. Alderskravene for biludlejning er derimod noget, som de private udlejningsfirmaer vægter højt, og de kan variere mellem udbyderne. Hos Alamo skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af billeje i San Francisco. Nogle af selskabets store luksusbiler udlejes dog kun til chauffører, der er fyldt 25 år. Hos udlejningsfirmaet Dollar skal du til gengæld kun være 20 år for at kunne få glæde af en lejebil. Derudover skal du også være fyldt 25 år, for at kunne leje firmaets store biler. For begge selskaber, samt for mange af de andre udbydere, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis og flere andre, bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet varierer afhængig af selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

For at billeje i San Francisco skal blive en succes, skal du kende de gængse trafik- og færdselsregler. Denne vestamerikanske by har især en del ensrettede veje samtidig med, at der er flere spor, som kun er forbeholdt busser. Når du gør brug af biludlejning i San Francisco, skal du også være opmærksom på, at det mange steder ikke er muligt at foretage venstresving i specifikke tidsrum. Derfor er det naturligvis vigtigt at holde øje med skiltningen. Bilister, der skal til venstre i et lyskryds, krydser desuden ind først, så snart lysreguleringen skifter til gul, så de kan komme i position, inden lampen skifter til rød. I disse tilfælde bør du give plads.

Parkering

At leje en bil kræver overblik over parkeringsmulighederne, og det kan du især få via mange af nutidens smarte parkerings-apps. Du kan godt parkere din lejebil langs gaden i centrum, men husk at betale i p-automaten, hvor timeprisen ligger på ca. 2 USD (ca. 13 DKK). Der findes også mange p-huse, som tilmed er overvågede, og er du til det mere luksuriøse, som vi ikke rigtig kender til i Danmark, så prøv valet-parkering.

Udflugtsmål i og omkring San Francisco

Billeje i San Francisco tager dig længere rundt omkring end blot til selve centrum. Du kan med fordel tage på udflugt til Point Reyes, og tage turen hele vejen op til fyrtårnet, hvorfra du bliver mødt af en magisk udsigt. Fra januar til april er det desuden muligt at se hvaler boltre sig i havet. Yosemite National Park bør også stå højt på listen, hvis du vil opleve smukke vandfald, klippelandskaber, søer og balsam for sjælen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kræver en ordentlig forsikring, hvilket betyder, at du bør overveje en mere grundig dækning end den gængse standarddækning. Det er dig som lejer, der har ansvaret, sammen med alle de andre trafikanter, hvis handlinger du ikke kan forudsige. Derfor er det mere trygt at tegne en forsikring med lav eller ingen selvrisiko, så du ikke risikerer at stå med en stor ekstraregning, hvis uheldet er ude. Undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og flere andre ting er oftest heller ikke dækket af en basisforsikring, så du gør klogt i at betale mere for fuld dækning her og nu – og så slippe for bøvl og lommesmerter i værste fald.

Kan man bruge sit danske kørekort i San Francisco, eller skal man have et internationalt?

Et dansk kørekort er ikke brugbart alene, når du foretager billeje i San Francisco. Derfor skal du en tur på Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort, der koster ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Kortet gælder i et år og skal opbevares sammen med dit danske kørekort, når du sidder bag rattet i USA.

Hvor i San Francisco kan man hente og aflevere sin lejebil?

San Francisco International Airport er stedet, hvor du kan stige ud af flyet og gå direkte hen og hente en lejebil. Samme sted kan du naturligvis også aflevere den igen. Der findes også flere muligheder i centrum.


Find billig billeje i San Francisco, Californien

Find den lejebil i San Francisco, der passer til dine behov

Biler i Lille

295 kr. - 557 kr.

Alle biltyper

383 kr. - 744 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i San Francisco, USA er 435 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i San Francisco, USA er i november. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Francisco. I San Francisco kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i San Francisco.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i San Francisco, USA er 490 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 357 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Francisco. I San Francisco kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i San Francisco.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i San Francisco, USA er 546 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Francisco. I San Francisco kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i San Francisco.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i San Francisco, USA er 515 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Francisco. I San Francisco kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i San Francisco.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i San Francisco, USA er 638 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 385 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Francisco. I San Francisco kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i San Francisco.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i San Francisco, USA er 570 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i San Francisco, USA er i februar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 416 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Francisco. I San Francisco kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i San Francisco, USA er 631 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 397 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Francisco. I San Francisco kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i San Francisco.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

209 kr./dag

29 sep. - 10 okt.
Peugeot 208
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

239 kr./dag

29 sep. - 10 okt.
Toyota Yaris

Biludlejningsfirmaer i San Francisco

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San Francisco, Californien

National

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,1

Value

9,0

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,3

Enterprise Rent-A-Car

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,3

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,7

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,8

Avis

6,8
Okay
2 anmeldelser6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,0

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Hertz

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,0

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Hurtige fakta om biludlejning i San Francisco

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i San Francisco

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Full-size, Intermediate

Billigste lejebil

247 kr.

Den mest populære model

Ford Mustang Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i San Francisco, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Thrifty og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i San Francisco i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i San Francisco er 247 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 403 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i San Francisco i de seneste 7 dage er Ford Mustang Convertible. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Tahoe som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i San Francisco

Nærliggende attraktioner:

Union Square18,7 km

Nærliggende attraktioner:

Union Square63,4 km

Nærliggende attraktioner:

Union Square18,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i San Francisco

Herunder vises de mest populære hoteller i San Francisco

Kørsel i lejebil i San Francisco – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i San Francisco, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i San Francisco, Californien i oktober?

642 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i San Francisco i oktober. Tilbud fås helt ned til 272 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i San Francisco i oktober fandt en gennemsnitspris på 383 kr.. De fandt priser helt ned til 284 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min San Francisco, Californien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i San Francisco opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i San Francisco så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i San Francisco i oktober måned?

Leje af en standardbil i San Francisco i oktober måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 14 °C og nedbør omkring 65 mm i oktober, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i San Francisco koster 449 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San Francisco, Californien?

Hastighedsbegrænsningen i San Francisco er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. San Francisco har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i San Francisco, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Pathfinder in San Francisco?

Hvordan er vejret i San Francisco, CA i september?

I september er der normalt 6 mm nedbør i San Francisco og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i San Francisco, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i San Francisco om vejret i resten af Californien?

Klimaet i Californien i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 5,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra San Francisco til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Francisco?

Priser for biler i San Francisco opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Francisco?

Fra september 2023 er der 95 udbydere at vælge mellem for biler i San Francisco.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Francisco?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder San Francisco. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Francisco?

For at leje en bil i San Francisco, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af San Francisco

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af San Francisco

Lejebiler der er populære i San Francisco

Lej en af disse populære biltyper i San Francisco

Udlejningsbiler i populære bydele i San Francisco

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af San Francisco? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til San Francisco


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i San Francisco?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i San Francisco. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i San Francisco?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i San Francisco. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i San Francisco med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i San Francisco og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i San Francisco på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i San Francisco.

Kan jeg finde billeje i San Francisco, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i San Francisco.

Kan jeg søge efter billeje i San Francisco med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i San Francisco.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.