Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Alamo i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
30. apr. — 7. maj
New York, NY, USA
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Alamo biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

275 kr. - 1.083 kr.

Alle biltyper

328 kr. - 1.075 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i New York, New York er i december når priserne er 275 kr. per dag i gennemsnit. 275 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 633 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i New York, New York er i december når priserne er 354 kr. per dag i gennemsnit. 354 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 685 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i New York, New York er i juni når priserne er 418 kr. per dag i gennemsnit. 418 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 909 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i New York. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i New York, New York er i december når priserne er 354 kr. per dag i gennemsnit. 354 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 795 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Alamo i New York, New York er i marts når priserne er 778 kr. per dag i gennemsnit. 778 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.069 kr. for en Alamo Cabriolet udlejningsbil i New York. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Alamo i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

561 kr./dag

21 maj – 24 maj
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

567 kr./dag

21 maj – 24 maj
Audi A3

Information om Alamo udlejningsbiler i New York

Har Alamo en lokation i New York John F Kennedy Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Alamo har i New York John F Kennedy Lufthavn kan findes på Building 308 Federal Circle.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i New York?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i New York. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i New York i maj?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i New York i maj måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Alamo 968 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 968 kr. per dag i maj.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i New York?

Alamo har 4 biludlejningslokationer i New York. Deres Building 308 Federal Circle lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 75% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i New York, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på Building 308 Federal Circle.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New York?

Priser for biler i New York opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New York?

Der er 131 udbydere for biler i New York fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New York?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New York. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New York?

Alle førere, der lejer en bil i New York, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


New York Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,2

En nemmere måde at holde styr på din rejse til New York på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i New York

Populære typer af udlejningsbiler i New York