Billige fly fra København til Dortmund fra 1.088 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Dortmund fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Dortmund, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

10t. 45min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Dortmund

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra København til Dortmund tager 10t. 45min.
Der er ingen direkte fly fra København til Dortmund. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: Dortmund.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Dortmund: Dortmund (DTM)

Sådan finder du billige fly fra København til Dortmund

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dortmund?

februar. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Dortmund er februar. Det dyreste tidspunkt er august.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Dortmund?

torsdag. Den billigste dag er typisk torsdag. Den dyreste dag er typisk lørdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Dortmund?

om aftenen. Fly fra København til Dortmund er ca. 38% dyrere om formiddagen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til Dortmund fra København?

Ryanair. Eurowings, Lufthansa, og Ryanair er de mest populære selskaber, der flyver fra København til Dortmund

Hvilken flyrute er billigst fra København til Dortmund?

København Kastrup - Dortmund. Flyv fra København Kastrup til Dortmund for at få de bedste flypriser mellem København og Dortmund

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til Dortmund?

32 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til Dortmund er ca. 32 dage før afgang

Find de billigste enkeltbilletter fra København til Dortmund

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra København til Dortmund, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Lufthansa og Ryanair
Flere flyselskaber
22. dec.
CPH02:00København Kastrup
26t. 10min.
2 stop
DTM04:10Dortmund
1.582 kr.
Find lignende
Ryanair
22. dec.
CPH05:30København Kastrup
5t. 00min.
1 stop
DTM10:30Dortmund
1.746 kr.
Find lignende
Lufthansa
21. dec.
CPH08:25København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
DTM15:35Dortmund
2.834 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Dortmund

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Dortmund med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
LufthansaPrisFra 88 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
7,3

Boarding

7,3

Comfort

7,8

Besætning

6,7

Underholdning

6,7

Mad

Anmeldelser

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

1 / 3
Søg efter fly fra Lufthansa
RyanairPrisFra 167 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
7,0

Boarding

6,8

Comfort

7,6

Besætning

6,1

Underholdning

6,5

Mad

Anmeldelser

Godt til prisen og kort flyvning

1 / 10
Søg efter fly fra Ryanair
Scandinavian AirlinesPrisFra 655 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
7,5

Boarding

7,2

Comfort

7,8

Besætning

6,7

Underholdning

6,7

Mad

Anmeldelser

Fjernsynsskærme i kabinen ville have været godt.

1 / 6
Søg efter fly fra Scandinavian Airlines
EurowingsPrisFra 815 kr.Gratis afbestillingVurdering
6,0
Søg efter fly fra Eurowings

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til Dortmund, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    For at gøre det mindre stressende at booke flybilletter har nogle af de selskaber, som flyver fra København Kastrup til Dortmund, foretaget nogle tiltag i forbindelse med den globale pandemi. Følgende flyselskaber har måske fleksible afbestillingsregler for at imødekomme de rejsendes behov: Ryanair, Lufthansa og Scandinavian Airlines.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Dortmund med fly?

    København Kastrup og Dortmund er 572,8 km fra hinanden.


Du har flere muligheder for at flyve til Tyskland fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup. Du kan dog ikke få nogle direkte flyvninger mellem København og lufthavnen i Dortmund (DTM). Derfor skal du regne med mindst en mellemlanding, når du flyver til Dortmund. Du har dog mulighed for at vælge mellem flere flyselskaber i forskellige prisklasser, så som Eurowings, Lufthansa og Ryanair. Flyv for eksempel med Austrian Airlines og mellemland i Wien-Schwechat. Du kan også vælge at tage flere stop undervejs. Flyv for eksempel med Ryanair og mellemland i Bergamo (BGY) i Italien, og Salcea (SCV) i Rumænien inden Dortmund. Længden på din rejse og prisen på dine flybilletter vil variere alt efter, hvilken rute du vælger at flyve og hvilke flyselskaber, du flyver med.

Der er gode muligheder for at tage den kollektive transport til og fra Københavns Lufthavn. Du kan for eksempel tage buslinje 5C fra byens centrum. Kommer du fra Fyn eller Jylland kan du tage InterCitytoget eller regionaltoget direkte ud i lufthavnen og stige af lige ved ankomsthallen og checkin. Metroen kører inde fra København og stoppe også ved ankomsthallen i lufthavnen. Kommer du i bil kan du tage Øresundsmotorvejen og parkere i lufthavnen mens du er afsted. Fra Dortmund Lufthavn er der flere muligheder for transport videre. Du kan tage med både bus og tog. Lufthavnsekspressen er en hurtigbus, der kører mellem Dortmund Lufthavn og Dortmund Banegård. Du kan også tage en lufthavnsbus direkte til Holzwickede Station og herfra tage toget videre. Ønsker du at køre med de almindelige buslinjer kan du tage flere busser. For eksempel buslinje 490 (Dortmund-Aplerbeck) eller 440 (Lütgendortmund/Hörde).

Københavns Lufthavn er landets største internationale lufthavn. Lufthavnen, som er topmoderne, er nok stor efter danske forhold, men noget mindre i europæisk målestok. Fra ankomsthallen og checkin er der ikke langt ud til gaten. På vejen til gaten kan du jo lægge vejen forbi området med toldfrie butikker samt cafeer. Her er alt, hvad en lufthavn skal have, som trådløst internet og businesslounges. I Dortmund Lufthavn finder du også alt, hvad du skal bruge for at få ventetiden til at gå, inden du skal videre med dit fly. Her kan du besøge den velassorterede toldfrie butik, hvor du finder alt hvad hjertet begærer indenfor de fleste populære brands, og du kan handle her, også selvom du ikke rejser uden for EU. Du finder også caféer, barer og restauranter i lufthavnen. Dortmund Lufthavn er ligesom Københavns Lufthavn udstyret med Wi-Fi og lounges til travle forretningsrejsende.


Fra Dortmund har du mulighed for at flyve eller tage toget videre til blandt andet Essen, Wuppertal, Düsseldorf, Köln eller Bonn. Du kan også besøge selve Dortmund, som er en spændende by rig på interessante spisesteder og seværdigheder. Dortmund er blandt andet kendt for at være et af de første centre for den berømte tyske bryggerkunst. Du bør derfor unde dig selv et besøg på en af byens mange pubber eller måske besøge Bryggerimuseum Dortmund, hvor du kan få endnu mere at vide om øl brygning. Zeche Zollern (LWL-Industriemuseum) er et spændende industrimuseum, hvor du kan lære mere om områdets stolte stål- og glasindustri. Her kan du nemt bruge en halv dag. Er du fodboldfan er Det Tyske Fodboldmuseum eller byens stolte stadion bestemt også et besøg værd. I det hele taget er Dortmund en by, der byder på lidt af hvert og når du trænger til at slappe af i det fri, kan du jo besøge byens botaniske have eller Dortmund Zoo.


Alternative fly København-Dortmund

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Berlin
Hurtigste flyvetid0t. 55min.
Laveste pris387 kr.
Fly fra København til München
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris515 kr.
Fly fra København til Düsseldorf
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris501 kr.
Fly fra København til Frankfurt
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris508 kr.
Fly fra København til Hamborg
Hurtigste flyvetid1t. 00min.
Laveste pris487 kr.
Fly fra Billund til München
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris823 kr.
Fly fra Billund til Berlin
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris959 kr.
Fly fra København til Stuttgart
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris551 kr.
Fly fra Billund til Frankfurt
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris873 kr.
Fly fra København til Köln
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris258 kr.
Fly fra København til Memmingen
Hurtigste flyvetid9t. 35min.
Laveste pris1.603 kr.
Fly fra København til Hannover
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris565 kr.

Fly, der minder om København til Dortmund

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Dortmund

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra København til Dortmund på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Dortmund, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Dortmund fra København med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly mellem København og Dortmund ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly fra København til Dortmund lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Dortmund og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.