Lej en bil i Tivat, Montenegro

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tivat, Montenegro

Tivat, Montenegro
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Tivat, Montenegro
ons. 29.9
Middag
ons. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Tivat

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tivat, Montenegro
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

7,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Tivat, Montenegro til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Podgorica Golubovcis biludlejningsdisk

Biludlejning i Tivat

I september har vi foretaget 194 søgninger på biludlejning i Tivat for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Tivat for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar, Hertz, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Tivat som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Tivat. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tivat har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Tivat er billigst gennem GREEN MOTION på et af deres 4 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 34 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 236 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tivat, Montenegro biludlejning?

Udlejningsbiler i Tivat fra populære udlejningssteder såsom Europcar, Hertz og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Tivat, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tivat har flest biludlejningssteder?

Avis er meget populært i Tivat, Montenegro, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 1 biludlejningssted i Tivat, Montenegro by, og du kan forvente at betale omkring 165 kr./dag for din udlejningsbil i Tivat, Montenegro.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tivat, Montenegro?

Tivats hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Tivat er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 80 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tivat?

Når vores brugere lejer bil in Tivat, vælger de fleste en Hyundai Accent til 117 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Chevrolet Spark til i gennemsnit 91 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Tivat for helt ned til 18 kr./dag og udlejning af Chevrolet Spark for helt ned til 18 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Tivat i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Tivat.


Leje af bil i andre byer i Montenegro


Biludlejning i lufthavne i Tivat

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Tivat

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tivat