Flyrejser Europa Tyskland

Find billige fly til Tyskland

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Frankfurt (FRA)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Tyskland.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til byer i Tyskland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tyskland fra Danmark
Frankfurt
Berlin

Bedste tidspunkt at flyve til Tyskland

Når du booker et fly til Tyskland, skal du huske, at priserne varierer afhængigt af hvilken by og lufthavn, du vil flyve til, samt hvilken måned, du rejser.

Mest populære by i Tyskland

45% af momondo-brugere, der flyver til Tyskland, vælger ofte at lande i Berlin. Gennemsnitsprisen for fly til Berlin er 118 kr..


Brugbar information om dit fly til Tyskland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Tyskland

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Tyskland?

For momondo-brugere er Berlin den mest populære by i Tyskland, som besøges ca. 1.137% oftere end nogen anden by i Tyskland. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er München og Hamborg.

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Travemunde Beach?

At flyve til Lufthavn: Hamborg er typisk den bedste måde at besøge Travemunde Beach på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er det billigste fly til Tyskland?

Hvis du leder efter flybilletter til Tyskland billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, easyJet og Lauda med priser der starter på henholdsvis 32 kr., 76 kr. og 94 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Tyskland?

Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Tyskland nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Tyskland? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Berlin

Alexanderplatz
Schloss Charlottenburg
Brandenburger Tor
Mercedes-Benz Arena Berlin
Deutsche Oper Berlin
München

Theresienwiese
Marienplatz
Olympiapark
Olympiastadion München
Englischer Garten
Hamborg

Harburger Theater
Hamburger Rathaus
Sammlung Falckenberg
Neue Flora
Tierpark Hagenbeck
Frankfurt

Festhalle
Alte Oper
Europaturm
Commerzbank-Arena
Eissporthalle Frankfurt
Düsseldorf

ESPRIT arena
Königsallee
Carlsplatz
Düsseldorfer Schloss
Rheinturm
Stuttgart
Baden-Württemberg

Porsche-Arena
Carl-Zeiss Planetarium Stuttgart
Apollo Theater
Landesmuseum Württemberg
Gottlieb-Daimler-Gedächtnisstätte
Köln

Lanxess Arena
Mediapark
Gürzenich
Cologne City Hall
Odysseum
Nürnberg

Christkindlesmarkt
Zeppelinfeld
Tiergarten Nürnberg
Hauptmarkt
Norisring
Hannover

Museum August Kestner
Hanover Zoo
AWD-Arena
Expo Park
San Mateo County Historical Museum
Dresden

Galopprennbahn Dresden-Seidnitz
Dresdner Frauenkirche
Semperoper
Zwinger
Dresdner Schloss
Bremen

Weser-Stadion
ÖVB Arena
Schütting
Die Glocke
Kunsthalle Bremen
Leipzig

BELANTIS - AbenteuerReich
Völkerschlachtdenkmal
Zoo Leipzig
Gewandhaus
Nikolaikirche

Billige flybilletter til Tyskland

Se de billigste flyrejser til Tyskland fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
Aarhus Berlin 271 kr.
Aalborg Berlin 321 kr.
København Berlin 384 kr.
Billund Frankfurt 440 kr.
Karup Berlin 2.397 kr.
Sønderborg Nürnberg 3.297 kr.

Fly til Tyskland

De tyske motorveje er kendt for at være proppet med bilister fra hele Europa, så hvorfor ikke vælge en hurtigere og mere komfortabel løsning og undgå de hyppige kødannelser? Det kræver blot, at du booker dine flybilletter til Tyskland online her på momondo, hvor du også sparer gebyrer ved selv at planlægge rejsen. Vores gode naboer mod syd byder velkommen hele året rundt, for rejser til Tyskland er populære på alle årstider. Varme er lig med højsæson og ferie for mange danske turister, og den er der generelt størst chance for at nyde fra juni til august. Vejret i den nordlige del af landet minder en del om det danske, men kulturen og oplevelserne er forskellige. Det gælder, hvad enten du booker billige billetter til byer som Hamborg, Rostock eller Bremen. Man kan groft opdele Tyskland, EU’s mest folkerige land, i tre zoner eller regioner. Det er lige fra det flade Nordtyskland med kystklima, mens mellemhøjlandet i Midttyskland er mere bakket og kuperet med bjerge op til 1500 meters højde. Rykker du videre mod syd til de tyske alper, så kan du opleve bjerge på op til 3000 meter. Alt dette har betydning for sæsonerne. Du kan nemlig booke fly til Tyskland og den sydlige del af landet, hvis du skal på skiferie og vil opleve de kolde vintre for alvor. Det varmeste klima findes hele året rundt i den vestlige del af Tyskland, og et kontrastfyldt fastlandsklima finder du i den østlige og centrale del af landet med ret så varme somre og meget kolde vintre. Dermed kan du flyve til den landsdel, som matcher dine interesser, hvad enten du elsker at cykle, bade, trekke, dyrke snesport, opleve storbyer eller noget af det hele. Tyskland har sæsonerne til det hele, og der findes masser af billige rejser.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Tyskland?

Der er direkte afgange med fly til Tyskland fra flere af de danske lufthavne, takket være de mange flyseskaber, som tilbyder rejser dertil. Norwegian, easyJet, SAS og airBaltic er blot nogle af mulighederne. Du kan eksempelvis flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Berlin eller fra Billund Lufthavn til Frankfurt.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tyskland?

Rejsetiden på flyrejser til Tyskland afhænger af, hvilken by, du flyver til. Generelt er rejsetiden mellem en og to timer. Fra Københavns Lufthavn til Berlin tager det ca. en time, mens det fra selvsamme lufthavn til eksempelvis München tager omkring halvanden time. En rejse fra Billund Lufthavn til Frankfurt tager ligeledes ca. halvanden time. Alle disse korte rejsetider er direkte afgange uden mellemlandinger.

Hvilken årstid skal man rejse til Tyskland?

Tyskland byder mange rejsende velkommen på alle årstider. Sommersæsonen kan opleves over hele landet – der er blot lidt forskel på termometeret alt efter region. De kolde og snefyldte tyske alper er også populære grundet mulighederne for snesport og julemarkeder om vinteren, hvor priserne dog godt kan få et nøk opad grundet højtiden. Rejser med fly til Tyskland er i høj kurs, så sammenlign de billigste dage i priskalenderen.


Populære ruter til Tyskland

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Aarhus til Berlin
Korteste rejsetid
1t. 15min.
Laveste pris
271 kr.
Fly fra Aalborg til Berlin
Korteste rejsetid
3t. 45min.
Laveste pris
321 kr.
Fly fra København til Berlin
Korteste rejsetid
0t. 55min.
Laveste pris
384 kr.
Fly fra Billund til Frankfurt
Korteste rejsetid
1t. 25min.
Laveste pris
441 kr.
Fly fra Karup til Berlin
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
2.398 kr.
Fly fra Sønderborg til Nürnberg
Korteste rejsetid
25t. 25min.
Laveste pris
3.298 kr.
Vis flere

Fly til regioner i Tyskland

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Flyrejser Europa Tyskland
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class