Find billige fly til Tivat

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 1.12
tor. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tivat

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tivat

Bedste pris på enkeltbillet

892 kr.

Bedste pris på returbillet

1.299 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 55min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tivat fra Danmark i de seneste 72 timer er 892 kr. (København Kastrup til Tivat).
Den bedste pris på en returbillet til Tivat fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.299 kr. (København Kastrup til Tivat).
Det hurtigste fly til Tivat fra Danmark tager 14t. 55min. (København Kastrup til Tivat).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Tivat, herunder Air Serbia.

Indsigter og trends for flyrejser til Tivat

Få indsigter om din flyrejse til Tivat, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tivat?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Tivat fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.971 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Tivat i november, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Tivat i august har en gennemsnitlig pris på omkring 1.978 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Tivat?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Tivat for 100 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tivat. Hvis du vil finde den billigste pris til Tivat fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tivat på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Tivat på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.906 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.926 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Tivat.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tivat?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Tivat på er om morgenen. Fly fra Danmark til Tivat på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.017 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.570 kr. i gennemsnit. Fly til Tivat fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tivat?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Tivat du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 3t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Podgorica Golubovci. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Podgorica Golubovci. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tivat?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Tivat er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.398 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tivat

Find de billigste fly til disse Tivat-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tivat

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tivat

København (CPH) til Podgorica (TGD)

Fly til Tivat ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Podgorica Golubovci, hvor den gennemsnitlige pris er 1.812 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TIVAT FRA KØBENHAVNnovember18% billigereAt flyve fra København til Tivat ​​koster i gennemsnit blot 1.971 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TIVAT FRA KØBENHAVNfebruar46% dyrereDet koster cirka 3.506 kr. at flyve til Tivat ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TIVAT FRA KØBENHAVNjuli862% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tivat fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tivat

Hvis du leder efter flytilbud til Tivat i Montenegro, så finder du hurtigt ud af, at der er stor forskel på turenes længde. Når du rejser fra Københavns Lufthavn (CPH) til Tivat Lufthavn (TIV) i Montenegro, tager den gennemsnitlige tur mellem seks og ti timer. Det er dog muligt at finde enkelte hurtigere afgange. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) i Jylland, skal du vanligvis regne to til tre timers ekstra transport oveni. Det skal du, fordi dit første stop oftest vil være i Københavns Lufthavn, før du kan rejse videre mod Tivat. Denne rute tager derfor typisk lidt over ti timer – med mulighed for hurtigere afgange. Herfra har turen en til to mellemlandinger af forskellig varighed.

Du kan ikke købe flybilletter til Tivat, som giver dig adgang til direkte flyvninger. Der findes desværre ingen direkte fly fra Danmark til Tivat, men turen har ofte kun en eller to mellemlandinger. Den typiske tur har en mellemlanding i en europæisk lufthavn som Frankfurt Intl (FRA), Beograd Nikola Tesla (BEG), München (MUC) eller Paris Charles De Gaulle (CDG). Herfra flyver du direkte videre til Tivat. Hvis du flyver fra Aarhus eller Aalborg, går turen normalt først gennem Københavns Lufthavn. Herefter følger du samme rute, som hvis din tur var påbegyndt i København.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tivat. Hvis du har planer om at flyve til Tivat, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Podgorica Golubovci (46 km fra Tivat centrum).

Med en gennemsnitspris på 2.842 kr. pr. person er Lufthavn: Tivat den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Tivat. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Tivat

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tivat fundet af momondos brugere for nylig
Air Serbia
17. feb.
CPH04:05København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
TIV09:35Tivat
20. feb.
TIV10:20Tivat
5t. 30min.
1 stop
CPH15:50København Kastrup
1.299 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. feb.
CPH12:05København Kastrup
18t. 05min.
2 stop
TIV06:10Tivat
20. feb.
TIV10:20Tivat
5t. 30min.
1 stop
CPH15:50København Kastrup
2.035 kr.
Find lignende
Air Serbia
31. mar.
CPH05:35København Kastrup
25t. 30min.
1 stop
TIV07:05Tivat
10. apr.
TIV11:20Tivat
17t. 30min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
2.370 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. apr.
CPH04:00København Kastrup
6t. 45min.
2 stop
TIV10:45Tivat
9. apr.
TIV11:20Tivat
15t. 55min.
2 stop
CPH03:15København Kastrup
2.435 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
CPH19:00København Kastrup
15t. 45min.
2 stop
TIV10:45Tivat
10. apr.
TIV07:50Tivat
21t. 00min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
2.463 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. apr.
CPH04:00København Kastrup
6t. 45min.
2 stop
TIV10:45Tivat
9. apr.
TIV11:20Tivat
4t. 15min.
1 stop
CPH15:35København Kastrup
2.570 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tivat

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tivat, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia
Air Serbia
18. maj
CPH16:20København Kastrup
14t. 55min.
1 stop
TIV07:15Tivat
Flere flyselskaber
18. maj
CPH04:00København Kastrup
27t. 15min.
2 stop
TIV07:15Tivat
1.392 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. maj
CPH18:30København Kastrup
36t. 00min.
3 stop
TIV06:30Tivat
1.878 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Tivat

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Tivat

Hvilke flyselskaber flyver til Tivat?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tivat

Hvilke flyselskaber flyver til Tivat?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Tivat fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Montenegro Air, Austrian Airlines, Scandinavian Airlines og FlexFlight. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Tivat, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

FlexFlight-fly til Tivat

FlexFlight er et populært valg for brugere, der rejser til Tivat. Selskabet flyver 5 fly om ugen til Tivat, og de flyver oftest fra Beograd Nikola Tesla. Billetpriserne hos FlexFlight afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.089 kr. (fra København Kastrup). I 1 anmeldelse har momondo-brugere givet FlexFlight en gennemsnitlig bedømmelse på 8,0/10.

Air Serbia-fly til Tivat

Flytilbud med Air Serbia til Tivat begynder fra 1.256 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Air Serbia oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Beograd Nikola Tesla er det mest populære afgangssted med Air Serbia til Tivat, så generelt er der større tilgængelighed. Air Serbia har fået en bedømmelse på 6,9/10 i 19 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Tivat

Neden for finder du alle lufthavne i Tivat samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Tivat Lufthavn?

Efter ankomst i Tivat Lufthavn finder du ingen muligheder for offentlig transport i direkte forbindelse med lufthavnen. For at fange busser til de nærliggende byer, som Budva eller Kolasin, skal du en kort gåtur fra terminalen til motorvejen. Det samme gør sig gældende, hvis du rejser til Tivat centrum. Bussen til Tivat ligger lidt længere væk. Lufthavnen har en stor taxaholdeplads, hvor du kan praje en taxa i lufthavnens åbningstider. Skal du videre ind til Porto Montenegro, skal du enten tage en taxa eller leje en bil. Hvis du vælger en lejebil, skal du helst booke den inden afrejsen. På denne måde er du sikker på, at der står en bil klar til dig ved ankomsten.


Populære fly til Tivat

Find dine flybilletter til Tivat blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tivat
Hurtigste flyvetid6t. 45min.
Laveste pris1.942 kr.

Visumkrav for Tivat

Når du vælger en flyrejse til Tivat i Montenegro, kan du rejse visumfrit i op til 90 dage. Du skal medbringe et gyldigt pas, og passets gyldighed skal være mere end tre måneder ud over opholdets varighed. Hvis du ønsker at leje en bil, skal du også medbringe et internationalt kørekort. Det er ikke muligt at søge om visum efter de 90 dages ophold. Så vil du forlænge din ferie, skal du ansøge om det inden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tivat


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tivat

Hvis du ønsker en flyrejse, hvor du skal bruge mindre tid på transport og mere på ferie, så er Tivat perfekt placeret. Byen ligger tæt på lufthavnen, men samtidigt også tæt på de mest populære attraktioner som Kotor, Budva og Lustica Peninsulas hvide strande. Byen er kendt for dens mange barer og restauranter, så hvis du elsker mad, er Tivat lige sagen sted for dig. Byen er så lille, at hvis du ikke ønsker at forlade den, så kan du sagtens komme rundt til fods. For de kulturinteresserede, skal der helt sikkert slås et smut forbi det lokale flådemuseum, der er beliggende lige uden for Porto Montenegro og kombineres derfor ubesværet med et besøg hertil. Tivats strandpromenade er også et besøg værd, da de lange strande og smukke udsigtspunkter er en attraktion i sig selv. Denne strækning tager dig gennem Seljanovo og Donja Lastva, hvor sidstnævnte er kendt for sine gamle stenbygninger og Sveti Roko-kirken.


Find billige flybilletter til andre byer i Montenegro

Montenegro er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Tivat, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Tivat, så du sparer tid og penge.

Fly til Tivat med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Tivat vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Tivat er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.