Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Tirana, Tirane

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tirana, Tirane

Tirana, Albanien
5. apr. — 12. apr.
Tirana, Albanien
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Tirana

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tirana

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tirana?

De billigste udlejningsbiler i Tirana kan normalt findes gennem CarWiz. Når du booker hos CarWiz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 56 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tirana er 305 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tirana?

Den mest populære bil at leje in Tirana blandt momondo-brugere er Mercedes-Benz GLE, efterfulgt af Dacia Sandero Stepway. Vores brugere har set tilbud på Mercedes-Benz GLE in Tirana for 547 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 470 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 434 kr. om dagen for at leje en Dacia Sandero Stepway in Tirana, selvom du kan finde priser på helt ned til 433 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Tirana, Tirane

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tirana, Tirane
Economy90 kr./dag
Lille mellemklasse92 kr./dag
Stor mellemklasse115 kr./dag
Standard184 kr./dag
Stor SUV266 kr./dag
Mini83 kr./dag
Kompakt SUV121 kr./dag
Mellemstor SUV180 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Tirana

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Tirana?

Det er muligt at finde biludlejningsfirmaer i Albanien, som tillader at du krydser en eller flere grænser undervejs på din rejse. Du skal dog altid ringe eller skrive til udlejningsfirmaet i forvejen og informere dem om dine ønsker. Langt hen ad vejen vil de fleste udlejere gør meget for at hjælpe dig, men du skal dog være opmærksom på, at det kan koste ekstra at krydse en landegrænse eller aflevere din udlejningsbil et andet sted, end hvor du afhenter den. Derfor kan det sagtens svare sig at sørge for en lejebil i Tirana, allerede før du tager afsted på ferie. Det betyder først og fremmest, at du har mere tid til at undersøge reglerne for at rejse imellem flere lande samt eventuelle ekstragebyrer. Du kan nemt besøge momondo, hvor du kan vælge iblandt et hav af forskellige biludlejningsfirmaer, som alle har gode tilbud på biludlejning i Tirana og en masse vejledning angående specifikke regler.

Kan du leje en udlejningsbil i Tirana uden et kreditkort?

Hos de fleste anerkendte biludlejningsfirmaer vil det kun være muligt at betale for din lejebil, hvis du medbringer et internationalt kreditkort. Du kan i nogle tilfælde reservere en bil til Tirana med kun et debetkort, men for at afhente din udlejningsbil i lufthavnen eller ved et andet afhentningssted i byen, så er det nødvendigt med et gyldigt og internationalt kreditkort. Grunden til dette er, at det gør det muligt for biludlejningsfirmaerne at reservere et depositum på din konto. Det betyder dog langt fra, at de hæver et beløb, men derimod blot at beløbet er reserveret i tilfælde af eventuelle skader. Du kan derfor trygt bestille billeje i Tirana, hvad end du foretrækker at betale hjemmefra, eller når du afhenter din lejebil. Du kan med fordel besøge momondo, før du rejser, da vi har samlet et stort udvalg af gode tilbud på biludlejning i Tirana. Hos os kan du enten bestille eller blot danne dig et indtryk over priserne samt udvalget af tilgængelige udlejningsbiler i Albanien.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Tirana?

De overordnede færdselsregler i Albanien minder meget om de danske. Det samme er tilfældet, når det kommer til hastighedsgrænserne, hvad end du kører på store motor- og landeveje eller i byerne. Det er dog værd at bemærke, at Tirana er en stor og ofte meget trafikeret by. Det handler derfor mere om at have et godt øje med de andre bilister – især i myldretiden. Du skal dog ikke lade det afholde dig fra at køre i bil til Tirana. En god udlejningsbil betyder nemlig, at du nemt kan komme til centrum af byen eller rundt i landet, så snart du har afhentet den fra lufthavnen. Du skal dog altid huske at medbringe forsikrings- og registreringspapirer, uanset om du kører en kort eller lang tur i Albanien. Det kan være svært at huske, men hvis du på noget tidspunkt er i tvivl, kan du altid spørge personalet hos dit biludlejningsfirma om reglerne for billeje Tirana.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Tirana?

For at bestille billeje i Tirana skal du medbringe en række dokumenter, hvilket først og fremmest omfatter et nationalt kørekort, som skal have været gyldigt i minimum et år. Derudover skal du også medbringe dit pas og et internationalt kreditkort. Du bør være opmærksom på, at der er en aldersbegrænsning på al biludlejning i Tirana. Du skal nemlig være fyldt 21 år og have haft et kørekort i over et år for at kunne leje en bil i Albanien. Alderen kan dog variere afhængigt af det firma, du lejer igennem, samt den biltype, du ønsker at leje. Derudover kan du forvente at skulle betale et ekstragebyr, hvis du er imellem 21 og 25 år.


Find billig billeje i Tirana, Tirane

Find den lejebil i Tirana, der passer til dine behov

Lille biler

84 kr. - 453 kr.

Alle biltyper

101 kr. - 619 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Tirana, Albanien er 213 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Tirana, Albanien er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tirana. I Tirana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Tirana.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Tirana, Albanien er 376 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Tirana, Albanien er i januar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 141 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tirana. I Tirana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Tirana.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Tirana, Albanien er 573 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Tirana, Albanien er i februar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 238 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tirana. I Tirana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tirana, Albanien er 394 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tirana, Albanien er i februar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 222 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tirana. I Tirana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tirana.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Tirana, Albanien er 463 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Tirana, Albanien er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 339 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tirana. I Tirana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Tirana, Albanien er 635 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Tirana, Albanien er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 234 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tirana. I Tirana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

83 kr./dag

4 apr. - 11 apr.
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

90 kr./dag

4 apr. - 11 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

92 kr./dag

9 apr. - 15 apr.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Tirana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tirana, Tirane

OptimoRent

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

SURPRICE CAR RENTAL

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

5,2

Value

6,8

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,5

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,5

ADDCAR RENTAL

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,3

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,6

GREEN MOTION

5 kontorer

Autovia

4 kontorer

SICILY BY CAR

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tirana

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tirana

Det mest populære bureau

CarWiz

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

132 kr.

Den mest populære model

Mercedes-Benz GLE
Det mest populære biludlejningsbureau i Tirana, der er fundet på momondo i denne måned, er CarWiz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tirana i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Tirana er 132 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 325 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tirana i de seneste 7 dage er Mercedes-Benz GLE. Vores brugere foretrækker også Dacia Sandero Stepway som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tirana

Herunder vises de mest populære hoteller i Tirana
Maritim Hotel Plaza Tirana

Maritim Hotel Plaza Tirana

Rruga 28 Nentori, Tirana, Albania

0,2 km fra centrum

mk hotel tirana

mk hotel tirana

Rinas Road Tirana Business Park, Core 2, Unit 1, Tirana, Albania

13,2 km fra centrum

Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana, Albania

0,8 km fra centrum

Doanesia Premium Hotel & Spa

Doanesia Premium Hotel & Spa

Rruga Kastrioti Nr 5, Tirana, Albania

4,1 km fra centrum

Best Western Premier Ark Hotel

Best Western Premier Ark Hotel

Mother Teresa, 0, Tirana, Albania

13,7 km fra centrum

Te Stela Resort

Te Stela Resort

Autostrada Tirane Durres, km 7, Tirana, Albania

6,9 km fra centrum

Tirana International Hotel

Tirana International Hotel

City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania,8, Tirana, Albania

0,1 km fra centrum

Arka Art Hotel

Arka Art Hotel

Rezidenca Kodra e Diellit, Tirana, Albania

3,0 km fra centrum

Granda Hotel

Granda Hotel

Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania

2,8 km fra centrum

Hilton Garden Inn Tirana

Hilton Garden Inn Tirana

146 Bulevardi Gjergi Fishta, Tirana, Albania

2,1 km fra centrum

Hotel Viktoria Tirana

Hotel Viktoria Tirana

Rruga e Elbasanit, Km 4, Sauk, Tirana, Albania

5,0 km fra centrum

Hotel Elisa Tirana, Affiliated by Meliá

Hotel Elisa Tirana, Affiliated by Meliá

199th Dibër Street, Tirana, Albania

1,1 km fra centrum

The Rooms Serviced Apartments Tirana

The Rooms Serviced Apartments Tirana

Tirana, Albanien

1,5 km fra centrum

Chateau Linza Resort

Chateau Linza Resort

Rruga Sotir Caci, Tirana, Albania

3,5 km fra centrum

Mondial Hotel

Mondial Hotel

Rr.Muhamet Gjollesha Nd.90, Tirana, Albania

1,3 km fra centrum

Hotel Airport Tirana

Hotel Airport Tirana

Tirana International Airport Nënë Tereza, Tirana, Albania

13,3 km fra centrum

Palmanova Resort

Palmanova Resort

Autostrada e re Tiranë - Elbasan, km 6, Tirana, Albania

11,3 km fra centrum

Vh Broadway Tirana Hotel

Vh Broadway Tirana Hotel

Rr.Emin Dyraku Nr.8, Tirana, Albania

1,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Tirana – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tirana, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Tirana, Albanien i april?

Biludlejning i Tirana for en weekend i april fås helt ned til 89 kr.. Gennemsnitsprisen er 184 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 56 kr. og har en gennemsnitspris på 278 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Tirana, Albanien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Tirana tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som OptimoRent, Thrifty og MEXRENTACAR , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tirana, Albanien?

Rejsende, som lejer en bil i Tirana, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Tirana ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz GLE in Tirana?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tirana?

Priser for biler i Tirana opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tirana?

Fra marts 2024 er der 125 udbydere at vælge mellem for biler i Tirana.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tirana?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Tirana. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tirana?

For at leje en bil i Tirana, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tirana?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Tirana, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tirana?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tirana ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Tirana med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Tirana.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tirana på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Tirana.

Kan jeg finde billeje i Tirana, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Tirana.

Kan jeg søge efter billeje i Tirana med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Tirana på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tirana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Tirana

Populære typer af udlejningsbiler i Tirana


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo