Udlejningsbiler fra Alamo i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
New York, NY, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

325 kr. - 1.355 kr.

Alle biltyper

541 kr. - 1.064 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i New York, New York er i august når priserne er 325 kr. per dag i gennemsnit. 325 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 784 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i New York. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i New York, New York er i oktober når priserne er 405 kr. per dag i gennemsnit. 405 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 801 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i New York, New York er i januar når priserne er 596 kr. per dag i gennemsnit. 596 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 874 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i New York, New York er i oktober når priserne er 405 kr. per dag i gennemsnit. 405 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 768 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i New York. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Alamo i New York, New York er i oktober når priserne er 478 kr. per dag i gennemsnit. 478 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 864 kr. for en Alamo Luksus udlejningsbil i New York. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Alamo i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Luksus udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Alamo i New York, New York er i februar når priserne er 767 kr. per dag i gennemsnit. 767 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.063 kr. for en Alamo Cabriolet udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Alamo i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Cabriolet udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


New York Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,3

Information om Alamo udlejningsbiler i New York

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Alamo udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres New York kunder og personale føler sig sikre, har Alamo også vedtaget disse ekstra politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i New York fra Alamo i januar vil i gennemsnit koste 866 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 461 kr. per dag fra Alamo, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i New York i en uge, er den gennemsnitlige pris 6.059 kr. for en udlejningsbil fra Alamo.

Ja. De 1 lokation som Alamo har i Lufthavn: New York John F Kennedy kan findes på Building 308 Federal Circle.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i New York. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i New York i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Alamo 749 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 461 kr. per dag i januar.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Alamo, så burde du overveje at leje en Varevogn til passagerer, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i New York. At leje en Varevogn til passagerer fra Alamo koster i gennemsnit 603 kr. per dag, hvilket er 21% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 10% af vores brugere valgt at leje en Varevogn til passagerer fra Alamo for at spare penge på deres rejse til New York.

Alamo har 4 biludlejningslokationer i New York. Deres Building 308 Federal Circle lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 54% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i New York, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på Building 308 Federal Circle.


Alamo biler i andre byer i USA

Find Alamo tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som San Francisco og Orlando