Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Alamo i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i San Francisco

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Alamo biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

262 kr. - 697 kr.

Alle biltyper

297 kr. - 617 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i San Francisco, Californien er i april når priserne er 262 kr. per dag i gennemsnit. 262 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 408 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i San Francisco. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i San Francisco, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i San Francisco, Californien er i februar når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 456 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i San Francisco, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i San Francisco, Californien er i april når priserne er 449 kr. per dag i gennemsnit. 449 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 568 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i San Francisco, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i San Francisco, Californien er i oktober når priserne er 300 kr. per dag i gennemsnit. 300 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 452 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Alamo i San Francisco, Californien er i september når priserne er 405 kr. per dag i gennemsnit. 405 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 661 kr. for en Alamo Luksus udlejningsbil i San Francisco. Mens september nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Alamo i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Alamo i San Francisco, Californien er i december når priserne er 433 kr. per dag i gennemsnit. 433 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 599 kr. for en Alamo Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens december nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Alamo i San Francisco, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

574 kr./dag

7 juni – 11 juni
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

650 kr./dag

17 juli – 31 juli
Audi A3

San Francisco Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

9,0

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,5

Information om Alamo udlejningsbiler i San Francisco

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Alamo i San Francisco koste i juni?

Billeje i San Francisco i juni fra Alamo vil koste 518 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 391 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Alamo i en uge i San Francisco, kan du forvente priser omkring 3.623 kr. i juni måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Alamo en lokation i San Francisco Intl Lufthavn?

Alamo har 1 lokation i San Francisco Intl Lufthavn. Du vil finde Alamo beliggende på 780 North Mcdonnell Rd.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i San Francisco?

Alamo tilbyder gratis afbestilling af billeje i San Francisco (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Alamo, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Alamo.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i San Francisco i juni?

Ifølge vores data er Luksus biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Alamo mens de besøgte San Francisco i juni. Baseret på Alamo biludlejningspriser i juni sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Luksus på 608 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 448 kr./dag sidste juni, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Alamo i San Francisco?

Den billigste type bil Alamo tilbyder i San Francisco er SUV til 535 kr. i gennemsnit per dag. 535 kr. per dag er 19% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Alamo, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 22% af momondo-brugere som har lejet en bil i San Francisco fra Alamo valgte SUV, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i San Francisco?

I San Francisco har Alamo 4 lokationer. 780 North Mcdonnell Rd er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 89% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i San Francisco fra Alamo, 780 North Mcdonnell Rd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Francisco?

Priser for biler i San Francisco opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Francisco?

Fra maj 2024 er der 99 udbydere at vælge mellem for biler i San Francisco.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Francisco?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder San Francisco. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Francisco?

For at leje en bil i San Francisco, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Francisco på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i San Francisco

Populære typer af udlejningsbiler i San Francisco